I filmer og bøker vet vi hvem vampyrene og vi vet at disse onde skapningene kan frata en person av livet ved å drikke fra alt blodet, eller infisere hans vampyrisme, og han vil bli som en vampyr, men vi tror fiction fortelling. Men så viste det seg, vi lever blant vampyrer - energi og når de trenger energi på jakt etter en donor. Selvfølgelig, blodet de suger oss inn, men det fratar energi og styrke, kan det.
 Hver person har sin aura og energi sentre eller kanaler - såkalte chakraene som ligger langs ryggraden, er det bare syv. Som de samler seg og behandlet ved hjelp av energi - fysisk og følelsesmessig, åndelig og intellektuell. Når energisentrene i orden menneske blir den energien som kreves for normal funksjon av organismen fra verdensrommet, så vel som på land og mat, energibørsene med andre, og føles bra, er han glad og sunn.
Hva er energivampyrer?

 Hvis en person er under konstant stress og negative følelser, så vel som negative følelser fremmede rettet mot ham, deretter gradvis tett og forurensede energi-kanaler, chakraene og til slutt overlapper hverandre. Når chakraene er lukket, eller de har en mangel, er den personen i stand til å produsere energi fra naturlige kilder. Og han må pumpe energi fra andre mennesker. Tross alt, hvis det ikke er strøm - ingen liv.
 Hvordan finne en vampyr.
 Energivampyrer lever blant oss, og arbeide sammen med noen av dem er ikke engang klar over at de er i stand bokstavelig herje mann, frata ham av styrke og energi, men de fleste føler seg ganske fantastisk, full av drukket эnerhyey.U dem hever stemningen er lett på sjelen. Og mannen med makt poobschavshehosya vampyr dramatisk redusert energi sammenbrudd inntreffer, er det svakhet og selv ønske om å ligge og slappe av.
 Typer energivampyrer
 Energivampyrer er delt inn i to typer - den første typen, de som er uvitende om deres "vampyrisme", de inkluderer flere mennesker, de er ikke farlige. Føler energimangel, de henter sin energi kraft henger ut på å kommunisere med venner, familie, utendørs, i idrett.
 Den andre typen - folk som bevisst, med vilje ta en annen persons energi. De provosere en annen person til å krangle, finne en grunn for konflikten, prøver å fornærme, for å kontrollere tålmodighet til å få deg til å gråte kan selv provosere en kamp.
 Energivampyrer trenger bare at du skal svare på det for deg å føle negative følelser og da kan det være lei mye av din energi, helt tømme deg. Men hvis du er rolig og ikke reagere på hans fornærmelser, han avstand fra deg, og vil se etter et annet offer.
Hva er energivampyrer?

 Vanligvis energivampyrer prøver å dra deg i samtalen, snakker og klager på at alt grusom og utakknemlig, mens du i samtalen ikke engang klarer å sette inn ordet. Sannsynligvis alle har venner som ser hvor de ikke er oppfylt, kan du begynne å klage om deres helse, beskriver i detalj alle sine sår, eller klage om sine ektemenn, barn, slektninger, naboer, og anklaget dem for ufølsomhet, utakknemlighet.
 Disse menneskene anser seg fornærmet i det hele tatt, og hele onde verden, laste deg sine problemer for deg pospivchuvaly de kan også la en tåre som du angrer på. Og så ærlig si at "dette vyhovoryvsya, og jeg var raskt og stille til sjelen." Men du føler at presset sitron. Du, liksom bortskjemt humør og sjel liksom ekkelt.
 Ofte ofrene er energivampyrer ansattes verktøy, postkontorer, sparebanker og butikker. Eldre mennesker ofte ensom, føler energi utarming krefter knyttet til arbeidstakere, kasser, selgere, i detalj, prøver sint, er du prøver å rokke, vondt, ta til tårene, og hvis du ikke gjør det strymalysya, svarte brutalitet, starter en slik person provosere skandale. Og i varmen av lidenskap vampyr mettet og din energi er fornøyd, og du føler deg skyldig, ergerlig, sint, knust.
 Som vampyr og som donor.
 Hvem er en energi vampyr - er ofte aggressive folk misunnelige, sjalu, eldre, funksjonshemmede, uskikkelige barn.
Hva er energivampyrer?

