Hva gjør semulegryn?
 Mange mennesker semulegryn vekker minner fra barndommen. Og ikke veldig hyggelig. Derfor, for eksempel, en av den russiske valg selskapet bedt det spørsmålet sine respondenter og 43% av dem sa at de semulegryn forbundet med barnehage, der de ble tvunget til å spise dette rotet. Det er ikke klart hvorfor selskapet er interessert i selve spørsmålet. Men likevel er i stadig etterspørsel dette produktet. Men hva gjør semulegryn - vet ikke mange av oss.
 Det viser seg som gjorde det til fabrikkene av alle kjente hvete. Faktisk er det de små partiklene valsede korn størrelse ca 05 mm. I henhold til gjeldende standarder, er det delt inn i tre kategorier.
 Semule mark M vist etter sliping eller glassaktig polusteklovydnыh hvete. Dets korn er ugjennomsiktig, hvit. De er relativt hurtig kokt mykt mens signifikant øker i volum. Dette rotet uniform i tekstur og behagelig smak.
 Mark T hentet fra durumhvete, så hun korn halvt gjennomsiktig, er de utsatt for svakt gulaktig fargetone. Grøt det går litt smuldrete og, ifølge eksperter, har en rikere smak.
 Rice MT, som kan ses fra markeringene er en blanding av de to foregående egenskaper, og kombinerer dem.
 Den største fordelen med narremålene er det faktum at det inneholder minst fiber (kun 02 prosent) sammenlignet med andre kornblandinger, og derfor lett absorberes. Det er den eneste korn stand spaltet i den nedre tarm. Derfor er det sterkt anbefalt å bruke i barnemat. Men her må vi vite når du skal stoppe.
 Det faktum at den inneholder Fytin, som omfatter fosfor. Dette grunnstoff binder kalsium og hindrer strømningen av blod. Som et resultat av barnets kropp blir utsatt for sykdommer som rakitt og spazmofilii. Heller ikke anbefalt å rote med en total urolig mage.
 Ofte semule del av terapeutiske dietter er foreskrevet etter kirurgi for sykdommer i tarmen og magen. Nyttig når hun og vekttap dietter som viser aktivt kroppen fett og slim.
 Med en lav fiber diett rik på stivelse og vegetabilsk protein, men som mineraler og vitaminer i det ikke er praktisk. Derfor, mat, inkludert barn, semule ønskelig å bruke en kombinasjon av vegetabilsk lapskaus eller saus. Herlig smak og det blir når du legger til et par skjeer med syltetøy eller marmelade.
 Men rotet - ikke den eneste måten å tilberede semulegryn. For eksempel er det utarbeidet med pannekaker, gryteretter, dumplings, for variasjon er lagt til kjøttdeig for burgere eller kjøttboller. Noen mennesker virkelig sansen krupp suppe med greener. I slike tilfeller er det hensiktsmessig å bruke T merkevare og for desserter (puddinger og mousser) eller en passende merkevare frokostblandinger M.
 Hvordan kan vi forstå de mange fordelene med semulegryn. I tillegg er det tilgjengelig til en pris som gjør det uunnværlig i dietten til selv de mest vanskeligstilte mennesker.  
Hvordan å skrive en anmeldelse av filmen?
