Folk vårtegneneI antikken, for å finne ut været, folk kunne ikke se eller lese pressemelding prognoser på Internett, i fravær av slik kommunikasjon. Men hvem er ikke interessert i å se frem litt, vel, i hvert fall for å finne ut om vinteren, som er ventet i løpet av våren i år, tidlig eller sent på sommeren forventes å bli snørik og kald vinter. Så før du prøver å følge nøye med værforholdene, oppførselen til forskjellige dyr, fugler, insekter, og fant dem i mønstre.

Våren merker

De mest populære nasjonale tegn på våren er den tiden av takisposterezhennya:
- Gjess flyr høyt - vann i mars og april vil være mye, men hvis lav - som i disse månedene spådd tørt vær, og kan tvert imot, vil være regnfull;
- Chained gjøk tørt tre - frost;
- Lilla stjerner varsler vind;
- Clouds flytende høy - godt vær noen dager;
- Synlig ring rundt månen - vente vind
- Cat sover - til varme været;
- Larks returnerte hjem før alle fuglene - en varm mars og april;
- Kraner tilbake fra varme land tidligere enn vanlig - snart kommer våren;
- I de første dagene av mars høre torden og nordavinden blåste - Spring vil holde seg kald, og i følge med torden østavinden - våren tid til å være varm og tørr, Western - regnfull og dyster, Sør - klart og varmt.

Smiing gjøk i begynnelsen av mars bebuder klar dag innen utgangen av måneden. Kom akkurat hjem fugler samlet i trærne og gråter? Den sier at mars kommer med kraftig regnvær og er kaldt. Hvis spurv kvitre lenge, sitter på grenene, vil vårmånedene regn, men når kråkene er badet i senvinteren i bassenger, er sikker på å være varm vår.
Villand fett var på vei hjem - vente lenge og kalde våren. Hvis hakkespett banke i begynnelsen av mars, tidlig på våren venter bare ikke verdt det.
Ifølge nasjonale tegn hvis tidlig på våren svelge fluer, så et par uker været vil nyte varme, men hvis det flyr lavt regn snart.
Vinter til vår
Den trær og hustak vinter lange istapper? Våren er lang! Hvis slutten av februar vil møte den hvite kaninen, så vinteren er på ingen hast med å forlate, og alle vil være snø i mars.
På våren likevel dømt og hvordan snøen faller i vinter. Ifølge folke observasjoner, nøyaktig når snøflak faller, vil våren kommer tidlig og høste denne sesongen vil sette pris på dens kvantitet.
På messedagen, feiret 15. februar, når vinteren antas møter våren og naturen begynner å våkne opp, må du se nøye på været. Det antas at han vil vinne årstidene, været på messedagen holder hele: hvis vinteren er sterkere, vil det være en annen 4 uker kaldt og mye vind våren - sol og klart.
Når Epiphany, January 19, fylde, er april nesten hele regnfull. Været for Xenia Poluzymnytsu som den 6. februar, har lenge vært assosiert med våren hvis været den dagen var god og klar, begynte deretter å forberede seg tidlig på våren. Hvis frost trischav, kan vi ikke vente på våren lenge. Når varm 24. januar tidlig på våren vil, men kald dag sa at innen midten av april frysepunktet temperaturen vil vare.
14. februar Valentinsdag, må du se på himmelen. Tydeligvis Stars? Spring tid til å komme tidlig og stille. Stjerner på himmelen bare nevne det - vente på tidlig på våren. Forløpere sent og kalde våren ansett februar som ofte var iskaldt, men om hele vinteren var harde, vårmånedene er sikker på å bli varm. Hyppige vinterstormer si at alle forventet våren skyet og regnfull.
Fall of Spring
Tenk på hvordan været vil bli i løpet av våren, våre forfedre startet fra begynnelsen av høsten. Ja, veldig varm høst - et tegn på at det haster å plante i det nye året er ikke nødvendig, fordi vårvær vil lenge forbli ustabil. Høstregn - Spring lys og solrik. Kald og dyster høst tid, derfor vårmånedene er varme. Hvis høsten er klar, så våren vil gå mye regn.
Oppmerksom avgang i skoger bullfinches, pupper og kraner. Hvis dette skjedde lenge før opal alle bladene på trærne, da blir det varmt og solrikt. Se etter noen trær, bjørk og eik forlater opal allerede før den første snøen falt - i fremtiden vil være en god vår høsting av tidlige jordbær og grønn.
Høst virket dårlig? Våren vil respektere oss ofte regner. Når bladene var veldig tidlig vår tid til å komme tidlig og være sol. Tørr og varm September antyder det samme april og mai. En kald og regnfull september løfter som våren snø smelter tidlig.
Oktober zaporoshylo snø - vårsnø lenge nok fra feltene til å stige. Snø i oktober falt til bakken og osten er smeltet, så veldig tidlig og minnelighet Snøklokker blomst i mars. Sørg for å ta en titt på høst bjørk lund. De begynner å gulne toppen? Våren kommer tidlig og veldig varm, som om nedenfra, mens senere og kjølig.
Ifølge nasjonale tegn hvis Kuzma og Damian, blir feiret 1. november, trærne har ingen blader opal alt, kan forventes en god avling av tidlig poteter i mai. Merk at når den første snøen falt, i slutten av november - vårsnø vil ligge i lang tid, og ikke smelte.  
Morsomme historier fra livet
 Organisk kjemi
 Blogg Vary, noe som bekrefter at livet - er dette et flott laboratorium for sin egen forskning, der du kan bli venner med elg - antidepressiva.
 *
 Den livlige gate i sentrum av Moskvas metro i nærheten av ham hun distribuerer flygeblad. Med overgangen kommer med en haug med folk (tror - favnen full) tulipaner. Det er han - igjen - postkort strekker. Han tar kortet og - igjen - gir henne en smal sak. Hun helte rødme, flau smil, tviholder på en blomst (blomster er som babyer). Han smiler tilbake og deretter skynde om sin virksomhet. Velkommen gjort tilskuere. Det er sant.

