Fysiognomi, som dokumentert av formen på øyne, nese, ører og munn
 Men folk er det som synes ved første blikk? Det er det mange generasjoner. Fysiognomi sin opprinnelse i det gamle Kina, med hjelp av å prøve å bevise sammenhengen mellom utseendet på mannen og hans karakter. Finnes det?
 Langsiktige observasjoner og utvetydig bekrefte: Ja!
 Noen evner og egenskaper av naturen vi har, selvfølgelig, medfødt.
 Men de endrer hele livet, nye, endrede funksjoner
 person. Dermed setter konstant misnøye ned hjørnene av munnen hennes, stahet
 styrkene komprimere kjeve og hake firkantede former, lett
 karakter hever munnvikene. Hva kan du lære om en mann
 nøye studert ansiktet hans?


 Øyne

 "Mirror of Souls" - ikke rart den betegnelsen som brukes når vi snakker om øynene! De kan fortelle deg om å snakke mye mer enn han gjorde.

 •  Store øyne. Det antas at personer med store, storøyd sensuell, kunstnerisk, rett, handle besluttsomt og åpenlyst. Men pleier ønsketenkning og litt lat.

 •  Små øyne er selvforsynte individer, men heller lukket og urokkelig, ikke klar til å stole på sine meninger fra andre. De er ofte altfor sjalu.

 •  Allment sett øyne snakke om menneskelig visjon og høyt utviklet fantasi. Slik natur, vanligvis folk er kreative og allsidig.

 •  Close-set øyne - om utholdenhet, oppmerksomhet på detaljer. Men både av gjerrighet og for tørt i naturen.

 •  Vipp opp øyet indikerer optimistisk, lett temperament og munter syn på livet.

 •  Skråningen av øyet ned - evnen til innlevelse og til å forebygge problemer før de oppstår.

 •  Hvis de indre og ytre øyekrok er på samme imaginære linjen - før du pragmatisk og sta mann som vet hva hun vil ha ut av livet og oppnår sine mål.

 •  Øynene på rullende-out er et tegn på entusiasme og interesse for andres liv.

 •  Dyptliggende - observasjon, omsorg og tilbakeholdenhet.

 •  Nese
   I motsetning til det mange tror, ​​nysjerrig ikke bety "interessant". Snarere er det et tegn på konservatisme. Men hvis nesen opp for lang og bred, før du uttalt individualitet eller lunefull geni.

 •  En kort nese indikerer at dens eier er åpen sjel, han hardtarbeidende og omgjengelig. Disse menneskene elsker å oppdage nye ting og ukjent, sine hemmeligheter og mysterier lokker.

 •  Stor nese tilhører ledere, karismatiske personer som ønsker å kontrollere andre mennesker.

 •  Snub folk veldig lett kunne skape en atmosfære av feiring, de er emosjonelle og energisk av natur.

 •  Bony nese med aquiline - en indikator på stolthet, stahet og arroganse. Den lysere uttalt aquiline, jo mer musling.

 •  Brede ved bunnen av nesen kan indikere et ønske om å bry seg og støtte av andre.

 •  Den smale, som dempet i begynnelsen - til uavhengighet og uvilje mot å ta imot hjelp. Tuppen av nesen skru opp opp, sier impulsivitet og impulsiv person. Hvis nesen pekte på det samme - om nysgjerrighet og avfall. Bøyde seg ned - folk er ikke tilbøyelig til å stole på andre, skeptiske, brytes og pekte - egoistisk og arrogant. Altfor små nesebor fortelle om hardt arbeid, sparsommelighet og milde natur, er for store - om selektivitet og sjenerøsitet. Hvis menneskelige nese vingene er brede nok, kan vi si at det ofte er høy selvtillit, det er ondskap og skepsis.

 •  Ører
   Form, størrelse og plassering av ørene, også kan lære noe om personen.

   Store ører - tegn til musikalsk evne og vakkert minne. Personer med ører er ofte vanskelige, men godmodig.

   Små ører. Eiere av små ører liker ikke sladder og har en tendens til å stole på sine egne øyne, selvstendige og aktive for å lykkes, de vanligvis må jobbe hardt plikt.

   Høytstående ører - et tegn på høy intelligens. Lav - treghet og evnen til å lytte til ny informasjon. Lopouhye vanligvis sta, utrustet med bemerkelsesverdig innsikt og utsatt for introspeksjon.

   Ørene er litt spisse formen si at en person er i stand til å forstå alt på sparket.

   Munn
   Som øyne, er munningen ansett som en av de mest attraktive deler av ansiktet. Etter polnohubыm TV-skjønnheter, mange jenter er ulike metoder oppnå den ønskede formen. Og alt fordi den tredimensjonale formen på leppene forbundet med selvtillit og seksualitet. Med slike folk egentlig ikke kjedelig, åpne, morsomme, de vet hvordan de skal nyte livet. Det er bare ikke noe ansvar eller disiplinere dem vil ikke vente.

   Personer med tynne lepper, selv om de er vennlige og utadvendt, kan "please" ikke de beste funksjonene: utspekulert, sniking, svik. I din kollega liten munn? Så han innadvendt, forsiktig, rozkripachuyetsya bare lære følges nærmere, men alltid litt nedsenket i seg selv.

   Konvekse leppene, som om hengende over haken hans karakteristikk av impulsive, aktive og intelligente individer.

