Hvilken betydning har musikken i person?
 Musikk er en integrert del av våre liv. Musikk følger mennesket siden sin fødsel. I dag er det mer praktisk, kan vi lytte til det når du vil og hvor vi vil. Og hvilken musikk vi lytter til å velge selv, foretrekker kanskje lyrisk musikk, men kan lytte til morsom og rask, fengende musikk. Ifølge mange forskere er musikk har en stor innvirkning på mennesket og kroppen sin som en helhet.
 Deretter vurderer vi:

 Analyse av musikk
 Struktur of Music
 Musikk og Hypnose
 avslapning av kroppen, eller tvert imot, akselerasjonsenergi prosesser.
 Musikk har en tendens til å generere følelser i oss og følelser. Denne eiendommen er anerkjent av mange forskere. Som et resultat av mange eksperimentelle fysiologer funnet at følelser, både hos mennesker og hos dyr generert sentrale områder av hjernen. I denne prosessen, blir en viktig rolle tilordnet til hypothalamus. Hvis denne delen av hjernen er manglende eller sterkt skadet, kan det føre til utryddelse av følelsesmessige opplevelser, er dette mønsteret bekreftes av mange fakta. Folk som har skadet hypothalamus miste moralske prinsipper avsky for mat og bli voldelig, inkludert de ikke pleier å få noe moro. Musikk er noe som gir effekt på hypothalamus, forårsaker følelser.
 Denne prosessen kan skje på to måter: ekstern og intern. Intern forutsetter at menneske minner på noe musikk, det finnes hensiktsmessige følelser. Inkludert mennesker hørte den velkjente musikken kan huske hendelser fra hans liv som direkte skaper det emosjonelle nød.
Hvilken betydning har musikken i person?
 Ekstern forutsetter at personen på et tidspunkt når du lytter til musikk, det dannet en følelsesmessig opplevelse. Med hensyn til den ytre påvirkning av musikk, er det utenfor cortex. Lydsignalet er tatt direkte øret skjell, og da det blir en nerveimpuls går i hypothalamus og nervebaner. Hypothalamus har igjen konverterer denne drivkraften emosjonell opplevelse.
 Hjernebarken mottar direkte impulser fra hypothalamus, som i sin tur henne informere om opprinnelsen av følelsesmessige tilstander. Fra occipital områder av hjernen er i sin tur får informasjon på fanget tone høring. Med cortex, er dette informasjon kombinert med foreningen.
 Hypothalamus er utstyrt med en annen svært viktig funksjon - synkroniserings biorytmen. Denne synkroniseringen er direkte avhengig hvor fin og jevnt operere separate prosesser i kroppen, informasjon om som periodevis kommer inn i hypothalamus gjennom det autonome nervesystemet. I det tilfelle hvor noen organer for lastet, og andre, lite brukt, i dette tilfellet, synkronisering tolerere feil. Verdi og varighet av perioder skiftende. Resultatet er en uregelmessig hjerterytme, respirasjon, blodtrykk og blodstrømningshastighet. Hypothalamus er igjen får nødvendig informasjon om datainnbrudd og gjenopprette den opprinnelige rytme.
 For eksempel når en person går, musklene forkorte det oftere enn på den tiden da personen går. I dette tilfelle bak begynner respirasjonsfrekvens og hjerte blodet å strømme til musklene, men ikke stoppe frekvens, noe som var nødvendig i løpet av kjøringen. Hypothalamus i sin tur mottar informasjon over misbruk synkronisert rytmer, og som et resultat øker hyppigheten av hjerterytmen og åndedrettet. På grunn av dette, er dannelsen av metabolsk hastighet, som i sin tur er nødvendig for å kjøre. Blod jevnt inn i muskelen, som i sin tur gir og riktig drift.
 søvn. I det tilfelle at under søvn utvinning ikke skjer, vil den neste dag bringe enda større ødeleggelse av legemet. Ved analogi med biorhythms musikalske perioder bør vzaymosynhronnы. Denne synkroniseringen vil simulere lyden helse. Man føler seg bra når alle biorhythms strengt synkron. Musikk, også etterligne denne tilstanden synkronitet av sine perioder skaper noen illusjon av en slik lykke. Dette forklarer flere mennesker craving for musikk. Byorytmycheskye strukturen i person for hele dagen kan bli berørt, en person sliten og musikk gjennom illusjon (eller ikke bare) riktig synkronisering av biorytmer.
