Healing drømmer. Helbredende søvn

 Det har lenge vært kjent at søvn - en kilde til helse og skjønnhet. I tillegg er det profetiske drømmer, drømmer, og advare oss mot overhengende fare og pauser. Selvfølgelig vi noen ganger har mareritt, men det kan tjene som et signal om at vi er slitne eller vi blir syke, og kanskje får vi bedre. Det er en helbredende drøm. Her vil vi snakke om dem i denne artikkelen.

 Healing Dreams


 Hippokrates var overbevist om at noen drømmer advarer mot fremtidige sykdommer, andre - bevis på bedring, men ikke bare vise, men også helbrede.
 Healing Dreams - en spesiell type drømmer. De kan drømme om hvis du leve i fred med hverandre, med sin sjel, og hvis du er veldig heldig. Slike drømmer ikke ofte se folk helbredende behov for å bli opptjent. Hvordan? Vi må jobbe med deg selv, forsøker å forbedre seg selv, for å prøve å løse gamle problemer, er det ikke til å bli stagnasjon og enda mer degradering. Ved høyere makt vil komme oss til unnsetning, slik at vi kan helbrede.
 I gresk mytologi er det antatt at behandling med drømmer engasjert Asklepios, guden for behandling, far til medisin. Han drømmer av hans pasienter, forberede medisiner, bandasjer pålagt, noen ganger kalt en drage for å få hjelp, som relaterte sår. Ikke rart de to sammenflettede slanger - caduceus av Hermes - nå et symbol på medisin. Det er ikke kjent til dette eller noe annet relatert til den berømte historien om helbredelse av Edgar Cayce ("Sleeping profeten"), beskrevet i boken D. Lynn (2000): "I en alder av 21 i Kees utviklet lammelser i strupehodet, noe som førte til en fullstendig tap av tale. Edgar ble undersøkt av forskjellige leger, men ingen var i stand til å finne årsaken til sykdommen hans. Deretter Cayce spurte sin venn til å hjelpe ham dykke inn i den samme drømmen som den som hjalp ham som et barn til å huske innholdet i lærebøker. En venn gjort riktig forslag, og sak inngikk staten snopodobnoe. I denne bevissthetstilstand Edgar diktert ordning for sin behandling. Behandling frarøvet ham et slag, stemmen hans helt restituert ". Den vanligste healing drømmer vi se noen skapninger som virkelig behandlet oss eller forkledd oss ​​noen nye klær eller gjør noen endringer i vår opptreden - alt dette symboliserer healing. Ifølge O. Shuvalov, "En sak hvor alvorlig syk kvinne hadde en drøm der tok noen menn i hvite kapper av hennes gamle, skitne jakke, men i stedet satt på et nytt lag med lyse fancy. Somehow i drømmen følte hun at disse menn kom til å kurere det, og faktisk, kort tid etter at hun gikk for å sove på bedringens vei '. 
 Å helbrede drømmer omfatter følgende, hvor vi har ingen rett ikke kurere, men i symbolsk form ser vi hvordan berøvelse av noen problemer. For eksempel, en kvinne holdt energi til å jobbe med å bli kvitt skaden, og om natten hadde hun en drøm som huset hennes løp ut døren og svart mus ble umiddelbart spist av en katt. Morgenen var klar fra skade som forlot et spor.
 Det er ingen tilfeldighet si drømmen selv - den beste medisin. Mange av oss vet hvordan noen ganger i kveld vi gikk til sengs syk, og våknet opp i morgen - og ingen spor av sykdom! Helbredende drømmer ikke alltid huske. Vi pleier å få en drøm healing husker ikke drømt om. Og se helbredende søvn og husker det - en sjeldenhet og en stor suksess.