   Overleppen, på knappen på bunnen - eieren av leppene ganske forgjeves, liker å være i rampelyset, men samtidig er ubesluttsom, redd for å gjøre feil trekk.

   Underleppen, fremragende fremover - energisk mann, kan ikke sitte stille å gjøre, liker å opprette hendelser virvle rundt ham, både raske og vil ta hensyn til andre folks problemer.

   Herming lepper
   For ansiktsuttrykk kan lese leppene subtile følelser samtalepartner bestemme hvordan den forholder seg til deg og hvor han humør.

 •  Komprimerte lepper - sinne, tristhet, sinne, hat, bitterhet, sorg. Komprimert ztsipleni en tynn tau lepper - impotent sinne.

 •  Fremragende frem leppe - et uttrykk for fiendtlighet.

 •  Forvrengning munnen når du snakker med noen - en mann satt uvennlig, selv om det ikke viser at verbal måte.

 •  Roth vinkles i alle retninger - et tegn på mangel på respekt.

 •  Hvis munn rykninger og skjelvende, advarer det av nervøsitet og overstimulering følgesvenn.

 •  Munnvikene se ned - staten av melankoli, tristhet, sorg.

 •  Munnvikene avslappet og fokusert ned - en person er i en trist stemning.

 •  Munnvikene dårlig anstrengt og se ned - folk uvennlig sett i en tilstand av avsky, latterliggjøring, ironi, tungsinn.
 • Tolkningen av drømmer: hva drømmer kjøtt
   I motsetning til drømmer hvor det underbevisste presenterer oss med en konkret bilde av dyret, i tilfelle av kjøtt - er litt mer komplisert. Det er fordi dette er noen essensen av hva vi forventet, men å lene seg enten til det gode er ikke alltid kjent. Hva kvinne drømmer rått kjøtt er avhengig av type.
   Biff og kalvekjøtt, svinekjøtt, fisk, kylling - alt dette tyder på noe ulike effekter, som bør forventes. Problemet er at vi ofte ikke husker hva slags kjøtt sag, henger minnet heller hva vi gjør med det. Det spiste det, da, for eksempel, forberedt, kuttet. I vår glemsel er ingenting galt der.

   Hvis drømt rått kjøtt.


 •  Hvis du bare så kjøtt, men ingen handling mot ham gjøre, er det et tegn på endringer som skjer til deg på mellomlang eller lang sikt. Dette endre livet ditt kan være både positivt og negativt;

 •  hvis det var i hendene, eller drømmer du hevet stykke, da endringene vil være snart og sannsynligvis positive. Hvis det var svinekjøtt - trolig skje noe fint;

 •  hvis du spiser rått kjøtt i en drøm, i nær fremtid ingen støt, både positive og negative, kan ikke vente. Alt vil gå sine flokker;

 •  kutt kjøttet i en drøm betyr at deres handlinger råd du betydelig innvirkning på familien.


 • Tolkningen av drømmer: hva drømmer kjøtt


   Når kjøttet er stekt drøm


   Denne velstand til huset, varm og vennlig atmosfære, komplett forståelse av familien. Det betyr ikke at du må vente en svimlende suksess på jobben, eller uventet rikdom. Ting går opp bakken, men det vil skje sakte, gradvis. Hvis du spiser stekt kjøtt, deretter suksess vil komme mye raskere.

   Drømme kjøtt med blod


   Det er nødvendig for å beskytte mot konflikt med familie eller mann. Dette vil resultere i stor strid, kan smerten som leges i lang tid. Familien er ikke ødelagt, men et par kamper han ikke ville overleve. Hvis du spiser det, så et argument kan lett unngås.
   Tørket eller saltet - sa at i livet ditt bør du ikke forvente noen positive endringer i fremtiden, men det er sannsynlig negativ innvirkning fra tilfeldige bekjentskaper.
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer kjøtt

   Hvis du kan huske nøyaktig hva kjøtt du har sett


   Stekt kylling i en drøm kan bety suksess, for å utføre sine mål, kos og viet den andre halvdelen. Hvis det er vått, så er det nødvendig å arbeide hardt for å oppnå akseptable resultater.

   Svinestek drøm


   Tegn på fordeler i fremtiden, ikke bare på jobb, men i alle sammenhenger. Rå svinekjøtt - det samme, men i mindre grad.

   Lammestek eller ost


   Du må snarest gjøre sin egen åndelighet. Gå i kirken eller registrere deg for yoga kurs, nyte et maleri eller strikking. Passer for alle som kan bringe fred til sjelen din og hjelpe forlate verden utenfor. Hvis ikke, kan det oppstå depresjon.

   Kalvekjøtt stekt eller rå


   Et tegn på at det er nødvendig å gjøre sin egen helse. Kroppen trenger å stresse ned og slappe av.
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer kjøtt

   Kjøtt stekt fisk


   Du vil følge suksess i alle sammenhenger. Hvis råolje, svikt til side viktige ting for senere.
   Å tolke en drøm om kjøtt som du kan se, er det nødvendig å bruke flere komponenter. For eksempel, drømte du av svinestek, du klippe ut og spist. Det viser seg at du påvirke andre ved sine handlinger eller råd, og i nær fremtid vil du ha nytte både arbeid og personlige problemer. Og med tanke på at du var i hans hender, deretter fremme utbruddet av denne vendingen. La denne spådommen går i oppfyllelse for alle lesere.  
  Яндекс.Метрика