Gaver 2015

 Velge gaver for det nye året, alle har et budsjett på utgifter og ideen om at jeg ønsker å kjøpe.
 Mer enn tydelig at jeg ønsker å plukke opp gaver i 2015 i denne sammenheng, for å være den mest symbolsk.
 Det er bare basert på det faktum at 2015 geiter, må du lukke den nye kjæledyr kan bare gjøres når det er forhold for dens innhold. Alle andre kan bare finne den mest egnet i hvert fall presenterer.

 Dyre gaver 2015


 De fleste av disse gir nære slektninger og kjære folk og restriksjoner om emnet er i prinsippet ikke være.
 Jeg ønsker å behage min mor et nytt kjøkken, modnet datter bort utøve sykkel, men for en mann å kjøpe ferie? Hvorfor ikke!
 Nytt år - er dette bare enda en grunn du lukke overraskelser, vel, er fullstendig avhengig av ønsker og økonomiske muligheter deres innhold.

 Budsjett 2015 presenterer


 Det ville ikke ha drømt måned unna, flytte fjell eller kjøpe en tur til Maldivene, for de fleste er under jule muligheter apparater, kosmetikk, parfyme eller andre elementer som kreves for installasjon av et behagelig liv.
 Og det er en viss sannhet: Hvis bestemor ikke har råd til å kjøpe en vannkoker selv fra standpunktet av den høye prisen, men fordi det bare virker slik kjøpet er for dyrt og ikke nødvendig, presenterer det nye året kan løse dette problemet .
 Det viktigste i dette tilfellet - for å finne ut hva gaven fortsatt ønsker å motta donee.

 Suvenirer 2015


 De kan ikke gjøre, og som er gjenstand for denne planen i 2015 gjør det mulig å åpne fullt. Lys i symbol, kruset med hans bilde eller håndklær - disse tingene er nyttige i hverdagen, og ikke belaster budsjettet for hvem som får gaver.

 Hvis en person er det?


 Det finnes situasjoner når den jeg ønsker deg velkommen, trenger ingenting. Årsakene til dette kan være skjult selv i materiell rikdom, men rett og slett en spesiell tilnærming til livet.
 Denne saken presenterer 2015 har også all rett til å eksistere, du bare kjøpe en vakker kurv og fylle det med noe velsmakende.
 Noen mennesker liker frukt, sjokolade til noen, og noen kan ikke stå før og dyre og kvalitetsbrennevin. Så 2015 gaver kan varieres over.  
Den dyreste bilen i verden
 Historien om Ferrari 250 GTO
 Biler er delt inn i antikke, serie- og sportsbiler. Racing Ferrari 250 GTO 1962 årsmodell, farge grønn eple - den dyreste bilen i verden. Forbløffende prisen er grunnet en stor sjeldenhet biler GT. Fra 1962 til 1964 totalt enheter produsert 39 slike biler.

