Horoskop 2015 Virgo
De som er født under tegnet av Jomfruen, varsler det kommende året tre geiter og vanskelighetsgrad, og flaks. Hvilken av disse vil være mer avhengig av dem.
Ifølge Horoskop 2015, Jomfruer har litt tid til å tilpasse seg nye krav for å produsere dem, men ved slutten av våren, vil de være i deres hender.
I tilfelle at Virgin vil gjøre det rette, vil de kommende månedene være vellykket, og profesjonelle karriere, og romantiske forhold.
Karriere Folk født under denne dyrekretsen, kan kreve ytterligere kunnskap blir nødt til å begynne å trene, men det kommer godt med.
Og for kvinner og menn, er det en stor sannsynlighet for å møte sitt livs kjærlighet ", og denne hendelsen er primært for Virgin, å sette alt annet på andre plass.
Disse forholdene er prognosen horoskop som veldig lang, med utsikter til en familie. Utvalgte vil ta alle bekymringer og problemer, Jomfru i stor grad forenkle livet.
Du har mye og jobber hardt for det gode for hans familie og venner, men du har ikke rett til å forlate det fordi målet ble satt opp for noen år siden. Horoskop argumenterer for at i 2015 vil det bli oppnådd, og velstand vil komme hjem til deg.
Wooden Goat favoriserer å Dev-drudge, og det er sannsynlig rask karriere vekst. Det er akkurat det de forberedte for en lang tid, og drømmen. Imidlertid kan en kjær sette et valg - enten det eller arbeid. Hva du velger vil bestemme din livet for de neste årene.
Kjærlighet Horoskop 2015 for Virgo
Menn, stjerner spår en uimotståelig tiltrekning til det motsatte kjønn, og de er interessert i er de som i dag består relasjoner. Dette kan føre til mange konflikter, krangler og mer ubehagelige situasjoner. Berørt i denne saken mannlig Jomfruen.
Kvinner, stjerner og horoskop rådes til å være dristigere, men i dette tilfellet vil de være i stand til å oppnå gjensidighet fra mannen som de valgte. Hvis dette forstyrrer betalt arbeid, bør du skyver den inn i bakgrunnen. Hvert fall for en stund. Det er nødvendig å tenke på pengene du viktig?
Horoskop for 2015 Jomfruer er ikke anbefalt å bli involvert i "kjærlighetstriangel" ingenting godt det vil ikke. De som er i et forhold, for å lytte til stjerner Anbefal partner og yield. Bare da forholdet vil være grei, og vare lenge. Kvinner bør holde følelser og menn til å respektere synspunkter partner.
Horoskop 2015, lover Jomfruer skjebnesvangre møtet. Det vil skje i slutten av våren eller tidlig sommer. Hvis dette skjer, vil denne personen ikke bare være din følgesvenn, men din nærmeste venn eller til og med en partner. Hvordan vet jeg at du møtte ham nøyaktig? Stjerne forsikrer deg det vil føles viktigere, ikke motstå deres skjebne.
Familierelasjoner Virgin i 2015
Horoskop for 2015 Jomfruer lover en turbulent familieliv. Testen for ektepar vil være vår og høst. Det var på denne tiden kan krangle og misforståelser.
Årsaken skal være at representant for dette tegnet som en mann og en kvinne, vil kreve vedvarende bevis på hans partner lojalitet og engasjement, urimelig sjalu.
Stjerner og horoskop rådet tolerant til hverandre og tillit håndplukkede, varslet de uopprettelige konsekvenser for ditt partisk oppførsel før skilsmisse.
Hvis den kommer, vil det være smertefullt brudd test for hver ektefelle, og i et anfall av gjensidig misnøye og klager, kan du glemme det viktigste - sine barn.
For å unngå dette, horoskop for 2015, er råder Jomfruer ikke utsatt for provokasjoner av det motsatte kjønn, spesielt om våren. Og ikke flørte, og absolutt ikke å forråde sin mann eller kone. Ikke endre selv, og prøve å stole på en elsker, og tre geiter år vil være en lykkelig.
De som har lenge ventet på påfyll i familien, vil sommeren være klar over den etterlengtede hendelse, og noen av jomfru, vil til slutt være lykkelig barn.
