Hva drømmer kjæreste?
 Noen jeg elsker og livet handler tanke, men noen ganger er det en drøm. Generelt, hvis du drømmer elskede mann, betyr det at du er helt fornøyd med relasjoner og sexliv. Men bare begrenset til denne beskrivelsen er ikke verdt det, fordi det detaljert analyse kan bidra til å unngå problemer i et forhold eller fjerne små konflikter. Tolkningen av drømmer med din kjære


 •  I drømmen, vet du at du har endret kjær. Du trenger ikke å umiddelbart nominere ham beskyldninger om virkeligheten. Faktisk ikke drømmen lover ikke syk. Prøv å huske detaljene. Ofte en slik drøm er ledsaget av en følelse av at juks oppsto på grunn av et ønske om å skade deg personlig. Hvis du bare drømte denne utviklingen, kan du endelig slappe av: familielivet med din kjære vil være noen problemer.

 •  Du drømte at en er glad i dør, og neste morgen du våkner opp i mengden eller til og med tårer. Men denne drømmen har motsatt mening. Faktisk vil din kjære leve lenge uten alvorlige helseproblemer.

 •  Du så en drøm der rozluchayetesya med sin elsker. I dette tilfellet kan det være to alternativer. Hvis vedtatt uten avskjeds tårer og skandaler, vil du trenger å revurdere sin holdning til partneren. Du tilhører ham respektløst, og han stille lider av dette. Hvis skilsmissen var rask, er det mulig at din ung mann har bestemt seg for å begå utroskap eller skjuler fra deg litt viktig informasjon.

 •  Noen jenter drøm prøver forgjeves å finne elskeren i skogen, eller hvilket som helst rom i mengden av mennesker. Faktisk, uansett hvor du mistet din sjelefrende. Fremfor alt er dette en drøm advarer deg om at du må være mer oppmerksomme på sin unge mannen og objektivt analysere sin oppførsel. Kanskje han ønsker å lure deg eller kommer til å ha et forhold på siden.

 •  Krangel med sin elskede søvn har helt motsatt mening i virkeligheten. Du ikke bare ikke vil argumentere, men også få en hyggelig overraskelse. Forholdet er sterk og lang.


 • Hva drømmer kjæreste?


   Andre betydninger favoritt drøm


   Hva annet kan drømme favoritt? Når du føler deg i armene på sin elsker, så i livet du er veldig hemmelighetsfull og ikke ønsker å uttrykke følelser. Kanskje det var denne fyren ikke nok. Men når du klem og ikke føler varmen med responsen, er din underbevissthet forteller deg at du, som et par, du fremdeles føler deg ensom, selv om du ikke vil innrømme det.
   Se hennes elsker til en annen, ifølge psykologer, betyr at du er for redd for å miste det. Men det kan bety en hyggelig overraskelse på hans del.
   Død av en kjær, i tillegg til lang levetid, har en annen tolkning. Denne drømmen kan bety at du har gått gjennom en periode med forholdet og gikk inn i en ny fase.
  Hva drømmer kjæreste?

   Sex med noen du forutsier hyggelige hendelser bare hvis han brakt moroa. Hvis ingen tilfredsstillelse var ikke - du må løse problemer som har lenge blitt forlatt i en støvete skuff lagring. Det er mulig at for dette må du overvinne noen problemer.
   Blood lover, merkelig nok - et positivt tegn. Dette betyr at forholdet vil bringe bare glede. Og hvis du prøver å stoppe blodet, da forholdet vil videreutvikle jevnt og bringe ikke bare moralsk tilfredsstillelse, men også økonomiske fordeler.
  Hva drømmer kjæreste?