 Alle tidvis føles ønske om å uttrykke sine meninger eller diskutere en bestemt hendelse. Hva er viktig og interessant - spesielt forårsaker følelser og ønske om å si din mening så snart som mulig. Kanskje du nettopp har møtt disse menneskene i hallen eller kino viste til dem i samme rom ser på TV. De er så lidenskapelig opptatt av handlingen i filmen at hans kommentarer høyt hendelser, utseende og handlinger tegn. Det er mulig at du selv noen ganger gjøre det samme. Vi ønsker å gi gode råd: neste gang prøve å kontrollere impuls og stille under forestillingen. Men da han kom hjem, til hans holdning registrere hva han så i form av anmeldelser. Det vil gi deg mye mer moro og gagne andre som kan lese den rimelige og begrunnet vurdering i stedet for vanlig reklame og trailere. Selv om du aldri har engasjert i noe lignende, så lenge kreative prosessen forårsaket en oppriktig interesse for deg. Vi vil hjelpe deg å skrive en anmeldelse av filmen.  Hva er en gjennomgang? Funksjoner filmanmeldelser
 Følgelig gjennomgang - er det ikke instant meninger og ikke vilkårlig kommentar. Så hva er det? Faktisk er det din beskrivelse av et kunstverk, i dette tilfellet - filmen. Gjennomgangen kan sammenlignes med tilbakekallingen hvis det ikke var en betydelig forskjell. Anmeldt uttrykker inneholder typisk personlig evaluering og subjektive syn uten behov for grunnleggende årsaker. Review - er "Jeg tror at denne filmen interessant / kjedelig / for lang / for frank, etc.". Gjennomgang bør ikke bare være begrunnet, men basert på visse regler. Ikke bare anslår, men rapporterte objektiv informasjon på båndet. Dette gjør det først, lengre gjennomsnittlig trekning, andre - meningsfylt. Dette oppnås gjennom obligatorisk tilstedeværelse i en gjennomgang av følgende:
 indikasjon sjangerfilm;
 nevne regissør, produsent, manusforfatter og andre forfattere hvis navnene deres er godt kjent eller er viktig;
 artistnavn og tegn i ledende roller i sine resultater;
 Spesifisere et litterært verk og forfatter, i tilfelle av tilpasning;
 små abstrakte eller sammendrag tomt bånd;
 tilleggsinformasjon som kan være nyttig for en bedre forståelse av film, historier og / eller plassere bildet i filmhistorien.
 Først da forfatteren har rett til å dele sine inntrykk av filmen. På den ene siden, noe vanskeliggjør det graphomaniac entusiasme og krefter til å avstå fra å skrive anmeldelser av folk som ikke er tilpasset detaljert analyse av kunst. På den annen side, tilstedeværelse og alvorlighetsgrad av kravene til form fordi gjennomgang - en sjanger av journalistikk er dannet - eller snarere kritisk journalistikk. Ordet «recensio» på latin betyr vurdering, evaluering og rapportering to.To er momentant impuls i det trenger ikke å forberede seg. Skriv en anmeldelse er mer komplisert enn en kommentar fra et par av forslagene under en plakat av kinoen på nettstedet. Men resultatet er ikke informasjon støy, som internett og har nok og bevisst og originalt verk, som kan betraktes som en full gjennomgang.
 Hvordan kinoretsenziyu
 Subjektive meningen er vanligvis uttrykt i noen form, men skrive anmeldelser vil kreve du følge visse regler. Erfarne kritikere kjenner dem utenat og brukes til å følge standarder for yrket og kravene i den sjangeren. Forfattere nybegynnere anbefaler vi å lage en plan før du starter arbeidet. Selv om du ikke har tenkt å skape forretnings vurderinger hans liv og ikke engang å tenke på når en venn skrive en anmeldelse på en film, la pennen vil være en god test sample kritikere. For å oppnå dette er ikke så vanskelig selv for nybegynnere, hvis du går som følger:
 1.  Les anmeldelser publisert i media og på spesialiserte områder. Legg merke til at de er forskjellige fra den typiske stil presentasjon av kritiske artikler, forfatterens underkastelse, en lys tone. Prøv å lage din vurdering vanedannende og ikke begrense den tørre vokabular. Være forberedt på å vise en følelse av humor, bruk av figurative uttrykk, passende vitser, etc.
   Kanskje du allerede har valgt å analysere filmen, men hvis du fortsatt er i tvil, og kan ikke velge en som vil være gjenstand for første anmeldelse, prioritere som fikk deg sterkere følelser. Personlig interesse av forfatteren, hvis han klarte å bevare den upartiskhet dommen. Denne filmen er ikke forpliktet til å være helt nye. Kanskje er det ikke nødvendig å gjennomgå de globale klassikere. Men hvis du bare har noe å si, gjerne analysere eventuelle tape som du sunket inn i sjelen.
