Hvordan å beregne renterHvordan å beregne hvor mye en verdiene økt i forhold til den andre prosent? Ofte i investeringsaktiviteter bør være i stand til å trekke en viss prosentandel av beløpet eller prosenten for å beregne den opprinnelige beløpet økes. Videre kan dette matematisk operasjon være nyttig i tilfellet av kreditt betalinger, beregne forholdet mellom inntekt / kostnader, ved hjelp av de sammenlignende prosenter uttrykt. I denne artikkelen vil jeg vise hvordan du kan beregne hvor stor andel økt til det opprinnelige beløpet. For eksempel den opprinnelige beløpet var 43 gjennom 48. Som tid ble regnet på andelen økt opprinnelige beløpet?
Den første metode:
Du må beregne hvor mye økt mengde.
48-43 = 5.
På fem økt opprinnelige beløpet. Anta at 43 er 100%. Dele 100 med 43, dele dette nummeret prosent (100%) på den opprinnelige beløpet.
100/43 = 2 32 558
Deretter multiplisere differansen mellom de to tallene 5-2, 32 558
5 * 2 = 32 558 11 6279
Så vår beløpet økt med 11% 6279. Avrundet 11 6%
Andre metoden:
43 er 100%, 1% 43 dividert med 100
43/100 = 0, 43
1% av det opprinnelige beløpet er 0, 43. Deretter dele av mottatt beløp 0, 43
48/0, 43 = 111, 6279
av dette nummeret, trekke fra 100%
111, 6279-100 = 11, 6279
avrundet den resulterende nummer er 11, 6%
Våre resultater er sammenfallende, noe som betyr at vi har tellet korrekt, vår oppsummere 11, 6%. Med dette
hvordan å beregne renter
hvordan å beregne renter
skjemaer du kan telle hvilket som helst tall, og beregne hvor stor andel som økte opprinnelige beløpet.
Jeg håper informasjonen var nyttig for deg. I alle fall er det interessant å minnes den matte pensum på "hvordan å beregne renter  
Hvorfor folk smiler i gamle fotografier?Plukke opp noen gamle bilder. Det er veldig forskjellig fra nåtiden, ikke sant? Svart og hvitt. Tallene er i noen unaturlig stilling.
På forsiden er det ingen skygge av et smil. Jeg lurer på hvorfor? Hvorfor folk smiler i gamle fotografier?
Opprinnelsen til "stein" av folk i de gamle bildene
Hvorfor folk smiler i gamle fotografier? Det er flere muligheter:
1) Langvarig eksponering.
Den første måten å få bilder av naturen kalles daherotypyey. På vegne av kunstneren Daguerre som har publisert dette metoden. Og det skjedde i 1838 hendelsen.
Naturligvis forvente noen teknologiske rede for. Fotografering kom gjennom forsølvet kobberplate. Umiddelbart før du tar det avsatt jod damp. Plate blir følsomme for lys.
Fotografert objekt er plassert på et sted solen. Han måtte stå eller sitte stille. Ellers vil bildet ikke fungere. Tvert imot sett kamera på stativ, inne som var allerede sølvbelagt kobber plate. Åpnet linse.
Til joddamp handling begynte og bilder manifestert, måtte vi vente femten minutter til en halv time. Det er klart at en så lang tid, folk vil ikke være i stand til å holde et smil på ansiktet ditt. Alle musklene vil bringe. I den samme tid "fly fugl" var ikke kjent. Forresten, dette uttrykket også ut på det tidspunktet. Han måtte holde oppmerksomheten til rastløse gjenstander.
2) Den sjeldenhet og høy kostnadsbildet.
Den første fotopryborы hadde råd til ikke alle. Følgelig, fotografen var veldig dyrt. Bare rike mennesker kan fikse seg selv og sine kjære på film. Bare noen få ganger i mitt liv.
Inntil da forberedt veldig nøye. Gjort hår, kledd, kjemmet og vasket barn. En galla hendelse som egnede høytidelige uttrykk folk. Snarere er det menneskene og tanke. For sjeldne tilfeller alvorlig ansikt fotohrafyrovanyy mer egnet.
3) Ikke den beste forutsetning av munnen.
Liker, tannleger var også sjeldne. Og stenge folk nittende århundre visste ikke hvordan du skal lete. Ødelagte tenner karies, møtte napivzohnyli rundt hver sving. Slik at folk ikke liker deres show.