 Morsomme historier fra livet


 Når jeg gir kortene, jeg alltid gjør dem båter. Først, fordi jo mer jeg ikke vet hvordan å lage papir (produkter med hendene). Dernest, når sjelen er mer moro når du forlater pytter nærheten lyse glossy fregatt egen produksjon. Hvert skip - sin reise.
 *
 De som skriver på vegger, svært originale visjon av verden. Sist sett mine mesterverk vegg filosofi heter det: "Jorden er flat,
 men tykk. " Og ikke krangle!
 *

 Å si at jeg stjeler fra venner og bekjente boken er ikke helt riktig. Så jeg tar dem veldig lang tid å lese, og så videre, som ofte skjer. Men faktisk en strategisk ruse. Hvis jeg plutselig noen helt razruhayus (et argument med en elsket) eller mister kontakten, er det alltid en sjanse for å gjenvinne failsafe kommunikasjon. "Jeg har funnet her er boken din når jeg kjøre opp lønn? »
 Morsomme historier fra livet
 *
 Det beste utgangspunktet for observasjon - de annenrangs bil fjerntog. Han - en vital lotteri. Du vet aldri hvem som vil bli den personen som sitter overfor deg på en klappbord - gruvearbeider, forretningsmann, mor til seks barn i samme eller interessant student. Min "heldig billett" var stygg utseende gammel mann, offiseren var å sjekke marinen. En dag han nesten vanlig måte overtalte meg til å komme på kompis som avdeling - noe Maritime Academy. Og stekt kylling behandlet (god mat).
 *
 Men regiontogene har sin romantikk. Nesten tom vogn dimensjonale "sånn passe" hjul og et stort vindu. Og i dette vinduet - utenfor Moskva enkle livet som det er - øyenstikkere med agurker på plattformer og små hager, tannkjøtt som pinne til banene. Og unike kopier av sovjetisk arkitektur av økonomisk betydning, for det meste forlatt og ødelagt vinduer. Og museet graffiti på veggene i de bakre garasjer. Denne filmen modus med en hastighet på femti miles i timen. Skjønnhet.
 *
 Vi har en Mademoiselle konstant uenighet om vennskap. Hun sier at ekte venner - som musketerer: alle for en og sammen for en felles sak. Jeg vil hevde at venn - en mann som gjerne svare på tilbudet for å gå til parken for å mate endene vafler og når du kaller ham tre om morgenen med uttrykket "Du vet, mitt hjerte hardt, kan jeg komme til deg å drikke te ? "Svar:" Hva syltetøy nå - aprikos eller jordbær? "(Sand kake med syltetøy).
 Men når vi hadde fortsatt en andre fans, det er noe annet enn musketerene og vafler.
 *
 Faktisk en sann venn jeg har. Snarere venn. Den beste. Som for ender ikke ruchusya, men for å få til det jeg kan når som helst på dagen hver dag i uken uten varsel. Det lærte meg mye. Det hjelper alltid. Hun er nydelig. Nå som hun er eldre enn meg for tjueåtte år og gjorde min mor - en gang til.
 *
 - Miracle deg - han smiler.
 - Ja. Fjær - hmыkayu jeg svarte.
 - Nei, som en hud.
 - Dette utelukker ikke fjær.
 - I huden av hår!
 - Det er fjær. De er maskert.
 Det var morsomme historier fra livet.  
Hvordan velge et navn jeg ufødte barn