Hvis du allerede har barn, bør du forberede deg på at våren vil de ha helseproblemer eller læring. I det første tilfellet er stjernene rådes til å ta et barn til legen for en fullstendig undersøkelse i den andre - stramt gjør teste ytelsen, og hjelp.
For å unngå problemer med begge, horoskop for 2015, Jomfruer, råder foreldre til å besøke barnet og medisinske spesialister og hjelpe med leksjoner hvis du vil ha enda ansette en veileder.
Eiere Virgin i 2015
Year of the Goat tre portends Jomfruer dual karriereutvikling. På den ene siden, folk i dette tegnet er flittig og grundig, kan gjøre hva andre ikke kan. På den andre, de er inert, og gi mer irriterende som rettmessig tilhører dem.
Stjerner og Horoskop 2015, er Jomfruer anbefales å prøve å være mer imøtekommende og sta, og ikke gi noe som de kan forvente, uten kamp. Myndighetene vil sette pris på og forstå at du fortjener mer. Hvis du står på bakken, og bare andres vilje, kan det gi deg problemer, og til og med tap av en jobb.
Folk født under tegnet av Jomfruen, vil neste år være vanskelig å drive sin virksomhet, "holde seg flytende" de vil bare hjelpe tidligere omdømme og venner. Grunnen til dette - alle de samme intractability, stahet og mangel på bedriften, så trengte en vellykket forretningsmann i en brutal konkurranse.
Det er nødvendig å snu seg og imponere andre - og det ville bli bedre, og virksomheten vil begynne å blomstre. Ifølge horoskop for 2015, Virgin til å gjøre det i andre halvdel av året. Utgangen av året vil være begynnelsen på en vellykket jomfruer som entreprenører.
Jomfru økonomi i 2015
Alle jentene, horoskop for 2015, portends lykke, som representanter for denne dyrekretsen kan mismanage sin økonomi. De er ikke bare helt selvforsynt, men også hjelpe nær vyruchyvshy dem i vanskelige tider.
Stjernene er ikke opp til dette tegn på dyrekretsen, og lover ikke dem arven og flere avtaler. Men på grunn av sin praktiske og nøysomhet, vil Virgo kunne holde det i hendene på "pupper", som er, og viser oppfinnsomhet og oppfinnsomhet, mange selv være i stand til å konkludere med flere lukrative avtaler, uten risiko for seg selv.
Dette vil tillate ikke bare å leve komfortabelt i 2015, men en viss forsinkelse for fremtiden. En sjanse til å investere i fast eiendom. Dette kan være en ny leilighet for familien, og investeringer i næringseiendom eller utenlandsk. Ifølge horoskop, det skjer i andre halvdel av året.
Horoskop 2015, lover Virgo uventet økonomisk støtte til en mann som ble ansett som fienden og fienden. Dette gjør ikke bare dine allierte i virksomheten, men vil være forsoning etter år med fiendtlighet. Wooden geit maskot vil være din forsoning.
Helse Horoskop 2015 Virgo
Ifølge horoskop for 2015, vil Virgin oppleve et nært forhold til sine helse suksesser på kjærligheten foran. Så foret planeter og stjerner som snakker om det.
Om folket i dette tegnet kjærlighet og føle gjensidighet, problemene med trivsel ikke har. Men de som lider - kan føle seg uvel, ofte forbundet med den psykiske tilstand.
Hvis du er i en konstant spenning, og vente på den andre halvparten av hans svik, årsaken for sjalusi, bekymring og bekymring - du kan møte ikke bare et nervøst sammenbrudd, men du forverring av eksisterende sykdommer, er det kjent at alle sykdommer i nerver. Prøv å eliminere rotårsak, snakk med signifikante andre, og finne sammenhenger.
I løpet av våren, kan mange mennesker i dette tegnet oppleve problemer med føttene, advarer horoskop. Mulige skader ankelskader og revmatisme. Noen kan rett og slett banale gni føttene ubehagelig sko.
For å redusere "ut" en prediksjon av stjerner og planeter, ta vare på dem jevnlig holde varme kvelder masserer og gjør varm fotbad.
Horoskop for 2015 Virgin advarer om muligheten for smittsomme og virussykdommer i våren, i mars-april. Hvis sykdommen kjøre, kan det gi alvorlige komplikasjoner lider syn og hørsel.
Starte forebyggende prosedyrer i vinter. Herding, ernæring, vitaminer - ikke la ikke den minste sjanse for sykdom.
