Hva sjåvinismeEn definisjon beskriver sjåvinisme ideer og tanker som forkynner fremveksten av en nasjon over en annen person, erkjenner deres nasjonalitet over alle andre.
Opprinnelsen til ordet sjåvinisme
Opprinnelsen til begrepet er forbundet med det franske navnet Shoven. Det var en av soldatene i Napoleons hær, en ivrig tilhenger av bonapartisme. Shoven alltid vært tro mot sitt idol, beundret Napoleon selv var villig til å dø for det. Denne enkle soldat så elsket sin keiser som til slutt fødte navnet hans begrepet "sjåvinisme", som nå er mye brukt i fransk og andre språk.
I dag begrepet sjåvinisme ofte forbundet med nasjonale politiske fordeler ideologi aggressiv nasjonalisme. Støttespillere sjåvinistiske utsikt Extol deres nasjon, og de tror at folk har rett til å fornærme andre nasjonaliteter overvelder deres hat mot de "andre folk", ikke som de er, noen ganger er det enda blekne kjærligheten til sine landsmenn.
Sjåvinist, sammenlignet med nasjonalistene ikke anerkjenner lik forholdet mellom alle folkeslag, de er overbevist om at deres nasjon er utstyrt med spesielle privilegier.

Mannlig og kvinnelig sjåvinisme

Noen ganger er denne definisjonen av kjønnsteori indikerer fordeler - en slags sosiale holdninger som fremmer mannlig overlegenhet over kvinner, ulikhet mellom kvinner og menn. Ofte slike synspunkter kalles sexisme. Mannen som følger de sexistiske holdninger, tror han er alltid rett, uavhengig av situasjonen at han var smartere, det viktigste en kvinne og hun skal adlyde ham uten spørsmål. Et slående eksempel på mannlig sjåvinisme kan sees i de østlige landene - det har alltid vært betraktet som en kvinne blir disenfranchised.
Sjåvinisme kan medføre alvorlige psykiske skader som ble mottatt som et barn. Men det meste av det går tilbake familiens utdanning eller som oppstår homoseksuelle menn. For de fleste familier, er en jente fra de tidlige årene forbereder seg til rollen som flittig og omsorgsfull kone, mor og gutt lærte å fungere som familiens overhode, beskytter, familieforsørger.
I dag er vi ofte konfrontert med tanken om kvinnelige sjåvinisme og feminisme fremmer likestilling mellom kvinner og menn. Men feministiske kvinner, i motsetning til menn, ikke forsømme dem det motsatte kjønn, ulike etniske grupper. De vil bare ha like rettigheter, søker ikke å ydmyke menn som fokuserer sin måte.
I sin tur, shovinistki kvinner ikke engang prøve å skjule sin overbevisning, og hevder at de er bedre enn menn. De mener de har all rett til å nyte sin sjarm, skjønnhet og menn til å ta hva de vil. Selvfølgelig ikke tilhengere av denne ideologien ikke benekte at de fleste menn kvinner fortjener oppmerksomhet. Totalt shovinistkamy enige om at kvinner og menn bør eksistere fredelig i et sivilisert samfunn.  
Hvordan å posere for bilder?
 Mange håper at fotografen på settet for å ta initiativ i sine hender, og vil befale dem. Men fotografer arbeide annerledes. Noen fotografer er så avhengige av prosessen, de glemmer å snakke med modellen. De representerer henne frie tøyler. Så det er viktig å innse modellen av alle sine fordeler og ulemper. Under skytingen skal prøve å vise sitt beste på kamera vakre linjer og former for å dekke nevыyhrыshnыe sted og prøve å avlede oppmerksomheten fra dem.
 Vi må være forberedt på å øve hele tiden i ferd med skyting, prøv å velge ulike positurer Husk mens følelsen kroppen må finne vellykkede vinkler, plukke dem passende ansiktsuttrykk og fakter. For profesjonelle midtside daglig trening er en obligatorisk praksis.
