Hvordan beregne rente%
 I dagliglivet kan man stå overfor behovet for å beregne prosentandelen av hvilket som helst antall eller prosentandel for å bestemme sammensetningen. Definere formelen for beregning prosent noen enkle måter.

 Alternativ 1.

 Vi finner at andelen av antall 14000 er 560. Selvfølgelig high school matematikk kan huske at 1% - a hundredel nummer. For å hjelpe kan komme måte kalles "andel". Det nummeret, som beregne renter, betegnet som 100%. Mindre merket med x. Deretter ligningssystemet ha form:


 14000 - 100%
 560 - x%

 Peremnozhaya tvers, vi får likestilling: 14000h = 560 * 100. Det er lett å finne at x = 4. Hvis vi beregne prosentandel, er det 560 4% av antall 14000. Eller, oversette i en kjent systemfaktorer, er antall tjuefemte av 14 tusen.

 Alternativ 2

Hvordan beregne rente%


 Hvis hånden er en kalkulator, og svaret du trenger raskt, kan du bruke en annen metode. Hjelp problem med det første alternativet gjøre følgende: 4a 14000 multiplisert med ett klikk i stedet for "%". Vi får 560 prosent fra 14 000 = 4%. Eller delt inn 56014000 og resultatet verbalt eller på en kalkulator for å multiplisere med 100. I dette tilfelle vi igjen finner prosentandelen av 14 000 er 560. Begge er fast og ikke krever komplisert tenkning.

 Alternativ 3.

Hvordan beregne rente%

Hvordan beregne rente%


 På samme svaret kan bli funnet på datamaskinen, eller for å være mer presis, redaktør av Microsoft Excel. Vi finner at en brøkdel av 14.000 tall er en prosentandel av 560. For en gratis celle tabellen sett skiltet "=", som vil markere starten av programmet beregningsformelen. Deretter rekruttere 560 * satt multiplikasjonstegnet, sette 100 og dele det hele til mer / 14000 og trykk "Enter" for å beregne. Det beregnede antall er nødvendig, og en fraksjon av et større antall. Ellers, kan vi beregne, for eksempel en tiendedel av nummeret. For å gjøre dette, legg = tegnet, skriver i en snor: 14000 * 10% ned og trykk "Enter". Responsen er et tall som ikke overstiger en spesifisert mengde prosent av dette nummer.

 Alternativ 4.