   Kysse med en elsket betyr at forholdet for tiden representerer ideelt at du trodde. Men hvis du tsiluyetesya i mørket, de omkringliggende fordømme oppførselen din. Fortrinn kiss vil være i lys eller utendørs.  
  Hva jordbær drømme?
   Av og vi drømmer i den grad levende drømmer som tar som sine spådommer ikke ønsker. Slike lyse farger kan ikke alltid bli funnet i det virkelige liv, fordi vi ikke ønsker å ta disse drømmene som et tegn fra oven, og bare husker med kjærlighet hyggelige følelser. Likevel kan skjules betydning være tilstede i dem.   Hva kan drømme jordbær?


   Denne saftige bær godt vi forbinder med seksualitet og erotikk. Faktisk, mange tolker drømmer tolkning av jordbær så.
   Se moden og lyse bær og begynne å spise det bebuder rask seksuell nytelse. Hvis du føler deg i en drøm søt smak, vil du se frem til intimitet og få mye glede. Hvis surnet bær, så vil du bli møtt med kulde og egoisme partner.
   Er jordbærsyltetøy betyr at vi snart forvente en real storm av følelser.
   Men hvis du ser buskene med råtne eller tørkede bær, være forsiktig. Whirlpool kjærlighetsforhold, som vil dekke deg i nær fremtid, kan det være tvilsom og resulterte i trøbbel, uønsket graviditet og abort, skilsmisse fra lovlig mann eller sykdom.
  Hva jordbær drømme?

   I sigøyner folk drøm bok er en litt annen oppfatning:


 •  spise jordbær - til gjensidighet i kjærlighet.

 •  handel berry - en kraftig forbedring i finansiell stilling.

 •  vokser det forutsier at du vil lære hvordan du behandler andre. Spesielt vil du vite at mye respekt for deg som en person med fenomenale evner.

 •  Saftige røde jordbær kan drømme og som et tegn varsler nye muligheter og gleder. Hvis du gjør det viktig for deg nå, da denne drømmen lover en vellykket avslutning.

 •  farge og modenhet av frukt direkte gjenspeile ditt forhold til din kjære. Hvis umoden bær, så du ikke får tilfredshet med dagens seksualpartner. Men hvis lyse røde bær, og du kan ikke stoppe og spise den rett fra busken - du bare synke inn i armene på sin elsker.

 •  gå på tvers av feltet med busker betyr at du også fjollete. Din kjærlighet for fine underholdning og glede gjør det umulig å konsentrere seg om viktigere saker.

 •  jordbær kompott koker a Dream Roma betyr at du kan lykkes motstå fiender som bygger intrigene bak ryggen.


 • Hva jordbær drømme?


   Hva annet kunne bety jordbær drøm


   Hvis denne sommeren bær drøm i enkelte måneder (januar, februar, mars, april), betyr det at du ikke legger merke til når du flyr forbi livet.
   I mai og sommermånedene drømmen lover uventet gode nyheter.
   Generelt - dette bær i alle Horoskop god karakter. Imidlertid kan tolkningen være forskjellig fra de fine endringer og nyheter til uvanlig seksuell eksperimentering.
   Spise jordbær selv - en direkte henvisning til at snart vil du ha en vifte som vil være din livsledsager. Selv om du allerede har et sterkt forhold, vurdere om alle så rosenrød som du tror.
   Enda mer sannsynlig å møte sine utvalgte, hvis du drømmer at du mate noen Berry. I dette tilfellet vil en ny kjæreste ikke bare være din kamerat, men vil være en støtte og støtte i alle sammenhenger.
  Hva jordbær drømme?

   Hvis du drømt at du plukker jordbær, deretter waking dine vennskap og kjærlighet relasjoner er sterke. Prøv å huske, var personen ved siden av deg. Han vil være din pålitelige venn (Hvis du er av samme kjønn) eller ekte favoritt. Det er mulig at det i fremtiden vil du bli vellykkede forretningspartnere.  
  Hva drømmer kirkegården?
   Når drømmer kirkegården, synes det at virkeligheten er noe ubehagelig skje. Men i virkeligheten, gjør drømmen ikke lover dårlig. Tvert imot - det er et tegn på at du trenger å forberede seg på en radikal forandring i livet mitt og bare justere sin atferd.   Annen kirkegård


   Først, for å forstå betydningen av denne drømmen, bør du prøve å huske alle detaljer. Dette vil bidra ikke bare generell informasjon, men også å vite hvilke hendelser bør være forberedt.

