Gave for Valentinsdag
 På denne dagen gjort velkommen ikke bare kjære, men de som ønsker å gi en del av mitt hjerte. Dette kan være en kollega, en rettferdig sjef, godmodig bestemor på døren eller tidligere lærer. Generelt vil for hver gave på Valentinsdag bli din.

 Mange små varme hjerter


 Skjær ut papp med rød eller rosa hjerter mer (jo mer - jo bedre) av forskjellige størrelser.
 Skriv dem en tilståelse av kjærlighet. De kan være humoristisk, men hentet fra livet. For eksempel: kjærlighet for hva du koker mat, eller fordi nesen fregner, eller at lang søvn om morgenen og ikke varysh kaffe.
 Hilsen anerkjennelse satt i en vakker boks som binder satin bånd. Enda mer originalt ut en gave til Valentinsdag, hvis du kan finne en krukke i form av hjertet.
 Du kan henge anerkjennelse individuelt eller samle dem sammen på en vakker rød ledning.
Gave for Valentinsdag

 Kjærlighetsfilm


 Ta farget tegnepapir, feste den på bildene, som viser med din kjære. Skriv i mellom sitater om kjærlighet, menneskelige verdier, glede og lykke av familielivet. Du kan sende dine kommentarer eller poesi. Skjær ut en masse små hjerter og rozkleyte dem gjennom papiret. Det er ingenting bedre laget en gave til Valentinsdag med hendene.

 Opprinnelig fra barndommen


 For å gjøre en real overraskelse din kjære er verdt litt arbeid. NAPA mange baller, og ulike former og størrelser. Fyll dem på rommet. I ett av skinnet Souvenir, og andre setter kjærlighet notater.
Gave for Valentinsdag

 Stor kjærlig hjerte


 Å gjøre hjertet, trenger materialer som floral svamp eller kunstige jordhjerteformede blader og Salalah brukes til buketter. Se nødvendige komponenter i blomsterbutikker og gjøre en uvanlig gave til Valentinsdag. Denne ideen er så original, som ikke skader den innsats og tid.
 Hvordan å gjøre:
 1) dynket i vann oase-hjerte.
 2) roser er kuttet, slik at en lengde på omkring 3 cm stengler og sette dem inn i svampen i nærheten av hverandre. Fyll inn bare halvparten av stykket.
 3) pålegge Salalah forlater rundt slutten av oasen at de fant hverandre og pryshpylyvaem britiske Bobby pinner med vakre hatter.
 4) stilkene skjæres i biter 4 cm Flere pinner fest sammen med en tynn tråd kant forlater 2 cm.
 5) Communications fikk Dekorer med røde bånd. Og henge dem jevnt rundt slutten av oasen.
 6) Nå Sett friske jordbær i den ledige plassen, strenger de vanlige tannpirkere.
Gave for Valentinsdag

 Slik kjærlig hjerte kan ikke glemme.
 Hvis du ønsker flere ideer uvanlige gaver med sine hender på Valentinsdag, kan foto og video produksjonsprosessen søke på Internett.
 Du kan henge anerkjennelse individuelt eller samle dem sammen på en vakker rød ledning.  
 Høstferien - den etterlengtede ferie for barna og en annen hodepine for foreldre. Alle er opptatt Q: Hva barn på høstferien fordi helligdager skal være nyttig og produktiv. Den enkleste alternativet - å gå en tur, gå på teater eller museum. Men hvis været gjør har ikke til å reise? Tro meg, kan du slappe av hjemme og, enda viktigere, vet hvordan du gjør det.
Hva du skal gjøre hjemme høstferien 2014

 Forberedelse til høstferien


 For å måle gikk bra, må det nøye planlegge, det samme for barnas aktiviteter. Sett deg ned og tenke over hva de skal gjøre. Lag en liste:
 Interessante hendelser i:
 •  utstillinger

