Hane. Oriental kinesisk horoskop for Rooster

 Year of the Rooster:
 1909192119331945195719691981199320052017 2029
 Det antas at hanen symboliserer solen, som sin morgensang i himmelen er et kraftig lys. I India, representerer det bare solenergi, og i Japan - gjenopplivingen av den antikke verden. I Kina som Rooster symboliserer de fem viktigste dyder. Bildet av en hane forbundet med mot, vennlighet, godhet, trofasthet og verdighet.
 Folk i dette tegnet er svært uvanlig. Slående kuker i sin utrolig fantastisk kvalitet, noe som ikke eksisterer i noen andre tegn. Noen av Rooster er ikke redd for varmen, andre stille tolerere frost. Roosters er ikke tørst, det er de som glemmer å sove.
 Det er to forskjellige typer mennesker fra en annen-kuk.
 Noen - raske bevegelser, lettgående, rask, ekstremt snakkesalig, og andre - høytidelig og treg tenke, med ganske innsiktsfull. Roosters pleier å ha god intuisjon.
 Hane født under tegnet av oppriktighet og pryamodushnosti. Han sier hva han mener, uten omsvøp. Famous godtroenhet og tom veltalenhet. Uttrykket "Hva tenker du på, deretter tungen" er bare om det. Kuk unhesitatingly uttrykke sin mening, ofte så sterkt i en rett linje, kan det være vanskelig. Det er helt likegyldig til følelsene og sårbarheter av andre, og mener at det er ingen grunn til å spare dem.
 Making kommentarer andre hadde representativ for dette skiltet ikke liker kritikk i din adresse og gjør ingen innblanding i hans personlige anliggender. Dette tar seg selv seriøst drømmer og elsker smiger.
 Roosters må alltid være i front, i søkelyset, det bare føles som en mann. Han trenger å utveksle energier. Og når det ble glemt, det er dårlig, det kan falle inn i en langvarig depresjon. Han liker å ta hensyn til det. Dette gjenspeiles også i påkledning.
 Faktisk er det dypt konservative, og i alt, selv i politiske synspunkter. Hans logisk sinn. Ikke stole på noen, er avhengig det utelukkende på seg selv, tenker at bare han kan ta bare riktig avgjørelse.
 Rooster liker å kommandere, han prøver alltid å være den første i familien og på jobben. Og det er lett skaffes. De omkringliggende folk umiddelbart føle sin authoritativeness og vil ikke gi ordre.
 Generelt, kan det gjøre det rette inntrykket. Det er behov for kommunikasjon og kontakter, så det passer arbeid knyttet til mennesker. Siden Cock i stand til å vise sine beste kvaliteter i samfunnet finner det interessant, lyse og ekstraordinær personlighet.
 Selv om disse menneskene kan imponere avgjørende, av natur er de ofte ensomme og lukket.
 Hanen skal ikke engstelig, men det modig, spesielt når det er forårsaket av nødvendighet. Og han våget en slik grad som kunne risikere livet med et smil på leppene. På grunn av haner gjøre gode soldater - som enkle soldater og store generaler. I året av Rooster født Alexander Suvorov.
 Vanligvis, en formue i noe tilfelle, være en rik mann, og han kan bare, hvis hardt arbeid. Med naturen, som ligger til ettertanke, han har en tendens til latskap. Men Cock ofte en god arbeidstaker. Kjærlighet, gi ham alt det han ønsker: penger, prestisje, personlig frihet og uavhengighet. Han er i stand til å tjene penger selv i ugunstige feltet.
 Rooster alltid ønsker å gjøre mer enn det kan, og tar på seg oppgaven med å overskride sine krefter. Planer som de er klekking, sjelden implementert. I alle felt av vitenskap og teknologi vil sikkert finne noen kuk, som ga store forhåpninger, men noens onde vil ikke dodelavshyy det gjennom. Skrytepave, han faktisk alltid lover mer enn den kan gjøre. I en tilsynelatende overflod av friske ideer selger han dem svært dårlig. I hverdagen de samme - massevis av ideer og ikke noe håp for gjennomføringen.
 Vanligvis unngår kuk ansvar, påtar seg ekstra ansvar. Hvis det er nødvendig, i stand til å hjelpe andre, men gjør det slik at folk rundt riktig pris på hans arbeid.
 For Petukhov preget av kraftige oppturer og nedturer som skarpe sanser. I livets suksesser band vekslende med strimler av svikt.
 Det vil være veien fra fattigdom til rikdom, fra en stor kjærlighet for den mest avskyelige handlinger. Men hans alder vil alltid være sikret en trygg måte. Før eller senere Rooster finner seg i livet - det er fortsatt en begavet person.
 Totalt sett, personer født i Year of the Rooster, ærlig, pålitelig og lett.

