Historien om Valentinsdag, elskere av den Hellige - 14 februar
 Valentinsdag på planeten er ikke si sikkert, men de innfødte dypt i Amazonas jungel. Selv om, kanskje, de er noen analoger av denne ferien. Vi har også Valentinsdag og ikke forbigått. Dette fasjonable mani rettferdig vind hentet fra utlandet, nemlig fra Amerika i begynnelsen av 90-tallet. Holiday stuck her liksom utrolig fort. Men siden han ble født mange århundrer siden, og ikke i Russland, med sin historie vet ikke alt.
 Generelt vil jeg gjerne vite hva det var for en Valentine, i hvis ære hvert år den 14. februar i USA, Europa, Russland og andre land rundt om i verden kjærlighet og venner utveksler valentines, godteri, blomster og små, og noen ganger svært betydelige gaver. I samme Amerika, for eksempel, har dette ferie blitt andre bare til julekort sendes med tall-valentines. Deres tall er beregnet til 1 milliard, mens i nyttårs dager amerikanere kjøpe om lag 25 milliarder kroner. Postkort. Forresten, blant kjøperne av papirhjerter 85% - kvinner; Vel, hvem ville trodd?!
 Valentinsdag: Historiske Holidays
 Så, er det på tide å vite hvem var denne mystiske helgen. Sin historie går tilbake 270 år i dette århundre da Roma hersket keiser Claudius grusom. Selv om litt forskjellige versjoner av legenden, de alle enige om følgende. Mens Roma hadde med naboer lang og ødeleggende krig. Hæren manglet soldater og Claudius kom til den konklusjon at mannen ikke er tynget av familieforpliktelser vil kjempe bedre gift.
 Uten å tenke, keiseren forbød ekteskap. Selvfølgelig, ikke alle var enige i dette. Men gå mot viljen til Caesar besluttet bare prest og lege begge felt Valentin. Under dekke av natten han i hemmelighet kronet kjærlige menn og kvinner. Men Claudius ble snart klar over det, og han beordret presten til å sette i fengsel. Det Valentin møtte en sjarmerende datter og elsket henne veileder. Før han ble henrettet, 14. februar, skrev han henne en kjærlighetserklæring ved å signere ham, som ble kjent for verden, "Din Valentine".
 Men Valentinsdag er nært knyttet ikke bare med Claudius II og romantisk presten Valentin. Denne datoen er også relevant gamle romerske hedensk fruktbarhetsfestival - Lupercalia. Disse feiringene ble holdt hvert år fra 13 til 15 februar og holdt ved foten av åsen, hvor ulven sies å ha vykormyla grunnleggerne av Roma - Romulus og Remus.
Historien om Valentinsdag, elskere av den Hellige - 14 februar
 Prestene av guden Faun (også kalt Luperk) - skytshelgen for gjetere og deres flokker - brakt hit som et offer for åndelig rensing hund og geit - for fruktbarhet. Etter det offer de kutte huden i strimler Kozlov, senket dem inn i det hellige blod og løp naken gjennom byen, stobayuchy disse slags pisking benke kvinner. De som i sin tur lett utløst kroppen, i den tro at det vil hjelpe dem med å få gravid og hell bli kvitt byrden - i disse dager, dødeligheten var svært høy. Naturligvis er dette ferie ender alltid renslig, ofte snu til en real orgie.
 Lupercalia likte ikke den kristne kirke. Og i år 496 av pave Gelasius jeg erstattet dem med Valentinsdag. Forresten, etter hvem ble det kalt Valentine fest, og til denne dag fortsatt et mysterium, som den katolske kirke anerkjenner tre Valentines, og de ble henrettet.
 Til tross for denne triste historie finalen, er Valentinsdag feires på en ny måte nesten overalt, og var den perfekte unnskyldning for å elske igjen bekjenne sine romantiske følelser.  
 Du feire 9 års ekteskap, men vet ikke hva du skal gi den andre halvparten? På denne dagen, bryllupsdagen din bryllup porselen og fajanse det er akseptert å gi tusenfryd bryllup. Hvorfor? Fordi daisy - en solrik blomst av kjærlighet, glede symbol på sommer, varme, glede og trivsel i den ekteskapelige forholdet.

 9 år siden bryllupet - hva bryllup?


 Selvfølgelig, for å feire dette jubileet det beste bryllupet minneverdig og morsom piknik sted på landsbygda, i naturen, omgitt av barn og homofile venner. Det er bemerkelsesverdig at denne dagen paret alltid si farvel til de gamle bildene nevыskazannыmy bebreidelser og smålig krangling. Hvordan gjøre det bedre? Bryt opp og kast alle gamle hjem, med utrolig kjedelige sprekker retter.
 Beats gammelt skrot ware er meget imponerende og uforglemmelig syn. Ringe venner og slektninger, kan de også ta del i moroa. Brutt i synet av mor-i-lov sprakk cup vil føre utrolig glede. Da vil du se de entusiastiske øynene til din familie. Gå videre proschaytesya det siste, glemmer alle fornærmelser og fiaskoer! Denne farvel til fortiden tillater par å flytte til et høyere nivå og kvalitet på relasjoner. Inntil siste er det ingen vei, så får en gave fra dine gjester luksuriøse ny tjeneste eller kjøpe hennes ektemann en ny retter. Og med velge favoritt retter, i samråd med hverandre.
9 år siden bryllupet - hva bryllup? Delft bryllup - bryllupsdag 9 år

