Hva er innskuddEn av de største kildene til kontanter inntekt for noen bank i verden - forskjellen i renten på innskudd og utlån. Innskudd - en banktjeneste, som er det motsatte av lånet. Hva skiller deponeringen av lånet?
Den første tjenesten er at vi gir finansielle midler plassert med banken, og dette bør interessere. Den andre banktjeneste - banken gir penger vi bruker, og vi i sin tur betaler for denne interessen. Det følger av dette at renten på lånet er svært forskjellig fra renter på innskudd.
For noen mennesker innskudd - dette er den mest tilgjengelige og forståelig måte å holde intakt sin økonomi godt og deres økning. Generelt Law riktig håndtering av penger, som brukes av alle finansfolk betyr at finansielle eiendeler må "jobbe" på sin herre, og ikke ligge dødvekt i tre-liters glass.
Ser vi på konstant inflasjon av den russiske valuta er lett å forstå at renten på innskudd ikke vil devaluere innen utgangen av økonomi som du har.
Hva er et innskudd og hvordan det fungerer
Enhver person eller organisasjon kan åpne en depositumskonto i en bank. I dette tilfelle kommer inn i banken til en kontrakt mellom seg selv og kunden. Den inneholder datoene for finans og lagringsforhold til. Kontoen kan være å stille spørsmål ved om begrepet. Dine nåværende kontoer er generelt ansett etterspørsel kontoer.
Dette betyr at du kan kontrollere dem når som helst, dvs. trekke sine investeringer, overføring til en annen konto, endre vilkårene i kontrakten eller ta ut kontanter og avslutte kontoen. Din fortjeneste på denne investeringen vil være liten, slik at banken risikerer å miste alle eiendeler (banken vil ikke være i stand til å bruke penger for sin egen fordel, slik at du til enhver tid kan du fjerne dem).
Hva er innskudd
Tid kontoer kan være konstruert for kort, mellomlang og lang sikt. Client Bank bestemmer holdbarheten av sine eiendeler og før begrepet er over, forplikter det å ikke ta dem. Men muligheten er gitt til kunden og vilkårene spesifisert i kontrakten (betaling av renter eller avdrag, eller gi belønning i form av minimal interesse, eller kan bli fratatt slik innskyter prosent). Renter på sikt innskudd sterkt avhenger av forholdene og varigheten av kontrakten. Langsiktige investeringer innebærer en høyere rente.
Pluss klient som satte penger på innskudd er en prosentandel av pengene han investerte i banken. Renten er spesifisert i kontrakten. Det kan lades hver måned eller hvert kvartal. Kunden kan bli belastet med et gebyr i form av visse kontant betaling, det vil si, forblir pengene i banken og kunden mottar sin interesse. Riktig økonomiske besparelser ikke blir mindre og jobbe for deg og gjøre en fortjeneste.
Dessuten kan interesse plyusovatsya til dine innspill, dvs. i løpet av neste periode, vil interessen bli trukket fra større beløp. Den sistnevnte type er beskrevet mest lønnsomme. Likevel, kan banken kreve renter ved utgangen av perioden, men det er ikke veldig lønnsomme kunder, så du kan ikke bruke dem.
Velg i så fall nøye hvilken type innskudd, plasseringer vchytuytes i vilkårene i kontrakten
Russland kan ikke fullt fungere uten rettidig betaling av skatter av skattebetalerne. Dette aspektet av "arbeid" sine kontanter Ingen glemmer henviser til skattelovgivningen, hver investor betaler en skatt på trettifem prosent av beløpet over innskuddsrenten er elleve og en halv prosent. For eksempel, signert kunden en kontrakt på innskudds investeringer i fem år på femten prosent per år, men fordi han må betale en skatt på trettifem prosent av den akkumulerte summen av tre og en halv prosent.