 Cock-mann. Karakteristisk


 I mennenes versjon Rooster - et tegn på logikk. Han tror han er alltid rett, og han vet akkurat hva du skal gjøre.
 Logisk tenkning, er imidlertid ikke alltid helt i samsvar med virkeligheten. Derfor - ubesluttsomhet, mindreverdighetskomplekser, manglende evne til realistisk vurdere sin styrke. Cock stadig svinger mellom høy selvfølelse og selvtillit tvil.
 Svikt Cock bringer dårlig og ansvaret for dem prøver til noen andre. Han er hissig, men temperament avtar raskt.
 Haner foretrekker å leve et aktivt sosialt liv og elsker å være i søkelyset. De har mange venner, og venner minst, fordi disse menneskene vind vennskap med utrolig letthet.
 Kuk aktiv og energisk, men aktiviteten er ofte rotete. Han vet ikke hvordan du skal velge riktig formål i livet, så ofte taper.
 Han elsker å drømme, tenk en helt. Han liker å drømme om å reise til og fjerne land av bedriftene, men det er å ligge på sofaen i varme og komfort. Faktisk, på tross av all fantasy, behandler kun reelle prosjekter.
 Roosters trenger ikke å stole på flaks, vil pengene komme til ham bare som et resultat av en lang arbeidsuke, men hvis feltet av positive, kan det godt være rik. Rikdommen akkumulert av Rooster korn er gradvis. Han sløsing utgifter og holde alt du tjener. Han har en tendens til å bukke under stor økonomisk risiko.
 Hva ville ha tatt Rooster, gjør han alt nøye og omhyggelig på forhånd når du planlegger sine handlinger. Hans organisatoriske ferdigheter kombinert med stor dyktighet og effektivitet.
 Men han elsker å vise frem. Å være i søkelyset, han trengte prestisje, autoritet og respekt.
 Forelsket Rooster består ikke så glatt som han ønsker. Han har ingen regularitet, og det skjer vanligvis noen ekteskap.
 Konservatisme mannlige Cock gjør det et krevende liv, og han mener at hans ekteskap er dårlig i tilfelle hvor en kvinne som han giftet seg, bryr seg ikke om varme og komfort. Pålitelig bak for Cock ekstremt viktig. Han drømmer om en partner, at han forsto og støttet. Om hans barn han bryr seg.

 Cock-en kvinne. Karakteristisk


 Dette symbolet kjennetegner konstant action. Mann - Rooster klarer med sitt ansvar hjemme og på jobb. Men kvinner KUK-bit mangler hjertelighet, dybde natur. Men kuk, sammen med en slange - de to udiskutabel leder av verdensmakt.
 Hun vet hvordan å organisere ditt hjem og holde huset. Fra familiemedlemmer krever det overholdelse av orden og disiplin. Svært alvorlig om familielivet, føler ansvar for familien.
 Kvinne kuk elsker selskap med andre kvinner og spesialiteter som vil føre henne til å kommunisere med dem. I moro av det interessant og attraktiv, er hennes talent avslørt i offentligheten.
 I kjærlighet, ville hun ha vanskelig, du trenger å gjøre store anstrengelser for å få og beholde en kjær. De fleste av hans iver skuffende fordi virkeligheten er ikke alltid opp til drømmen som eier den.
 Det vil imidlertid alltid være sant. Fiender henne litt - hun foretrekker å glemme eller tilgi fienden bildet.
 Opprette en lykkelig familie for kuker stort problem. Dersom personvern Cock består av vel, dette er mer unntaket enn regelen. Hun er veldig sjalu, og denne følelsen ofte gjør henne til aggresjon.
 Kvinne kuk som komfort. Det er som ingen andre, dekorere huset at det vil skape en ganske uvanlig atmosfære av komfort, så for de som setter pris på komfort og komfort, kone, født i Year of the Rooster - en virkelig finne.
 I tillegg kvinnelig kuk, selv gifte vanligvis ønsker å skinne i samfunnet. Dersom mannen er tilbøyelig til å se det som ikke bare en husmor og lærer for sine barn, men med sjarmen til en kvinne som er i stand til å erobre den omkringliggende skjønnhet og sjarm til å være stolte av, kan vi anta at hennes forhold til hennes mann vil danne svært godt.
 Hos kvinner utviklet Rooster utmerket mors instinkt. Hun bryr seg genuint om hennes barn og alltid vet hva de trenger.