 Og også, folk som er veldig vanskelig å ta, de ikke liker, de ofte overvurderer sin rolle i familien, mener at de alle sitte på halsen, bare de tar vare på hver og bekymre seg for.
 Skandaløse mennesker som er i stand til å bringe til tårer, de hele tiden med noen krangel. Familien til en mann blir en tyrann, han undertrykker alle, prøver å kontrollere, undervise. Og gjøre et annet familiemedlem, han vil kritisere hva du ikke vet hvordan du gjør riktig. En slik person er utmattende deres familiemedlemmer med sine griner, innfall, rivalisering. I et slikt familieliv er ikke glede og energi vampyr familie ofte, sjeldnere prøve å kommunisere med ham. Og for å få en del av den nødvendige energien, det jakter på andre, søker de som sympatiserer med det, beklager det. Eller pryskipuyetsya til fremmede, forårsaker offentlige skandaler.
 Ofte er det energi vampyrer bli ledere, arrangører av ulike protester, demonstrasjoner, forårsaker både publikum og frigjøre negative følelser - de er mettet med energi.
 Hvis det er energivampyrer, slik det bør være energi og donorer. Det antas at donor kan være en følsom person som kan lytte, sympatisere med ham all den skade han kan ikke nekte den andre personen i sin begjæring om frykt for å fornærme. Og mannen som slo energisikkerhet, som er skadet eller whammy. Og som følelsesmessig neurovnoveshennыy person som fornærmet lett irritert, noe som er lett å provosere frem en krangel.
 Alle er både en giver og en energi og en vampyr. Alle mennesker har energi og dele den, fyre opp hverandres vitale krefter. Hvis det er en utveksling av energi med positiv kommunikasjon, skadene fra denne utvekslingen av energi der.
 Alle kan være en donor for noen mennesker, og energi vampyr mot andre. På visse øyeblikk når vi overvinne stress eller problemer på jobben eller i familien, når vi er syke, når energi på null - vi ønsker å medlidenhet oss. Vi klager slektninger, venner, venner, naboer, dens liv, utakknemlige barn til hodet - despot. Og kommer hjem fra jobb, ta ut all sinne, all irritasjon hos barn, en mann, hans kone, og selv til fremmede og forbipasser oss blir enklere, spontant podpytыvaemsya vi energi, og tar den fra andre.
 Hvordan du kan beskytte deg selv fra en vampyr angrep.
 Hvis du må hele tiden kommunisere med energien vampyr, og etter en slik kommunikasjon du føler ødelagt, så du bør bruke beskyttelse. Når du arbeider med en energi vampyr rådes til å krysse hans armer og ben som dette du vil dekke din energi.
Hva er energivampyrer?

 Tenk deg at mellom deg og vampyren er sterk speilet vegg eller kroppen din er innhyllet i ugjennomtrengelig skall eller kokong og fortsatt være mentalt kledd i en lys farge, noe som gjenspeiler alle de negative og aggressive angrep på din adresse.
 Hvis du åpenlyst føre til konflikt, er det best å ikke engasjere seg i krangel med den personen, hvis mulig, prøv å vike fra ham, ikke se ham i øynene.
 Hvis du begynner å klage om hans liv blir trukket inn i samtalen, sier at "du aldri, du er i en hast for å snakke noen ganger." Ikke vær redd for å virke ufølsom, likegyldig person, fordi du ikke ønsker å bli et offer for en vampyr og få styrke og energi.
 Hvordan du kan gjenopprette energi.
 Hvis du ofte sint og zlitsya skuffet i mitt liv, anser deg selv mindreverdig menneske fordøye en ekle ting som skjer med deg og dine feil, du bruker mye av vitalitet. Hvis du raskt vil fylle opp sitt lager, lettest å provosere en konflikt eller noen rope, fornærmelse, ta til tårer enn å lytte til ham og lære å håndtere sine følelser og bygge sammenhengene med naturlige kilder til energi.
 Hvordan lære å etterfylle, gjenopprette energi uten å såre andre mennesker? Først av alt, prøv å kontrollere negative følelser og tanker, lære å roe ned. Holde en sunn livsstil, er din drøm å være konsekvent, ønskelig å sove på ryggen, hodet mot øst eller nordsiden. Ikke overspise, spise sunn mat, mosjon.
Hva er energivampyrer?

 Legg livsenergi og hjelpe deg å slappe av samspill med naturen. God mat gjør land. Du kan ligge på bakken, slappe av, mentalt spørre mor - Earth rense kroppen for negativ energi og fylle det med positiv, god energi.
 Og også kan spørre energi god helse, vitalitet, kjærlighet, opprettelse av kosmos, sol, vind og vann. Tenk deg hvordan kroppen din er stråler av energi og hver eneste celle i kroppen din er fylt med helbredende kraft, helse, og du vidnovlyuyetesya. Dedikere disse prosedyrene 10-15 minutter om dagen. Ikke glem å takke dem som har bedt deg energi (natur, sol, kosmos, Skaperen).
 Å alltid være energisk rådes til å bruke denne teknikken. Palmer med lukkede fingre satt på nedre del av magen, slappe av, suge 10-20 minutter forestille seg hvordan kroppen din er fylt med energi. Prøv å utføre denne teknikken daglig, og du vil etterhvert lære å opprettholde en vital energi.
 Koble med vennlige mennesker gjør turer i parken, skogen. Vedta kjæledyr, sette landet eller balkong blomster, ta vare på dem. Du får positive følelser, og din energi vil være normal tone.
 Hold vital energi og være sunn og full av energi!
Яндекс.Метрика