Hva drømmer månedlig
 Menstruasjon - en vanlig forekomst i livet til hver kvinne. Ofte ledsaget av måneden ikke bare fysisk ubehag og angst, men også forstyrre fred av rettferdig sex, som hennes drøm. Hva drøm jente månen og hva du kan forvente fra slike drømmer?
 De fleste drømme bøker tolke denne visjonen som et tegn på alvorlig sykdom eller skade. Videre kan dårlig helse lider ikke bare deg, men også familien din, de som er relatert av blod til deg.
 Hvis menstruasjon begynte plutselig midt i gata og var vitne til din forlegenhet var dusinvis av mennesker - det bebuder rask og uventet trøbbel, reprimande fra sine overordnede og til og med oppsigelse.
 Fysiologiske detaljer fra søvnen av gutter, som beskriver sin avsky og forutinntatt holdning til kvinner, til uvilje ofre sin egen komfort på grunn av kjærlighet.
 Men ikke alle så ille i tolkningen av denne drømmen. Det er tider når månen varsler ganske hyggelige hendelser og endringer.
 Hvis en gravid kvinne drømmer månedlig blod, betyr det at levering vil være rask og enkel, men et barn blir født, for å vokse sunn og sterk.
 Raske endringer - det er en drøm forutsier at menstruasjon. Denne tolkningen er mulig hvis månen du så i mine drømmer - velkommen som kom etter betydelig forsinkelse.
 Månen, som ikke kom i tide, noe som betyr en uventet møte med fjerne slektninger. Behandle denne byrden hyggelig, eller vice versa - du bestemmer, men én ting er sikkert: visjonen forutsetter ingen fare å sove.
 Å se en drøm spor av blod på den hvite fôr, pass. Snarere, advarer skjebnen du at du er altfor ofte hektisk din egen virksomhet nese. Det anbefales å redusere litt egne aktiviteter og nyte skjønnheten og roen i naturen, heller enn å krangle naboer.
 Men hvis drømmen du vitne til begynnelsen av rehulov nær slektning eller venn, være på vakt! Kanskje denne mannen mer enn noensinne trenger hjelp og tillitsfull, prøver å finne deg støtte og oppmuntring.
 Interessant betydningen av denne drømmen, hvis det virker veldig ung jente. For henne betyr det oppvåkning sensualitet og femininitet, gradvis markerer overgangen fra barndom til ungdomstid vakker.
 Hvis jenta drømt månedlig, yspachkavshye klær, forventer det å gå i null eller krangle med en kjær. Heller, jenta fordreid og partner mener løgn og bakvaskelse.
 Å miste store mengder blod i en drøm indikerer en rask smertefullt tap i det virkelige liv. Du har kanskje skiltes med en gammel venn eller mister en betydelig mengde penger - uansett hva som skjer i livet ditt, vil dette arrangementet neppe kalles behagelig.
 Til tross for mangfoldet av tolkninger av disse drømmene ofte skjer at snyaschyesya månedlig betyr ingenting i det hele tatt. Forsinkelse eller frykt for smertefull menstruasjon gjøre kvinner i løpet av dagen til å tenke på fysiologi. Som en konsekvens, er disse meningene reflektert i drømmer. Før du får opprørt eller bekymre seg om å se en drøm menstruasjonsblod, tror jeg - kan visjonen bare en refleksjon av din frykt?  
Hva kan drømme blod?
 Dreams, hvori det er blod, krever mye oppmerksomhet i analysen. Det er nødvendig å huske alle detaljene i visjonen, som selv den minste detalj kan være avgjørende. Generelt, noe søvn forbundet med det portends noen familiesaker eller interaksjon med pårørende. Vår drøm bok du kan finne en detaljert beskrivelse av de ulike drømmer der hovedkomponenten er ulike typer blod. Egen Blood


 Se deres blod i enhver form, betyr at snart vil du møte med slektninger. Men vi bør ikke stole på følelser drøm. Selv hyggelige opplevelser kan bety at du vil ha en liten konflikt med familiemedlemmer.
Hva kan drømme blod?

 Rikelig blødning - et tegn på at du trenger å forstå hemmelighetene til et slag. Det er sannsynlig at du vil lære om familiebånd er omhyggelig skjult foreldrene dine. For eksempel, lære om bror eller søster.
 En ung jente som så henne i hans undertøy, men det har ingenting å gjøre med menstruasjon bør være forsiktig med sin elsker. Det er bedre å se nøye på den, fordi mest sannsynlig det ikke er rettet mot langsiktige relasjoner. Den høy sannsynlighet for at du ikke er den eneste damen i sitt hjerte, og han snart kunngjøre en pause.
 Å se enn i blod portends rask separasjon fra en kjær. Dette gjelder både for jenter og gutter. Men hvis du holder våpen i hendene, kan snart noen i din familie være alvorlig syk.
Hva kan drømme blod?

 Å se klærne, betyr skitten som alle med slektninger gjøre dumhet som kan skade omdømmet til søvn. Også sannsynlig tap av store pengesummer fra slektninger lettsindighet.
 Alien Blood - svært tvetydig karakter. Hvis du ikke kjenner personen som øser det, mest sannsynlig du stikke kjepper i hjulet. Hvis dette er din venn - føler du skyld før ham.

 For å se nøyaktig tolkning må huske hvilken del av kroppen skyldes blødnings


 •  blod strømme fra hans munn, eller du hoster det: du må aktivt forsvare sitt synspunkt. Sjansene er du så følelsesmessig bevise sin uskyld familie, selv posvarytesya med dem på grunn av deres inkontinens.