Skriv ut tvilsom. Hvis tennene var dårlig, de var nesten verst. Det er ansett som det normale på den tiden. Folk kunne ikke skamme seg over deres smiler gjennom tennene.
Et annet argument mot denne versjonen: ikke alle hadde kurver og napivzohnyli tenner. Videre kunne velstående mennesker (de som hadde råd til fotograf) råd til en tannlege. Men bildet med alle satt tett komprimerte lepper og uten et snev av et smil. Derfor tenner uskyldig.
Jeg lurer på hvorfor folk forråde?
Sigarett smiler
Den mest sannsynlige virker den første versjonen. Det var vanskelig å holde et smil på ansiktet ditt i lang tid. Og folk ikke ønsker å ødelegge den høytidelige øyeblikket sine ikke seriøse folk. Og hvorfor ikke smile. I denne forbindelse er det interessant studie av Nicholas Jeeves. Han studerte i detalj smilet i kunsten.
Det viser seg at for hundre år siden smil ikke er sett på som en nødvendig egenskap av humor. Disse menneskene i dag med sine smilende ansikter vise at de er glade og fornøyde at de er til andre. End xviii - midten av det nittende århundre - alt galt.
Europeerne var dypt overbevist om at smilet ofte bare fattige, drankere, ikke alvorlig individuelle og små barn. Velstående, utdannede og brakt opp, blir "skalyty tenner" venstre og høyre.
Se på bildene av Lincoln. Offisielle drakt galla ut og ingen spor av et smil på ansiktet hans alvorlig. Tross alt, var president i Amerika ansett som en mann med en god sans for humor. Undersøke bildet av Mark Twain. Uansett alder viste han før kameralinsen, et smil på ansiktet hans forfatter og humorist ikke tillatt. Videre kommenterte han på uttrykket i ansiktet hans. Liker, fotografering - er et meget viktig dokument. Han vil se våre etterkommere. Du kan ikke vises før dem i en rotete. Et smil er uakseptabelt.
Derfor alle kjente mennesker vi ser i dag er svært alvorlig og viktig.  
Hvordan bli en vampyrHvordan bli en vampyr interesse av mange unge mennesker. Vampyrer har alltid tiltrukket seg folk med sin mystikk, neopoznannostyu og sine evner. På grunn av det store antallet av skjermbildene filmer om varulver, vampyrer, zombier, og så, i særdeleshet, The Twilight Saga, mange tenåringer, inspirert av karakterene i filmen, ønsket å leve nattelivet å være udødelig Nosferatu og drikker blod av mennesker.
Stue Vampire
Hvordan bli en vampyrFør bli en moderne Dracula, bør betraktes som en funksjon av liv disse personene og se om du er klar til å gå for slike offer bare for å bli en vampyr. Alle før konvertere den til å være - å vente på døden, det er, må dø, og deretter blir til et lik blodsugere. Legg merke til at de ikke trenger menneskelig mat er hva de spiser - en blod. Siden denne udødelige skapningen ikke føle følelser, kan de ikke elsker, kan ikke bli koblet til en annen person, så det er ingen vampyrer ingen familierelasjoner og relasjoner. Mange unge drømmer om det å radikalt forandre livet ditt. Selvfølgelig, Hollywood-filmer på livet av vampyrer, spår kjedelig liv fullt av opplevelser og nye venner. I tillegg har hver av disse bildene hovedpersonen vampyr må vises vakre ledsager, med hvem han har en voldsom lidenskap og kjærlighet. Ifølge usikker tenåringer, se filmer, tror at den eneste veien ut av deres dystre liv kan bare bli en vampyr.
Vampyrisme
Konvensjonelt, kan alle vampyrer deles inn i to grupper: de som lever av blod, og såkalte energivampyrer. Det er de som er ekstremt blodtørstige og kan ikke være rundt folk, men folk er i stand til å kontrollere sine impulser, de er roligere. Energi igle passe tettere til valg av offeret, velger seg selv som en "feed" av mannen talentfull, intelligent.