Hvordan velge en bank og innskudd:
Hva er kassekredittMange av de som bruker banktjenester selv hørt begrepet som kassekreditt. Bokstavelig talt, betyr det overskridelser eller bruk noe mer enn de planlagte tiltakene. Etter terminologien kassekreditt - en type kortsiktige lån fra personlige bankkonto. Denne kreditt esp at det kan etterfylles hele kreditering periode.
Hvis du ser til å tilbakebetale overtrekking, er denne prosessen ikke spesielt komplisert og skilte seg ikke fra enkle lån. Interesse for dette lånet avhenger utelukkende på faktiske gjeld som er på konto i øyeblikket. Trekking lar deg ta kredittkonto med et visst beløp for å nå en viss grense.
Hvordan en kassekreditt?
Alle kreditt er den samme sekvensen av handlinger. For at du skal forstå, vurdere det som et eksempel. Tenk deg at du med månedlige regularitet nødvendige midler for de nødvendige innbetalinger som du foretar et kjøp av verdipapirer, som er, trenger du penger for vanlig trafikk. Med et slikt behov, har du fortsatt har tilstrekkelig inntekt og økonomi til kontoen din jevnlig mottatt.
Hvis du ønsker å spare den tiden du bruker på design av et enkelt lån som du har tatt mer enn en gang i kassekreditt du velger. Hans trukket på kontoen din, vil det gi deg muligheten til å gjøre store kjøp eller betaling. Banken, som du kontrakt trekking grensen etablerer det maksimale beløpet som kan bli brukt, såkalt trekking grensen. Dette er en viss sum penger, innen hvilke kan du få banken penger, for eksempel hundre tusen. Denne grensen er relatert til din evne til å betale.
Hva er kassekreditt
Hvis en plutselig mangel på midler på bankkontoen din, vil du automatisk begynne å bruke bank penger innenfor den grensen som du angir. Det beløpet du låne vil bli tatt hensyn til med en debetsaldo (dvs. minus) på bankkontoen din. Dette er overtrukket. Når inntekten er opptjent på kontoen din, vil du automatisk lukker dine lån og renter, som du telte banken.
Noen banker har en gyldighetsperiode som ikke påløpte renter, dersom kunden har tilbakebetalt hele beløpet av kassekreditten til det øyeblikk da utsettelsesperioden slutter.
Det anbefales å bruke en kassekreditt?
For alt det vi skissert ovenfor, kassekreditt - en svært lønnsom type utlån, men bare hvis du kan fullføre alle tilstand betimelig lukking av lån og renter, banken kreditert. Det er faktisk ikke så veldig vanskelig for personer som har fast inntekt over gjennomsnittet, men som trenger å bruke lånet midlene i sine spesifikke formål. I enkle ord, hvis du har penger og ikke har tid, er det kassekreditt svært godt egnet for deg.  
 Først må du forstå at du ligger på sofaen - ikke et alternativ, det er kjedelig, det samme som å sitte ved datamaskinen og spille nye spill. Det er bedre å gjøre noe interessant og spennende på samme tid du kan lære mye. Da lover deg selv at hver helg du tilbringer produktivt, og vil ikke være lat og sitte hjemme foran en dataskjerm. Livet går ubemerket og du mister bortkastet tid å sitte foran TV-en eller datamaskinen, ikke ønsker å gå til en annen by og se severdigheter eller bare ta en tur i parken?
 Vi må venne seg til nye opplevelser, og mål er tredelt: For det første, vil du lære mye og få nye opplevelser, og for det andre, vil du ha mange emner å kommunisere med andre. Nedenfor beskriver vi de ulike måter utgang fra denne fordelen.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan å tilbringe helgen med sin elsker

