Hver gang du leser nyheter på nettet og uavhengige media, vi ofte støter på ordet "kickbacks". Denne definisjonen har en flokk gjenstand for vitser og til og med sanger. Denne artikkelen poradumo.pp.ua vurdere at slike kickbacks, som de er laget, og skaden en bjørn.
Hva kickbacks?
 Dette begrepet er best på kraft, som det er i maktforhold kickbacks er svært populære og er en integrert del av enhver offentlig finansiering. Derfor, for å forstå hva rollback - det er best forklares som et eksempel der alle karakterene og navnene deres er fiktive.
 Dermed fikk guvernøren Mamonov penger fra det føderale budsjettet for bygging av 100 km med veier i mitt område, blir denne allokert til millioner USD. Som guvernør Mamonov grådig mann med to barn som trenger å betale skolepenger på en prestisjefylt institusjon, og han ønsker en ny executive klasse bil - han ønsket å ta en del av de pengene, men hvordan? - Ganske enkelt, gjennom kickbacks. For bygging av denne veien skal være en konkurranse mellom bedrifter-entreprenører som skal utføre dette arbeidet, og det er to alternativer.

 Alternativ én

 I Mamonov guvernør er en gammel venn av ett Pronin, som har et selskap som er engasjert i reparasjon av veier. Pre Mamonov Guvernør møter med Pronin, som ber ham hvordan du kan redusere kostnadene for inngåelse av en ny vei, og sparer på alt, på hva som er mulig. Vurderer hvor mye samtaler Pronin veibygging i USD 200.000 kommer dermed til å spare nesten 800.000 USD. Dette beløpet guvernør Mamonov ta et kurs ved å dele med økonomisk Pronin og beskyttere. Totalt 800 000 000 er rullet tilbake.

 Alternativ to

Hva kickbacks?
 På læring at konkurransen om bygging av veien, eieren av selskapet å bygge veier - Pronin, kommer til resepsjonen til guvernøren Mamonov og sa at med hjelp av seier i konkurransen er han klar til å belønne Mamonov for 500.000 USD. Finne konsensus i det beløpet som de forsterke avtalen. Dette er mengden og kastes tilbake.
 Og i første og i det andre tilfellet konkurransen vinner selskap Pronin, av åpenbare grunner, er det ganske lett, og noen ganger også uten selve konkurransen.
 Skade kickbacks er at veibygging skal gjennomføres effektivt, og dette vil påvirke kvaliteten og holdbarheten samt penger fra budsjettet, som ble faktisk stjålet - får ikke folk.
 Nå vet du hva en tilbakeføring av penger og hva det er laget.  
 Det er ganske mange retoriske spørsmål som menneskeheten ikke kan gi svar som: "Fra hvem vi kommer? "" Noen av dere i universet? ". Og så videre N. En annen slik sak er spørsmålet:" Er det en Gud? "Hvilke Vse-sekrety.ru prøve å svare.
 Faktisk er dette et veldig vanskelig spørsmål, svaret på noe som vil avsløre hemmeligheter fra hvem er vi nedstammet. Mange har veldig lyst til å se Gud eksisterte, men for å være realistisk - eksistensen av høyere makter er fabelaktig. Men likevel, mange av oss er fin, og kanskje mentalt avslappet når vi tror på noe som vi kan hjelpe noen.
Finnes det en Gud?
 Er Gud i verden - det er veldig vanskelig å si, men ikke så hardt som mulig. Ulike historier om Jesus, Bibelen historier - sannsynligvis ikke kunne oppstå fra ingensteds. Akkurat som våre forfedre ville ikke ha blitt døpt og ville ikke skape kirker, og et stort antall kirkesamfunn.
 På spørsmålet om Gud finnes, kan man svare for seg selv, fordi som sådan er det ingen argumenter for å bevise sin eksistens og gjendrive. Vi presenterer bevis som vil sikkert gjøre mange tror.
 Anta at du har en vanskelig situasjon: du er fast i en heis, kan ikke finne en telefon - kort sagt, enhver krise eller stressende situasjon, vi kan ikke hjelpe uttale setningen: «Herre, hjelp! ". Dermed satt vi stort håp i uttrykket, og at Gud virkelig er, og han vil hjelpe oss. Men det mest overraskende faktum at svært ofte denne setningen virkelig hjelper!
Finnes det en Gud?
 Det er den samme gleden, vi liksom når noe fullført - si: "Takk Gud", og hvis noe skjedde bra - "Takk, Herre! ". Kanskje dette er en vanlig vane, kanskje indre ubevisste, men likevel er det.
 Også, merkelig nok, men mange av oss å bli mentalt godt i kirken, stille og fredelig, etter hennes besøk til å bli mentalt enklere og bedre. Noen tror det er over, og noen sier selvsuggesjon - igjen, bestemmer alle for seg selv.  
 Til tross for at familien er fundamentet for enhver åndelig forhold mellom ektefeller, kan det ikke eksistere uten rikdom. Nylig ofte reiser spørsmålet om fordeling av eiendom som ble kjøpt i fellesskap i tilfelle av oppløsning.
Kapittel leilighet skilsmisse

