Hva drømmen død?
 Trolig den mest forferdelige drømmen kan betraktes som en der det er dødt. Dette gjelder spesielt for barn. Men som vanligvis er tilfellet med slike syner, er tolkningen ganske positive. For eksempel, sier den døde babyen at drømmen kommer snart noen gode nyheter. Hva om drømmene dø av barnet sitt?


 Kvinner som ikke har barn, liker å se - et direkte tegn på at de økonomiske forhold vil snart gå opp.
 Men gravid som så dødsfallet til hennes nyfødte baby, eller enda verre, død av barnet ved fødselen, må først slå seg ned. Psykologer behandle tilsvarende visjon som et symbol på mistenksomhet av kvinnen som er redd for å føde og frykt som ikke kan takle den ansvarlige rollen som mor.
 Ladies, hvor barn har vokst opp, men en drøm pryvydivsya død baby bør være mer oppmerksomme på deres avkom. Det er mulig at de vplutayutsya i dårlig selskap og liv og helse i fare. Prøv å snakke med barnet ditt til å forsiktig beskytte den mot dårlige påvirkninger.
Hva drømmen død?

 Vanligvis drømmer om døden av sine barn tolke med presisjon og vice versa. For eksempel, er din sønn alvorlig syke og du drømte at han døde. Dette betyr at barnet vil komme snart, og meget raskt. Hvis barna er friske, de sover på deres død helt positivt tegn. Han lover å etter et langt og lykkelig liv.
 Gravid våkne fra dvale snovydytsa for dødfødsel må overgi lege. Selv om i øyeblikket for det ufødte barnet ikke er i fare, betyr det ikke at en kvinne kan forebygge negative faktorer som ikke er avhengig av det.

 Å se andres barn død


 Behandling av søvn, hvor du kan se hvordan barnet ditt dør ukjente, behandlet litt annerledes.
 •  Den døde jenta stasjoner i åndelig utvikling. Dette gjelder spesielt for kreative individer. Etter denne drømmen, bør de forventer å stoppe arbeidet og lange vente annen "angrep" inspirasjon.

 •  Folk vil heller ikke godt sett i drømmen om en død liten gutt, fordi den lover betydelige hindringer for å gjøre forretninger. Du kan også ha å midlertidig suspendere produksjon, som har en negativ innvirkning på din økonomiske situasjon.

 •  Det hender også at drømmen du se døden allerede døde barnet. Dette er ikke et godt tegn som sier at livet begynner drømmere ikke helt rett tid. Det bør forlate ansvarlige tiltak eller nye tiltak, som de forhånd vil bli dømt til å mislykkes.

 •  Hvis du drømmer du prøvde å mate en død baby, den virkeligheten du bør være mer ansvarlig holdning til deres økonomiske underslag. Hvis du kjøper kun det mest nødvendige og blitt luksus å kaste bort for uimotståelig underholdning, vil du unngå ganske vellykket periode med fullstendig mangel på penger.


 • Hva drømmen død?

   Kvinner blir mer følsom nok til å reagere følelsesmessig på slike drømmer og begynner å bli nervøs for at deres barn kan skje uopprettelig. Men som du kan se, er mye negativitet drøm om døden av barnet eller barna ikke, hvis riktig tolket og ta hensyn til alle detaljer og detaljer. Og sommerfugler som er i familie måte, og helt å oppføre seg mer avslappet og ikke gi etter for provokasjoner underbevissthet.  
  Fordeler og ulemper med forskjellige dansestiler
   Dans - det er vakkert og vdohnovlyayusche. Men du kan vurdere dem som trening, for å bli kvitt ekstra pounds og stramme muskler? Selvfølgelig! Og hvert av områdene har mange hyggelige og nyttige bonuser.

   Det faktum at aerob trening kan bare være et supplement til styrketrening ofte sier de som aldri så på parketten. Under dekke av underholdende leksjoner ligge alvorlig øvelse som innflytelse på figuren gi odds til mange treningsøkter. Men ikke glem at i tillegg til den positive virkningen av hver type dans har sine negative sider.   Oriental Dance
   Magedans, bellidans - alle navnene på danseteknikk, kjent i Østen fra oldtiden, og er nært knyttet til sin musikk og kultur. I dag brukes det og hvordan fitness (for helse og fitness), og gjennom dans og bevegelse terapi (for å bedre selvfølelse kvinner av hennes kvinnelighet). Orientalsk dans er forskjellige myke bevegelser, tilstedeværelse av typiske tryasok hofter, mage og bryst, effekten av noe som er sammenlignbart med hydromassasje.

   Bellidans - dannet det perfekte valget for kvinner (tenåringer engasjere dem uønsket), inkludert skjemaer, overvekt, å komme inn i miljøet de samme maleriske skjønn hun føler seg avslappet, ikke nøl med å utføre dansetrinn. Det er viktig å overvåke arbeidsbelastningen på hjertet (via armbånd) og muskler (f.eks, økende til sokkene vi er godt pumpet kalv muskler og dermed verne kne).