   Kirkegården i vann


   Så rart som det kan høres, se kirkegården under vann - en direkte guide til å være i stand til å starte reparasjoner i bygningen. Overflod av vann og gravsteiner viser at ditt hjem kan snart begynne å falle fra hverandre og ansiktsløftning kan ikke gjøre. Inspisere nøye hjemmet ditt, og du vil se at leiligheten trengte erstatning rør eller noe annet sånt. Så ikke se bort drømmen og det er bedre å gjennomføre reparasjoner, for ikke å være i oversvømte eller ødelagte hjem.
  Hva drømmer kirkegården?

   Hvis du drømmer at du går til kirkegården på en mørk og forferdelig veien - dette er ikke et tegn på forestående død. Denne drømmen betyr at i et forhold med noen du er glad i en krise, og du trenger å snakke hjerte til hjerte, for ikke å forlate permanent.

   Barn kirkegård


   Prøv å huske hva følelser du føler deg i en drøm. Joyful - betyr familierelasjoner vil bli bedre og bedre. Hvem har følt sorg og tap - prøv å betale mer oppmerksomhet til barn. Kanskje din oppførsel og likegyldighet ville komme i konflikt med barna.
   Den gamle og selv dyster kirkegård heller ikke anses som et dårlig tegn. Det verste som kan skje - du får en liten skade, men kan helbrede i tide. Men mest sannsynlig - du får en raise, siden det vil være mulig å ta på et nytt prosjekt.
  Hva drømmer kirkegården?

   Hvis du drømmer om en kirkegård og begravelse i vinter - sørg for å ta hensyn til helse. Du kan ikke engang merke til hvordan det alvorlig forverret. Hvis begravelsen som finner sted i sommer eller våren - det er helt gledelig karakter. Kvinnen han lover graviditet, og hvis du er gravid, vil leveringen være rask og enkel.

   Kirkegårder og graver


 •  Gå gjennom den og se gravd graven - til små husarbeid, for eksempel generell rengjøring eller små reparasjoner.

 •  Bøyde krysser mener at du det er på tide å etablere en dialog med slektninger. Du har kanskje lenge unngått den ubehagelige samtalen, men du trenger å samle hele familien og til slutt finne ut av forholdet.

 •  Hvis det er en drøm bolig privat hus - vil du snart få sin egen eiendom. Selv om du nå ikke har slike økonomiske muligheter, vil det snart falle ut helt uventet kvartal.

 •  Samle godteri på gravene portends at lykken er på din side. Sørg for å kjøpe et lotteri, eller prøve deg på gambling. Høy sannsynlighet for lønnstillegg eller bonuser.

 •  Å være i en drøm til kirkegården og samle mynter betyr at du vil ha økonomiske vanskeligheter. Så leve mer sparsommelig.

 •  Hvis du bare gå uten et bestemt mål, må du snarest ta opp arbeid og husholdnings dine oppgaver.

 •  Plakater på kirkegården i en drøm, viser det seg, er ikke dårlig. Dermed er din underbevissthet sinn ryddet for alt unødvendig. Prøv å sette til side alle de gamle følelser å gjøre plass til nye. Tro meg, de har lenge vært stille i livet ditt. Når du slutter å klamre seg til det siste kortet, ditt liv er å sette inn helt ny person. Ikke vær redd for å ta skritt for å møte nye mennesker, fordi i fremtiden disse dating kan vokse inn i en sterk og varige relasjoner.


 • Hva drømmer kirkegården?
  Яндекс.Метрика