Noen bruker bloggen til å telle kalorier og gå ned i vekt. Noen kontroller tap av tid, innspilling alt gjort på en dag. Men de fleste av dem som gjør en personlig dagbok, stolte på ham med sine innerste tanker. Uansett hva du velger, vil vi begynne å holde en dagbok som hans sted og hvordan du bruker til å hente ut maksimalt utbytte.
 Hva er tilpasset til bloggen din?
Gjør personlige blogg
 Grunnlaget for dagboken kan tjene som en enkel bærbar PC 48 eller 96 ark A4 eller album eller bærbare på ringene eller kjøpt i butikken bok, er utformet i form av en dagbok. Det første alternativet, selvfølgelig, den enkleste og mest tilgjengelige - i en notatbok hendig og skrive (linjene ikke danse), og maling kan, og ta med til skolen er ikke forferdelig (tilsynelatende ingen tror at denne bloggen).
 Albumet er bra at det er mulig å trekke mye, tunge papirark proteche ikke, og vil holde penner og gouache, akvarell, og selv designe elementer er gjort, for eksempel papp, tøystykker, og så videre. D.
 Notebook lett å bære, selv om det er for lite, blir nødt til å brenne veldig kort. Vel, klar til å blogge fra butikken, og la ham godt, selv original, men etterlater ikke rom for kreativitet - alt er oppfunnet, tegnet og skrevet.
 Hvordan begynne å holde en personlig dagbok?
 Dermed utarbeidet grunnlaget for dagbok kan gjøre første innlegg. Sørg for å inkludere den dagen som startet en dagbok. Det ville reflektere omstendighetene som det skjedde. Kanskje et faktum, ved første øyekast, som ikke fortjener oppmerksomhet et par år vil virke svært interessant og moro.
 Et annet alternativ tidlig dagbok - skrive sin biografi. Kort eller lang - som du vil - fortelle om seg selv, sine drømmer, planer, etc. Det er hensiktsmessig å utelate bestemte fakta av typen fødselsdato eller bosted, og beskrive slike ting som, for eksempel, hobbyer, relasjoner med beste venner og deres navn, favorittfag på skolen, osv Tenk deg at du får med seg selv, eneste som modnet i 2-3 år.
 Hvis du ikke ønsker å oppfinne noe, kan du starte en blogg eller en favoritt verselinjer fra sangen. Du kan tegne et bilde eller lim collage med bilder, bilder av familie og venner, og legger et bilde fra et utklipp fra blader. Og du kan la den første bokstaven ren, etterfulgt av en side å beskrive i dag, og fra begynnelsen av utformingen dagbok tilbake senere når han returnerer inspirasjon.
 Å gjøre en personlig dagbok?
 Svaret på dette spørsmålet avhenger av hvilke mål du setter for deg selv, svingete blogg. Hvis du ønsker å bruke det:
Gjør personlige blogg
 1. Som en venn som du kan stole på det. I dette tilfellet, trenger du bare å skrive i en notatbok eller bærbare tanker og erfaringer. Hovedregelen: alt må være ærlig og fra hjertet. Følelser av kjærlighet, sinne, glede, sorg - alt dette må gjenspeiles i sidene i dagboken.
 2. Som en kreativ laboratorium. Da bør du sette dem i en dagbok alle interessante ideer og tanker som oppstår i løpet av dagen. Vi så i bladet vakker håndlaget armbånd, ønsker å gjøre det samme, men har ikke tid? Skjær ut et bilde av likte fenechkoy og lime inn i dagboken. Tegne, gjør origami, skrive poesi, er et eventyr - alle sidene i dagboken. Ikke begrense fantasien rammeverk, la hver dag være spesielle!
 3. Som et instrument for selvkontroll. Ønsker å gå ned i vekt? Hold en dagbok av kalorier! Daglig rekord i sin tid på hvilke matvarer du spiser, og hva er deres energiverdi. Et par uker postene kan allerede spore som hindrer miste vekt. Hvis du ønsker å øke kunnskapsnivået, for eksempel engelsk, gjør hver dag en ny setning i en dagbok eller mer i løpet av de studerte ord. Hver dag - en ny faktum. Likeledes blogg kan brukes til tidsstyring for å kontrollere hvor tapte dyrebare timer. Bare skrive ned alt du gjør for dagen, sørg for å indikere tidsbruk er.