   Se filmen kommer til å gå gjennom, og selv minst en gang, selv om sikkert at husker godt sin historie. Denne gangen spesielt ta hensyn til nyansene i skuespill, kameravinkler, valgt av operatøren, detaljer av kostymer og sminke, soundtrack osv Mens du ser båndet flytte omrisset - er det sikkert til å bli nyttig for deg å se opp for enkelte viktige ting.
   Formulere en god heading. Det bør tiltrekke oppmerksomhet, markere din vurdering inneholder artikler og vise hovedideen. For å gjøre det enklere - umiddelbart bestemme hvilke koblinger du legger ved tekst i fremtiden. Eller gå opp på den annen side svært lyse høydepunkt trekk ved anmeldt film. Ett alternativ: kort, men strålende sitat fra filmen. Vittig tittel - en viktig del av gode kritikker. Ikke overse det.
  Hvordan å skrive en anmeldelse av filmen?

   Ikke start en gjennomgang av presentasjon av utdata av filmen, men stram ikke innreise. En enkelt eller to forslag som ville interesserte lesere og stimulere dem til å lese artikkelen helt. Tenk deg at du vil dele inntrykk fra filmen med venner som er opptatt med sine gjøremål. Din oppgave - å slå sin oppmerksomhet og dele dine hobbyer, ideelt sett - de ønsket å se seg selv og film.
   Rapportere informasjon om filmen: tittel, regissør (produsent, forfatter), navn på utøvere ledende roller, filmsjangeren, varighet og skjermene. Ofte direktør kombinerer funksjonene til en produsent og / eller forfatter kan også spille en rolle. Dette er viktig for mange seere som ser for sitt arbeid, og generelt interessant i form av talent. Informasjon om sjangeren tilhørighet og lengden på filmen hjelper leserne bestemmer seg for å gå gjennom båndet på kino eller hjemme.
   Glimt av handlingen i filmen, velger dette en av to stiler. På den ene siden kan du begrense tomten, som allerede sett filmen gjennom, og er kjent med alle historier. På den annen side, kan du skrive en spennende kunngjøring, basert på den komplikasjon av skjerm hendelser. Velg den første eller andre veien, avhengig av sjanger og stil av opphavsrett. Men i alle fall ikke overføre til og fra historien og prøve å unngå spoilere.
   Etter grunnlaget lagt gjennomgang og faktainformasjon beskrevet, kan du legge litt tekst subjektivitet. Start for eksempel med dine inntrykk om spillet skuespillere og regissør justerings aksenter. Basert på hans egne notater, laget i løpet av en økt, merk lesere gjennomgang og potensielle seere av filmen på de øyeblikkene som synes viktigst for deg. Det kan være innovative spesialeffekter, musikk konsept, design kostymer, ekspressiv sminke og selvfølgelig kastet av utvalget (vellykket eller ikke), harmoni av form og innhold i bildet, billettkontoret, og andre.
   Fortalte om selve filmen, utvide grensene: beskrive sin rolle i filmen. Til dette kan sammenlignes med andre retsenzyruemoe filmen med samme sjanger eller emne, med tidligere verk av forfattere, tidligere roller skuespillere. Ta denne delen mer plass hvis filmen er en oppfølger eller en remake. Prøv å spore viktige forskjeller, særlig i tilfeller hvor permanente karakterroller som utføres av andre aktører. Hvis utøverne forblir den samme - analysere om de ikke klarte å vise utviklingen av karakteren av helten hans.
