Gypsy navnSigøynere er offisielt heter i dåpen og ofte er det også skrevet i sine dokumenter. Men dette er ikke alltid tilfelle. I noen tilfeller døpenavn avvike fra den offisielle. Dessuten er det uformelle Roma (sekulær navn Noen ganger er det også et kallenavn, og noen ganger er det bare kort av full kallenavn (Dmitry -.. Mito) Så gjør, for eksempel i Alexander - Sasha, Valery - Lera.
Gruppenavn Gypsies
Nesten alle eksisterende navnene romfolket kan deles inn i tre grupper.
Den første gruppen omfatter de som har direkte eller indisk Gypsy opprinnelse. De ble valgt av blahozvuchnosti eller av verdi. Disse inkluderer høyde, junk, Manu, Rustem, sosial og Stefan.
Den andre gruppen består av navnene som har blitt lånt fra andre språk, og de representerer ofte begreper som forbindes med rikdom, glede, kjærlighet, Lolo, Dragomir, Bahtalo eller Zuralo. Jenter bruker ofte kallenavn i denne gruppen, noe som betyr navnet på blomstene Yasmin, Lily, Rose.
Sigøyner kallenavnet på den tredje gruppen - et navn som "komme" i at folk fra andre kulturer. Deres verdi avhenger av området bebodd av sine medier. Dette Khamalo, Zlatan, Johann, Pэtэr, Sasha, Michael, Miro, Sabrina, Jean Arthur og mange andre.
Sigøyner navn i Europa
Sigøyner språk i Europa har flere dialekter. I forbindelse med dette navnet dayuscheesya barnet ved fødselen, gitt avhengig av habitat og dermed dialekt foreldre. For eksempel, Roma bor i Hviterussland eller Kasakhstan i nord (severorusskye sigøynere), ofte kjent for alle russiske kallenavn (Alexander, Dmitri, Alex, etc). I tillegg har denne sigøyner band, som alle andre, er delt inn i slekter og bør legges til navnet på grunnleggeren av denne familien kallenavn.
Sigøynere som lever på Krim-halvøya kan gi sine barn en kristen og muslimsk kallenavn. Noen av dem har ingen kjent opprinnelse (Ivor, Loludy, Hohan etc.), andre er lånt fra kulturen i Øst-Europa (Polen, Romania, Ungarn). Dette, for eksempel, Anelka, Ruzha, Dana, Janos, Zemfira, Mytsa, Jan, Wolan eller Marhayka.
Sigøyner kallenavn
Av Gypsy kallenavn alltid lagt til navn og etternavn. Men et system der folk gir etternavn varierer i hver kommune. Et sted det har vært skrevet på vegne av sin far, og et sted med sin mor. I enkelte miljøer patronymikon dobbel. I hverdagen er det brukt svært sjelden, fordi uformelle kommunikasjons sigøynere nok navn og spesifikke programmer avhengig av dialekt.
I livs kallenavn som sigøynere gir til hverandre, spille en viktigere rolle enn formell. De kan ha svært ulik opprinnelse og verdier som kjennetegner en person eller minne om viktige hendelser i livet hans som uttrykker sin natur eller skjebne.
Hvordan sigøyner navn å kalle barnet
Hvis du ønsker å navngi barnet sjelden Gypsy navn, så vil du nærmer deg som Grof, Danko, Loshalo, Mark, Fontus, Harman eller Tsahar eller kvinne - Vij,
Ged, Ladko, Monica, whiner, Shanyta, Szczyrk eller Chisa.
Blant de mest populære for mannlige sigøynere bør bemerkes distribuert over hele verden Marco (militant), Kalo (svart) Hozho (kjekk), Nike (seier av mennesker), Tamas (twin) og Ferques (gratis). Jenter i sigøynerfamilier ofte kalt Gita (sang), Zora (Dawn) Khamaly (rød) Latchi (fin) eller Chirikli (fugl).
I alle fall hvis du liker noen av dem, kan du gjerne kalle sine barn, fordi de er vakre og melodiøse.  
For å registrere deg for SkypeInnsjekking Skype? Det er enkelt! Registrering i Skype ALLTID GRATIS!
For en vellykket bedrift i dag er svært viktig å holde kontakten. Programmet Skype for en lang tid gjør at vi kan holde kontakten med kollegaer og partnere som er hvor som helst i verden. Gratis samtaler, videokonferanser, rask dataoverføring - Skype gjør alt mulig for å redusere kostnader og øke produktiviteten.

Hvor kan jeg laste ned Skype gratis?
Du kan gjøre dette på den offisielle nettsiden til programmet. Vår side er sterkt anbefalt å ikke laste ned Skype fra andre ressurser uformelle!
I "Last ned Skype" Du vil bli bedt om å laste ned Skype.
For å registrere deg for Skype

Til skype registreringen er vellykket, må du fullføre standard felt, herunder opplysninger om bosted, navn (fylt på forespørsel) og logg Skype. Husk, skjønt, og du kan når som helst endre dine personlige opplysninger, er brukernavnet ikke kan endres, slik at det bør behandles mer seriøst enn alle andre data.
For å registrere deg for Skype


Hvordan registrere en Skype igjen hvis var "kidnappet" konto
Hvis du ikke vet hvordan du registrerer deg for Skype på nytt på grunn av tapte data eller konto hacket, da denne delen er for deg. Du trenger din e-post adresse (du kan registrere deg minst fem Skype-kontoer) og tid til å gå gjennom registreringsprosessen igjen. Det er det!
For å registrere deg for Skype
Innsjekking Skype gratis
Når installasjonsfilen er lagret på datamaskinen, må du finne og gå til neste prosedyre skype (skype) installasjon og registrering. Dette trinn er det viktigste. Dataene du skrev under registreringen vil bli brukt i fremtiden. Hvis du har rett og følg den trinnvise instruksjoner, er skype Registrering gratis og rask stopper, og du får tilgang til et nytt og helt klar konto.
For å registrere deg for Skype