 Hvordan å lage en personlig dagbok?
 Ja til å like. Generelt sett er det tre alternativer for behandling av person dagbok.
 1. Den enkleste. Ikke utfører. "Så kjedelig!" - Du kan si, og være helt rett. Ikke rart, men sikkert. Knapt noen som ønsker å vite noe om deg hemmelig (skadelig yngre bror, kjæreste eller mamma), ta hensyn til hjemlig notatbøker med et enkelt cover hvor lik håndskrift i hvert trinn skrevet innerste tanker. Dette alternativet er for de som velger å holde en dagbok-vest for utgytelse av sjelen. Hold denne skatten kan trygt innenfor den totale boks med bærbare PC-er, er det ikke på toppen av bunken.
 Og et annet tips: Hvis du ønsker å unngå folk lese din dagbok uten vevstoler med ham hele dagen hjemme - Skriv ned bare når du virkelig sikker på at ingen andre kunne se og forstå hva du er opptatt.
 2. I vintage stil. Hva ville du valgt som grunnlag for dagbok - laptop, notebook eller total album - dekke det nødvendigvis bør byttes ut. Eller i det minste dramatisk endre utseendet. For typiske bruk vintage stoffer og blonder myke nyanser. Lys rosa drakt er den beste. Cut makulere størrelse og pryshyyte å kartontsi, kan landet bli dekorert med stoff tekstur en annen, og i sentrum eller i hjørnene av lim stoff blomster, for eksempel et stort utvalg av klær som selges i butikkene.
 Dagbok sider også plassere en i rosa. Ta bilder av bamser, blomster, hjerter, engler. Hvis du ikke vet hvordan å trekke (som er umulig i prinsippet kan det trekke, det viktigste - å tro på seg selv), søke etter bilder på internett og skrive dem ut på skriveren. Enda enklere - kjøpe klistremerker i butikken.
Gjør personlige blogg
 3. Full håndlaget. Hvis du vil at alt skal være ferdig med sine egne hender? Nedenfor er en universell algoritme for å skape en personlig dagbok. Med forsiden av disposisjon, kan du alltid gjøre endringer i enkeltelementer.
 - Forbered et fundament for dagbok ark. Farget papir, "Snow Maiden" viser total notatbok, egnet også et gammelt postkort. Det vil ta minst 30.
 - Gjør det samme størrelse på de forberedt ark. Det er greit hvis noen blader (f.eks kort) vil bli mindre - så enda mer interessant. Hvis du har krøllete saks, bruke dem til å skjule de skarpe kantene.
 - Nå trenger du en punch. Lag et merke på et stykke ikke å ødelegge dem, og punkteringer.
 - Cover. Grunnlaget take papp. Du kan gjøre det i stil med vintage og kan være forbundet med en slags teppe ullgarn eller klut med nylon blonder og fikse det på lokket med en stiftemaskin. Et annet alternativ: samle tøystykker av ulike teksturer og farger og sy lappeteknikk og fikse det i lyse fet knapper. Få originalt og morsomt.
 - Nøye stifte lage hull på lokket. Hvis stiftemaskin "ikke" bruke saks. Proshyyte mottatt åpninger at en slik skjønnhet ikke er blåst.
 - Ta blonder eller klar spletit meste av ullgarn og bruke den til å koble ark og dekke.
 - Hvis du ønsker det, kan du legge på innsiden av omslaget av "lomme" av papir og det være, for eksempel, notater eller valentines.
 - Voila! Din personlige dagbok, laget sine egne hender, klar!  
Hvordan delta på Cadet School?
 Menn i uniform alltid skille seg ut fra mengden og spesiell respekt. For ikke å nevne hengivenhet vakre halvparten av menneskeheten! Og offiserene - fargen, stolthet og bokstavelig person, sinn, hedre de væpnede styrker. Derfor, kadetter, og deretter - offiserer er vanligvis den mest disiplinerte, modne og internt fastsatt unge menn. Ofte mødrene foreslår eller støtter en slik beslutning barn - spesielt hvis noen grunn gutten fratatt foreldrenes utdanning og kontroll. Men uansett, hvis det antas at hæren gjør en gutt en mann - det gjør Cadet College student offiser. Og det første skrittet i denne ansvarlig, verdig måte respekt går inn i Cadet School. Hva Cadet College? Hva skiller en militær skole kadett korps?