 De fleste er klar over sine noen favoritt positurer, de er ofte brukt i hverdagen. Velge en yrkes positurer, må du først stoppe den konvensjonelle syn. Først etter gjennomgang av alle enkle positurer, plukking og riktige bevegelser jobbet detaljer, kan du begynne å søke etter mer komplekse og ekstravagant.

 I dette arbeidet godt hjelpe deg trohstulkove vanlig stort speil. Bare i det mens poserer du kan se deg selv fra alle sider og tilstrekkelig vurdere hva han så.
 Når du fotograferer involvert en erfaren modell gir inntrykk av at den utfører vakre danse Postures flyte inn i hverandre jevnt slipt bevegelser. Det finnes mange varianter av positurer. Etter noen få minutter av skyting fashion modell utfører utarbeidet i standby plast dans til hundre positurer. Det er viktig at det blant dem var ikke tilfeldig, den enkelte skal og bør understreke fordelene ved modellen. En fotograf kan bare fange det rette øyeblikket når du skal trykke på utløserknappen på kameraet.  
Avl stør hjemme
 Voksende stør huset - veldig interessant å gjøre og lønnsom virksomhet. Denne type av laks gir ikke bare godt kjøtt, men også den mest sjeldne og derfor kost kaviar. Fisk regnes som eliten, spesielt sine kjøps restauranter, lansere en anmeldelse akvarier å tiltrekke seg besøkende. I kommersielt dyrket stør generelt, men ikke alltid produksjonen er i ditt område. Så praktisk og fordelaktig å ha en voksende økonomi på Sturgeon "på hånden", men heller gjøre det på den rette virksomheten. Det antas at fisken gjør utmerket!
 Hvordan å starte en bedrift avl stør?
Avl stør hjemme
 For den "hjem" selskap bør kjøpes eller klar plass på 30 m2 og bruke penger på innkjøp av utstyr. Det inkluderer vann filtre og runde bassenger, koblet sammen med et plastrør. Diameteren på hver kan være fra to til fem meter, dybde -. 1-12 m Hvis du vil starte en liten bedrift, får en form og prøve avl stør hjemme.
 Hvis rommet er ca 30 m2 og bassenger av voksende - 5-7 du få mer enn 1 tonn fisk. Ifølge fiskeoppdrettere, kan en person vokse opp til tre tonn stør per år, forutsatt at den dagen han vil gå å ta vare på fisken 3-4 timer. Det viser seg at denne virksomheten er tilgjengelig for hver migrant viktigste jobb.
 Hvis du har bestemt deg og innkjøpt utstyr, som krever ca 3000 dollar fra du ikke lenger trenger de økonomiske kostnadene, med unntak av kjøp av yngel i fiskerisektoren. Voksende stør er vann i svømmebassenger, konstant overvåking av dens sammensetning og servicevennlige filtrert systemer. Hver dag i ferskvannsbassengene er lagt til, og den ukentlige fisk er sortert. I storskala produksjon ved hjelp forer, men hvis du bestemmer deg for å gjøre det hjemme, og deretter kjøpe dyrt utstyr er overflødig og kan mates for hånd.
 Som vokser stør?
Avl stør hjemme
 Når du kjøper yngel bestemmer hvordan vil fortsette å vokse fisk. Sterke individer nå riktig størrelse for et halvt år allerede, og umiddelbart gå på salg (ca. 15-20% av det totale antall stør). Svak fortsette å vokse til 9 måneder, andre - medium, tar deres vekst ca 6-7 måneder. Fersk stør er alltid en pris: det trengs i restauranter, det lett forsyne markeder og butikker. Den gjennomsnittlige verdien av den enkelte - 500-600 gr: en fisk ville være interessert, og til tross for kostnadene som overstiger Lake konvensjonell fisk 5-6 ganger, alltid på kant stør utsalgssteder.
 Under hvilke betingelser vil vokse stør?
 Til karrierer i stør avl, bør du kjøpe mellom 4 og 10 bassenger hvor fisken vil gjøre screenings som sin vekst. Interessant, kaviar stør i naturen dannet i åttende leveår, mens individer oppdratt hjemme, gi eggene er i det femte året. Noen fans er kløktig: kjøpe hunner 3-4 år siden Fiskeri- og stek i doroschuyut sine egne.