 Sammen med synkrone perioder i musikk bør Matis variabel del. I løpet av dagen er det mange som ikke bære peryodychnыe bevegelse direkte mot et bakteppe av synkron og periodisitet av biorhythms av kroppen. Dette er en normal tilstand av mannen. Under ligner på bakgrunn av et stort antall musikalske perioder må stadig skiftende lyd.
 En av forutsetningene for disse tre prinsippene er en minnestatusen til hypothalamus. Den har en liten mengde av sine egne lokale hukommelse, som direkte og lagrer nødvendig informasjon. Direkte innholdet i denne hukommelse bestemmer i stor grad den menneskelige respons til musikk. Fra det faktum at den inneholder informasjon om hvorvidt en person vil få glede av musikken. Det er også verdt å merke seg det faktum at gjennom musikk kan bli utsatt for menneskelig hypnose.
Hvilken betydning har musikken i person? butikker og musikk direkte på konseptdesign av kommersielle foretak.
Hvilken betydning har musikken i person?
 I februar 1980 ble First Moscow Medical Institute og navn. m. Sechenov utviklet laboratorium korreksjon. Den ble ledet av en sving Igor Smirnov. I 1993 ble han invitert til Amerika, og da var det flere av hans møter med CIA, FBI og andre amerikanske etterretning, som han umiddelbart viste amerikanerne spesiell programvare, gjennom noe som kan bli implementert i den menneskelige hjerne andres tanker. I samme år i USA ble satt opp, som igjen tok og utvikling innen innflytelse på mentale prosesser.
 I Russland vil snart være psyhoэkolohyy Institute of Natural Sciences, ledet av Smirnov. I 2000 Smirnov sa at hans kolleger og selv ble skapt direkte psykotrope våpen "for å bekjempe sykdom hos mennesker." Ifølge ham, i løpet av etterforsker fire "master key" til den menneskelige underbevissthet. Det psyhomuzыka var en av nøklene - på den ene siden er ganske vanlig musikk, mest klassisk, men den inneholder en spesiell bevisstløs pip.
 I løpet av å lytte til signalet fra voksende interne ressurser av menneskekroppen, stabilisere sine autonome funksjoner og bedre søvn. Ifølge forskere, vises forslag til mennesker hvert år øker, ifølge dette tallet har allerede nådd 85%, mens ti år siden det var mindre enn 50%. I en tilstand av dyp hypnose en person kan inspirere mange, opp til totalt hukommelsestap.
 Naturligvis har metoden for innvirkning på psyken vedtatt kriminelle strukturer. Essensen av "våpen" er at upbeat musikk lapper gjemt kommandoer direkte underbevissthet oppfattes som en indikasjon på en bestemt handling. Som et resultat, folk mister besinnelsen og har en tendens til å utføre kommandoer.
Hvilken betydning har musikken i person?
 I dag, mange skilt ulike sekter, bedriftsklubber direkte til deres trening med musikk fra "stuffing". Med musikk bør oppføre seg nøye. Siden trenden i musikk også gjøre en stor innvirkning på mannen og hans underbevissthet uavhengig av om det foreligger indikasjoner kryptert. Dermed fremmer klassisk musikk plantevekst, en positiv effekt på fosteret hos en gravid kvinne. Siden det er en klassisk musikk valgt i århundrer, er det best at det er i menneskets kultur. Det samme kan sies om folkemusikk.
 Som for noen moderne musikktrender, de er svært negativ effekt på den menneskelige psyke. For eksempel, en slik retning som Mørk Wave, var det nylig en gren av den gotiske stil, våkner i mennesket Primal Fear. Det er musikalske retninger som forårsaker menneskelig aggresjon.
 Velg musikk som ikke vil skade din underbevissthet. Hvis du har barn, mine barn, ikke slå på høy musikk, har de ikke sette en rock, rap, og musikken, som ikke rettferdig, hvor bare synge om narkotikamisbruk, mord, etc. Det er bedre å foretrekker klassisk musikk som vil positivt påvirke deg og dine barn.  