 Hvordan å tilbringe en helg med fordel (20 alternativer)

 Hvordan å tilbringe en helg med barnet ditt

Hvordan kan jeg tilbringe helgen

 Hvordan å tilbringe helgen med sin elsker
 De fleste kvinner ønsker romantikk, men menn gjør ikke alltid vil ha det og ønsker å gjøre noe hverdagslig og standard hvis hint av romantikk ikke blir oppfattet en mann skal handle annerledes. I helgen gjennomtenkt plan hva du vil gjøre, er det ønskelig at det var veldig romantisk. I morgen mannen bringe deilig frokost på sengen, selvfølgelig, er utenfor boksen, men gjøre inntrykk. De neste gang mennesker vil gjøre det samme, fordi han forstår hva du ønsker. Deretter kan du ligge i sengen og se en romantisk film er interessant, så sørg favoritt massasje eller gå på do med essensielle oljer. Du kan kjøpe lavendelolje eller rosmarin, rosmarin, men stimulerer og øker følsomheten, så vær forsiktig.
 Å forbedre atmosfæren på badet kunne stearinlys, vakre glass champagne eller vin, klassisk musikk og så videre. På kvelden, ta en spasertur eller gå til parken kafé, men det er normalt bedre å gå på taket og sitte der med en flaske champagne. Med dette øker du kvaliteten på relasjonene, se hans kjæreste på den annen side, vil du se hvordan han ville reagere på den vist omsorg. Det er tilrådelig å arrangere disse dager minst en gang i måneden og i stadig endring handlingsplan slik at den ikke blir lei. Selvfølgelig kan man ikke si om han likte den kvelden, så se hans reaksjon og oppførsel neste dag.
 Prøv å holde ut slik du ønsker. Arbeidet tar energi og krefter, du må komme seg, og romantiske kvelder godt påvirke sinnstilstand og følelser, kan du forberede og lade opp til neste uke for å arbeide produktivt og vet at du vil bruke god tid igjen.
Hvordan kan jeg tilbringe helgen

 Hvordan å tilbringe en helg med fordel (20 alternativer)
 1) Start med å gå til utstillinger, konserter, museer og teatre;
 2) Finn et flott forum, komme ut der og møte nye mennesker kommuniserer mer (verre versjon);
 3) Gå til landet eller i skogen, gå i frisk luft;
 4) Gå til en annen by eller fly til et annet land (tar tid);
 5) Ordne dag bilder, bildene gjør alt du ser eller finner interessant sted for filming og ta noen minneverdige bilder;
 6) Gå til å besøke de som ikke har sett, lære hvordan de forårsake;
 7) Gå til bassenget eller på treningsstudio;
 8) Les boken du alltid ønsket å lese;
 9) Legg ut på en fottur;
 10) Gå på kino eller se flere filmer på rad hjemme;
 11) utgående samtaler venner og tenke på hva zaymetesya helg;
 12) Gå til moskeen eller tempel;
 13) Ta en tur i en bil rundt i byen og de mest interessante steder;
 14) Gå på ritt;
 15) shoppingturer og kjøpe nye klær;
 16) delta i et lotteri, konkurranse eller handling;
 17) fallskjermhopp eller fly på en hangglider;
 18) Tenk på en forretningsplan og begynner å utvikle sin egen virksomhet
 19) Vi vil gå til stranden eller elva;
 20) Undersøk listen over restauranter i byen og besøke noen av dem i forhold til kvaliteten på tjenesten.
Hvordan kan jeg tilbringe helgen

 Hvordan å tilbringe en helg med barnet ditt
 Barn elsker å konkurrere med hverandre og spille nye spill, men jeg har lyst til å komme opp med regler for voksne. Du kan organisere konkurranser og premie komme opp barn til aktivt å konkurrere og ønsket å vinne, ellers vil du ikke være interessert. Hvis du er på en piknik, kan du ordne sjonglering konkurranser, som for eksempel poteter. Selvfølgelig, det er veldig vanskelig, men som barna er interessert i hele romanen - de begynner å lære sjonglering, spesielt hvis det er en attraktiv premie.
 Hvis du går utendørs stort selskap kan arrangeres lagspill og konkurranser, spille spill: rare mannen, gjemsel, og så videre. Også barn er veldig glad i turen, hvis du forteller dem om insekter, planter, dyr og fugler, vil de lytte nøye og du tror hvert ord. Holde en konkurranse av modelleire, for eksempel, spør barna å klapse en stor bjørn, trygg - de liker.
Hvordan kan jeg tilbringe helgen
 Moms som ofte tur i parken med barn kan lett finne dem sysselsetting. Gi barnet ditt en farget fargestifter og be dem om å skrive navnet sitt på fortauet eller den første som kommer til tankene. Han er svært lidenskapelig om prosessen, og du kan se ham og juble over at barnet endelig tok en interessant øvelse. Pohoduyte urbane fugler, vise barnet at fugler liker å komme i kontakt med mennesker. Hvis du går med familien din, kan du vise barnet lekeplass og hjelpe ham i podtyahyvanyyah la far oppdra et barn til den horisontale linjen og gi den til å henge litt, men du må være veldig forsiktig. Senere vil barnet prøve å klatre opp på baren. Eksperimentere og finne opp ny leksjon for et barn, men ikke glem at det også er nødvendig å ha en god tid.  
Яндекс.Метрика