 I rommet hvor fisken vokser, bør temperaturen være mellom 18 til 22 ° C, og den gjennomsnittlige strøm som kreves belysning. I dårlige forhold (flytende vann endring, ingen filtre, lav kvalitet mat) vil fisken få vekt dårlig. I vårt land er det 3 gårder som selger fôr for stør. Selvfølgelig kan yngelen vokse selvstendig, men dannelsen av den første bedriften å kjøpe hos unge oppdrettsanlegg, og deretter lære inkubasjon hjemme.  
Hvorfor ikke se inn i øynene til en katt?
 Elskede kjæledyr millioner innbyggerne i vår planet - katt - ikke for ingenting fått dette stedet: en vakker, grasiøs og noe mystisk dyr ikke bare behager oss med sitt nærvær i leiligheten eller huset, men også kan kurere sykdommer. Hvorfor kan ikke se inn i øynene til en katt?
 Symptomer knyttet til katter
 Men til tross for den enorme populariteten til dette dyret, det er ting som kan bli varslet. Recall, omen av den svarte katten, som stakk av. Innrømme ærlig, nå forankret i vårt hode stereotypi førte ikke til at det berører den svarte fargen på disse dyrene? Men hvem kan bevise at svart katt, vil perebezhavshyy måte mislykkes, og ikke omvendt?
 Hva er risikoen for å se inn i øynene til en katt?
 Dette er en annen oppdiktet tull eller er det pålitelig faktum? La oss prøve å finne ut. Tenk deg en situasjon der en kafé eller bibliotek du stirrer unge. Hva du tenker kanskje først og fremst? Det er riktig, er du sympatisk til det, eller i det minste interessant. Men en katt er litt annerledes. Hvis en lang se henne i øynene, kan dyret oppfatter det som et tegn på aggresjon og vilje til å angripe henne eller seg selv for å slå tilbake angrepet. Det spiller ingen rolle at du er eieren eller noen andre, vil svaret være det samme - du kan klappe scratch.
Hvorfor ikke se inn i øynene til en katt?


 Hvordan unngå aggresjon
 Selvfølgelig, hvis du ser i tid bly, vil katten ta det som et tegn på retrett, så hvis du ikke ønsker å bli skadet, ikke hold syn på dyret. Et annet triks er at hvis du blinke sakte i løpet av kontemplasjon kjæledyr, vil det roe ham, og hvis han fortsatt blinke svar - derfor all right, og verden vil ikke bli forstyrret.
 Seg kunstnerisk skapelse på grunn av deres naturlige nysgjerrighet og vitebegjær liker å se folk. Selv i de øyeblikkene når angivelig sovende katt, er det ikke alltid tilfelle. Hvis du har en katt, da, tro meg, det er lett å forstå stemningen i eieren, bare se på det. Observasjonen av disse dyrene er svært nyttig for dem.
 Og det er ikke alt, hva kan en katt. Blant sine evner og evne til å lære utenat tilhører vaner, vaner og til og med venner av eieren. Slik kunnskap hjelper henne til rett tid promurlykaty uttrykke forespørsel om å smake noe deilig, eller ligge stille et sted i et hjørne for å unngå varmen av øyeblikk, hvis eieren i dårlig humør.
 Minne i katter er ikke kort, så ikke slå sammen sine kjæledyr, eller i fremtiden, de på en eller annen måte hevne deg napakostyvshy eller skrape møbler. Så prøv å unngå lang stirre inn i øynene til sin elskede kjæledyr, kaste det i korte, fragmentariske visninger at katten ikke er mistanke aggressiv stemning av dere (faktisk du er bare i humør complacently).
 Forresten, er en interessant kontrast til villkatter fra kjæledyr som dyr som lever nær naturen, ganske komfortabel med blikket (kanskje på grunn av tillit).
Яндекс.Метрика