   Pros . Under dansen involvert nesten alle muskelgrupper, noe som bidrar til midjen og hofter, bryst høy. Plast og vibrerende bevegelser bedrer blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å redusere forekomsten av cellulitter. Øker fleksibilitet og kroppsbeherskelse, gunstige effekter manifestert på det reproduktive system av kvinner - mange note en nedgang smertefull menstruasjon, lindre symptomene postpartum perioden.

   Cons . Zhyroszhyhayuschye effekten kan kalles uttrykt noen heller klager over liten sagging, til "magedans", du trenger det for å være. Orientalsk dans er ikke anbefalt for gynekologiske eksaserbasjoner og hjerte- og karsykdommer, problemer med ryggen og flate føtter.

   Irish Dance
   En av de eldste danse kjent siden det 11. århundre, stående på opprinnelsen til keltisk kultur (han først utført som en rite) har mange varianter: solo dance (sett) og gruppe alternativer (Keighley, Rila, pilk). Deres fellestrekk - en rytmisk tempo og tilgjengelighet stiger trinn. Først av alt, er dette den retningen som temperamentsfulle, kunstneriske mennesker. Vel hva kan komme til klassen uten damp - de fleste dansegruppe.

   Pros . Dans danner en god kropp, og skaper en kongelig holdning. Stor belastning er på bena (beinmusklene, lår og rumpe) og kroppen (mage, rygg), utvikle og styrke dem.

   Cons . Stort sjokk (hopp) tillater ikke å engasjere seg i irsk dans for de som har hjerteproblemer, blodårer, ledd og ryggraden. Kontraindikasjoner og progressive varicer.

   I Latin-stil
   Dans kommer fra Latin-Amerika og Antillene (Cuba, Den dominikanske republikk), tiltrakk seg oppmerksomheten til temperament og underholdning, er nå populært over hele verden. Det er til og med stil, tilpasset deres nye "hjem" - slik som salsa Los Angeles eller New York. Arter Latin masse - ballsal (Jive, Pasodoble, cha-cha, samba, rumba), klubb (salsa, merengue, bachata, GCC, Reggeton). For hvert av områdene gitt sitt eget utstyr banen plast (typiske "åtte" hofter). Tiltrekker seg dem som, kontrollere noen felles database kan deretter improvisere sine egne.

   Pros . Latino øker den samlede kroppen. Trener hjerte-og respiratoriske systemer, utmerket trener magemusklene, lår, rumpe, hindrer utviklingen av cellulitter. Hvert av områdene dans er fokus på individuelle muskler, så ideelt sett bruke dem i kombinasjon.

   Cons . I nærvær av hjertesykdommer og problemer med muskel- og skjelettsystemet Latino kontraindisert. Et hinder for full trening kan være en mangel på en partner - fordi dans i par (selv om det er sannsynlig å finne det i opplæringen). Også huske på at å trene fanatisk latin, du kan ikke bare gå ned i vekt, men også "pumpet" hip (husk figuren av brasilianske dansere), hvis dette er tendensen.

   Modern Dance
   Det inkluderer en rekke dansestiler og forskjellige fra hverandre. Selv om felles stamfar de fortsatt er - moderne ballett skapt av Isadora Duncan tidlig i det 20. århundre som en utfordring til den tradisjonelle, klassiske koreografi. Populær dag disco, breakdance, hip hop, R & B, Hustle, funk, tektonikk dukket opp nylig - på begynnelsen av århundret. Moderne dans ikke har klare standarder som de er særegen eklektisk, dynamisk, stort utvalg av bevegelser.

   Pros . Trening holdt i et hurtig tempo, som involverer alle de store muskelgruppene som umiddelbart påvirker figuren - det er slank, tonet, med uttalt muskel lettelse. Hvis formålet med treningen - vekttap, kan virkningen oppnås så raskt som mulig.

   Cons . Moderne dans som traumatisk inkluderer hopp, flips, bevegelse på bøyde ben. Dette påvirker kneledd, og de med et "svakt ledd" bedre å velge en annen type fitness. Problemer med ryggrad, hjerte, blodårer har en kontraindikasjon som alder - en ung dans tempo råd sterk og energisk.

   Strip dans
   Mange setter denne dansen med fordommer, vurderer sin analoge stripe. Faktisk ikke plaststripen ikke medføre eksponering (minst komplett) og inkluderer elementer av orientalsk dans, latin, strechynha og akrobatikk, spesielt når det gjelder å danse på pylon (polet).

   Plukk komfortable klær som ikke hindrer bevegelsene, slik som å unngå skade.

   Til tross for den tilsynelatende lette det krever ekstraordinære utholdenhet, fleksibilitet og plastisitet.

   Pros . Dans tillater deg å arbeide musklene i kroppen, med fokus på problemområder - lår, rumpe, mage og bryst. Mange bevegelser er laget av bøyd i midjen, styrker musklene og forebygger mange sykdommer i ryggraden. Styrket og luftveiene - dype åndedrag kombinert med myke bevegelser øke lungekapasiteten.

   Cons . Strip Dance - Fitness for "avanserte brukere." Nybegynner som aldri har jobbet i idrett, vil en belastning rett og slett ikke gjøre. Et hinder for sysselsetting kan være helseproblemer: respiratoriske, hjerte, blodårer og ledd.  
  Яндекс.Метрика