 Denne artikkelen vil diskutere hvordan å velge navnet på et barn. Uansett hva de sa nei, og dette spørsmålet kan godt bli klassifisert som "hellig". Siden det antas at navnet definerer fremtiden for menneskelig påvirkning på sin karakter, suksess i livet og forhold. Tross alt, det navnet som er knyttet til personen. Gjennom det innser han selv. Takket være å nevne det kommuniserer. Lyden av navnet kan føre til en viss følelse blir automatisk overført til eieren.

 Historiske røtter

 Å forstå hvilken rolle navn i livet, trenger du en nærmere titt betydningen av ordet - "navn". Beslektede ord med ham - "I", "eiendom". Kanskje i denne forbindelse i tradisjonen av den gamle slaverne var skikken å gi et barn den mest upretensiøse - for å si det mildt uharmoniske navn Kryvorotыy, Kozlyk, Dubin eller Red. Våre forfedre var overbevist om at en persons navn er dens sjel. Tross alt, svarer det til samtalen etter navn. Ring for eksempel sovende mann, og sa: "Kom igjen, stå opp". Han kan ikke engang voruhnutsya. En kalle ham ved navn, og han umiddelbart "zavorochaetsya". Kalle et barn så dumt navn, foreldre beskytte ham fra det onde øyet eller skade. Det ble antatt at djevelen de ikke polstytsya. Når barnet ble voksen - holdt overgangsrite, han trengte for å få navnet sitt i kamp, ​​kamp, ​​rase eller arbeid. Av dette viste han seg i omfang, proyavlyavshemusya hans handlinger, fikk han først navn. Vel, da, det er å gjøre en innvirkning på personligheten til eieren. 

 Hva er i et navn?

 Hvilken informasjon som er, faktisk, ligger i et navn? Og hvorfor navnet påvirker en person?

 Første - Det er en konkret verdi. Nick - Vinner folkeslag, Dmitry - bonde, Alex - en Guds mann, Anna - nåde. Og så videre.
 Men vet denne informasjonen minst innvirkning på individuelle rettigheter. Det er sjelden tatt på alvor. Vel, ikke alle det samme Dmitry engasjert i oppdrett. Eller hvordan kan du behandle Vladimir, dersom verdien av hans navn - eier verden?
 Mye viktigere vi gi andre informative aspektet av navnet - det høres. Det navn forferdelig: Gregory, Roman, George, Barbara. Det er myk: Helen, Cyril, Leonid. Det er bra: Ludmila, Lydia, Anastasia, Constantine, Oleg. Det er tørt Stanislav, Vyacheslav, Stella. Derfor er alle navn oppfattes som melodien, som er en rytme, humør og plast. Videre vil en del psykologer, har lingvister identifisert for hver lyd farge. Og følgelig navnene var farge.
 Det tredje aspektet - Foreninger som forårsaker vegne av det offentlige. Og i denne forstand ikke bare påvirker den enkeltes navn, men forlater person i navnet hans karismatiske makt, og etterlot ham en karmisk condition. For eksempel er navnet på Nestor klart assosiert med en kjent tegn kjent for å filme "Big Break". Vasilisa, Helen, Nastya - de berømte heltinnene av russiske eventyr, Peter - den store reformator Peter I. Og så videre.

 Hva betyr alt dette?

 Dette betyr at navnet er selvfølgelig ikke helt, men bare delvis en bestemt matrise som gir visse forhold til verden. Selvfølgelig, mye avhenger av oppvekst, utdanning og selvutvikling. Bare det faktum at i navnet, selvfølgelig, ligger en viss energi som må settes på et fremtidig voksen innflytelse. Realisere og definere innholdet i denne energien, kan du godt bruke den til å realisere sine planer for livet og virkeliggjøre drømmer.  
Яндекс.Метрика