Hva er drømmerDe sier at i løpet av natten resten underbevissthet prøver å kontakte vår bevissthet ved hjelp av søvn for å sende et signal til oss om enhver hendelse som vi er opptatt av, samt noen av de problemer som kan oppstå eller ikke helt riktige handlinger. Stadig flere forskere konkluderer med at søvn - det spiller ikke berøre feltet, hvis tolke sove med oss ​​på natt skiltene ordentlig kan trekke seg fra situasjonen eller forhindre feil.
Somnolohy dele drømmer i flere varianter, den karakteristiske trekk ved hver gruppe er en årsak til søvn. Natt drømmer husker alt. Det er folk som tror at drømmene aldri sett, men forskerne sier at folk bare ikke huske. La oss se hva som er drømmer og hva de trenger for å skilles.

Typer av Dreams

Klassifisering av Dreams, som festes somnolohy studiet av dette fenomenet omfatter følgende grupperDreams:
- Fysiologi;
- Faktisk;
- Kompensasjon;
- Creative
.
Fysiologiske drømmer gjenspeiler vår fysiske tilstand under natt resten. For eksempel, hvis du er i en drøm du lyver i en vanskelig posisjon, du blir nummen hånd, kan bildene sees i en drøm reflektere en tilstand av speilet - du kan drømme om skader forbundet med hånd eller ubehag i området av kroppen. Også med temperaturkontroll på soverommet - hvis du kald, kan du se en drøm vinter snøstorm eller utkast fra en åpen dør. Under søvn i et tett rom godt kan drømme glohet ørkensolen eller tilbringe tid i badstuen. Svært ofte folk har drømmer forbundet med tørst, når det faktisk i løpet av ferien folk ønsker å drikke. Ja, du kan vandre på leting etter vann, eller ikke nå kranen hjemme til oppvåkningen.
Faktiske drømmer ekko skjedd de siste tid hendelser. Denne hendelsen kan være nåværende eller tidligere dager. Hvis det i løpet av denne tiden du opplevd en meget spennende øyeblikk av glede spiller ingen rolle om de er negative, er det kanskje underbevissthet vil gjenspeile disse erfaringene i løpet natt resten. Dermed separasjon fra kjære, eller krangle med bestevennen om natten kan du se hendelsene fra ulike vinkler, ispedd andre bilder som skaper vår fantasi.
Kompensasjon kan også kalles drømmer drømmer der drømmer. Det er hva du drømmer for noen langsiktig drøm gått i oppfyllelse som kompensasjon av vår underbevissthet. Eller ikke så lenge siden du ønsket et objekt så sterkt at selv ubevisst husket dette og ta det i løpet av natten. Dette kan ikke være den eneste ting, men også immaterielle hendelser - en kjærlighetserklæring til en avslutning, berømmelse, etc.
Eksistensen av fenomenet kreative drømmer, er det vanskelig å argumentere, i henhold til de påstandene om noen kjente personligheter som Dmitrij Mendelejev, som sa at bordet av kjemiske elementer han drømte om natten. Mange musikere som, for eksempel, å lang tid komme opp med en løsning eller endelig akkord til sin nye jobb, så ham i en drøm. Disse drømmene vanligvis forekommer hos personer med en kreativ tankegang, tanker er alltid opptatt med å lage kunst.
Profetiske drømmer og mareritt
Mareritt og profetiske drømmer - drømmer om disse to kategoriene tildelt separat forskere, som de forekommer i vår underbevissthet forklares av andre faktorer assosiert med bivirkninger, mentale forstyrrelser, og økt intuitive evner. Ja, forferdelig drømmer ofte folk opptatt med tilstedeværelse av noe unormalt i nervesystemet og psykiske lidelser. Normale mennesker kan drømme et mareritt hvis eksterne faktorer - spising (for opptatt sen middag og før sengetid) og forstyrrelse av liv og erfaringer. Som sistnevnte kan være tapet av en kjær, alvorlig følelsesmessig stress på jobben, medisiner som påvirker den følelsesmessige tilstand, etc.
Somnolohy gi en forklaring og også fremveksten av profetiske drømmer, som de mener er en refleksjon av visse fakta sett underbevissthet. Mange ganger i livet kan ikke bli husket av vår bevissthet, underbevissthet, men legger merke til disse tingene, og legger i minnet. Under søvn, som du vet, vårt sinn i ro, og ubevisst begynner å aktivere sett disse fakta, som under våkenhet vi ikke betaler oppmerksomhet. De er kombinert i visse hendelser og bilder forutsi fremtidige utviklings omstendigheter og gir oss tegn. Men dette er bare en antagelse forskere, og kan ikke snakke om det som podtverdyvshemsya faktum. Faktisk, mange ting relatert til vår underbevissthet, men likevel merkelig og ukjent.
Farge og svart-hvitt drømmer
Spørsmålet om eksistensen av fargede drømmer heller kontroversielle. Noen hevder å ha aldri sett fargede drømmer, men minst og de som hele tiden om natten resten ser utviklingen i lyse farger og godt husker fargene. De fleste forskere er enige om at det er ingen fargede drømmer, og vi kan bare drømme i svarte og hvite drømmer. Men hvis du husker, mange av oss bare kan drømme bilder med tilstedeværelse av minst én lys tone som tydelig husket. Dette kan være fargen på klær eller møbler, samt naturfenomener (grønt gress, blå himmel, etc.). Men ofte disse bildene folk ser en tendens til å være kreativ og emosjonell person.
Tror ikke drømmer
I somnolohiv forskere forklarte de forskjellige typer drømmer, selvfølgelig, astrologer og clairvoyants gi. Dermed hevder de at profetiske drømmer fortelle oss om forventede fremtidige hendelser på nivået av intuisjon. I tillegg er det også varsel drømmer der vi serverer vasker ubevisste tegn på problemer truende, rask og korrigere problemer. Forklaringen på dette søvn ofte ligger i dens følelsesmessige grunnlaget som er hyggelige drømmer kan tyde på fremtidige gleder forbundet med objektet eller personen han så i en drøm, og vice versa.
Det skjer slik at man ofte ser det samme drøm for en lang periode av livet. I dette tilfellet, mange eksperter drømmer rådet til å ta hensyn til hendelsene og menneskene sett i denne drømmen. Dette fenomenet kan snakke om viktigheten av, så vår underbevissthet prøver å sende oss et signal. Prøv å nøye analysere hva som skjer i en drøm og utforme det i ditt virkelige liv. Kanskje noe skulle endre eller korrigere din oppførsel. Også gjentakende drømmer kan være forbundet med psykiske problemer eller frykt. I dette tilfellet er det nødvendig å forstå deg selv og din holdning.
Konklusjoner om betydningen av drømmer somnolohiv ennå er kun forslag. Dette er likevel ikke tilstrekkelig forstått og tolket visse hendelser sett i en drøm kan være annerledes. I dette tilfellet bør du lytte til din intuisjon og underbevissthet, og analysere hendelser i virkeligheten. Dette kan bidra til å forstå sin drøm og trekke noen konklusjoner om sin mening.  
Hvorfor drømmerI dag er det mange vitenskapelige teorier om hvorfor vi drømmer noe, men på tross av alle teorier fortsatt ingen kan si noe sikkert. Noen sier at drøm bidra til diffusjon av gasser som dannes i magen. Den andre er at prosessen med spredning kolesterol, melkesyre og karbondioksid, som akkumuleres i løpet av dagen i hjernen.
Den uvanlige prosess
Gjennom århundrene, fra Aristoteles til moderne forskere innen psykologi, sett mange forskjellige versjoner og teorier om dette fenomenet, men bare enige om at det er en fysiologisk prosess som hjelper kroppen til å slappe av og slippe sinnet fra unødvendig informasjon.
Noen mennesker ikke drømmer, men faktum er at dette ikke er sant, fordi de ser alle mennesker (unntatt for blind siden barndommen), bare husk og fortelle hva de drømmer, kan ikke alle. Dette skyldes det faktum at, som vi vet, ser vi drømmer under den raske fasen av søvnen, og når man skal vekke folk i løpet av denne perioden, vil han fortelle deg om en hendelse i detalj, men når han våkner i løpet av lang fase så mest sannsynlig at han ikke husker. Fordi noen mennesker har følelsen av at de ikke drømme.