Den dyreste bilen i verden
 Beste bil historie, ifølge mange kjøpere, ble solgt i 2012 for $ 35 millioner. Auksjonsprisen og verdien av private avtaler med eierne bil, alltid annerledes. I 1962 Ferrari 250 GTO kostet 96 millioner, noe som var en betydelig sum. Forhandler Talacrest kjøpte en bil i 1996 for $ 35 millioner og på den tiden ikke kunne rettferdiggjøre kostnadene. I 1999 Ferrari 250 GTO kjøpte Yoshiho Matsuda, et dusin år siden, bilen flyttet fra japansk Yoshiho Matsuda i hendene på en ny eier for 84 millioner dollar. Eric Dane Heyerema solgte den og kjøpte - Amerikansk Craig MakKoua. Hvert år kostnaden av antikke bilen fortsetter å stige, maskinen lønnsom nye eieren, på 31% per år og oppover.
Den dyreste bilen i verden
 Har Ferrari 250 GTO
 God bil skiller stabilitet ved maksimal hastighet utviklet på veien, og sjåføren føles piloten av et romskip, en virtuos som er racing, flyr som på vingene. Fargen på bilen langt fra de italienske produsenter fordeler, en proprietær farge lag UDT-Laystall. Første bil Ferrari 250 GTO er designet til Stirling Moss, for sin opptreden i racing konkurranser, men utøveren og ikke brukt. År av bilen falt sammen med årets avslutning karrieren til den berømte racer (ulykke). Bilen ble medlem av 24-timersløpet på Le Mans. Bensin motor kapasitet på tre liter og 12 sylindre med kapasitet 304 hk, 6 sekunder utvikle en hastighet på 100 km / t, og nådde en maksimal hastighet på 280 km / t.
 Forgjengere Ferrari 250 GTO (1962)
Den dyreste bilen i verden
 2012 Bugatti Type 57SC Atlantic (1936), som var et rekordfart på 431 km / t, ga ledelse til kostnaden av Ferrari 250 GTO (1962). I 2010 ble bilen kjøpt av Peter Mullin, California samleren til en pris på 30-34 millioner, den nøyaktige mengden av bileieren nektet å kommentere. En annen serie av bil Ferrari 250 GTO 1963 år (chassis nummer 5095) ble solgt for EUR 32 millioner.
 Fra selvstendig næringsdrivende ble kjent verdien av andre biler Ferrari - 20 millioner, 18 og 25 millioner. Åtte Ferrari ble solgt i forrige uke for totalt 135 millioner dollar. Nå Ferrari regnes som den mest verdifulle bilen i verden.  
Brev fra Gud ærlig mann, synd og angrer!
 Hei, min himmelske Far!
 I sin bønn, appellerer til deg at du har undervist og veiledet meg på rett vei. Jeg - en ekte sønn, ærlig og gudfryktig. Hjelp meg, Far, om jeg bor og åpen gang til meg himmelens porter himmelen?
 Jeg holder alle budene og alle lover: ikke stjele, ikke lzhesvydetelstvuyu ikke prelyubodeystvuyu (fordi ikke gift), betale skatt, stemme i valg, betale for offentlig transport, energi og mord jeg kan henge bare baiting kakerlakker, fluer så Komarov. Vel, du vet alt om meg, fordi alt du ser, er jeg dårlig som en kirke mus, lider pine for ærlighet og integritet.
 Svar meg, Herre, hvis jeg går til himmelen, og deretter kollegaer sier at jeg bare kan stole på mentalsykehus.

 Hei, min sønn!
 Det har lenge vært prøver å si til deg, min sønn ser på ditt liv fra himmelen du ærlig, noe som er meget prisverdig, men tross alt, ikke bør være en tosk, fordi martyrer (de som kommer til himmelen) og dumme (som impliserte jorden ) - ikke det samme.
 I himmelen vil du sier? Hell bedre enn dette hospice: et paradis allerede to hundre år - ødeleggelsens vederstyggelighet, men helvete - den samvær. Så mange nyttige kontakter og moro!
 Trøtt du meg med sin ærlighet - lei deg. Vel, noen gang prøvd å jukse eller stjele! Se og kjøre i livet lagt til, samt - lever ikke og prozyabaesh.
 For meg er det mer interessant med otpetыmy syndere, de er morsomme karer, forespørsler og bønner ta ut sjelden, og ikke tenke på hvordan å ikke synde, og synd som å ikke bli fanget.
 Etter en diskusjon, ikke lyve og spøk, ikke stjele - bare lånt på ubestemt tid, skal ikke drive hor, og ha det gøy, ikke drikker og behandler. Og deretter halvparten av synder - er borte!
 Og når de omvender seg - zasluhayeshsya! Hva gjorde ikke love en stekt zapahne: alle mine bud å følge og rask, og gå til templet, for å betale skatt. Og jeg er god, jeg tilgir
 Slik at du synde minst noen ganger. Og så angrer. Igjen synd. Igjen omvende. Tross alt, er jeg glad for å høre på omvendelse språk - i alle fall å vite at jeg eksisterer og trenger noen. Og, forresten, er du sikker på at jeg har? Ærlig talt, jeg selv tviler på det.
 Så leve og glede seg, fordi alt kan, hvis nøye!
 Håper å forbedre ditt liv - Gud.
Brev fra Gud ærlig mann, synd og angrer!
Hunder av rasen smartest?
 Vi pleide å tro at hunder - ikke bare lojale men også svært intelligente dyr. Men faktisk kan intellektuelle evner som enkeltpersoner, og hele arter avvike vesentlig. Så mange år ikke registrert, noe som hunderase smarteste og hvilke kriterier det kan fastslås.
 Memorere ord
 I løpet av forskningen ble det funnet at graden av intellektuell utvikling er i samsvar med den gjennomsnittlige dog er en to-års barn. Dens dyr fanger innhold om hundre (eller snarere, 160) menneskelige ord. Mer intelligente hunder kan forstå 250 ord og har visse regneferdigheter. Fra dette synspunktet ble tildelt tre mest intelligente rasen - en Border Collie, Poodles og tysk Shepherds. De var litt dårligere Dobermans, labradorer og retrievere. Og den smarteste blitt anerkjent Border Collie sjarmerende kallenavnet Cheyser. Som et resultat av hennes studier, hun var i stand til å huske navnene på mer enn tusen elementer.
Hunder av rasen smartest?
 Tre aspekter av canine intelligens