 •  Ekskursjoner

 •  workshops

 •  forestillinger

 •  Nyttige bøker

 •  Filmer

 •  på TV

 •  plater og Internett

 •  Brettspill

 •  Ideer for felles arbeid

 • Hva du skal gjøre hjemme høstferien 2014

   Lage en grov plan for handling styrt av barnets alder, hans tilbøyeligheter og interesser. Til tross for en klar tidsplan forberede for uventede endringer, trenger ikke bekymre deg for at noe går i henhold til plan. Plukke opp barnet etter interessante bøker, spill og filmer, husk at han ikke kan dele dine interesser. Ikke tving det, foreslå noe annet, er det i stand til å fange opp. Og viktigst av alt, hvis du vil at din sønn eller datter nytes fra studier prøver å beundre seg selv. Vær forberedt på å diskutere med ham lest eller sett, eller spille et spill av blind pinnsvin fra leire.

   Klasser for grunnskolen barn i løpet av ferien


  Hva du skal gjøre hjemme høstferien 2014

   Høstferien - en flott tid å tilegne seg ny kunnskap, bare lærere, lærebøker og programmer der, og barnet flytter sin interesse i å vite verden. Akkurat nå kan den lese "neuchebnыe" bøker, og foreldre til å diskutere sine problem, høyre aksenter. Husk klassikerne i hans barndom og invitere barnet ditt en rekke bøker om Carlson Astrid Lynthren, "The Adventures of Dunno" N. Nosov, "Denyskin story" Art. Dragoon. Haster fantastisk historie om en jente Alice Cyrus Bulychev. Med mer moderne bøker kan anbefale eventyrene til Harry Potter J. Rowling og historier om påfunnene Petsona og Fyndusa S. Nurdkvysta.
   Fra brettspill barn 7-11 år nyte activiti, tilpasning og Alias. De er egnet for barne selskapet vil ikke bare utvikle kommunikasjonsferdigheter, men også rikelig pobavlyat. Barnas Monopoly - et seriøst alternativ strategi.
  Hva du skal gjøre hjemme høstferien 2014

   På en ferie kan du gjøre felles arbeid. Foreldre har to alternativer: kjøpe ferdige kits (som perler, lage glassmalerier, batikk) eller skape sine egne mesterverk. Bruk naturlige materialer høst, løv, kvister vakre, tørkede blomster, bær av fjellet aske. Du kan gjøre programmet, collage, blind leketøy fra leire eller lage en vakker bukett. Ideen vil be din fantasi.

   Hva tenåring på ferie


  Hva du skal gjøre hjemme høstferien 2014

   Ta en tenåring er mye mer vanskelig, men det er i dine hender. Produkter er fortsatt relevant, viktig å finne et egnet alternativ. Nylig blitt fasjonable Manga tegneserier, få hjelp i tegning, for eksempel "Manga og anime for nybegynnere. Hvordan tegne cool "H. Christopher og nyte kunst.
   Lese dagens tenåringer er ikke spennende, ofte på grunn av deres manglende evne til å velge en bok. Skal finne arbeid ved å påvirke selve problemet for barn: gode og onde, kjærlighet, plikt, relasjoner med foreldre og medelever. Perfekt, "The Catcher in the Rye" J. Salinger, "The Scarecrow" Art. Zeleznikova, «feil i våre stjerner" og "In Search of Alaska" J. Green. Fantasy episke J. R. R. Tolkien gi deg mange hyggelige stunder for å drøfte militære strategier alver og mennesker.
   Nå vet du nøyaktig hva du skal gjøre på ferie, så lenge nok tid for alt!  
   Skoleåret hadde ennå ikke lansert, og mange foreldre er allerede tenker på det vanskelige spørsmålet om hvordan å tilbringe høstferien? Barnet skal være morsomt og interessant, mens det ville være ønskelig å foreldre og ikke gå lei. Og hvordan å lage sunn ferie? Ikke glem om den intellektuelle og estetiske utvikling. I denne artikkelen ønsker vi å tilby deg en perfekt høstferien. Tro meg, de vil bli en uforglemmelig ferie for familien din, vil barnet ha en god hvile før starten av andre kvartal.
  Hvor gøy høst hellig 2014-2015 skoleåret

