Hvor å finne lengden på sirkelen?
 Den viktigste egenskap for praktiske formål en hvilken som helst sirkel, bortsett radius / diameter er dens lengde. For eksempel, for å finne den mengde materiale for å skape en gitt ringdiameter må finne lengden av den sirkel som den dannes. Kompleksitet ikke er av stor, men som den grunnleggende formel for omkretsen av de to, fordi en radius, diameter og den andre gjennom det mange som begynner å bli forvirret hvilket alternativ er fortsatt brukes til å beregne formelen de noe huske.
 Colom kalt settet av punktene like langt fra sentrum. Avstand, som inneholder datapunkter fra sentrum av sirkelen er radius. Diameteren av den sirkel som kalles et segment som forbinder to punkter i kretsen og som går gjennom dets sentrum. Så diameter sirkel radius er to D = 2R. Å finne omkretsen kan bruke følgende formel.
 •  Gjennom radius.
   C = 2 •? • r
   der C - omkretsen;? - Konstant som uttrykker forholdet mellom omkretsen til sin diameter, som er nummeret på den uendelig antall desimaler, og hvor det i forbindelse med beregningene kan være lik 314; r - radius i sirkelen.

   Eksempel. For en sirkel med en radius på 10 enheter vil omkretsen C = 2 • 314 • 10 = 628 enheter.


   Fordi diameteren.
   C =? • D
   der C - omkretsen;? - Konstant; D - diameter sirkel.

   Eksempel. For omfanget av 20 enheter vil omkretsen C = 314 • 20 = 628 enheter.


   Resultatene i eksemplene kom naturlig like, som allerede nevnt ovenfor, diameteren til en sirkel med radius lik to, slik at i eksemplene ble bestemt ved lengden av de samme kretser.