 Militær skole - en spesialisert institusjon for unge mennesker av begge kjønn, skolealder. Flere nylig, i militære skoler i landet tok bare gutter, men siden 2009 restriksjonene kjønns har blitt løftet. Angående alder, kan det være en militær skole etter 9. klasse videregående skole. Det er der forskjellene begynner militære og kadettskoler. Bli en kadett kan bli et år før - etter 8. klasse. Følgelig begrepet av studien i en militær skole kadett og annerledes. Men dette er bare den ytre, synlige ved første øyekast forskjeller. Faktisk er forskjellen mellom militære og høgskoler kadetskymy mye dypere. Og det er fremfor alt av trening mottatt av studentene.
 Og kadetter og kadett nødvendigvis fortsette å studere pensum. Men bortsett fra hennes militære skoler forbereder opptak til høyere kommando militære skoler og kadett skoler gir elevene mulighet til å motta tidlig trening som fokuserer på en bestemt type profil Forsvaret. Utdanningen varer i tre år, hvoretter utdannet Cadet Corps kan fortsette å studere ved en militær skole (f.eks Suvorov) eller begynne å jobbe med gjenvunnet spesialitet. I tillegg er det er såkalte kadett klasser, tar guttene etter 4. klasse. Studere dem varer lenger og har sine egne særtrekk. Spesielt mange foreldre av kadetter, og gjøre de innrømmer at en slik tidlig overgang til spesialisert opplæring i militær profil var ganske alvorlige fysiske og psykiske tester for en tenåring.
 Enten Cadet College å gi sin sønn?
 Selv om beslutningen om å delta i militære skolen kadett korps må akseptere søkeren selv - at han er en mann og en fremtidig offiser - men tanken på foreldre fortsatt spiller en viktig rolle i sitt utvalg. La sin stemme bli rådgivende, men ganske trygg og overbevisende til den unge mannen lyttet til argumentene og gjort det riktige valget i årene som kommer og underviser for livet. Spesielt etter å ha tastet den vil begynne et nytt liv borte fra sine foreldre og råd - for kadett skoler følger hele styret for studenter. I dag er gjennomsnittlig militær utdanning tilgjengelig i følgende kadettskoler:
 Orenburg president Cadet skole
 Stavropol president Cadet skole
 Krasnodar president Cadet skole
 Tyumen president Cadet skole
 Kronstadt Naval Cadet Corps
 St. Petersburg Cadet Corps
 Aksayskiy Daniel Ephraim Cossack Cadet Corps.
 Svært unge (1-4 klasse) studenter kan delta på spesielle grupper og deler av de pedagogiske og idrettsorganisasjoner DOSAAF, klubыvrode "Young sjømann", "unge fallskjermjeger", "ung flyger", osv, gjør det mulig å møte i forkant av militærtjeneste.
 Opptak til Cadet skole
Hvordan delta på Cadet School?
 Den første og viktigste forutsetning for å bli med i Cadet College må følges selv hjemme, hvor familien kommunestyret vedtak om utdanning og dermed videre skjebne arving. En god offiser kan bare være av natur, så du må forstå som ønsker å bli med i Cadet Corps, en ung mann som drømmer om en militær karriere, eller hans foreldre, som ønsker å se sønn av en offiser i form. Og hvis de mål og visjon for de eldre og yngre generasjoner av det samme, kan du trygt velge en bestemt institusjon og sende det til dokumentene. Hver kadett skole kan nominere sine egne krav til søkere, men i gjennomsnitt å bli en kadett, må du matche følgende vilkår:
 1.  Alder. På tidspunktet for mottak av ung person må være minst 15 år.
   Utdanning. I Cadet College etter å ha tatt barneskolen, men du kan ikke bare komme i femte, men den sjette og syvende klasse.