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Om en mann kan fortelle mye ikke bare hans handlinger og ord, men også ikke-verbale uttrykk, nemlig gester, holdning, ganglag, bevegelse, holdning, frisyre, klær. Bortsett fra disse er det fysiske manifestasjoner av data som er direkte involvert i fysiognomi. Det er verdt å merke seg at selv formen på pannen, nesen, forskjellige strukturer i kroppen, arten av ansiktsrynker også reflektere forskjellige kvaliteter. Men som relaterer seg direkte til øyet, de er den mest informative kilden til informasjon om en person, ikke for ingenting at de sier at øynene - et speil av sjelen. Neste vurdere hvordan en spesiell øyenfarge påvirker en persons karakter.
 Innholdet i artikkelen:

 Introduksjon til grunnleggende
 Verdien av farger og nyanser øynene
 øyne er alltid synlig. Å lære å forstå menneskets natur av fargen på øynene, over retten til å definere sine farger og nyanser.
 De gamle avhandlinger om fiziohnomitsi råde folk til å begynne å studere direkte med øynene. Det bør bemerkes at dette ikke er en tilfeldig, siden det meste av informasjonen ved hvilken en person utvikler, er det sett gjennom øynene. Siden oldtiden folk har forsøkt å beskytte øynene mot onde innflytelse, det vil si fra det synspunkt ondskapsfull mann.
 I dag, synske Anbefal sårbare og sensitive mennesker bruke solbriller for å beskytte deg mot negativ energi. Tro astrologene tyder på at i øynene til mannen reflekterer alle fargepalett fødsel horoskop planeter direkte er bevis på visse tilbøyeligheter og lidenskaper av mannen. Moderne forskning bekrefter at øynene til en mye snakk om menneskets natur, er det verdt å merke seg også at hver enkelt person unik og ekstraordinære øye på deres farge.
 Det er enkle regler som er verdt å betale oppmerksomhet, nemlig folk som har mer intens og rikere kroppen pigmentering og følgelig øyenfarge, mye mer uttalt egenskaper som aktivitet, lidenskap, makt, raseri, energi. For mennesker med en lysere farge, typisk romantikk og sårbarhet. Jo mer iris farge, mer kreative og interessante mennesker. Hvis varm skygge øynene, mannen mer skånsom. Og tilsvarende, tvert imot, mennesker med en kald øyenfarge karakter kaldere. Vurdere nærmere hver øyenfarge.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Verdien av farger og nyanser øynene
 Mørke brune eller sorte øyne
 Denne øyenfarge indikerer at folk lidenskapelig, energisk, aktiv, impulsiv, uvøren, initiativ og initiativrike, kan han ikke sitte på ett sted. De er preget hele tiden til å gå videre og oppnå noen topper. Ved sin natur - er makt, mennesker, ledere. Samtidig er de sensitive og sexy, med en varm temperament. Personer med denne øyenfarge kan som andre utstråle varme og sjarm. De elsker å være i rampelyset, mange av dem tror det er par for kurset. De ønsker å være først i alt, men på samme tid de trenger konstant godkjenning, siden de ikke ser poenget i jakten på noe, hvis ingen anerkjent. Disse menneskene har stor vitalitet og en følelse rastløs natur. Amorøs. Denne øyenfarge indikerer også at en person kjærlig. Knapt noe kan stoppe dem mot den ønskede objekt. Til en viss grad, smelte de og konflikt. Bilder glemmer raskt. Uredd, sterk, selvsikker. Veldig lett å komme overens med andre. Behandle folk ganske selektivt heldige til noen de elsker, men hater noen, så ikke misunne. Jo mørkere øyenfarge, jo mer disse kvalitetene er uttrykt. 
 Lys brun, nøttebrune øyne
 Det ville virke, mørk grå og lys brune øyne skiller seg ikke mye, bare noen lysere og andre mye mørkere, men tegnet av folket i farge øyne helt motsatte. Personer med lys brune øyne en sjenert, drømmende og utsatt for ensomhet. Og de lysere iris øyne, særlig manifestert i personen skyhet, ubesluttsomhet, isolasjon. De kan trygt regnes som pragmatisk, men det er sannsynlig at dette gjør dem så flittig og hardt arbeidende. De vil aldri la deg ned, slik at de alltid kan stole på.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 En spesiell egenskap av mennesker med lys brune øyne kan betraktes som et ønske om å gjøre ting på egen hånd, sin individualisme, vanligvis disse menneskene oppnå stor suksess i de oppsatte målene. De liker ikke press fra utsiden. Disse menneskene er ofte gitt drømmer og drømmer, og foretrakk deres aktiv handling. Til en viss grad, er de utsatt for latskap og passivitet. Beskjedne og imøtekommende. Eksternt, kan vi si at de er myke, føyelig og sjenert, men på hjertet de kan være veldig sta og prøver å gjøre ting annerledes. I så fall, hvis de bare stoler på seg selv, er i stand til å oppnå stor suksess i livet. De bør lære tillit og besluttsomhet i temnohlazыh, da de alle vil være godt.
