Hvor vakkert fotografi i seg selv?
 Vi kan anta at historikere i fremtiden, noe som gjør en liste av våre mest karakteristiske fenomener i vår tid med deg, være sikker på at han vil bringe sosiale nettverk og alle relaterte begreper og fenomener. Og spesielt typisk anser visuell innholdet på disse sidene og bilder. Bilde i sosiale nettverk (for avatarer, album og nyhetsfeeder) kan tydelig delt inn i flere typer scener og sanger. Såkalte "armbrøst" eller Self (fra engelsk «selfie») okkupere blant dem en premie i antall. Ta bilder selv skje av ulike grunner. Oftere - for å oppdatere brukerbilder på forsiden. Men det er andre situasjoner, for eksempel, rett og slett det er ingen som kunne gjøre for deg historisk ramme av din deltakelse. Eller fancy bedt ramme med erotisk stemning, og få noen til å gjøre et slikt skudd du føler deg sjenert. Noen ganger selv at samofotohrafyrovanyem håndtere kjedsomhet på lange workshops og i et anfall av Procrastination. Med andre ord, selv fotografiet - ikke uvanlig. Det er viktig at bilde du liker, men det er ikke så vanlig. 
 Metoder samofotohrafyrovanyya
 Skyte seg selv forutsetter at du allerede har minst en liten erfaring posering og / eller slå av kameraet når du tar andre mennesker. I dette tilfellet har det noen fordeler. Spesielt vil du ikke ha så ballen ut Prostokvashino, ettermiddag kjøre for å gi bildet. Selv om livet har kjørt oftere bare for fotografen å få eller til og med se et bilde. Lage din egen portrett, er du garantert fratatt slik forsinkelse og kan bli fotografert når som helst og i noen mengde.
 I tillegg samofotohrafyrovanye tid forfølge ganske respektabelt mål og serverer yrke. Dette er en motebloggeren, som rekker vokser i store sprang. Disse Internett aktivister har hvert opprettet for å fange deres image, daglig eller flere ganger om dagen. For dem, mengde og kvalitet på bildene nesten avgjørende, fordi det ga kommunikasjon med omverdenen og publikum. Noen selv gjort armbrøst "lure" sine blogger og lære å bygge en ramme og trykk på utløseren så dyktig som går nesten mesterverk. Det er dem som vi podsmotrym noen anbefalinger om hvor vakker fotografi i seg selv / selv.
 1.  Med fotoshtatyva. Aller første, utprøvd i løpet av årene og ulike teknikker, samt den eneste akseptable selv blant profesjonelle fotografer måte. Du trenger et kamera og muligheten til å fange opp og forsinket stativ som kan erstatte eventuell horisontal overflate som du kan feste kameraet stødig.
  Hvor vakkert fotografi i seg selv?
   Installere utstyr i stativ og selvutløser modus velger. De fleste amatør modeller har standard tid skritt forsinkelse utløser, velg praktisk for deg, eller finne passende forsinkelse empirisk. Denne funksjonen er sannsynligvis fordi den første gangen vakker fotografi i seg selv ikke gå med et stativ nesten ingen. Dette er forståelig, fordi med denne ordningen ser du ikke skytingen ramme søkeren og tvunget til å posere nesten tilfeldig.
   Få kan forenkle jobben din hvis pre-build ramme, ser gjennom linsen til stedet, som ligger et par minutter du velge selv. Du kan sette det en bamse eller annet egnet sted for størrelsen på objektet, som vil fokusere på midtrammen til å resultere i et bilde du ikke var "klippe" armer eller ben, og ikke minst hodet (selv om slike hendelser er ikke uvanlig for nybegynnere).
   Mer komplekse modeller av kameraer tillater lavere lukker hjelp av en fjernkontroll, og dermed, selvfølgelig, mye enklere. Tradisjonelle mekaniske kameraer, men i stedet for tidtakere og fjernkontroller å forsinke skyting festet en liten kabel som fungerer som sender signal. Hold den i dine hender ikke så komfortable, og det er en risiko stativ og flytte hele sammensetningen.
   Kanskje kameraet kan ikke bare sette en timer, men gjør noen skudd på rad. Burst - er en ekstra mulighet, er ikke det mer sannsynlig at minst ett bilde vil bli vellykket. Med den kan du gjøre morsom sekvens av rammer, som endrer uttrykk eller er nye detaljer. Når du mestrer de tekniske aspektene ved fotografering med stativ, sørg for å vise litt fantasi til bildene kom ut virkelig vakker og uvanlig.
   Med front kameratelefon. Med bruk av smarttelefoner, har denne metoden blitt utrolig populær, og selv fikk berømmelse iboende del av bekymringsløse "liv. Faktisk er det faktisk litt forskjellig fra bildet i Skype eller disse bildene som gjør banken webcam for å bekrefte identiteten til kundene. Innholdet ramme og skuespill er helt avhengig av personen. Så ikke nøl, om nødvendig bruke denne metoden hvis oppløsningen frontkameraet på telefonen gjør det mulig å ta bilder av grei kvalitet. Ellers bildet vil være klar, kornete, farge spotvoryatsya dette bildet og enda en strekning å ringe mislykkes vakker.
  Hvor vakkert fotografi i seg selv?