 Men ting er ikke så enkelt. På midten av 1990-tallet, en psykologiprofessor ved University of British Columbia Stanley Coren utgitt en bok om hund etterretning. I det, undersøkte han tre typer intelligens - adaptive, instinktiv intelligens og lydighet. Den første dukker opp hver gang hunden står overfor en ny situasjon for deg selv eller oppgave og bygger bare på seg selv.
 Instinktiv intelligens - evnen til å utføre genetisk iboende egenskaper (f.eks, sikkerhet). Som for å adlyde intelligens, er det mulighet for dyret til å lære og utføre kommandoer.
 Ulike arter vil vise forskjellige resultater i alle tre aspekter. For eksempel, kjøring og jakt generelt høyere adaptive intelligens. Men for disse hundene er viktig grad av selvstendighet i å utføre oppgaver lydighet intelligens slik at de vil være lavere enn hjemme. I tillegg, fra dette synspunkt nylig avledet arter overlegne til de som har blitt fjernet for lenge siden.
 Gruppe lagging
 Når det gjelder klassifisering, forut Stanley røtter, de fleste lav intelligens lydighet med afghansk mynde (forresten, en av de eldste raser av hunder), engelsk bulldog, Pekingeser, Chow. Litt mer enn dyktige franske Bulldogs, St. Bernards, Scotch Terrier. Gjennomsnittlig evner viser spaniels, Fox Terrier, Siberian Husky. Selvfølgelig bør denne informasjonen ikke anses som uttømmende. Fordi selv innenfor samme art er hunder som lærer eneste laget med 40-50 reps, og det er de som vil være tilstrekkelig for at en eller to ganger.
Hunder av rasen smartest?

 Uavhengighet og lydighet?
 Når en person kommer til å få en hund, han leser ofte studiet av intelligens av en stein. Men det er en veldig viktig ting. Selv den mest intelligente hunderase vil ikke være i stand til å vise sin beste side, hvis det ikke er regelmessig engasjert. Dette betyr at hver hund trenger trening. Og denne leksjonen er bedre å overlate dyktig fagperson som vet hva som kjennetegner en rase.
 I tillegg bør det bemerkes også en tid som lynne. Etter høy intelligens betyr ikke at hunden ikke er aggressiv eller rastløs. Derfor velger en rase ikke bare utforske hennes intellektuelle evner, men spesielt tegnet. Interessant, selv valpen allerede sett hvordan han har temperament. Så hvis du ønsker en munter følgesvenn, kan du velge ikke for Fox Terrier student eller York. Hvis pålitelig keeper - den beste tyske Shepherd ikke er funnet.
Яндекс.Метрика