 Astrologer la til at eierne av lys brune øyne (en blanding av solenergi og Venus) er ganske følsom, amorøs, mild, og kan i stor grad bekymre deponert sitt bilde, selv når for andre vil det være merkbar.
 Gule øyne (Tiger)
 Personer med denne øyenfarge er sjeldne. Denne fargen snakker om originalitet personlighet. Disse menneskene er store originaler. De er utstyrt med spesielle talenter kan være, som de sier, lese folks tanker. Før noen handling dress kreative, kunstneriske. Kommunisere med folk bare en glede, spesielt når du ikke har noe galt tenkning. Varm gul pigment øye gjør dem stråler varme og generøsitet. De er veldig oppfinnsom, initiativrik og bøying. Men samtidig kan være uforutsigbar og forrædersk. Så bringe dem er ikke nødvendig, da det i dette tilfelle vil personen ikke søt. Stole på intuisjon, for deres venner og slektninger er klar til å kjempe til siste. Skremme dem er vanskelig. Men hvis mannen med øyenfargen du valgte, den med deg det vil være godmodig og lojal, alltid klar til å beskytte deg. For folk med gule øyne som adlyder ikke er tilfelle, er de vanskelige å kontrollere seg selv under kraften av følelser, inflammatorisk. Du kan si de er skarpsindig. Sly og innsikts. Veldig god erfaring falsk. 
 Grønne øyne
 Personer med denne øyenfarge er en svært milde folk. Deres kjærlighet er alltid sant, varmt og tro mot sin utkårede. Slike øyne er ofte iboende i ekte riddere. Green-eyed mennesker er spenstig, selvsikker, stabil og sta, prinsippfast og sterk, målrettet. Vedvarende gå til mål, bryte på sin vei alle hindringer. De er veldig gode arrangører, autoritative. Men de, og andre svetlohlazыm mennesker på noen måte mangler vitalitet og energi. Inntil de søker ikke lederskap, men foretrekker å bli respektert og beste fagfolk i bransjen.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Ofte de gjør det. Før du gjør noe, alt nøye veid, rettferdig og realistisk, er i stand til å finne den rette veien ut. Riktig, forsiktig, grundig, ikke ordrike. Det kan være mystisk og gåtefull, en dag, gjør i morgen resten. Utspekulert og ressurssterk, meget god erfaring med andre, men samtidig kan de være forrædersk. Cleverly manipulere folket om konflikter, prøver de å unngå. Det kan være veldig mild, i motsetning til andre, kan ha nytte noen andre for egne formål. Personer med grønne øyne stolte og ikke tilgi dem som sitter dem ned. Stående i deres favør, selv i stand til troskap.
 De forelske bare når finne sin ideelle. Men med dette er de ikke bare, så vel som til seg selv og til andre de pålegge heller strenge krav, strever for excellence, og derfor er på jakt etter egnede partnere. Til tross for at de er vedvarende, kritisk og uavhengig utenfor, de er veldig snill, mild og kjærlig, svært følsomme for sine følelser. Til en viss grad, er deres karakter som feline karakter. Eksternt, de er veldig selvstendig og utilgjengelig, men det så lenge det ikke er tillit. Personer med grønne øyne er gode følgesvenner og studenter. De er de mest velstående kategori, stabile og har en god fantasi. Føles godt i lederstillinger.
 Grå-grønne øyne
 Personer med grå-grønne øyne kan kalles hardt arbeidende mennesker, ærlige, flittige, pragmatiske og realistiske. Selv om alle hans hodet kaldt og fasthet i situasjoner som direkte krever vedtakelsen av modige beslutninger, kan de føle seg fine. Disse menneskene kombinert med fleksibiliteten i sinnet, følelser og intuisjon. De kan ganske godt forstå folk. Utrustet med en sterk vilje. Jada, vi kommer til å sette mål og topper. Ofte kan du finne difficile, men i utgangspunktet dette er hva bidrar til å oppnå dette målet. De er omsorgsfull og har en tendens til å støtte, medfølelse. Ofte folk bidkayutsya opptjent i dem. De begge kombinert og følsomhet, ømhet og stivhet vil på samme tid. Hvis noen går inn i sin måte, kan de være vedvarende og nådeløs i opposisjon til det.