 Varianter Cock


 Metall Rooster (192119812041)
 Vann Rooster (193319932053)
 Wooden Rooster (194520052065)
 Brann Rooster (19572017)
 Earthen Rooster (190919692029)

 Født i Year of the Rooster


 Sokrates, Prinsesse Sophia, Anna, Catherine II, Alexander jeg, Alexander Suvorov, Ivan Konev, Cyril Meretskov, Ivan Baghramyan, Constantine dekker, Vladimir Dahl, Fenimore Cooper, Francis Bacon, Alisher Navoi, Alexander Krohn, Henri Barbusse, William Faulkner, Vyacheslav Shishkov, Michael Prishvin, Ivan Pavlov, Jakov Sverdlov, Andrej Gromyko.  
 Fotografering - et øyeblikk fanget på film. Noen skudd er så unik og vakker at ingen skade for dem å betale noen penger. Men det er bilder som ble kjøpt for fantastiske summer. Finn ut hvilke som var den dyreste.

 De dyreste bildene


 Dermed topp 10 dyreste bilde:
 Bilde fra 1 "Billy the Kid" 1879-1880 år. Mannen på bildet - en amerikansk Wild West med gjerningsmannen, som ble anklaget for å ha drept mer enn 20 personer. Guvernør i staten der Billy the Kid ble opererer, belønne for fangst av den kriminelle.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Deretter ble drapsmann fanget sheriff Pat Garrett, som skrev en biografi om en galning. Et fotografi er kjent for å være den eneste av sitt slag, at ingen andre bilder av Billy. Det antas at bildet gjorde en thug Dan Dedryk.
 Han var den eldste metoden som brukes ambrotypiyi hvor speilbildet reflekteres på en metallplate. Bildet ble solgt i 2011 i Denver en av auksjonene. William Koch lagt ut for hennes 2300000 dollar, mens mer enn 400 000 Nobody planlagt å redde.
 2. Bilde Untitled №153Datert 1983 år. Forfatter - Cindy Sherman. Bilde zhutkovata og fremkaller frykt. Det faktum at det viser en død kvinne.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Skremmer alt: hvit med et snev av blått hår, åpne munnen, et blåmerke på kinnet og andre tegn på vold osteklenevshye åpne øyne, stirrer på himmelen, skitt. Noen ser på bildet uten å skjelve, men den ble solgt på auksjon for fabelaktig beløp, nemlig 2770500 dollar.
 3. I vurdering inkludert bilde "Lake i måneskinn"Gjort Edward Stayhenom. Den skildrer innsjø, som reflekterte et tre og månen. Alt er uklart og ikke helt klart, men bildet er interessant fordi det er i virkeligheten var den første fargen. Forfatteren var en kunstner-impresjonistisk og ganske godt kjent personlighet av forrige århundre (Edward gjorde portretter av kjendiser og dokumentarer filmet flere av som skaffet ham "Oscars").
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Dette bildet var opprinnelig svart og hvitt, som alle andre på den tiden. Men Stayhen brukt lysfølsomme gelé, som malte et bilde og gjorde det fargerike. Tidligere denne metoden ble ikke brukt. Arbeidet ble lagt ut for auksjon i 2006 og solgt for 2.928.000 dollar. Kjøper er forståelig, fordi bildene over et århundre, og det er unikt.
 4. Bilde "Los Angeles" i 1998. Forfatteren - en svært berømt fotograf Andreas Gursky, hvis grunnleggende ideen var at hovedpersonen er en mann som bor i den store verden av det samme som han gjorde, og opptar et bestemt sted.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Bildet viser en stor kveld by som fugleperspektiv som et felt strødd med kunstig lys. Det er et symbol på den moderne verden med sin totale globalisering. Det er utrolig vakkert! Og dommeren ga for hennes 2941755 dollar. Ja, skjønnhet krever offer som gjør.
 5. Et annet verk av Andreas Gursky kalt "99 cent II». Den ble laget i 2001 og solgt for fabelaktig 3.346.456 dollar. I 2007 ble prøven kjøpt av ukrainske forretningsmannen Viktor Panczuk, og dette forklarer den høye prisen er kjent over hele verden navnet på fotografen.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Verket består av to bilder tilgjengelig den har en hall supermarked, som viste forbruksvarer som koster 99 cent. De to bildene ser like, men litt annen vinkel. Forresten, bildene behandlet og fjernet alle unødvendige, ledninger, pærer, og kunder av butikken.