 I hverdagen bruker vi den vanlige servise. Mighty keramikk er et slags symbol på bærekraft og effektiv liv. Denne porselen bryllup bryllupsdag en milepæl, for å markere et bestemt formål. Selvfølgelig, er dette enda et viktig steg i ekteskapet, og svært oppnåelig.
 Porselen kopp trekker alltid sin liste. Dette lyse blomstrende blomst eller blomsterknopper og blomster. Og familier hvert år blir vakrere og mer forent, kopp fylt med familiens inntekt opp til toppen. Keramiske kopper vil minne deg på at utilsiktet brutt bolle, dessverre, ikke lim, men dette er ikke engang verdt å gjøre. Niende året av ekteskapet er det en kritisk periode fordi den er skjør, som fajanse. Prøv å holde din forening.
 Den beste gaven i dette jubileet er en juvel. Krystall produkter, klare og ringing, hinter om behovet for å beskytte familien og relasjoner som lett kan deles eller bryte. Mektig og dyrt te eller middag gjort de beste produsentene, et symbol på styrke og stabilitet av relasjoner.
 Fyll den til randen, fordi du har mange flere år fremover anstendig og meningsfylt ekteskap!
 Nå vet du at bryllupet blir feiret 9 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
9 år siden bryllupet - hva bryllup? Delft bryllup - bryllupsdag 9 år
. Neste Anniversary - Pink (tin) bryllup.
Hadde et tog - hva du kan forvente
 Hvis du mener at vi blir fortalt Horoskop, tog og jernbane i en drøm ikke informere oss om den kommende reisen eller forretningsreise. Å forstå som viste oss sin egen underbevissthet, anbefaler vi at du velger en scene du så i en drøm. Sitte på toget


 Hvis du drømmer du er på reise i en bråkete bil, hvor hver perekrykuye hverandre, barn underholde seg selv og livet raser - forventer fremtidige problemer knyttet til innenlandske forhold. Kanskje vil du være ansvarlig for å gjennomføre enhver anledning.
 Gå til en tom bil betyr at du lukket i seg selv og ingen tillit dine følelser. Slike drømmer drømmer ofte om ensomme mennesker og de som overlevde svik.
 Se gjennom vinduet av vogntoget - endre sin tradisjonelle levemåte. Du kan endre bosted og yrke. Hvis drømmen drømt om morgenen - det betyr ikke noe, bare vise hva han så da hjernen bilde.

 Å drømme om en jernbane


 Ulike Horoskop tolke denne drømmen som en mulig rask tur eller ankomst som du vil bli svært fornøyd. Men mest lignende historie portends ingenting, det bare viser dine sanne følelser om hans liv. Du ønsker ikke stagnasjon, ønsker å gå videre, men vet ikke hvordan.
Hadde et tog - hva du kan forvente

 Løpe vekk fra toget


 Ulike Horoskop denne historien er ganske selvmotsigende å tolke. I noen stater som du ønsker å ta opp med problemer og sykdom. Andre sier at denne drømmen bety energisk gjennom hele livet, som de sier, du er foran resten. Men man bør være oppmerksom på at hvis du så det på dagtid eller søndag, kan du ikke gi den noen betydning. Disse drømmene timer og ugyldig.

 Følge noen på stasjonen, toget anlegget


 Ifølge tolkning, denne visjonen markerer en rask separasjon av mannen, som så i en drøm. Se Station - en budbringer av uventet møte, vellykket gjennomføring av mål, ønsker ytelse. Se varm stasjon - krasjet i ethvert foretak løpet av de neste seks månedene. Dersom toget der du putter en kjær tapt i sinnet som i det virkelige liv trolig lenge separasjon, dratt på i år.

 Trainwreck


 Denne drømmen aldri profeterer noe galt, det bare varsler deg om savnet muligheten til å endre sine liv. Se blod i denne drømmen - rask møte med slektninger.
Hadde et tog - hva du kan forvente

 Zistrybuvaty toget


 Snarere betyr drømmen at du fanget følelsesmessig nedgang. Du vil ha fred og ensomhet, faller ut av ren rekke hendelser som skjer med deg nylig. Du ønsker kanskje å dra på ferie, få styrke, få nye opplevelser. Men tolkningen av en slik visjon rask uvøren venture på din del, noe som vil føre til voldshandling og fornærme venner eller familiemedlemmer. Vær forsiktig i ord og oppførsel for ikke å uroe kjære mennesker.
 Som det kan virke ved første øyekast - sett tog eller jernbane betyr ikke at vi bør gå et sted.
 Avslutningsvis vil jeg si som inkluderer en eller flere drømmer veldig interessant. Drøm vanligvis bare si at i din sjel eller hva som forventes. Men du må forstå at hvis de så i en drøm, så deg i det virkelige liv nylig, ingen eksempelverdier og drømmer er det ikke, det er bare frukten av vår hukommelse.  
Яндекс.Метрика