Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.
 Lære engelsk for den moderne mannen er en nødvendighet. Det gir ingen mening å snakke om hvor det kan komme godt med, som nesten overalt! Denne artikkelen fokuserer på hvordan du skal organisere læringsprosessen. Vi er glad for å dele med leserne VseTut helhetlig tilnærming til læring, som inkluderer:
 Grammatiske aspekter. Bygging av ordene i en setning, riktig bruk av fraser presisjon av språk, mangel på stavefeil - alle de som er engasjert i engelsk grammatikk, er det nødvendig å vie spesiell oppmerksomhet!
 Leksikalsk. Her snakker vi først og fremst om ordforrådet ditt. Kunnskap om de mange synonymer og andre uttrykksformer bidra til å gjøre språket mer rik og intens, du blir skrive og snakke korrekt og ikke sette inn helt irrelevante setninger og aforismer i sin tale.
 Talt. I de offisielle språkene er også talt. Det bør også bli vant til det litt annerledes element enn enkel skriving korrekt engelsk. For eksempel i det amerikanske versjon av et stort antall ord "forbrukes" redusert, forenklet til et minimum. British tendens til et renere språk, tilsynelatende uten antall kutt, men det muntlige språket er fortsatt forskjellig fra å skrive sin umiddelbarhet, letthet og mangel på komplekse strukturer.
 Auditiv (persepsjon tekst). Oppfatningen til tekst - en vanskelig test for å lære engelsk. Forstå, som læreren på skolen eller på kurs - er én ting. Men hvis du lytter til media - det er et annet element. Derfor, hvis du lære å fordype deg i talerens ord og skille alle ord alene, og legger til oppfatningen av helhetlig konsept av tekst - du kan anta at halvparten av tingene gjort - er å lære å snakke også.
 Den riktige uttalen. Dersom øret forteller deg hvor godt du oppfatter engelsk, betyr din uttale hvor godt du forstår (og forstå i det hele tatt), fordi denne gangen bør gis mye tid. For eksempel, det er folk som har mye problemer med vыhovaryvanyem kombinasjon "th", bokstaven "r" og så videre. P.
 Så VseTut travelt med å dele med deg noen tips om å lære engelsk, og tilbyr utsikt over moderne og med velprøvde læringsformer gjennom årene. La oss ikke bli forvirret og ser i samme rekkefølge, start med grammatikk.
 Grammatikk og syntaks
Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.
 * Det første du trenger å lære når man studerer grammatikk - er å bygge setninger. Moderne lærebøker tilbyr mange muligheter, men den sikreste - en kartlegging. Enhver voksen vil mestre disse ordningene snarere enn en grunnskole lærer gjenstand for kontroll. Det viktigste punktet i konstruksjonen av setninger er rekkefølgen av ord er forskjellig direkte og indirekte.
 * Et annet viktig poeng er den grammatiske studietid. For første gang trenger å lære Present Ubestemt, Present Continuius (protozoer), og Past Ubestemt, Future Ubestemt. Først etter at du forstår disse grunnleggende gang du er klar til å komme inn i dypere og utforske gruppe Perfect. Prøv å først lære å bruke bare nåtid og fortid. En viktig del av å lære engelsk er et utvalg av høy kvalitet lærebok, hvor grammatikk er representert mest praktisk og klar for deg. De fleste manualer er lett tilgjengelig på nettet og laste dem ned er ikke vanskelig.
 Ikke glem at i engelsk er det mange lignende ord som er skrevet det samme, men har ulike betydninger: du kan mikse og ordklasse og dommen, så lær deg å skille dem. Det er veldig enkelt, bare en interessant unngå feil, folk ofte ikke i dybden av hele konseptet tilbyr helt, og begynne å flytte noen stykker, prøver å forstå noe. Ved første lese, forstå, som all tekst vnyknit i sammenheng, og deretter begynne å oversette.
 Vokabular
 Vurdere en av de mest effektive måtene å lære ord.
Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.
 * En av de moderne metoder lytter til lyd i bilen, på offentlig transport, hjemme, hvor som helst! I bilen og hjemme, er denne metoden mer effektiv: Du kan ikke være sjenert og gjenta foredragsholder på alt han sier. Enda mer effektiv denne metoden er underlagt tilgjengelighet av boken, fordi noen ord kan være en nybegynner og ikke forstå, og boken vil være en god forsterkning og "fylle hullene" av treningen din. Det er kurs som "engelsk for Driving" som er lette å finne.
 * Lær engelsk, da treningen. For eksempel, gjør øvelsen, tror et slikt system der du vil være best husket ord. Grovt sett før trening, lese noen ord, og gjør det - puster uttale ord. Dette er bare et eksempel på hvordan og hva du gjør - da de fleste. VseTut rådet ikke perevantazhuvatysya, ellers vil det være verken engelsk eller omsorg. Gjør alt sakte og moderat.
 * Kanskje du liker å lytte til musikk. Kanskje du ikke vet hvordan du skal synge og hvordan kjente sangere i verdensscenen, men det spiller ingen rolle. Finn noen engelske sanger du liker. Det er tilrådelig britiske kunstnere og de som har nok liv og filosofiske tekster. Prøv for eksempel på The Beatles, Muse, Robbie Williams og t. E. Det er også en pull grammatikk. Først lytte til sangen, prøv å få ut ordene. Deretter finne ord, synge den. Synge i løpet av dagen. Sørg for å sette det foran dette for å forstå hva du synger, hvert ord! VseTut nettstedet anbefaler www.amalgama-lab.com Der vil du finne et stort antall av dine favorittsanger med oversettelser.