Når Skype logge hell komme til en slutt, kan du når som helst praktisk å bruke.
Selvfølgelig, i dag i Skype (og selv før hans utseende) har allerede mange kolleger. Mange av dem var under eksistensen av stor popularitet, men ikke alt blitt så berømt som Skype. Men den viktigste fordelen med programmet er at Skype for gratis ukrainske språket er alltid tilgjengelig på den offisielle nettsiden til programmet.  
Hvordan du bruker Skype og hvordan du setter det opp?Hei alle sammen! I dag har jeg lyst til å snakke om vsesvitnovidomu program som gjorde hva folk normalt sett i filmer av fiksjon.
Hennes navn Skype. Utviklere ved oppretting Skype prøvde sitt beste, og som et resultat av mennesker rundt om i verden kan nå kommunisere med hverandre, faktisk også se. Så hva er Skype?
Skype - et program som lar deg kommunisere over Internett med venner, familie og bekjente rundt om i verden i videomodus og mer.
Skype har tre hovedfunksjoner:
1) Du kan kommunisere via tekstmeldinger at programmet sender umiddelbart. For eksempel, i ICQ eller QIP.
2) Hvis mikrofon og hodetelefonutgang, kan du koble til med venner du mann, selv om han bor, for eksempel i Amerika. Dette notatet vil be om fri.
3) Også, hvis du har et kamera, du kan utføre videokonferanse. Det er, for å kommunisere med noen, mens å se hverandre.
Totalt sett fungerer Skype på nesten alle operativsystemer og lar utveksle tekstmeldinger, etablere tale og video, og dele filer mellom flere datamaskiner.
Også, kan du ringe og sende meldinger til faste tall fortelle deg sannheten, denne tjenesten har penger (ja, over en freebie :)).
Nå gå videre, så å si, til det viktigste spørsmålet av dagen og i henhold til emnet i dagens innlegg: Hvordan bruke Skype på datamaskinen eller laptop.
1) Det første du må gjøre er selvsagt å laste ned Skype (gratis og uten registrering) på de offisielle nettside utviklere, her er linken - http://www.skype.com/int/ru/get-skype/
2) Deretter må du sette filen du lastet ned. Han sannsynligvis vil bli kalt SkypeSetup.exe. I innstillingene kan du velge å installere katalogen (bane), hvor programmet, velger du foretrukket språk og aktivere / deaktivere auto-start.
3) Når du har installert på din stasjonære og menyen "Start" etiketten må vises for å kjøre Skype. Før du går inn i programmet ønskelig å kontrollere tilkoblinger webkamera, headset og mikrofon til datamaskinen.
4) Når du starter Skype, vil det gi deg registreringsprosedyre mot brukeren. Du må velge et kallenavn som du vil finne kjent, tenk på et passord, skriv inn din e-boksen, og, om ønskelig, kan gå inn i byen og landet du bor.
5) Når en registrering passere, du endelig se hovedvinduet. Sette opp Skype vil bli installert som standard. Ideelt sett dine videokamera, mikrofon, hodetelefoner kan stille seg selv, men dette er ikke alt, og ikke alltid.
For å sette opp Skype på en datamaskin til å utføre noen få skritt, vil vi vurdere dem alle i artikkelen. Så les videre hvis du ikke vil gå glipp av viktig informasjon.
Først må du justere mikrofonen i Skype. For å gjøre dette, gå til "Innstillinger" - "Verktøy" fra listen, velg "Audio Settings" og refererer til en enhet fra listen. Klikk deretter på "Lagre".
Sett opp ditt webkamera i Skype er også ganske enkel. For å gjøre dette, velger du programmet avsnittet "Video Setup" vises på skjermbildet. Ikke glem å klikke på "Lagre" i andre sammenhenger må gjenta igjen.
Hvis utstyret ikke ønsker å jobbe i Skype, som er, videokameraet reflekterer ikke bildet ditt og mikrofonen hørte ikke samtalepartner, først sjekke om den er tilkoblet og fungerer utstyr med andre programmer.
6) Hva gjør alle innstillingene, kan du begynne å finne venner. For å gjøre dette, gå til "Kontakter" - "Legg kontrakt" og et nytt vindu fylle ut feltet for som du ønsker å finne en venn eller venn. Når finne de nødvendige menneskelige, legge den til dine kontakter.

7) For å snakke med hverandre ved hjelp av tale- og videokommunikasjon, klikk på "Call telefon" eller "videosamtale" hhv. Spesielt, for å få kontakt med noen det må være lokalisert i nettverket, ellers vil det ikke være noen samtale.
8) For å ringe til en fasttelefon behov for å gå på "Ring til telefon" og i neste skjermbilde for å slå et telefonnummer. Denne tjenesten er betalt, så du trenger å bruke den til å oppdatere kontoen din.
Som du kan se, ingenting komplisert bruke og konfigurere Skype er ikke. Forhåpentligvis artikkelen svart på spørsmålene dine, og de vil ikke lenger forekomme. Hvis imidlertid noen problemer med å installere eller konfigurere dukket opp, skrive i kommentarfeltet - Jeg skal svare.

Video epilog: videoen for et visuelt eksempel viser hvordan du bruker Skype.
Яндекс.Метрика