Hvorfor drømmer vi noe

Hvis du drømmer at noe som er godt husket - da det skjedde for en grunn, og denne drømmen er følelsesmessig stress eller viktig informasjon for deg.
Det faktum at kvelden vår hjerne fortsetter å arbeide nevner noen hendelser i dag, uløste problemer, alt blandet i en rekke fag. I løpet av denne tiden fortsatte han å søke etter svar eller nye ideer, drømmer og oppdage oss våre drømmer og ubevisste tanker.
Drømmer gjøre våre ubevisste ønsker, som vi aldri visste eksisterte, og som i det virkelige liv aldri gjennomførbart. I tillegg, de viser oss våre indre konflikter og motsetninger. Kanskje noe du bryr deg om, men du kan ikke gjøre det riktige valget, men kanskje du undertrykke en viss følelse eller ignorere dem. I alle fall noen drøm viser at man har et visst antall psykologiske problemer som må løses.
Drømmer i noen tilfeller også innebære vår fremtid. De kan være profetisk. Takk til dem i det virkelige liv, kan du endre din skjebne, viser du en hendelse eller unngå visse situasjoner. Profetiske drømmer advare oss om noen fare som kan forebygges eller ikke, men de gir oss et tegn på at du må være forberedt på alt, og, hvis mulig, for å unngå denne faren.
Hvis du har mareritt, eller hvis du har mye stress, tristhet eller depresjon, eller bare sove i en ubehagelig stilling, spiste for stramt eller syk. Mareritt kan hjemsøke overlevende fra noe dårlig i det virkelige liv eller mental nødsignal, så du trenger for å forstå årsakene til drømmer og la situasjonen, men da de stopper.  
Яндекс.Метрика