   Fotografere på den måten, prøv å sitte vendt mot lyskilden til alle funksjonene til et godt ruvet og lampe, i henhold til reglene var bak fotograf ", en rolle som i dette tilfellet er telefonen. Hånd holder det, rett og utsalgssteder som mulig for å lukke ikke er forvrengt linse av ansiktet ditt, som det skjer når du viser et juleball. Først vil bygge rammen, ser på skjermen på en smarttelefon, men før du trykker på bryteren utsikt linse. Ellers vil bildet du bli fjernet fra hennes øyelokkene hengende.
   Heve og senke hånden, snu og vippe hodet fra side til side, justere vinkelen og skyggene faller på ansiktet ditt. Dette vil bidra til å unngå uforholdsmessige overføre funksjoner med utrolig utvidet haken og kjeven for bred. Men ser litt skjeve på hevet over øynene kan formidle Kameraet har en myk, smal hake og visuelt forbedre skjønnheten i dine øyne.
   Fotografere bare en del av ansiktet for å vise sminke, smykker, bedre lage et fullstendig bilde, og deretter kadruyte det, slik at bare den ønskede delen av bildet. Ellers, også tar med deg kameraet til ansikt du få dårlig kvalitet bilder og forvrengt bilde.
   Med speilet. Den andre nåværende trenden av selv-skyting, uten bruk av noe som ikke har vært noen moderne jente.
  Hvor vakkert fotografi i seg selv?
   For å bli en typisk heltinne av vitser om emnet, gjør disse bildene nøye. Før du tar et bilde av deg selv, nøye inspisere rundt, interiør, gjenstander og mennesker også falle inn i rammen. Dette er spesielt råd for fotografering hjemme. Å se det samme hele tiden snubler dem og kaster sine hender, slutter vi betaler oppmerksomhet til dem. Men de vil utføre i bildet som bakgrunn og vises bak ryggen din i all sin prakt.
   Selv med et sterkt ønske avstå fra unaturlige positurer i speilet. Hvis du virkelig ønsker å demonstrere utmerket form - gå til speilet og napivbokom bare litt over prognosen. For mye bøying midje kan virke tiltrekkende, men andre han er sannsynlig å minne sykdommer i ryggraden. Det samme gjelder for ansiktsuttrykk. Ikke prøv å skildre bildeopptak eller glede, som ikke virkelig føler i øyeblikket, om ikke en profesjonell skuespiller. Capriciously oppblåste og / eller utstå fremover lepper har blitt en sosial myte og derfor ikke gi deg attraktiv for andre. Vær deg selv: myk smil, fryse og ta et bilde som formidler stemningen og utseende nå, og hva er verdien av slike bilder.
   Med fotoavtomata. Har ingenting å gjøre med fotorushnytseyu og er en liten boks, inne som er en stol og plassert kameraet. Disse hyttene er ofte installert i shopping- og underholdningssentre og kan gjøre ett eller flere av dine egne bilder, og deretter få dem trykt på papir. Du kan ta bilder alene, sammen eller hele selskapet (hvis pomistytesya inne alle sammen).
   Vel, at før hvert klikk på lukkeren du ser deg selv på en ganske stor skjerm og kan kontrollere kroppsholdning og ansiktsuttrykk. Ikke praktisk at intervallet mellom bilder er liten, så du må være på tide å orientere og fryse før kameraet. Prøv å blinke sjeldnere og tenke over på forhånd at personalet ikke å kaste bort tid på denne maskinen i boden. I tillegg bidrar dette verktøyet ut stor når du trenger å raskt ta bilder for å dokumentere.
   Med fantasi. Tips samofotohrafyrovanyya nesten ubegrenset, og du kan komme opp med dem som de vil. For eksempel, i stedet for et speil for å bruke hvilken som helst overflate som reflekterer eller gå på en fotoseanse i et eget rom ler. Noen ganger er det et forvrengt bilde vises enda mer vakker og interessant ordentlig. Prøv å fotografere reflektert i vinduet på din favoritt butikk eller på TV-skjermen (dataskjerm).
   Alle disse teknikkene er mye brukt av mange mennesker som eksempler, kan du lett finne på nettet. Noen ganger forteller det en god idé og gir nye positive følelser. Å fotografere den vakre selv, viktigst holde en sunn selvkritikk og prøve å se seg selv som "den del." Ikke bli forvirret av den tilsynelatende skyting denne tegneserien. Selv Hollywood-stjerner ikke stoppe det, så veltalende vitnesbyrd til deres side på Facebook og ynstahramme. Forresten, kan det også se etter inspirasjon og et par triks.  
 Dagens musikk følger oss overalt. Vi våkner opp og slår på radioen, gå på jobb og lytte til musikk fra spilleren eller telefonen og hele dagen mentalt synge favorittsangen din. Og våre konserter i badet - det er noe! Men hvordan de skal opptre på scenen mange av oss bare kan drømme om.
 Du skulle tro at dette er nødvendig for å ha talent. Og du har verken røst eller hørsel. Vi er glad for å informere deg, gjør folk uten en stemme og hørsel ikke skje. Hvis du er en frisk person, og kan snakke, og stemme på den sangen du har. Og hvis du hører lyder fra omgivelsene, da har du en høring. Bare du trenger å gjøre utviklingen av disse ferdighetene. Og vi vil gi deg noen tips om hvordan du kan gjøre det.
 Det viktigste i sang - er et verk av en vedvarende og trening.