 Hva har drømt i en drøm å tro at drømmen ble helbredet?
 Kan forstå betydningen av en drøm om at han var sunt? Det viser seg at du kan. Det er visse bilder som varsler healing, helse, lang levetid.
 Hvis en syk person drømmer om rolige og lette raske bekker eller fontener hvis snovydyaschyy opp i fjellet, hvis du er i en drøm han har betalt en politimann hvis han pryvydilysya rake eller gal person hvis hans syk under søvn, hvis han føler seg kald, spise ris, vaske føttene eller hode, hvis lyset fra himmelen som dekker kroppen hans - portends all denne pasient utvinning.
 Til dette kan legges følgende bilder:
 Som kroppen krypende insekter drømme - snart gjenopprette.
 Sitte eller ligge i skogen - til en rask utvinning.
 Se krabbe sove eller sitte på en haug med fisk - til utvinning
 Til helse, healing, lang levetid, ifølge forskning ved E. Tsvetkov, godt å se våre drømmer:
 1) en klar natt, rød, klatre fjellet;
 2) kirkegårds steiner på gravene til å være død i begravelsen, lese etiketter;
 3) Ta av hodet, rene hvite tenner, kinn blek, syk eller gal erfaring kvalme, kulde, smerte, å være ung, hoste;
 4) kvinne med langt vakkert hår, glade mennesker, en politimann som kom for å besøke den gamle, fargerike fisk;
 5) langt tau (lang levetid), hvit voks arbeid rake, grave opp skatter krysser terskelen;
 6) er sopp (lang levetid), agurk, drikke kvass;
 7) for å se hvordan spravlyaesh bursdagen din, ikke ta noen testate (lang levetid).
 Healing drøm uavhengig av arten av sin opprinnelse gir en meget sterk innvirkning på folk. Hele greia bare din tro på teknologien, som du bestiller, eller du helbrede. Av seg selv, er ingen teknikk ikke healing - kroppens reaksjon på det leger seg selv, som det alltid har en tendens til helbredelse er dens økologiske egenskaper.  
Hemmeligheter sunn søvn. Hvordan å sove?

 Etter å våkne opp, du umiddelbart begynne å drømme om den mirakuløse øyeblikk da ligge igjen? Men, endelig nådde sengen, ute av stand til å sove? Da er det på tide å ta hensyn til prosessen med søvn og søvnløshet lett ikke å telle et tegn på tretthet, og et problem som forhindrer du føler deg frisk og nyte livet.

 Søvn - kur-all


 Utvilsomt drømme - en av de viktigste funksjonene, demonstrere sin evne til å helbrede seg selv. Deres innvirkning søvn kan bli sammenlignet bare med vann og mat. Grunnen til dette er enkel.
? Først under søvn gjenoppretter effektivitet av hjerneceller, øker den generelle kroppen, og alt det der, ifølge psykologer, beskytter nervesystemet fra overarbeid.
? Sekund, en person i en drøm syntetisert forskjellige hormoner, inkludert veksthormon, som hos barn er ansvarlig for vekst, og voksne for behandling av fett i muskelmasse. Derfor ernærings advare at mangel på søvn fører til et sett av overskytende vekt.
? For det tredje, cerebral cortex, frigjort fra daglige bekymringer, bytter natt til å etablere et harmonisk arbeids organer og systemer i kroppen. "Den delen av hjernen som er ansvarlig for dagen visjon, kan en drøm regulere tarmer" - forklarer MD, hedret Doctor of Russia, leder for klinisk Sleep Medicine sanatorium "Barvikha" Roman Buzunov.
? Fjerde, vi snyaschyesya drømmer spille en viktig selvstendig rolle de trengte for å tømme hjernen for "informasjon trash" og fremme utviklingen av langtidshukommelsen for viktige hendelser.
 Hva truer oss i denne situasjonen mangel på søvn?
 I tre til fem dager med søvnmangel vil betydelig krenkelse av oppmerksomhet og hukommelse ytelse dråper og blunting av følelser føre til at alle vil snu bare i gråtoner. Men hvis karriere og emosjonelle rikdommen av livet for deg er ikke så viktig, bør du vite: hyppige mangel på søvn kan alvorlig påvirke helsen. Spesielt somnolohy - spesialister som studerer søvn - funnet ut at det er en direkte sammenheng mellom søvnproblemer og hyppigheten av høyt blodtrykk og økt risiko for hjertesykdom og slag. Andre konsekvenser av kronisk søvnmangel - tretthet, irritabilitet og til og med psykiske lidelser. Så søvnløshet spøk er ikke nødvendig.
? Ifølge WHO, én av fem mennesker i verden lider av søvnløshet.
 Etter reglene i Feng Shui
 Søvn er anbefalt å dra øst eller nord. I tillegg er de østlige vismenn rådes til ikke å beundre speil på soverommet og ikke å sette sengen på motsatt side av døren.


