Hvordan å arrangere en julefest


 Innhold:
 •  Hvor du skal feire nyttår
 •  Hvor mange måltider bør være på bordet
 •  Trenger et tre hvis huset ikke barn
 •  Jule Tilbehør
 •  Kveldsprogram
 •  Nyttårs gaver


 •  År er i ferd med å avslutte, og du tenker på nyttårsfeiring? Det er riktig! Jo før du tar vare: sammensetningen av kvelden, lage mat til bordet og dekorasjoner for rommet, jo mindre problemer du vil ha et nyttårsaften - fordi alt vil være klart på forhånd! Hvis du ikke vet hvordan du skal holde en julefest for seg selv og sine kjære, vil vi fortelle deg hva du skal se etter.

   Hvor du skal feire nyttår


  Hvordan å arrangere en julefest
   Hvor du skal feire nyttårs ferie
   Planlegg feiringer med familie og venner alltid begynner med en diskusjon av problemet. Mange er tilbøyelig til overtro, tror at suksess i det nye året vil avhenge av hvordan du vil være en ferie. Ifølge deres teori, hvis ikke feire nyttår hjemme, er det en risiko for at hele året vil være ulønnsom. For nyttårsaften bordet var tom, ble ingen gaver gitt, var det en spesiell festlig atmosfære. Hvis du tror på Tegnene er bedre ikke forlate huset! Hvis du er fri fra fordommer, er det mulig at du vil ønske å feire nyttår på en fest med venner på en kafé eller restaurant, eller kanskje til og med til en viss eksotisk land, som på den tiden var veldig varm.

   Hvor mange måltider bør være på bordet


  Hvordan å arrangere en julefest

   Ikke nødvendigvis stokk tall "Twelve". Dessuten er det ingen som tvinger deg til å fokusere på kjøttprodukter, originale salater, frukt, søtsaker er perfekt til champagne - en drink som var en tradisjonell nyttårsbord. Hvis du vil stå før spørsmålet: mengde eller kvalitet, må du huske å stoppe på den siste. Unn deg denne kvelden delikatesser.

   Trenger et tre hvis huset ikke barn


  Hvordan å arrangere en julefest
   Trenger treet
   Jule symboler, ellers hva er det nye året? Natural Tree House skaper en unik atmosfære - lukten av barnåler omslutter alle rom; dens en ulempe - nåler! Kunstige juletrær er også veldig bra - de er ikke dårligere enn naturlig plenitude; spesielle smaker som er gjennomsyret med sine grener, gi effekten av furu duft. Endelig er de praktiske, etter å ha tilbrakt et år med dette treet kan møte ferie mange år - og ingen nåler!

   Jule Tilbehør


  Hvordan å arrangere en julefest

   Når du bestemmer hvordan man kan organisere et julebord for din familie eller venner, ikke glem viktigheten av utformingen av rommet der tabellen vil bli dekket. Vakre lysekroner, originale lys, figurer av julenissen, dyr figurine (symbol av året), Garland, gavepose - alle iboende egenskapene til det nye året. På grunn av dem i huset skaper en spesiell atmosfære av nyttår ferie.

   Kveldsprogram


  Hvordan å arrangere en julefest
   Nyttårskveldsprogram
   Dette problemet er veldig individuelt. Nytt år - en ferie familie, og hver familie har sine egne tradisjoner. Noen mennesker liker å feire alle hellig aktivt, organisere konkurranser, spill, invitere animatører utvalgte musikkprogram på nyttårs nødvendigvis gjelde for selskaper som tilbyr møte med julenissen og Snow Maiden. For annen fast ferie når dagen eller kvelden tilbrakte stille, fredelig, med familie, uten for mye oppstyr. Vil lage sin nyttårsaften til å spille, danse, synge, lage fremmede i huset - ferie vil bli bortskjemt.

   Nyttårs gaver


  Hvordan å arrangere en julefest
   Gaver nyttår
   Husker som barn du har ventet på julegaver? Enig i at som voksne, har du fortsatt elsker overraskelser. Så tenk om små podarunochky for alle som vil være nyttårsaften på bordet, er det nødvendig. Uansett om det er dyrt ting eller beskjeden suvenir, kanskje, en ting laget av hendene - det viktigste å ta hensyn til sine kjære!
   Forbered deg på det nye året for å møte ham i godt humør: la ham lykkes i livet ditt!  
  Hvordan å pakke en nyttårsgave