 Som delte leilighet etter skilsmisse


 Grunnlaget for oppgjør av alle saker som oppstår på familien, inkludert skilsmisse er Family Code. Etter sitt innhold, er ektefeller rett til å trekke på kontraktsforholdet til eiendommen (for å signere en ekteskapskontrakt), hvis tilgjengelig, oppgjør av alle tvister gjennomført i retten. Når ektefeller "sivil ekteskap", dvs. uten registrere deres forhold etter reglene i lov, er alle tvister som oppstår mellom ektefeller besluttet i samsvar med artikler av Civil Code. I sistnevnte tilfelle, fremmet et krav på å bestemme felles eiendom, ikke fordelingen av eiendom ervervet under samlivet.
 I avsnittet privatisert leiligheter alt avhenger av avgjørelsen av eierne. Når løse situasjonen fredelig, Seksjon leilighetene gjort en avtale som attestert fortsette å være registrert i rettsvesenet.
 Hvis du ikke kan komme til enighet etter leilighet eller kanskje eierne boareal er et mindreårig barn (kanskje mer enn en), til beslutningen tildele aksjer og retten til å bruke leiligheten bestemt av retten.
 På spørsmålet om fordelingen, kan hver ektefelle begjære med anmodning om å bestemme en generell egenskap som del som hører til hver av partene i en skilsmisse. Hvis de berørte interessene til mindreårige barn, er kravet knyttet til samtykke fra vergemål å begå handlingen med den obligatoriske indikasjon tildelt barnet aksje.
 Etter denne rettssaken vil være å gjennomføre separasjon av kontoer for å foreta innbetalinger til visse kommunale eiere.
 Hvis leiligheten ikke er privatisert, er det bedre å ikke endre privatisert leiligheter for hver side. For å gjøre en slik utveksling må innhente tillatelse fra byadministrasjonen å utføre denne prosedyren. Disse handlingene passende i tilfelle av gjensidig avtale mellom partene. Hvis det ikke oppnås enighet, er problemet diskutert igjen i retten. Det bør tas i betraktning at den delen og den påfølgende utveksling av ikke privatisert leiligheter gjennom retten vil ta mye tid og moralsk styrke.
 Opphold i leiligheten mindreårige barn, funksjonshemmede eller begrenses i bevegelse av familiemedlemmer til å gjennomføre utveksling av leiligheter vil nødvendigvis krever samtykke fra vergemål, som igjen overvåke overholdelsen av rettighetene til de ovennevnte personer.
Kapittel leilighet skilsmisse
 Dersom leiligheten er eid av begge ektefeller, er det flere alternativer: 1) er det mulig å signere en kontrakt for å utveksle leiligheten; 2) selge leiligheten og dele pengene; 3) å dele en leilighet i naturen.
 Det antas at opptil et ekteskap har lik rett til noen form for eiendom, inkludert leiligheter. Derfor finner retten partikler, og hvis du ønsker å tiltrekke eiendomsmeglere for å fastslå markedsverdien av eiendommen.
 Delingen av felles kjøpt eiendom ganske kontroversiell og komplekst problem. Selv profesjonelle advokater kan ikke liker å argumentere for at det er mulig å hevde, og hva ikke. I alle fall, før du går til retten, få en full konsultasjon anbefales å ta hensyn til alle nyansene i en spesiell situasjon, og det er best å prøve å forhandle fredelig.  
Hvordan skrive ordLiteracy har alltid vært en indikator på en utdannet mann som ikke bryr seg hva folk tenkte på ham som vet å skrive ord og elsker å samhandle med mennesker rate. I dag, skrive og snakke riktig er ikke moteriktig, lærer ingen regler, tror jeg at forestillingen om slang enkelt erstatte utdanningshull og bidra til å gi opp "hans" eller moderne.
Men når det kommer til å fortsette å skrive, skriftlig eller i elektronisk form på overflaten ut grammatiske feil som kan kaste øyet arbeidsgiver og bli en barriere mellom deg og det gode arbeidet. Man kan sitere hundrevis av eksempler der feilstavede ord, stavefeil og stilistisk karakter kan påvirke suksessen av livet ditt. Kak Club vil bidra til å forstå riktig staving av ord i hvilke feil oppstår oftest:
Hvordan skrive ord