 Ja, faktisk er det folk som har gode sang data, men uten den riktige innstillingen priser kan de bo og ingen la merke til. Motsatt, de som ikke har spesielt vakker stemme, gjennom harde leksjoner i vokal lykkes.
 Forresten, på scenen av de fleste sangere. Hvis du lytte til noen av dem i begynnelsen av en kreativ måte - du ville bare livredd for sin sang.
Hvordan kan jeg lære å synge bra?

 Så ikke vær trist, du er ikke verre og pop-sangere også kan lære å synge bra, selv hjemme.

 Start med liten


 Selvfølgelig gjør du det selv det vil være svært vanskelig, som ledes av stemmen til lærerens hjelp er svært viktig. Men hvis du ikke har tenkt å erobre den store scenen og ønsker å lære å synge bare for deg selv, hjemme øvelser du vil være nok. Det viktigste - det er engasjement og din innsats.
 Så du ønsker å synge, men vet ikke hvor du skal begynne. Dette vil hjelpe noen av våre tips og leksjoner.

 Utvikle hørsel


 Først av alt, må du jobbe på høring. Således, for å synge brønnen bør være godt hørt. For noen sanger er svært viktig å treffe notene. Selv folk med en meget vakker og kraftfull stemme, men at falshyvlyat ikke faller inn notater - umiddelbart ødelegge inntrykk av sangen. Derfor er det viktig for deg å høre nøyaktig hvordan å synge og hvor du trenger å ta notat. Har du ennå vakker stemme, men hvis du riktig utføre sangen - vil det være fremgang.
 Så for å utvikle øret ditt, må du utføre daglig mosjon "unison". Det er den samtidige peiling av to lyder i samme høyde. Ta deg tid til å synge sine favorittartister.
 For å starte, må du trene ett-notat, for eksempel lyden av gitarstrenger eller nøkler, eller velge en solid lyd. Og prøve å få den samme lyden i kor. På første forsøk du absolutt ikke vil fungere, så prøv igjen og igjen til du kommer resultatet. Og vet at du har hørt i samklang?
Hvordan kan jeg lære å synge bra?

 Det er veldig enkelt - hvis du utgitt av lyd og lyd, som etterligner du begynner å høres høyere mens du synger med vanlig volum, så er du i kor. Dette fenomenet oppstår når det er en resonans, det vil si to identiske tone lyd overlapping. Hvis du føler det, da har du alle feilet.
 Nå kan du begynne å høres annerledes tone. Så inntil du lære å synge lyden av forskjellige høyder. Hvis du har det bra på det, kan du gå direkte til utførelsen av sanger. Det er best å velge en enkel sang fra din favoritt artist, som det vil være lettere å tune. Nå prøve å få ham i kor.