 •  spytte blod er ikke veldig bra. Kanskje du har alvorlige helseproblemer på grunn av overdreven tretthet. Men hvis en ung jente så henne hoste ung mann, ikke bekymre deg denne drømmen løfter. Snarere, hennes liv snart vil være en viktig begivenhet, og introduserer sin kjæreste og hans familie.

 •  For en gift kvinne er søvn - en advarsel om at hennes ektemann eller allerede har en affære på siden, eller planlegger å gjøre det i nær fremtid. Sjekk som hoste blod fremmed sikkert tegn på at fortsatt bør avstå fra nye bekjentskaper.
 •  Blod fra nesen - en advarsel dumdristige handlinger. Hvis du tar riktig holdning, kan du raskt nå målet.

 •  I en drøm ser du at du har en blødning leppe. Dette betyr at før du fornærmet noen i dine egne ord, og fra deres bedre beklager å unngå styrke konflikt. På Tannkjøttet - et dårlig tegn. Ovenfor noen fra din familie ble truet. Siden du ikke kan vite identiteten til denne personen, kan du prøve å holde hele familien å samle og kontinuerlig overvåke barn.

 •  se det på ansiktet hans - en meget lovende drøm. Han lover rask forbedring av den økonomiske situasjonen. For forretningsmenn spår en ny kontrakt som vil bidra til å styrke sin posisjon.


 • Hva kan drømme blod?


   Blodet av menstruasjon


   Denne drømmen bør vies spesiell oppmerksomhet, som menstruasjon i form av fysiologi - en fornyelse av kroppen.
 •  eldre kan være trygg på en rolig og lang levetid.

 •  ung jente som så henne i en drøm på arket, er i realiteten et veldig sunt og er mentalt forberedt på morsrollen, selv om dypt nede frykt for å bli gravid.

 •  ugifte jenter kan være ubehagelige drømmer der ser de rikelig utsondring fra kjønnsorganene. Men faktum er at denne drømmen forutsier en rask møte med ledsager.
 • Hva drømmer tenner?
   Når vi drømmer om tenner, vi alltid forvente noen ubehagelige livshendelser. Det er tradisjonelt ansett som et dårlig omen. Spesielt hvis de smuldre eller falle, som denne sykdommen til familien, og om blodet gjør faller til døden. Men er det egentlig og definitivt vurdere om disse drømmene?   Ulike tolkninger har til felles - det hele avhenger av den spesifikke situasjonen i en drøm og fremdrift av hendelser.

   Ulike Horoskop av drømmer om tenner


   I russiske folke drøm boken sier å se på sine sunne og sterke tenner betyr at du vil bokstavelig palahkotity helse og vitalitet. Men på samme tid hvis du inkontinent person, kan det bety at du blir aggressiv i verden av livshendelser.
   Tolkning Miller gir en annen tolkning. Den sier at denne sykdommen og konflikt med fienden. Hvis du ser dem som det de er i virkeligheten - da vil du finne den lange tapt og verdifulle ting, men det er ikke uten visse utfordringer og hindringer.
  Hva drømmer tenner?

   Wang mener at hvite tenner og sterk løfte et lykkelig liv og materiell velstand. Men hvis de er skadet, må du straks ta en ferie og nyte sin helse. Sjansene er at du jobber for slitasje, og kan snart slikke deg.
   Muslim drøm legger stor vekt og plassering av tennene og deres forbindelser med slektninger. Fire foran (to øvre og to nedre) - disse er dine barn, brødre og søstre. Fangs - onkler og tanter. Resten - eldre slektninger. Avhengig av hvilken tilstand de er i, kan du finne ut hvilke av de pårørende kunne møte sykdom eller fare.
  Hva drømmer tenner?

   Handlinger med tenner


 •  Hvis du ser at du har mistet en tann, er det et forferdelig tegn på at forutsier død av en slektning. Spesielt høy sannsynlighet, hvis munn dannet mye blod.

 •  pakke dem i munnen uten syk effekter - en god prediktor at du blir kvitt uønskede varer problemene som plaget deg i lang tid.

 •  se det wobbles - det første tegnet på at du kommer vanskelige tider. Du må ikke bare jobbe hardt for å få ting gjort, men også for å hengi seg til alt for å holde seg flytende. Den høy sannsynlighet for at du er i alvorlig sykdom.

 •  du drømte at brøt en tann? Så du har en veldig tung byrde av plikter, og ingen av de du ikke hjelpe. Hvis han ikke bare smuldret, men nesten umiddelbart falt og deretter vente på at noen fra familien sykdom.

 •  Se hvordan du vыplevыvaete tenner fra munnen betyr at du ubevisst veldig redd for å miste sin familie og slektninger. Faktisk drømmen - å ikke et dårlig tegn, men bare din underbevissthet ønske beskytte sine kjære fra skade og tap av selvtillit. En annen tolkning av denne drømmen viser at du vil miste all sin makt og myndighet i samfunnet, ikke på grunn av skandalen.

 •  gule tenner bety at vennene dine ikke bare støtte deg som det virker. Det er sannsynlig at de veve et komplott mot deg misunner din suksess.

 •  bortskjemt som ikke vondt, noe som betyr at du stille nærmer seg en alvorlig sykdom. Dessuten ville det ikke nødvendigvis være knyttet til fysiske tilstand. Det er mulig at du er moralsk og psykologisk utmattet og nær følelsesmessig sammenbrudd.

 •  se molare betyr at du snart vil være mange nye venner og relasjoner. Snarere vil de være nyttige for yrket ditt. Hvis du finner de er kuttet baby, er du inngår en ny periode av livet er helt oppdatert og hvilte.


 • Hva drømmer tenner?
  Яндекс.Метрика