 Blå øyne
 Ofte de øynene ligger bedrag. Mennesker med blå øyne drømmende og romantisk. De ofte fanta, nadumыvayut følelse, drømmer om kjærlighet. Kvinner med denne fargen øynene foretrekker galant vakker frieri med sin mann. Veldig følsom og sårbar. De er veldig lett å fornærme, og husk at de er lange. Bakker ta alt til hjertet. Kan falle inn i depresjon, bekymring over ingenting. Moody, ofte kan endre stemningen. Men, til tross for all sin sentimentalitet, stor dybde av følelser de kan ikke være.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Den blå fargen kul farge, og nyansen ledyanee, jo mindre varme i sjelen til en mann. Blåøyde mennesker er kaldt og selv til en viss grad vanskelig. Stemningen har en stor innvirkning på dem, som ofte kan være sint. Mye avhenger direkte på sine sympatier og antipatier. Som variasjon, så deres liker er variable. Krevende av seg selv, ofte beskjedne. Fokusert og vedvarende. Ganske godt orientert i atmosfæren, sjenerøs og pliktoppfyllende. Ofte folk med blå øyne er dyktige i kunst, oppfinnelser og kreativitet. Blant dem er mange estetikere. De har velutviklet fantasi og fantasi.
 De er ikke spesielt sentimental, fordi de er usannsynlig å rozchulysh tårer. Alle de ovennevnte er mer i samsvar med mennesker med mørke blå øyne. I tilfelle at øynene er litt merkbar varm nyanse (f.eks representanter farger høsten eller våren), i dette tilfellet, har personen en permanent og kompatibel, lett natur og i stand til store dyp kjærlighet. De fleste blåøyde mennesker er utstyrt med rolig karakter, men det er det som bekymrer direkte ensartethet, er det verdt å merke seg at det er bare deprimerende. For mennesker med mørke blå øyne har en tendens til å bukke lett til sine luner, noen ganger minner stemningslys variabel vind.
 Blå øyne
 Mennesker med blå øyne er veldig emosjonell, følsom, sentimental, romantisk og attraktive. De kan forelske hardt, i stand til stor lidenskap, sjarm din partner lidenskapelig utbrudd. I løpet av sine tanker noen ganger bare uforutsigbar. De har en meget velutviklet sans for rettferdighet, noen ganger også villig til å forsvare sannheten på et tap. De er veldig sant, men deres største ulempen - det er arroganse, og arroganse.
 Den blå fargen er på samme tid, er kombinasjonen av kulde og rike farger, slik som følelser øyne manifestert ikke bare i inderlig kjærlighet, men i Frantic misliker, hvis de ikke liker noen, deretter føre krig med den personen de vil bli lang og vanskelig. Dette er mennesker som er drevet av følelser, uredd og ofte klatre på Rampage. Gjøre dette selv om det ikke er praktisk, og det gjør vondt dem. Hovedsak styrt av følelser. Hevngjerrig og konflikt. Sterk og avgjørende. De elsker å krangle.
 Til en viss grad eventyrere. De kan fungere som ledere, men for det meste lyssky natur. De skal lære å kontrollere sine handlinger, tenke og motstå påvirkning av følelser og utsatt for impulsive handlinger. De bør tenke på å bli mer lojal, følsom og sjenerøsitet overfor andre. De kan også være subjektiv. Gjennom søke rettferdighet.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Grå øyne
 Grå-eyed mennesker er ganske sterk og smart. De legger ikke skjul fra problemer med å takle dem umiddelbart. Men sjelden, hjelpeløs i situasjoner hvor sinnet er maktesløse. Disse menneskene er arbeidere. De er gjennomtenkt og fornuftig. Realistisk og praktisk, pålitelig og tålmodig, samvittighetsfull og grundig, sterk og stabil, trygg å stå på beina. Blant de grå-eyed mennesker er mange intellektuelle og tenkere. I samtalen, de er rolige og ambisiøs, upretensiøs i livet.