 Lære å høre


 En annen meget viktig regel for de som ønsker å synge - er å lære å høre deg. Så hvordan er det du gjør vokal på egen hånd uten en lærer, vil du ikke noe poeng til dine feil. Det er derfor viktig å høre at du synger. Du må ta en vane hver gang og spille inn sangen på tape.
 Så sørg for å analysere den, men ikke fra standpunktet av kunstneren, og som en ekte musikk kritiker å vite hvilke steder du sfalshuvaly og hvor nedotyahnuly notat. Og likevel, i begynnelsen, du kan synes at kontoen er ikke stemmen din. Dette skyldes det faktum at vi har i oss selv hørt stemmen hans på en annen måte enn ved andre som lytter til oss. Omsider du blir vant til det.
 Det er viktig å puste mens de synger. Dette er trolig den viktigste regelen. Fordi hvis du er galt å innhalere og puster, slutten av sangen bare begynne å kvele og kan ikke ta notater ønsket høyde.

 Så hvordan skal puste når synge?


 For å kunne lage lyder mens synge og ikke kvele, du puster mage, ikke dypt, bør altså puste være involvert membran og nedre ribben. Inspirasjon bør være rask og kort, og puster sakte og jevnt. Skal puste nese.
 Det er viktig å lære å kontrollere pusten. Du må være nok inspirasjon og utløp for å synge en setning til slutten uten å avbryte sin ekstra pust. Nøyaktighet på hvordan du puster lett kan kontrolleres - bare la hånden på magen hennes og når du forstår hva du puster.

 Spesielle øvelser


 Det finnes øvelser for å hjelpe forberede deg på riktig pust og sang.
 Den første øvelsen kalles "pumpe". Du må være i en stabil - føttene skulder bredde hverandre, armene utvidet langs kroppen. Så du trenger å lene seg fremover. Hendene og det bør være direkte og rettet nedover. Dette bør gjøres gradvis. Pass på å huske å puste. I korte raske åndedrag bør bøye nesen og puster langsomt for glatt - rette. Denne øvelsen skal utføres 8 ganger 12 tilnærminger som lente seg åtte ganger, hvilte, og gjentok tilnærming.
 Den andre øvelsen kalles "omfavne". Sin essens er at du trenger å omfavne hans hender, som om omfavner. Denne hånden kan ikke krysse og må holde dem i skulderhøyde. Når armene for å gjøre en rask pust og utvannings hender - glatt puster. Prioriterte hender bedre ikke å endre - da vil du oppnå de beste resultatene, forberede lungene, pessar, stemmebånd og strupesang.
Hvordan kan jeg lære å synge bra?

 Vel, selvfølgelig, ikke glem om riktig artikulasjon og diksjon. I synger veldig viktig å kunne ordentlig åpen munn. Det avhenger av kvaliteten på lyden utstedt. Du må også være i stand til å tydelig uttale bokstaven og ikke svelge endelser. Du kan trene på skorohovorkah.
 Det er viktig å forberede sangstemmen. Dette vil hjelpe deg rozspivuvannya. Nybegynnere kan råde sangere slike rozspivuvannya: li-lu-le-lo, mi-th-th-mo, Ri-ru-D-Ro, Cree-Cruise-kreditt-Cro, Guy nd nd nd og så videre. d.
 I alle fall, for å konsolidere den kunnskapen som trengs praksis sang er ikke noe unntak. Derfor, for å få et resultat, og du må lære å synge hver dag for å jobbe med seg selv. Selvfølgelig, hjemme, vil det ta mye mer tid enn en erfaren lærer. Det viktigste - ikke gi opp, og da vil du lykkes.
 Men hvis målet ditt - for å utføre på den store scenen, i så fall trenger du bare ekspertråd. Og best egnet for denne rollen læreren hørelære. Hele denne metoden for å prøve å riktig sette stemmen din. Denne læreren vil kunne velge den prisen du øvelser for å hjelpe deg å lære å synge vakkert.
 Alder er også viktig. Voksen mye vanskeligere å lære å synge enn barnet. Grunnen er veldig enkel - barn raskt forstå alt, og dessuten er det lettere å trene stemmebåndene, fordi de bare begynner å dukke opp. Så hvis du vil at barnet skal bli sanger - bør det gi en musikkskole så tidlig som 5-7 år. Da barnet ditt vil glede deg med sin suksess.
 Sang og musikk gjør livet vårt vakre. Ikke nekte deg selv denne gleden. Juble for deg selv og andre!  
Яндекс.Метрика