   Helsestatus Søkeren vurderes på grunnlag av valgkomiteen leverte sin sertifikat av medisinsk undersøkelse. Videre bør det medisinske utvalget sendes ikke før det året da opptak til skolen, og sørg for å inkludere følgende studier:
   barnelege;
   kirurg;
   podiatrist;
   otolaryngologist;
   øyelege;
   kardiolog;
   Endokrinolog;
   nevrolog;
   hudlege;
   psykiater;
   tannlege;
   TB (Mantoux av data);
   urolog;
   EKG-data;
   ditt hjerte ultralyd, skjoldbruskkjertelen, mage, nyre;
   generell analyse av blod, urin, avføring;
   blodprøve for HIV, hepatitt markører B og C;
   Analyse av blodsukkernivået.
   All denne informasjonen og fagrapporter skal stilles i standard legeattest skjema F086 / B, sertifisert som fri klinikken.
  Hvordan delta på Cadet School?

   Eksamen - Oral, i form av et intervju. De fleste skolene testet deltakere kjennskap til russisk og engelsk og matematikk på et nivå som passer okonchennomu klasse videregående skole. Skala Assessment - ti. Minimum antall poeng du må ringe konkurransen om en plass i skolen - 20 for tre eksamener.
   Gi dokumenter. Datoer for de dokumenter som er nødvendige for å angi en bestemt skole, som regel, innleggelser åpent fra midten av april til slutten av våren. Søkere krever en standard pakke:
   uttalelse til leder av College på vegne av foreldrene (kanskje en forelder, verge, etc.);
   søkerens personlige uttalelse med sin underskrift til leder av skolen;
   Søkeren selvbiografi, skrevet for hånd, i enhver form;
   kopi av fødselsattest, attestert, og / eller et dokument som bekrefter statsborgerskap søkeren;
   Portefølje skoleelever;
   en kopi av søkerens personlige fil av videregående skole, med regissøren av skolen, klasselærer og segl;
   utdrag fra rapporten kortet med karakterer for studieåret, etter som kandidat til å flytte kadett skole, signert av rektor og klasselærer;
   pedagogiske egenskaper ved søkeren på vegne av klasselærer og / eller direktør for videregående skole;
   psykologiske egenskaper hos søkeren (det kan gi skolen psykolog eller spesialist kommunal institusjon), signert av rektor;
   rapport av fysisk trening (basert på levering krav), signert av rektor og lærere i kroppsøving;
   legeattest skjema F086 / B (se detaljer ovenfor);
   kopi av et medisinsk kort fra klinikken i samfunnet og utdrag fra den sertifisert i front;
   hjelp av familiemedlemmer;
   En kopi av bostedsregistrering, stemplet forvaltningsselskap;
   sertifikat for sysselsetting (tjeneste) innad foreldre;
   kopi av alle sider av foreldrenes kandidat attestert;
   en kopi av søkerens medisinsk forsikring;
   antropometriske opplysninger om søkeren, hans høyde, vekt, klær størrelse og omfang av hofter og bryst, skostørrelse, størrelsen av hatten;
   4 fargefotografier størrelse 3x4 cm.
   I tillegg må kandidatene levere fortrinnsrett flyt av dokumenter fastsatt ved lov for slike tilfeller.
   Fordeler når han begynte i Cadet College tilbudt barn av militært personell og sivile ansatte personene væpnede styrker. Dessuten, ut av konkurransen (men med forbehold om bestått eksamen) er foreldreløse og barn av militært personell drept i utførelsen av sine plikter, utføre militærtjeneste i områder med væpnet konflikt og / eller under kontrakt og har en total lengde på militærtjeneste i et kalenderår 20 år eller mer. Movers videregående skoler har rett til å passere bare en av de tre opptaksprøve å velge mellom, men ved å få ham 9.10 poeng. Hvis poengsummen er under og æresbevisninger inkludert i konkurransen om opptak til felles lov.
   Som du ser, bli med Cadet College ganske enkelt. Men livsvalg og ikke være fjollete. En uteksaminert kadett høyskoler innrømme at de ikke sparte verken bestått prøven, eller de studieårene. Elever kadett skoler fra tidlig ungdom få sterke selvdisiplin ferdigheter, hygiene, ansvarlig for sine beslutninger og handlinger. Hva kan være mer viktig for menn og beskytter av landet enn evnen til selvorganisering og evnen til å fullt ut ansvarlig for seg selv og sine handlinger. Derfor, hvis du ønsker å bli med i Cadet skole gutt virkelig sterk og oppriktig, er det nødvendig å støtte og hjelpe ham i dette.  
Яндекс.Метрика