   Omkrets, representerte et volum tallet kan i praksis finne direkte måling. For å gjøre dette, ta en tråd eller ledning lengde og gjøre en omdreining rundt sirkelen. Markere punktet hvor de to endene av trådene kommer sammen. Med måleinstrumentet, finne avstanden mellom to bestemte punkter.  
 • At fyren kan skriveI dag har menneskeheten nådd et nytt nivå. Tidligere, den eneste måten korrespondanse var et papir brev, nå har vi mobiltelefoner og internett med mange sosiale nettverk, dating nettsteder, forum og chatter. Og følgelig jentene dukket opp flere muligheter skrive en pick-me sitt barn. Men likevel, mange representanter for stor sex fortsatt tvilsom, det er bedre å skrive barnet.
  At fyren skrive til møte
  Først må du bestemme hva du forventer fra å kommunisere med denne fyren, kjærlighet, vennskap eller bare hyggelige og diskrete samtaler.Den valgte mål og vil avhenge av ytterligere gevinster taktikk. Men være at siden det kan, til det første møtet med en fyr du liker best å starte med en fin historie om deg selv. Her, din viktigste mål - å trekke oppmerksomhet til et objekt av interesse for ham å etablere kontakt med ham. Naturligvis bør enhver dialog med ham i fremtiden føre til et personlig møte eller ditt ønske om å skrive fyren bør vurderes meningsløst.
  Mye lettere å skrive det første innlegget fremmed hvis du har minst et minimum reserve av informasjon om ham og hans liv. Lær hva som utgjør fyr, kanskje ved hans side i det sosiale nettverket. Ta en titt på alle bilder og informasjon som beskriver det. Det er mulig at i studien, vil du ha en rekke spørsmål for å utforske et objekt som kan tjene som et emne for å starte kommunikasjon. Og så bør det fokusere på situasjonen.
  Din første meldingen er ment å være interessert i en fyr, ikke en push, så du bør prøve å skrive slik at teksten så sannferdig og chuttyevishymy. Ikke glem at ærlighet og åpenhet i sin kommunikasjon - er nøkkelen til suksess. Så alt du skrev bør reflektere din indre følelser og opplevelser. Betydelig øke sjansene for en vellykket videreføring kortet vil hjelpe litt humoristisk tone og en sunn selvironi. Men det er viktig, som de sier, ikke overreagere, eller annen person kan ha misforstått.
  Det er ikke nødvendig å lide uansett hvilke ord du kan starte med en hyggelig fyr. Tross alt, forbyr ingen du å starte med det enkleste. Ved første øyekast, klisjé, "Hei, hvor er du? "Kan godt gå for den første meldingen. Det er verdt å merke seg at de fleste gutta normalt forholde seg til slike spørsmål. Men altfor flink eller altfor original hilsen kan bare skremme din venn. Også prøve å skrive noen enkel måte å møte andre forslag, og etter å ha spurt om noe basert på hva du allerede vet om det.
  Siden kommunikasjon med den unge mannen, som du aldri har sett i det virkelige liv må være forberedt på det faktum at folk i bildet, som tilsvarer med deg en interessant og hyggelig, mens møtet vil synes ikke så attraktivt, utdannet og intelligent.Men være at siden det kan, fortjener alle en ny sjanse, fordi ofte kommunikasjonen i den virtuelle verden og den virkelige verden er svært forskjellige. Hvis du hyggelig samtale med ham på nettet, så hvorfor nekte deg denne gleden? Når korrespondansen ikke glem at alle gutta som å være interessert i deres personlighet. Så ikke vær lat og skrive det mer ledende spørsmål om hans liv mål, prinsipper, hobbyer, venner, arbeid. Forresten, gjelder ikke bare når du arbeider i det virkelige liv, men i den virtuelle verden tabu på spørsmålet om tidligere jenter og tidligere forhold.
  Hvis du er kjent med kjæresten
  Når du arbeider med en kjent fyr spesiell oppmerksomhet bør rettes mot form av en appell til kilden, som bestemmer tonen i brevet. Hvis du har langt sammen og føle hverandre mest skånsomme og oppriktige følelser, bør du skrive det appellere "favoritt", "hjem", "ønskelig". Kalle fyren "bare" jente og dermed gi ham til å forstå at han er veldig kjær for henne, og hun trenger det. Men anken "kjære", "dyrt" heller si at forholdet i det siste.
  Å skrive et brev eller en melding for en ung person med hvem du er kjent, er det ikke nødvendig å bruke komplekse og vridde setninger.Ikke prøv å følge noen regler for kommunikasjon, og da de er absolutt ikke riktig. Din kjære vil være mye hyggeligere å høre fra deg om små, men en spontan melding som vil tillate ham å føle all oppriktighet og varme. Derfor kan vi trygt skrive noe som kommer til hjernen: hvordan du savner ham hvordan du føler deg dårlig og ensom uten ham. Utvilsomt, bør brevet forårsake bare behagelig følgesvenn og positive følelser. Ikke vær redd for å skrive om sine følelser.
  Og hva skrive fyren med hvem du vennskap? Først av alt, brevet bør man være varm og oppriktig. Ikke nøl med å ringe ham oftere ved navn, ikke skriv brev av komplekse og lange setninger. Du kan gjerne skrive om de gode tingene som skjer i livet ditt. Hvis du ønsker at brev forårsaket i en hyggelig følelser, er det bedre å ikke skrive til ham om sine bekymringer og problemer, som de er i oss alle. Det er viktig at man kunne føle din oppmerksomhet, deltakelse og omsorg. Så ikke skrive om meg selv for mye, er det bedre å skrive om hva som interesserer og din ledsager.  