En annen måte: gjennom bitt
Hvordan bli en vampyrDen mest trofaste og effektiv måte som appellerer til de blodsugere - er å bli en ekte vampyr bitt. For å gjøre dette, beregne habitater av disse skapningene (f.eks, kirkegård, ser frisk grav), og prøve å komme sammen med dem. Hvis du kan overbevise en av disse skapningene så mye ønsker å være en av dem, så kanskje de vil være enige om å ta i en gruppe av en annen vampyr. Men alle som kjenner til og med litt om livet krovopyytsah innser at dette ikke er så lett. Det faktum at de er av natur ganske avsky og valget av offeret, de passer meget nøye. Derfor svak vilje og pløsete individer er ikke interessert i vampyrer som gjenstand for mat, for ikke å nevne det faktum at dette tilbudet vil fortsette å slå et medlem av hans samfunnet. I denne forbindelse, vampyr bite ganske sterk sunn mann i sin beste alder, se deres kropp og helse enn usikker whiners, imploring slå deg selv i en av dem. Før du går på jakt etter steder der vampyrer forsøker å endre seg til det du var interessert i et mulig vampyr, var at han tilbud.
Hvordan bli en vampyr akkurat nå ved forbannelser
Denne metoden er ansett å være ikke så effektiv, men også effektiv. Hvis du noen gang har mye sint og fornærmet deg kjære mann, kan denne mannen med et hjerte du forbanner. I forbannet mann vil ikke lenger zalazhyvaetsya liv, fungerer det ikke, og så kanskje en slik person er i ferd med å bevege seg i retning av vampyrer.
Hvordan bli en vampyrNoen forskere slavisk mytologi hevder at det er en gruppe mennesker som i kraft forutbestemt til å bli en vampyr.
- Fem gutter på rad i familien, der barn er født bare.
- Og denne kategorien inkluderer barn hvis fødselen ikke sprekke membraner, og de ble født,
som folk sier, skjorten.
- Også hos barn født med tenner, mer sannsynlig å bli en vampyr enn noen andre.
Sterkt ønske
Hvordan bli en vampyrHusk også at alle meninger materiale. Så hvis du vil ha noe veldig mye, vil det skje. Det eneste spørsmålet er om du vil at den skal være deg da. I mellomtiden, du bare kan drømme om, kan du prøve i det virkelige liv og leve reinkarnert vampyr livet. Her er noen råd for dette:
- Det er nødvendig å gjenoppbygge din rutine, fordi vampyrer sove om natten og sove om dagen og skjule fra sollys.
- Basert på en solrik dag utenfor, bruke solkrem, bør vampyr ikke være brun.
- I stedet vampyrer forskjellig smertefull blekhet som pulverisert hvit pulverisert ansikt bør være grunnlaget for din daglige makeup.
- Husk at disse blodsugerne kan ikke være overvektig. All udødelig utseende for tynn og utmattet, og ingenting i denne merkelige, fordi ett blod komme seg, ikke fungerer. Så hvis du har et problem med å være overvektig, bør de fjernes umiddelbart.
- De aldri smile og ikke ha det gøy. Deres evige følgesvenn - en sorg, tristhet og omtanke.
- Endre din garderobe, nå skal det bestå utelukkende av svart mørke ting.
- De vampyrer er ingen senger, de sover og resten i sine graver som mulig kast fra sitt hjem seng og erstatte den med kisten.
- Se filmer om Dracula, lese forskjellige bøker(Levkyevskaya EE "Vampire", Barber, Paul: Vampires, Burial og død: Folklore og Reality)Å få mer kunnskap om livet til dem du ønsker å være.
- Og til slutt, se tannlegen din ber deg om å bygge ekte vampyr hoggtenner som du vil være i fremtiden enklere og mer praktisk å bite sine ofre.
I folklore sier at vampyrer er etterkommere av flaggermus at denne måten var det første menneske-smitte. Vampyrer særegne blek hud, er de ikke underlagt sykdom, og de har ingen familie. Å drepe vampyren må drepe osp eierandel i brystet, halsen, eller bruke et innlegg fra kirken med hellig vann.
Noen sa en gang: "Vær redd for sine ønsker, har de en tendens til å gå i oppfyllelse." Så tenker mange ganger hvis du trenger denne vampyr liv og denne introduksjon til de overnaturlige krefter. Kanskje mye lettere å realisere seg selv og sitt potensial i det virkelige liv, og lære å nyte de vanlige tingene som omgir deg, og elsker levende homofile mennesker nær deg enn å drømme om noe uvirkelig?  
Яндекс.Метрика