Gjøre russerne ønsker krigSituasjonen i Ukraina, var den raske utviklingen - fra den blodige opptøyer i Square og mer enn beskjeden "vi-ikke-vi" utplassering av russiske tropper i Crimea, på kort tid avdekket flere nagende koker ikke bare den lange kroppen til pasienten Ukraina, men også på masten på kroppen og i hodet av vanlige russere søvnige. Hnoyovyschi og Popper synes zahlostuyuchy og sunne områder av hjernen, og etterlater nesten ingen sjanse for en sunn tankeprosess.
Jeg vil ikke kaste bort tiden på hva som skjer på revet i ulike retninger ukrainsk jord på den forferdelige situasjonen i den ukrainske økonomien og delt på etnisk og språklig grunnlag i ukrainske samfunnet (dette er et stort tema for en rekke artikler), ønsker jeg å trekke oppmerksomhet til det viktigste: uansett hva som skjer i en suveren selvstendig stat kalt Ukraina - er, først av alt, det gjelder Ukraina og det ukrainske folk og bare sekundært - sine naboer og det internasjonale samfunnet. Dette prinsippet er forsterket av en rekke politiske og territorielle avtaler om ikke-innblanding i indre anliggender selvstendige stater, suvereniteten til Ukraina. Dersom vedtaket om å gripe inn i indre anliggender en selvstendig stat og akseptert, som involverer den samme internasjonale samfunnet, etter at alle forsøk har blitt oppbrukt diplomatisk løsning påføres økonomiske sanksjoner, etc., og bare grunnleggende logikken i moderne fredselskende individ.
Russisk side som på verdensscenen er alltid ivrig orde nettopp en slik stilling - stilling regional innblanding, uttalte vestlige dobbeltmoral mot Libya, Syria og andre land, denne gangen, tok og gjorde alt det stikk motsatte: etter den stille kontemplasjon av revolusjonerende statlige brann hendelser på Maidan, uten å ty til diplomatiske, økonomiske og andre virkemidler, og tok på dine egne rolige snive krefter introdusert i Krim. Mens øst i Ukraina, på territoriet til en selvstendig stat, dusinvis av unge menn stormet fra Russland til agitasjon lokal russisk-talende befolkning og russisk fjernsyn med en hevn begynte å snakke om radikal Bandera og russisk undertrykkelse.
Enhver tenkende person, uavhengig av deres nasjonale og kulturelle identitet, bortsett patriotisme ennå å eie og sunn fornuft, og litt dyktighet objektiv som mulig, logisk analyse. I denne situasjonen, blues var mye mer enn folk intelligent og gjennomtenkt. Og ingen hjemland patrioter "Russland" og stat "Russland" - som mange mennesker ganske raskt.
 Er det vanskelig å forstå den tenkende person at uansett hvor velmenende du ikke guidet, men smertefulle situasjonen på masse, etc. Ukraina, hvem det kommer til makten, til å sende tilbake til sin egen pansret kolonne for å blokkere militære enheter, fra kontorbygg til forstyrre nasjonale flagg og sette hans - ikke patriotisme, barbari og villskap i tillegg?
Like åpen naboer av den russiske stat og ikke opplagt for de fleste russere keiserlig tenkning, heller, et kompleks av tidligere keiserlige storhet, som det tenker, men bare en trangsynt zatyukanyy forankret i hjernen refleks Pavlov, noen mindreverdighets på staten, aktivt støttet av russiske medier, en gang vekket, skolyhnuvsya og nå hver husmor ikke prospavshyysya holodranets klarer å gjenopprette ro og orden i sine egne saker igjen plutselig husket at de er en stor nasjon, den russiske verden truet igjen rundt fiender og må forsvare . Og selvfølgelig, den "store nasjonen" - bruk av makt, snarere enn på grunnlag av barnets tårer Dostojevskij, Tolstoj eller borger av menneskeheten Pushkin. Deja vu?
Spesielt fra merkbar som tripping over seg russiske medier som stir frykt og spenning, "avskaffelsen av det russiske språket", "russisk undertrykkelse", "rose til makten Bandera og nazistene." Hvordan å bryte ut og klippe riktig kompetanse og tale, som vtokmachuyetsya ikke i stand til objektiv oppfatning av hva som er menneskelige sinn fienden, som snudd på hodet de aller prinsipper for fred og ro, og ikke minst den beryktede ensartethet av vurderinger, bilder og meninger. Var det en gutt eller blind rundt, som selv på Ukraina, som selv er i stand til å analysere og trekke konklusjoner, eller unisont sitat russiske medier?