 6. Photo "Cowboy" 2001-2002, ble gjort av Richard Prince, som er svært kjent i verden av fotografer kunstnere i sin tid. Den viktigste retning av sitt arbeid - det såkalte "American Antiquity" og modernitet, preget av et samfunn basert på forbruk.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Richard tjent popularitet på grunn av sine tre berømte verk, som inkluderer bilder og nåtid. Det forestiller en mann i en lue som rir en hvit hest. Generelt var bildet reklame og beregnet for "Marlboro", som produserer sigaretter. Og i ordene til Richard, hans arbeid - er en personifisering uoppnåelig ideal mann noen illusjoner som aldri bestemt til å bli ekte. Bildet ble solgt for US $ 3,401,000.
 7. Fortsetter liste bilder solgt for store penger, arbeid "De sier de døde soldatene" Kanadiske fotografen Jeff Wall kjent, datert 1992 år. Forfatteren utviklet sin egen unike teknikk for å skrive ut på en transparent og gjort store bilder. Dette bildet ble tatt under påvirkning av en brutal krig i Afghanistan.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Alle tegn og detaljer synes realistisk, men det har virkelig gjort et fotostudio, og alle soldater - bare skuespillere. Neste bilde ble behandlet på en datamaskin og skrevet ut på en gjennomsiktig, hvis dimensjoner var 229h417 cm. Da bildet ble anbrakt i en plastboks og solgt for 3666500 dollar.
 8. Arbeid "Hennes Majestet, collage av bilder" 1973. Forfattere - George Gilbert og Passmor Mynu. To av fotograf jobber mot ytelse-fotografering og ble berømt gjennom bilder som de fungerer som levende skulpturer.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Dette bildet er en sammensetning av bilder, som viser menn kledd i dyre dresser, stående i bakgrunnen av diverse interiør. Kjøper er ukjent, men i 2008 kjøpte han jobben på auksjon for 3.765.276 dollar.
 9. Arbeid untitled №96 1981, forfattet av Cindy Sherman. Denne fotokunstner arbeider i ingeniør staging bilder og rangert syvende i rangeringen av "mest innflytelsesrike figurene i kunstverdenen av 2011. Cindy selv føles artist performansystkoy, men ikke en fotograf. Dette arbeidet er en av de mest kjente og kostbart.
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Biletet viser en tenåringsjente. Jenta fregner, rødt hår og svært slående utseende. Hun er kledd i en lys oransje kjole, liggende på bakken, ute i det fjerne og holde et stykke papir. Negler jenter malt lyse rød lakk.
 Ifølge forfatteren Cindy Sherman, i dette bildet tatt samtidig uskyld, spontanitet, allurements og begjær. I hendene på jenter fragmentere fra annonsører av dating. Dette betyr at uskyldige tilsynelatende barnas kropp, som allerede bor kvinnelig skjør sjel som søker ut og begynner å bryte ut. På en auksjon bildet ble kjøpt av en fremmed 3890500 dollar.
 10. Den dyreste bilde - "Rhein II» Andreas Gursky gjort i 1999. Bildet viser elva Rhinen, som ligger mellom to dammer i henhold dyster himmel. Overraskende, ble bildet behandlet i "Photoshop".
Topp 10 dyreste bildene i verden

 Den opprinnelige versjonen av den typen forbipasserende bortskjemt hund, havneanlegg og kraftverk. Det ble fjernet i slutten viste seg lekre bilder. Andreas sa at den eneste måten å vise bildet av den majestetiske elven. Bildet ble trykt på akrylglass 1854h3635 centimeter i størrelse og plassert i rammen. Arbeidet ble kjøpt av galleriet Monica Shpryut 4338500 dollar og ga et øyeblikksbilde av en ukjent samler.
 Og du ville ha betalt for et bilde så mye penger?
Яндекс.Метрика