 Hvor lenge bør jeg sove?


 Så hvor mye søvn er nødvendig for å føle deg bra? Umiddelbart etter fødselen av mannen trenger den maksimale mengden av søvn: det er ca 16 timer. Men over hele levetiden til behovet for den gradvis avtar, og det antas at den optimale varighet av søvn hos voksne er 8 timer og våkner - 16 timer. Men ifølge romersk Buzunova Dette er bare gjennomsnittstall: "Det betyr ikke overraske oss om at alle har sin egen høyde eller skostørrelse, her og trenger søvn i mennesker - individ. Den kan variere fra 4 til 12 timer. Den totale søvn nødvendig tid til en person permanent. Den dagen, kan du sove lenger enn i morgen, men antall timer søvn en uke eller en måned nesten det samme - forskjellen er vanligvis mindre enn en halv time ".
 Så hvorfor er sjeldne som fremstår som nødvendig for å overholde reglene for kroppen vår søvn? Årsakene er vanligvis knyttet til livsstil, og de vet 45% av voksne.
? Dårlige vaner synes å forgifte ikke bare liv, men en drøm. For eksempel mye tid som kreves for å fylle røykere og de som drikker kaffe i kveld. I tillegg, drikke, som alkohol, føre til hyppige oppvåkninger om natten.
? Økt stress, både fysisk og intellektuell, ofte provoserende søvnløshet. Også, ikke bidrar til en fredelig søvn kronisk stress, dårlig kosthold, arbeid i nattskift eller natt underholdning, samt en skarp endring i tidssoner.

 Hvordan å etablere en dyp søvn


 Selvfølgelig, endre tidsplanen knapt mulig, og for å overvinne dårlige vaner tar tid og lyst. Men ifølge legene somnolohy er påvist måter å bedre situasjonen, og dermed hans drøm:
? Planlegg din tid, slik som å fordele belastningen jevnt. I noe tilfelle ikke sette den på hoveddelen av kvelden!
? Trening reduserer søvnløshet fordi det reduserer nivået av stresshormoner. Men for å fullføre opplæringen fortsatt trenger et par timer til å sove. Det faktum at under intens trening øker kroppstemperaturen, som ikke bidrar til å sovne.
? På veien hjem, prøver å gå, for eksempel minst et par av nyere bussholdeplasser.
? Kommer hjem, sørg pereodyahnitsya i komfortable klær, forestille seg at med den bedrift dress du skyte av alle barnehager.
? Akkumulert dag spenning fine "vasker" vann. Ingenting hjelper søvn som bad vedtatt kort tid før du skulle gå til sengs. Effekten vil øke når du legger til vann 4-5 dråper eterisk olje av vendelrot.
? Før du går til sengs for å nyte en god kopp te med sitronmelisse. Hvis du drikker gjennom et sugerør, et verk av barnas refleks posmoktuvannya som forbedre beroligende effekt.
? Ikke se på natt thrillere og melodrama de opphisse sinnet. Denne kategorien også omfatte virkninger på kroppen og dataspill. Etter den virtuelle eventyr person trenger minst en time å slå seg ned. Det er bedre å lese en bok eller lytt til rolig musikk.
 Disse forberedende prosedyrer spille en rolle ved at du setter opp kroppen din for søvn. For å gjøre dette, definere for seg selv den beste tiden for leggetid og hold deg til det i to uker. Vidrahuyte 8 timer siden fra det punktet hvor du må stå opp. Dette vil være en ny, ikke-omsettelige tid å sovne. Vidrahuyte en halv time på denne tiden må du gå til sengs. En halv time du trenger for ditt velvære å forberede kroppen for søvn. For eksempel, hvis du trenger å komme opp på 630 er, bør du begynne å slappe av i 2130 for å gå til sengs i 2200 og slå av lysene i 2230.