   Hvordan å tilbringe en ferie, kommer til å hvile


   November gleder oss sjelden sol og varme, så høstferien - en perfekt tid til å gå til varme land. Hvis du trenger et rimelig alternativ, gå til Tyrkia. Pros: Flott vær, komfortable hoteller av høy kvalitet barnas animasjon og ikke altfor slitsom flytur. Andre favorittsteder med barn: Hellas og Tunisia. Hvis du - erfarne reisende, er det nødvendig å tilbringe en ferie i Cuba. Impressions øya vil gi mye frihet, imidlertid, og vil kreve betydelig utgifter.
   Hvis nok sommer strandferie, da Europa er klar til å gi deg interessante turer. Frankrike tiltrekker elever berømte Disneyland, Storbritannia - fornøyelsesparker for Harry Potter-bøkene, Stockholm - Vaasa museum-skip og fantastisk park Junibacken.
  Hvor gøy høst hellig 2014-2015 skoleåret

   Mange interessante ting kan bli funnet hjemme. Klassiske turer i gullringer tydelig demonstrere historien av vårt land, behage Kaliningrad severdigheter og gylne strender, og St. Petersburg og Moskva kjente monumenter av kultur og arkitektur, teatre og museer.
   Hvis du er heldig, og besteforeldre bor i landsbyen, kan du ha en flott ferie utendørs. Ømme sol, frukt og grønnsaker, sopp og bær, rurale områder vil gi barna nye opplevelser, vil bedre helse og få styrke.

   Hvor gøy ferie i byen


  Hvor gøy høst hellig 2014-2015 skoleåret

   Ikke bekymre deg hvis du ikke kan forlate byen, fordi du kan ha det gøy høstferien 2014 til 2015. Et flott alternativ for arbeidende foreldre - urbane leirene. Tilsvarende bestemmelse av barns fritid engasjert i både offentlige og private skoler og barnas pedagogiske sentre, teatre og studioer. Guttene er under tilsyn av erfarne lærere og rådgivere engasjert i kreativitet, utvikle seg fysisk. Med jevne mellomrom, utflukter, turer til bassenget, skøytebanen. I løpet av høstferien barna får verdifull kommunikativ erfaring, se og lære mye. Foreldre kan ikke bekymre deg, sønn eller datter under kontroll.
   Hvis du er villig til å tilbringe en ferie med barnet ditt, gir byen du med utallige muligheter. Gå til museer, fordi i løpet av denne tiden av året er ikke nok. Alle museene utvikler spesielle programmer designet for ulike aldersgrupper. Turer synliggjøres, kan barna ta del i forestillinger, kostymer å prøve på, hold hender gjenstander. Hovedstadens museer gir quizer med ruting og målsettinger for barn og foreldre, med premier mest aktive og nysgjerrige.
  Hvor gøy høst hellig 2014-2015 skoleåret

   Den estetiske utvikling av barn klare til å gi musikkstudioer og teatre. I St. Petersburg, vanlige barnekonserter utføring av den flate Chaliapin og Rimsky-Korsakov musikalske forestillinger er holdt på barne Philharmonic. Moscow House of Music har utviklet et spesielt program med konserter og forestillinger. I hovedstaden, kan barna lytte til jazz.
   Sørg for å besøke byens parker og hager, fordi du ikke bare kan få litt frisk luft, suge opp de siste solstråler. I godt vær fortsetter å arbeide panda parker, hvor det er lett å mestre ferdighetene til klatring. I parken paviljonger barn og voksne vil være gratis å spille brettspill, lese og lytte til forestillinger av musikere.
   Selv om været ikke ødelegge, ikke bekymre deg om hvordan du skal tilbringe høstferien. Lag en liste på forhånd av interessante bøker, filmer og tegneserier som de leser og ser. Brettspill og utviklingsaktiviteter vil ikke bli kjedelig, og produksjon av produkter og felles maling brakt sammen for deg.  
  Яндекс.Метрика