Russiske språket er ikke kansellert, det er fortsatt undervises i skolen Kiev og Lviv, sa på ukrainsk fjernsyn og folket. Han ble hørt på torget, er det fortsatt sa i Kiev. Vel, hva bør vedtas i ukrainsk lov og drevet dokumenter, forresten, er overalt, er det ikke logisk og rettferdig - bakke da fortsatt ukrainsk? Det ekstreme høyre, som Tiagnybok og Jarosz, utplassering av russiske tropper i Krim hadde bare 1 og 2, 5% av stemmene - opprørende personlighet som Zhirinovsky kommer til å vaske sine støvler i Det indiske hav og deretter privatisere Turkestan, med regelmessige stemmer tre ganger mer. Jeg selv reiste til Ukraina hver sommer fra vest til øst av ikke-ukrainsk pass og snakker bare på russisk, ikke noe som ikke ville føle anti-russiske følelser, men heller interessen og oppmerksomheten til den lokale befolkningen - enten i byer eller i fjern nei aldri gjort meg til å forstå at jeg var der en gang. I stedet, i rettferdighet, da jeg var en russisk pass, kultur og språk, komme til Moskva eller St. Petersburg, jeg sjekker alltid dokumentene, jeg føler meg uvelkommen gjest, Tatar verre, jeg noen ganger høre "kommer i store tall her».
 Veiledende og statistikk, stadig går i disse dager gjennom: det store flertallet av vanlige russere støtter utplassering av russiske tropper i Krim. Mer enn halvparten blir bedt om å gå inn i hæren i det østlige Ukraina "og" alene tok våpen og gikk for å kjempe i Ukraina. " Mye av det foreslått å "slippe bomben", "kaste raketter", etc., og disse menneskene "som om" tilstrekkelig, kan du ikke klandre dem demens. Dette er dagens Russland. Dette er den gjeldende take-n. Denne undersøkelsen er online på ulike nettsteder.
 Russisk verden delt i to eller tre separate verden, og det skjedde ikke bare i Ukraina, men i sinnet til hver russisk mann: først, den mest tallrike, ikke slazya sofaen, forestilte plutselig seg patrioter, udelte mener at russerne i Ukraina og undertrykte som skal vedlegges Krim til Russland - og hvordan kunne det være noe annet? Andre ser et helt annet bilde, tror at ting Ukraina - er sine egne saker og til å gripe inn i dem - en forbrytelse som utplassering av russiske tropper i Krim - bommert, og politikk forvaltning av utilstrekkelig og farlig. Det er noen andre som er et sted i mellom: finne Maidan - en ondskap som Krim ble gitt urettferdig, men trekker det på denne måten er galt og de nåværende russiske bevegelser av kroppen i forhold til den nylig broderlig Ukraina - ikke mindre onde som fortsatt gjenlyde.
Først, er den største kategorien vanligvis ikke altfor bry kunnskap om historie (de ikke bryr seg om disse små tingene som Crimea ikke alltid har vært russisk og bor der ikke bare russere), hvordan har du tenkt til Ukraina eller faktisk at innføringen av russiske tropper Krim ble brutt alt som kunne bryte - de vil bare moro. At de går kaldt og skytevåpen i Kharkiv og Luhansk, bidrar til å forstyrre nasjonale flagg og sette tricolor, er virtuelle kamper online med de som tenker og tro om igjen kaller. Og dette gjøres enten med utilslørt zloradstvom, eller relativt rimelig, gjennomtenkt og egoistiske formål, uten den samme kjærligheten for stipendiat ukrainsk, som gråter så mye, bare til høyre for sterk. Som en omkamp av sin tapte delstaten imperium.
Disse dager, mange forstått (eller rettere sagt, skvatt unna den andre ytterligheten, som er forståelig, om enn feilaktig) som n - en fredselskende nasjon, hvordan ønsker ikke krig, hvordan de tar. Over 60% av offentlig gir sin tilslutning til invasjonen i Crimea, avvisning østlige regioner i Russlands favør, så tvil om statsdannelse i Ukraina og nasjonen selv, ikke utelukker militær aksjon i Ukraina taler for seg selv ganske veltalende.