  Billigste telefonTil tross for at i store byer er økende interesse for dyre og funksjonsrike mobiltelefoner, trenger produsentene ikke slutte å slippe nye modeller av budsjettet telefoner som er laget for massene. Dette gjennomtenkt beslutning, siden slike enheter var, er og vil bli etterspurt verden rundt. De har en sterk posisjon. Dette er på grunn av de følgende årsaker. Først mobiltelefonen - en perfekt gave til noen som ønsker å holde kontakten. Dernest, den billigste maskin - til det beste alternativet for barn og eldre foreldre, og spore folk som ofte mister sine kommunikasjonsmidler.
  Hvorfor trenger jeg den billigste telefonen?
  Det antas at et budsjett telefon beregnet for de som ikke kan kjøpe en dyrere modell. Ofte disse gruppene omfatter unge, offentlig ansatte, eldre. I praksis, noen skoler er som cellulære butikker, som er en nyhet i mobil teknologi. Lærere etter studentene tilegne seg god modell for å se like bra. Reelle forbrukere billigste telefonene er ganske modne mennesker. Denne enheten hindrer dyrt kjøpesummen er ikke, og behovet for sin kjøring. For de fleste er nok til å redusere systemfunksjoner.
  Ringe, sende meldinger om nødvendig - alle funksjoner som brukes av eierne av mobiltelefoner. Middelklassen, som ikke trenger å skille seg ut fra mengden, er den billigste telefonen fint. Blant disse modellene kan deles inn i flere kategorier: gamle eller andre hånden, moderne enheter, en konseptmodell.
  Eldre telefoner
  Dette er den minst etterspørsel kategorien, på grunn av det faktum at noen mennesker tenker på å kjøpe en utdatert modell. Hvis bare som et utstillingsvindu for samling eller slektninger i landsbyen for å gi en link til dem i en nødsituasjon. Mer viktig kjøp moderne system som allerede var i bruk, men til en lavere pris. I denne utgaven må du vurdere mange nyanser og garanti på denne telefonen nesten aldri får.
  Imidlertid kan noen modeller tiltrekke seg oppmerksomhet. For eksempel Ericsson R520m, som prisen er rundt åtti dollar. Dette er den eneste modellen i denne prisklassen, som er utstyrt med GPRS og Bluetooth. I tillegg ble den enhet som er utstyrt med en telefon bok mer enn fem hundre kontakter. På et tidspunkt modellen ble ansett fasjonable og moderne. Foreløpig denne billige telefonen mer interessant som museum verdi.
  I dag GPRS c Bluetooth ikke lenger en sjeldenhet, og prisen på telefoner med funksjoner reduseres med mer enn tre hundre dollar.
  Billige moderne telefoner
  Denne kategorien er representert med moderne lavpris enheter som gir deres holder nødvendig funksjonalitet med minimal kostnad. Av spesiell interesse er modeller som har parametere som skiller dem blant andre lavkost telefoner. Først av alt, det er den billigste telefonen med en fargeskjerm. Finn enheten med en monokrom skjerm koster mindre enn hundre dollar ganske enkelt. Dette kan være Alcatel OT320, Alcatel OT331, Fly S288, som regnes som den "mest subtile», Fly S1160, som er utformet som en "clamshell», Motorola C200, LG B1300.
  Blant de enheter som har en fargeskjerm, konkurrerende Motorola C350, som vant hjertene til kjøpere og Sendo S330, som koster omtrent sytti dollar. I enkle fargeskjerm og lave priser på den billigste enheten skryte ingenting. Ganske enkelt, innenfor nødvendig. Det er mulig å ringe, skrive meldinger, viser fargeskjerm at modellen er ikke den eldste.
  Det er verdt å merke seg denne modellen som Motorola C550. Verdien overstiger ett hundre dollar, men dette er den billigste mobiltelefon med fargeskjerm og kamera.
  Den tynneste av billige mobiltelefoner er Fly S688. De har en tykkelse på bare 14 mm, polyfoniske ringetoner, høyttalerfunksjon, og ekstern avslutning og overføring av uleste meldinger.
  Ekstremt billige telefoner
  De mest interessante og originale rimelige telefoner er såkalt engangs mobiltelefoner. Ideen om å etablere det for noen år siden og var popularisering av slikt kommunikasjonsutstyr og selge det i supermarkeder, små butikker, bensinstasjoner og andre steder besøkt. Prisen på enheten - ikke mer enn førti dollar. Det er designet rundt seksti minutter av samtalen, så kan du kaste ut eller erstatte en ny.
  Videre markedet present modeller er disponibel som Consumer Electronic Show 2002, Hop On og lyst rødt Cyclone fra New Horizon Technologies. I tillegg til produksjon av disse enhetene selskapet engasjert Telespree Communications. Alle prøver avvike laid minutter ringetid, rimelig, attraktiv og original design, maksimal kortfattethet.
  Utbredt engangs mobile enheter har ikke mottatt, og spørsmålet deres relevans tvilsom. Hvis det er nødvendig for 60-80 dollar kan kjøpe en vanlig mobiltelefon, som er egnet til å ringe og vil glede noen ekstra funksjoner.
  Dagens mobiltelefonen er tilgjengelig aller fleste mennesker, foruten en nødvendig egenskap for livet. Billige alternativer egnet for de som alltid ønsker å være i kontakt, men ønsker ikke å betaler for mye for denne muligheten. Det er også ideelt for foreldre som er vant til å kontrollere sine barn. Mobiltelefoner er det beste alternativet vakre og nyttige gaver til slekt og venner.  
  Яндекс.Метрика