- Ordet er stavet med bokstaven "T" i begynnelsen. Og som ikke annerledes. Bruke ordet pronomen eller adverb. Er det en motsatt ord.
- Ordet yoghurt nylig forårsaket mye uenighet, vitser og diskusjoner. Å skrive ordet yoghurt er så nødvendig, men at det kan snakke annerledes, understreker både lyden og lyden i
- Du kan ofte finne annen stave madrass. Noen foretrekker å skrive på den måten, og noen hevder at det er nødvendig å skrive ordet madrass med bokstaven C. Har all right, fordi de ikke ønsker å argumentere madrass eller madrass, og skrive som du liker, er det tilsvarende ordene som kommer fra forskjellige språk og i alle ordbøker hevder at begge er riktige skrive
- Ofte gjort feil i ordet kjærlighet, skrive bokstaven A - obazhayu. Denne falske skriving riktig ord tilbedelse, med rot forasmuch
- Du kan ofte høre argumenter over uttalen av ord i en kontrakt som kan oppstå i prosessen med å skrive en selvbiografi i sysselsettingen. Alle vet hvordan å skrive det, men det som sammensetning bør vektlegges i ytringen kjenner ikke alle. Ordbøker fortelle oss at vekten skal være på den siste bokstaven O, men i muntlig form tillatt understreke A. I det første settet til å skrive kontrakter, ikke kontrakt, men da igjen, kan du finne to av skriftlig og begge anses akseptabelt
- Ordet Internett har forårsaket en storm av debatt som allerede er avgjort, men likevel var ikke klart hvorfor det skal skrives med stor bokstav. Det var mange dekorerte sammendrag og artikler om dette temaet, men en konsensus kom ikke umiddelbart. Og å skrive med stor bokstav, som et verdensomspennende nettverk, og nettverk bortsett fra henne mye, som alle er balanseført. Til tross for at dette er den mest kjente og mest populære nettverk, trenger ikke å skrive med små bokstaver ordet telefonen, som alle er den samme. Med en liten bokstav skrevet ord som nettbutikk eller web-prosjektet, er alle slike komponenter skrevet ord i små bokstaver.
- ART skrevne ord som er skrevet og ikke så annerledes. Vi må sette et nytt brev, og etter den andre bokstaven. Legg merke til at ordet av to og de er plassert i midten av ord.
- Vanligvis bruker vi ordet kan du skrive det, men mislyktes. Riktig stavemåte er som følger - PLEASE huske, skrive ned og huske.
Selvfølgelig dette er bare de mest populære søkeordene i vår moderne språk, som ofte gjør feil. For å kunne utvikle leseferdighet ikke gjenta kjedelige regler av skoleprogram, prøv å lese flere bøker, har det blitt bevist at vi ubevisst husker riktig staving av ord i å lese bøker.
Hvis det er noen tvil, kan du bruke den praktisk tjeneste og lære å skrive ord på nettet. Bare skriv inn ønsket ord eller deler og se hvor feil ble gjort. De mest populære tjenestene er:
gramota - alt du trenger å vite en person kompetent, komfortabel base ordforråd, nyttige ting og regler
advego - kvalitet servicekontrollene tekst for feil  
Яндекс.Метрика