I andre halvdel av året, i september og november, alvorlig personskade. På denne tiden, prøv å være spesielt forsiktig og varsom. Men mindre skader vil være en "jage" deg, og, om vinteren.
Alle tolv måneder, representanter for denne dyrekretsen bør observere en økt oppmerksomhet ved å styre trafikken, tre geit vil "prøve" for å nullstille de lykkeligste Virgins av rase, og krigerske Mars prøver å "hjelpe" henne i dette.
Men generelt, spesifikke helseproblemer, Horoskop 2015, Jomfruer lover ikke. Vi bare observere forholdsregler for å styrke immunforsvaret, og ta hensyn til deres helse.  
 Træ enden av verden er kanskje en av de mest populære i noen religion. Ja, spørsmålet mange århundrer folk bryr deg om - det gode, grunn til bekymring mer enn nok. På grunn av Apocalypse sier ikke bare Bibelen og andre religiøse bøker - en favoritt tema for mange forløpere og forskere. Hva er de mest populære spådommer om verdens ende?
Prediksjon av enden av verden
 Maya prediksjon av enden av verden
 Ifølge Mayakalenderen er menneskeheten opplever på dette stadiet av Fifth Age of Creation, med andre ord - Fifth Sun. Maya prester hevdet at hver slik syklus (Sun) katastrofer (jordskjelv, orkaner, flammende henholdsvis regn og flom), hvor den levende forble et lite antall mennesker, og gjennom hvilke gått fra generasjon til generasjon, legenden om hendelsen.
 Fifth Sun er grunn til å avslutte 5126 år etter sin start, dvs. 21 desember 2012, "gi" sted neste syklus. Disse Mayan prediksjon av slutten av verden og har gjort så mye hype rundt temaet dommedag i 2012, vstrevozhyv mange mennesker rundt om i verden.
 Den versjonen av Fifth Sun er større jo nærmere datoen for den påståtte katastrofen. Den mest populære versjonen - Jordens kollisjon med en annen planet eller asteroide. Også i henhold til beregninger av astronomer, er 211 212 i vintersolverv solen krysser planet av Melkeveien - men hva kan gå for dette er ukjent for noen.
 Prediksjon Isaac Newton av dommedag

 Det viser seg at den store vitenskaps viet en del av sin tid nøyaktig beregning dato for slutten av verden, ved hjelp av Daniels bok. I 1700 spådde Newton manuskripter apokalypsen i 2060. forutsi oppløsning av mange "syndere" og velstand av den jødiske nasjon.
Prediksjon av enden av verden

 Spådommer om Nostradamus om slutten av verden

 Nostradamus selv uten å vite i sine spådommer om dommedag var mer barmhjertig mot menneskeheten av XXI århundre, ved å beregne Apocalypse i år 3797 - denne datoen er det siste i sine anslag. Ifølge Nostradamus, endrer jordas akse sin posisjon i rommet.
 Men i rettferdighet bør det bemerkes at Nostradamus hadde flere versjoner om slutten av verden, hvorav den ene var ikke berettiget - en viktig prediktor lovet Apocalypse i 1999.
 Vånga spådommer om verdens ende

 Spådde Apocalypse og blind provydytsya Wang. Hun har imidlertid aldri kalt eksakte datoer, med henvisning til Bibelen for detaljer, og, som vi vet, også, det er ingen ord på bestemte datoer.
 Wang spår krig mellom alle nasjoner, som går hele høsten sivilisasjon. Så komme hvor som helst ro og nåde som vil vare i tusen år.
 Generelt, hvis vi anser alle aktuelle eksisterende spådommer om verdens ende sammen, viser det seg at menneskeheten i løpet av de neste 20 årene venter på ulike typer katastrofer. Her er referert asteroider, og tredje verdenskrig, og brudd på kosmiske sykluser og kosmisk støv, feie bort alt på sin vei, og flommen, og kjernefysisk krig. Kombinerer alle en prediksjon: en rød tråd gjennom dem er temaet for uansvarlig holdning til menneskeheten til sin eksistens på jorden.
 Ta dette til hjertet og for å forberede seg til verdens ende, engasjere seg i selv-forbedring i håp om frelse i Apocalypse, eller bare ignorere alle spådommer om verdens ende - du velger.  
Яндекс.Метрика