 * Bruk kort med ord - også en god måte å forbedre ordforrådet ditt. Du kan bruke kortet for noe, det er ikke båret bort hvis du bestemmer deg for å holde seg til sin sjef kortet Director, deretter VseTut ikke skyldig
Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.

 * Det er ganske komplisert metode - assosiativ. Det er egnet for mer komplekse ord i engelsk. Lag en forening eller et bilde av den gitte ord for å huske det. Merk at hvis du hardt - det er ikke din metode.
 Conversational engelsk
Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.
 * Conversational engelsk begynner med å lære grunnleggende setninger av tale (hilsener, avskjed, hilsener, komplimenter, adresse, etc.). Start med dem, og deretter gradvis lære mer samtalestrukturer og deres variasjoner, forsterkende deres vokabular, du gradvis plukke, engasjerende lære engelsk.
 * Snakk med morsmål. VseTut anbefaler følgende metode: Bli venner med noen på FaceBook og kommunisere på et emne. Først kan du kommunisere skriftlig og deretter får en tilstrekkelig mengde erfaring å passere på å snakke på Skype. Det er en muntlig språk er en indikator på hvor godt du snakker språket. I tillegg er det også områder som www.couchsurfing.org, www.languageforexchange.com, www.interpals.net, www.conversationexchange.com, www.sharedtalk.com og andre der det er en reell utveksling: utlendinger lære russisk, og du - engelsk. Vel, hvis vi tilfeldigvis gode mennesker, blir du venner og ledsagere pryyatneyshymy.
 * Hvis du bor i hovedstedene - du er mye enklere: fordi mange utlendinger, og levende kommunikasjon vil aldri bli erstattet av noen teknologi. Finn en behagelig følgesvenn, og du vil bli svært interessant.
 Auditiv persepsjon til tekst
Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.
 Etter å ha drøftet den sikreste måten å lære engelsk - kommunikasjon med transportøren tilbake til sin deltidsstudium. Auditiv persepsjon, som allerede nevnt, spiller en viktig rolle: vi lærer å snakke uten å lære å lytte.
 * Engelsktimer. Kompetent sier hallo jobb, lese tekster, ber ham om å gjenta. Det er hensiktsmessig å lytte til historier, dialoger, og alt som er ønskelig i enkelte fag. Derfor bra når engelsk er undervist i skolen fra grad 1-2: lærebok program med ulike temaer vevd og forsterket audyomateryalom.
 * Lydbøker - det er også en god måte, men, dessverre, ganske kompleks. Det er ønskelig å ha en trykt utgave og boken, ellers risikerer du ingenting å forstå. Derfor VseTut rådes til å bruke dem for mer avanserte studenter. Det finnes bøker som er delt inn i vanskeligheter. Disse inkluderer lydmateriale Oxford University Press. Disse en rettferdig og festet meget gode papiravisene publikasjoner og trening er mye raskere og morsommere. Videre eksperter Oxford verdsatt mer enn de ukjente utgivere.
 Uttale
Fremmedspråk uten barrierer: undervise i engelsk selv.
 Den korrekte uttalen bidrar til å sikre at du forstår og dessuten - det er alltid hyggelig verdsettes mer. Mange folk ikke betale noen oppmerksomhet til det, i stedet for stadig å uttale "th" lyd [s] [en] [p] [p]. Også bestemt uttale av bokstaven "R" gjør seg og kuttet øret. Dette er ikke å nevne de andre steder av uttalen av andre bokstaver.
 VseTut gir noen tips om riktig uttale:
 * Lær transkripsjon. Lytt til hvordan de skal høres eller andre lyder. Hvis du ikke jobber - ikke for lat til å slå til en lærer som vil fungere som en slags tale terapi. Lytt nøye utenlandske sanger, finne forskjellene i lydene og deres kombinasjoner.
 * Retells tekster. Den korrekte uttalen - er ikke bare en kombinasjon av lyder, det er også et sammenhengende språk. Setter i tankene tegnsetting, og mer - arbeid på intonasjon! De viktigste feilen nybegynnere som leser teksten - et solid sett med ord, ikke atskilt av noe. Husk hvor førsteklassingene lese - som dette begynner å lese og voksne, ser ukjent tekst på engelsk.
 * Bruke lydfunksjoner materialer - gjenta etter høyttaler. Prøv å snakke som han. La ved første øyekast virker det latterlig, men da du blir vant og du selv dannet sin egen stil. Det viktigste - å gi intonasjon og fonetikk rolle.
 Sjekk nivået på engelsk
 Det er flere nivåer av ferdigheter i engelsk, som omfattende reflektere og oppsummere dine kunnskaper om engelsk. Sjekk selv enkelt: bare inn en søkestreng "sjekk engelsk." Du kan gå online tester på nettet og finne ut hvor godt du er forberedt. Noen ganger selv de som er trygge i sine kunnskaper og ferdigheter er ganske lav score, er et resultat av selvtillit. Selv om disse testene er ikke alltid objektiv: for eksempel, er det du snakker dårlig grammatikk, men et stort ordforråd lar deg snakke og uttrykke sine sanne meninger. Så ikke bli hengt opp på dette, fordi du ga VseTut omfattende råd om å studere engelsk, hvis du vil gjøre alt som er sagt - trygg, vil du vite engelsk!  
Яндекс.Метрика