 Natt kjole


 En viktig forutsetning for Nattøy det ikke bør være for varm eller forårsake ubehag, trykk, gni. Mange somnolohy Anbefal til å sove ganske naken, og dermed hjelpe kroppen til å slappe helt av.
? Alarmer - nei!
Hemmeligheter sunn søvn. Hvordan å sove?

 Alle drøm består av individuelle byotsyklov - søvnfasene. Å sove, bør ta 4-6 byotsyklov i 60-90 minutter.
 Hvis du våkner opp tidlig mann og når en fase ennå ikke er ferdig, vil det føle seg overveldet.
 Det er bedre ikke å stå opp i alarm, og hans egen biologiske klokke.

 Soverommet


 Hvis nattbordet strødd med papirer eller ottomanske stablet opp en haug med ting, så soverommet bare vil ikke nevne det sted hvor du kan slappe av. Fjern alt unødvendig å skape ideelle forhold for søvn. Bruk soverommet bare for søvn og intime liv. Du trenger ikke å spise eller arbeide. Og så, når du går inn på soverommet om natten, har kroppen din til å bli umiddelbart satt opp til å sove. I tillegg bør rommet være kul, har leger oppfordres til å støtte roms temperatur ikke mer enn 16 til 18 ° C. og følg disse tipsene:
? Dryss med en pute og ark lavendelolje, er det kjent for sin beroligende effekt.
? Lukk øynene dine for en spesiell maske. God ide å bruke ørepropper, vil de komme i hendig hvis du er følsom for den minste lyd.
? Og slapper spent hver muskelgruppe etter hverandre, og starter med føttene og slutter med øynene.
 Hvis, til tross for alle anstrengelser, sovner etter 15 minutter fremdeles mislykkes, stå opp og gå til et annet rom. Det er noe beroligende arbeid ut, for eksempel, link og lese til du føler deg søvnig. Så går du tilbake til sengs.

 Prinsessen på erten. Hvordan velge en seng for å sove


 Så du endelig klarte å sovne. Nå det viktigste - ikke gi byttet denne søte og en nyttig søvn komfortabel seng. Hvis du er ute etter en full sove tid i morgen følelsen brutt, er dette et klart tegn på at feilaktig valgt madrass. Hvordan skal det være, ideelt sett, hjelpe oss til å forstå møbelbutikksjef Sergei Kovalev.
? Den viktigste parameter - er alvorlighetsgraden av madrassen. Dermed de som sover på sine sider, egnet hard madrass, og opprettholder ryggen rett. Hvis du sover mens du ligger på ryggen, må du støtte i nakke og rygg, noe som vil gi en madrass av medium fasthet.
? Også, tror varm eller kald du er om natten. I det første tilfellet foretrekker fjærmadrasser, og i det andre tilfellet - lenge beholder varme latex madrasser.
 Oppmerksomhet allergier!
 For de som lider av allergi, kvalitet sengetøy og hvordan ta vare på dem - et spørsmål av overordnet betydning. Allergolog Orel Galina forklarer: "Varm og våt seng - perfekt grobunn for mikroorganismer. Og deres metabolske produkter er potente allergener, kontakt med som forårsaker rhinitt, hoste eller kløe. Disse symptomene kan gjøre natt til mel. "
 For å bli kvitt problemet, er det nødvendig ikke å skape et komfortabelt miljø for mikroorganismer. Så du trenger å tørke sengetøy hver dag og skiftes minst en gang i uken. Og puter og tepper bør vaskes eller gi en ren en gang i måneden. "I vaskemaskinen Bruk" Forvask "som lar deg fjerne mesteparten av forurensningen. Og for å ødelegge flått, stille inn temperaturen ikke lavere enn 60 ° C "- antyder Galina Orel.
 Hvis du bestemmer deg for å skifte sengetøy med nye, bedre kjøpe en allergivennlige puter og tepper med spesielt materiale og madrasser med naturlige fyllinger laget av mais eller kokosfiber.
 Forfatter: Irina Zielinska
 Å lære å velge en pute og teppe, lese vår artikkel: Hvordan velge sengetøy?
Яндекс.Метрика