Forfatter: Igor Tkachev
Det største skipet i verdenSiden oldtiden, er folk trekkes til sjøen. Det trekker oss med sine langstrakte vidder, mystikk og nepiznanosti nepokorennostyu. Sjø - en egen verden på planeten vår.
Etablering og utvikling av skipsbygging
Å utforske havet, mennesker skaper badeanlegg, alt fra primitive fartøy av gamle sivilisasjoner og slutter med moderne store skip. Utviklingen av vitenskap og teknologi gjør det mulig å bygge tanke mer sofistikerte og stor størrelse domstol. Den tillater stater å erobre territorium for å utvide handel og for å demonstrere styrke og kraft.
Nylig har forskere oppdaget tegninger av skip i det gamle Kina. Selv med gjeldende innstillinger de imponere. Første kinesiske biler med fem eller til og med sju mastene ble nevnt i det første århundre. De vzhromozhdalys over vannet slik som trengte en stige lengde på titalls meter for å komme på dekk. Kineserne ga verden mange funn og bestemt retning av utvikling av skipsbygging for mange årtusener framover. De oppfant kompasset, anleggskjøretøy med interne vanntette skott. Ved begynnelsen av det femtende århundre kom blomstrende Empire og skapte den største flåten av tre skip og størrelse, og deres antall.
Tiden gikk som vanlig, og skipsbygging videreutvikles. En rekke vitenskapelige og tekniske problemer i begynnelsen av det tjuende århundre førte til byggingen av de største designerne i historien til skipet - Titanic. Han er kjent verden over for sin tragiske skjebne. Det var ganske uvanlige fantasier implementerings ingeniører. Høyden på fartøyet var mer enn femtitre meter og lengde - ca 265 meter. Maskinrom som sikrer rask, inneholder 159 kull ovner og kjeler tjueni.
De store moderne skip
I denne alderen av avansert teknologi er det mulig å bygge en moderne, pålitelige og store kar. Hver har sin egen form for deres ledere.
Tankskipet er anerkjent som verdens største oljetransport, "Xin bråkmaker" ble lansert nylig. Denne gigantiske dekk har en lengde på mer enn tre hundre meter og en bredde på seksti meter. Det er i stand til å bære mer enn tre hundre tonn. Tankskipet er utstyrt i henhold til de nyeste fremskritt innen teknologi og tåler de sterkeste stormene. Kinesisk, så igjen vant første plass i rangeringen av store skip.
Han eide også en stor container «Xin Los Angeles», dens bredde mer enn førtifem meter, lengde - 336, 7 meter. I løpet av sommeren 2006, ga han håndflaten skipet «Maersk». Dette fartøyet ble bygget i Danmark. Bredden på dekk var femtiseks meter i lengde - 397, skip utkast - femten og en halv meter. Last mester - 171 000 tonn. Inne - en gigantisk dieselmotor kapasitet på 109 l / s.
Den største, lang og høy krigsskip - amerikanske hangarskipet "Enterprise" i lengde 335, 8 meter. Han er en militær vakt siden 1962 og har gått gjennom mange renoveringer. Skipet er det stolthet og symbol på amerikansk militær ære, samt deltatt i mange kriger.
Russland har sin berømte flaggskip av Nordflåten - atomkrysseren "Peter den store", som ble den største blant neavyanesuschyh krigsskip. Han kan være i autonome navigasjon i månedsvis, noe som indikerer at du eventuelle fiendtlige angrep.
En av de store moderne skip ble cruiseskip Freedom of the Seas. Denne gigantiske lengde 339 meter, bredde - 56, og høyde 63, 7 meter. Bæreevne - ca 155 tonn. Fartøyet kan betraktes som en sjette kontinent, som flyter på sjøen. Det er i stand til å plassere ombord mer enn fire tusen passasjerer, noe som gir dem med nødvendigheter. Det er fullstendig selvforsynt og utstyrt med den nyeste teknologien. Ombord har sin egen casino, solarium, svømmebasseng, treningssentre, skøytebane.
Snart hører vi om nye utbygginger skipsbyggere som vil overraske enda mer moderne og større skip. Fordi fremgang står ikke stille.  
Яндекс.Метрика