   Til slutt kan du gi råd til leserne: Ikke se filmen anmeldt. Hvis ikke - hvorfor ikke. Hvis så - hvem vil det være særlig interessant. Dette er den kritiske delen av teksten der høyeste tillatte nivået av forfatterens subjektivitet. Dette betyr ikke at du kan direkte klandre filmen og filming ansatte og / eller, gud forby, bruk skarpe uttrykk. Men dine offensive eller imot, positive kommentarer, ironiske kommentarer og personlige preferanser ville være passende nå. Dette er din sjanse til å vise uavhengighet fra den konvensjonelle film omdømme og / eller dens skapere, men ikke gjør det alle anmeldelser demonstrasjon formål.
   Konklusjonen av gjennomgangen, så vel som alle andre litterære verk må være logisk og ikke være i strid med hele teksten. Du kan ganske enkelt oppsummert ovenfor deg eller gjøre endelig overraskelse som vitser. Det hele avhenger av egenskapene til filmene. Heller ikke forbudt omorganisere emner anmeldelse hvis dette bidrar til å formidle ånden av filmen og ideen din. Men merk at bare de to siste punktene ovenfor plan kan være gratis, justert, helt utelukket fra den artikkelen du ønsker. Angå obligatoriske elementer - at uten din vurdering fancy konvertert til vurdering, ikke relatert til denne kritikken, og dets skjevhet ødelegge inntrykk av deg selv, og stole på deg som forfatter, filmkritiker.
   Feilene nybegynnere kritikere
   Ingen er født med perfekt evne til å uttrykke sine tanker og korrekt forståelse av sjangere og stiler. Selv ærverdige forfattere finpusse litterære talent gjennom sin virksomhet. Deres erfaring gjør at vi kan se de store feilene som gjør at unge kritikere. Først av alt - en misforståelse av ordet "kritikk" som i hverdagen har blitt svært negativ betydning og har blitt synonymt med en negativ vurdering. Faktisk kritikk - en første analyse, og deretter fjerne visse uttalelser som er basert på nødvendigvis overbevisende argumenter. Du kan ikke kritisere niere arbeid bare fordi du personlig var det nødvendig ikke liker, eller når du surfer du var i dårlig humør, og kaller denne ideen en anmeldelse. Så hver gang når du skriver en anmeldelse, ta følgende:
   Kringkaste din mening og konsist tilgjengelig, unngå unødvendig dobbeltarbeid. Se etter tegn på hans ord i objektiv virkelighet.
   Ikke overfør innholdet i filmen. Hvis sammendraget er ikke mulig - ta som et eksempel kynoanons eller tekst på plakaten.
   Ikke zahlyblyuytes detaljene som er av underordnet betydning. Ikke alle lesere er fans av spesifikke kunstnere eller forfattere, men din oppgave - å interessere dem uten perevantazhyvshy oppfatning kjedelige detaljer.
   Følge en tone gjennom hele teksten: bare bestemme det vil være nyttig, informativ, underholdende og morsom eller alvorlig, lærerikt. Den stilistisk enhet - et tegn på høy kvalitet tekst og en garanti for at din vurdering med rette oppfatter.
   Når du skriver en anmeldelse forestille potensielt publikum på filmen og leserne. Kritisk artikkelen vil mer vellykket, jo bedre vil du være i stand til å ta hensyn til interessene og kombinerer trekk fra begge målgrupper.
   Her er hva du trenger å vite før du skriver din første anmeldelse av filmen. I tillegg vil du trenge en ansvarlig tilnærming til studiet av faktainformasjon om filmen og evnen til kompetent, interessant og vakkert uttrykk for sine tanker. Men ikke mist motet hvis første gang i ikke så uttrykksfulle som vurderinger, forårsaker du fange. Ta en kort pause og gå tilbake til arbeid etter en tid til å re-se på det og oppdatere oppfatningen av filmen og sin egen holdning. La din innsats kronet svarene og et ønske om å utvikle sitt talent innen filmkritikk. Vi ønsker inspirasjon, kreativ suksess og absolutt interessant film premieres!  
Яндекс.Метрика