   Innhold:
 •  Fire måter


 •  Snart kommer den nye 2014, som vil sikkert bringe hver person mer lykke, kjærlighet og suksess. For at dette skal bli uforglemmelig fest for familie og venner, sørg for å forberede lansert. Tross alt, er ingen nyttår komplett uten en vakker og fargerik presanger under treet frodig grønn.
   Det er verdt å merke seg at kjøp av jule Present er svært tidkrevende og kostbar øvelse. Derfor, før du går til butikken, bør du forberede en liste over alle de menneskene du besluttet å behage sin oppmerksomhet. I tillegg anbefales det å tenke på hva gaver du kan kjøpe for sine slektninger, og hvor mye penger bør ta med deg.
  Hvordan å pakke en nyttårsgave
   Gavepapir
   Mest høy kvalitet og merkede produkter selges kun til en høyere pris, og ta med dine venner kinesiske produkter ikke egentlig ønsker. Derfor, hvis du har et stort antall slektninger og venner, er det best å ta et rent symbolske gaver, men god kvalitet. Imidlertid bør det bemerkes at medlemmene av hans familie bedre ikke å spare, fordi barn og ektefeller bør gi bare de beste og nyttige produkter.
   Etter alle gavene kjøpt, må du tenke på hvordan du kan pakke en nyttårsgave. Tross alt, vi vet alle at det første inntrykket er en emosjonell og inspirerende. På grunn av dette faktum bør alltid prøve å vikle hver nyttårs presentasjonen slik at det ikke vil skuffe din kjære.
   Jeg er sikker på at mange har sett i kjøpesentre kiosker slike som for et gebyr gjennomføre en rask gavepakking. Selvfølgelig, noen ganger disse tjenestene virkelig hjelpe ut fordi de ikke alltid har mulighet til å kjøpe produktet, og deretter utføre det hjemme. Men bruke tjenesten representert kiosker tillatt hvis du bare har en eller to presentasjoner. Men som regel nødt til å kjøpe julegaver veldig mye, og derfor billigere å pakke sine egne.

   Fire måter


   Å trekke vakker gave, ikke nødvendigvis har en rik fantasi. Tross alt, sikkert alle kan håndtere papp, lim og saks, og det er alt du trenger for den opprinnelige utformingen av nåtiden.
  Hvordan å pakke en nyttårsgave
   Pakking-box
 •  Fargerik eske. Hvis du har kjøpt et nytt år uten en gave boks, eller det ikke ser svært attraktive, er det best å gjøre denne pakken alene. Du trenger farget papp eller tykt papir til skriveren, linjal, blyant og saks. På Internett kan du finne mange ordninger som enkelt lage en boks. Det skal også bemerkes at den passende mønster bør velges basert på det faktum, som har dimensjoner på presentasjonen. Alt du trenger for å bygge den pakken er nedlasting ordningen, tegne en linje på en papp nødvendig bøyes ham papir, foreta nødvendige kutt og samle boks. I tillegg kan du i stor grad forenkle denne prosedyren, men det må ha til rådighet en fargeskriver.

 • Hvordan å pakke en nyttårsgave
   Pakking som godteri
 •  Original emballasje-candy. For de som ikke vet hvordan de skal pakke en nyttårsgave stor størrelse, kan tilby sine egne produkter tredimensjonal boks i form av godteri. Du trenger ensfarget papp (med jule tegn), tannkjøtt (satin bånd, buer, etc.), saks og lim. Skjær et mønster under ordningen, må det være ferdig montert, satt i gave, og deretter knytte kanten ved hjelp av elastiske bånd eller spesielle emballasje kassetter. Det bør bemerkes at fra den originale esker, vil godteri være helt fornøyd med noen barn.

 • Hvordan å pakke en nyttårsgave
   Strikket emballasje for gave
 •  Strikket emballasje. Hvis du liker makramé, strikking eller hekle, kan du trygt bruke sine ferdigheter til å skape en unik gave emballasje. Det bør bemerkes at bruk av denne metoden kan du enkelt knytte mange forskjellige bokser eller forberede juleposer for små gaver. Tegning og farge kan velges, både selvstendig og dra nytte av Internett.

 • Hvordan å pakke en nyttårsgave
   Bag for gave
 •  Kartongemballasje. Ikke alle gaver har standard former og størrelser. Og å pakke disse presenterer, krever mye tid og krefter. Men, kan vedtaket tjene som en vanlig klut, som selges i spesialforretninger. For å gjøre dette, velg tykk lys materiale med brukket mønster, og velge hensiktsmessige bånd, buer og annet tilbehør. Det bør bemerkes at denne vesken er perfekt for tunge julegaver. I tillegg kan en slik emballasje av tett vevet fortsetter å være nyttig for å inneholde andre objekter.
 • Яндекс.Метрика