 Selvforsynt, selvstendig og rolig. Vi kan si at det er fredelige og velvillige mennesker. De kan alltid stole på. Noen ganger mangler de følsomhet og fleksibilitet i arbeidet med mennesker. De er reservert og noe tørt. Ahromatychnыy og kaldt øye pigment hjelper ømhet og dybde av følelse. Men det er verdt å merke seg at folk er forskjellige i sannhet og standhaftighet. De er alltid på toppen der du kan vise din intelligens. Men som direkte intuisjon og følelser, med dette de kan ha vanskeligheter, kan fysisk naturkraft ikke være mye.
 Alle de mer takknemlig gambling partner, som var hans inspirasjon. Som dermed de noen ganger mangler inspirasjon og lidenskap. Mørke grå øyne si om en mann at han er sterk, modig og sterk, sta. Disse menneskene makt, sjalu eiere av natur, veldig sterk vilje mennesker. Veldig forpliktet til sin elsker, og det er lite sannsynlig at de vil gå til venstre. Slike folk er nysgjerrige. De er den heldige, heldige dem rundt, og i kjærlighet og karriere.
 Grå-kvadrat-grønne øyne
 Personer med øyne som farger dem forskjellig karakteristikk ubesluttsomhet. De blandet mye, så de noen ganger vanskelig å gjøre et valg i en gitt situasjon. På den ene siden - som viser en mangel på styrke av karakter, da ingen av de farger kan uttrykkes fullt ut, noe som igjen antyder kvaliteter karakter som viser farge, er det ikke i stor grad, på den annen side - gir større fleksibilitet.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Så ofte folk med øyenfarge er ikke trygg og sjenert. Foretrekker en viljesterk og sterk partner, som de kunne gå uten tvil. Derfor, å finne en partner, vil han takke sin omsorg, hengivenhet, hengivenhet og følsomhet. Personer med øynene pålitelig, tålmodig og ansvarlig. Men på samme tid de er inkonsekvent, engstelig, forsiktige og uorganisert.
 Grå-blå øyne
 Øynene at fargen kom i en to isete skygge samtidig, henholdsvis, og arten av en slik person vil bli kombinert som grå-eyed og blåøyde mennesker. Personer med denne øyenfarge avgjørende, ambisiøs, målrettet og rettferdig, fast. Sjelden ut av meg selv, ærlig og rolig. Blant personer med fargen på gassen er nok kan du ofte finne svært kloke mennesker, som de tankene kombinert med fleksibiliteten til tenkning, intuisjon og oppfinnsomhet.
 Kan gis i kjærlighet, men ikke stor affeksjons annerledes. Mye avhenger av om det er dominert av nyanser av grått eller blått. For slike mennesker er preget av mangel på følelsesmessig varme og følelser. Men de er også bare åndelig, alltid i stand til å finne en vei ut av en vanskelig situasjon, for å gi praktiske råd for å hjelpe. Disse menneskene er helt uavhengige, men de trenger godkjenning for å lukke og var virkelig opptatt av mennesker.
 For personer med en kald øyenfarge, for eksempel blå, grå og blå ville være interessert i følgende informasjon.
 Hvis fargen på øynene dine er en av de tre som er nevnt ovenfor, så du bedre ikke gis materialet i gale hender. Hadde du en mann-skaperen.
Som øyenfarge påvirker karakteren?
 Du bør ikke være redd for motstand fra andre. Mennesker med ulike farge øyne vil oppfatte noen av prosjektet. I noe tilfelle ikke tvile på deg selv foran andre.
 Personer som har din øyenfarge er identisk, markere alle bare fordi de ikke kan pålegge sine planer. I deres personlige beste interesse å ha ledsagere. Hva ville du oppnå noe du har å gjøre maksimal innsats ikke nekte sine planer.
 Selv når du er på en milt, ser din egen kropp ulike måter å løse situasjonen, så ikke mas å jage kjedsomhet, hvis du fanget opp. Til den beste tilfelle du starte når du føler en uimotståelig trang til å umiddelbart handle. Som for suksess, så vil du oppnå sitt mest ekstraordinær måte.
 Når du velger en partner, gjør det selv, og det er bedre å ikke basert på logikk og mer på hans innfall.
   
Яндекс.Метрика