Hvordan beregne rente% Vi søker ofte delvis verdi ved hjelp av en enkel metode. Finn andelen er 21 nummer 89. For å gjøre dette, husk at 1 prosent matematisk hundredel av merkene. Vi betegner ved enhetsnummer 89/100 = 089. Deretter finne ut hvor mange enheter inneholdt blant 21 - 21/089 = 235%. Denne formelen beregne prosent betyr at nummer 21 er 23 og en halv prosent av nummer 89.  
Regler for oppførsel på pauseBreak er laget for å slappe av, kan du gå til spisestue, toalett og å forberede seg til neste leksjon.
Mange studenter tror at bruddet kan gjøre hva du vil: løpe, hoppe, leke, rop, lage bråk.
Studenter ofte glemmer at pause og elever, og lærere bør hvile. Noen må gjentas lekser å trygt svare i klassen som ønsker å trygt snakke i telefonen, har noen å gå til kantina eller biblioteket. Ikke glem at du ikke er alene på skolen at du er omgitt av klassekamerater og lærere behandler andre med respekt og omsorg.
Stillingen ved pause, prøv å slappe av og få styrke før neste leksjon.
I pausen oppføre seg rolig. Følg fremgangsmåten gråt ikke, og ikke presse hverandre.
Det er forbudt:
• presse hverandre;
• bruke obskøne uttrykk og gester;
• kaste forskjellige gjenstander;
• slåss og bruke fysisk makt;
• å spille farlig spill, ta handlinger som kan forårsake skade og skade på skolens eiendom;
• Kjør gjennom korridorer og trapper, i nærheten vindusrammer, glassvinduer og andre steder ikke er egnet for spill;
• henge over skinnene, flytte ned til rekkverket, publikum på trappene;
• nibbling frø;
• lytte til spilleren.
I tillegg, synkende og klatring i trapper, følger høyre side.
Ikke innhente lærere eller voksne er trapper eller nede i gangen, og hvis det må gjøres, og deretter be om tillatelse til å gå.
På et møte med lærere, skolens personale, foreldre og andre voksne pryostanovytes og si hei.
Vær forsiktig når du åpner og lukker døren; Solen ikke hånd i døråpninger, Ikke spill og ikke hlopayte dør.
Toalettbesøk, gå foran det unødvendig; toalett - dette er ikke riktig sted for samtale og sosialt samvær med venner.
Etter toalett ikke glem å vaske hendene.
Break- Er det ikke bare en tid til å slappe av, men også en mulighet til å forberede seg på en annen leksjon.
• Plasser orden og renslighet på arbeidsplassen: fjerne fra porteføljen av alt du trenger for neste leksjon, fjerne all unødvendig.
• Ikke glem å ta vare på renslighet i skolen. Hvis du ser søppel, fjerne den.
• Hvis en lærer ber deg om å hjelpe forberede seg til neste klasse leksjon, ikke gi opp. Det vil være veldig hyggelig og høflig når du spør deg selv slik bistand lærer (tørke bord, distribuere notatbøker, arrangere stoler, gå til bøkene i biblioteket, etc.).
• Hvis din neste klasse, må du hjelpe læreren til å håndheve disiplin i pausene.
• Når du endrer ikke kjøre klassen. Hvis en lærer ønsker å ventilere klassen og ber deg om å gå ut, gjøre som du sier. Du vil være mye enklere og mer behagelig å forholde seg til bare ventilert klasse.
• Når du endrer ikke spille og ikke kjøre med skarpe gjenstander: penner, blyanter, pekeren, saks. Du kan ved et uhell skade seg selv eller klassekamerater.
• Under ingen omstendigheter bør sitte i vinduskarmen, spesielt når vinduet er åpent. Enhver uforsiktig bevegelse kan føre til tragiske konsekvenser.  
Tradisjonelle skiltFolk ingen tegn på et nytt konsept for oss. Med dem vi står overfor hver dag. Det eneste spørsmålet er hvor bred vår forståelse og kunnskap om dem.
Det var de i antikken. Selskapet hadde ikke nok erfaring og data for å beskrive et bestemt fenomen. Følgelig ville at folk skulle finne en vei ut. Tegn og overtro ble dannet bare ønsker å forklare en bestemt hendelse, hvor essensen forblir mystisk og mystisk. Disse var de samme grunner som vi nå kaller tegn.
Folk skilt dukket opp i historien og med partnerskapet av "folk". Langvarig bruk dem i praksis bidratt til en dypere penetrasjon inn i bevisstheten. I dag, selv vitenskapelige teorier og avhandlinger kan ikke banke folk ikke forstår den vitenskapelige tilnærming til livet, som er uttrykt i den såkalte prediksjon av hendelser for å komme i dag (med skilt).
Det vil Folk. Dette navnet dem fokuserer på kilden til - folk. Forresten, hver nasjonalitet og deres skiltene er. Skiltene er ingenting som visdom et bestemt folk som bor i et bestemt område. Denne visdom samlet i århundrer. En generasjon dannet og dens påfølgende kringkasting, som igjen tilegnet seg kunnskap om retting under moderne forhold og sendt videre milepæler i historien.
Ofte i praksis, ved hjelp av en bestemt nasjonale tegn, får vi et positivt resultat. Men det er tilfeller der skiltene ikke fungerer. Dette er ikke en spesifikk liste, no. Det hele avhenger av situasjonen.
Det er normalt, fordi vi lurer på - "Så vi tror det eller ikke folks tegn? "Definitivt svaret er sannsynligvis i denne situasjonen kan ikke gis. Men analyse av problemet bør gjennomføres. Han vil gi oss minst noen resultater.

Rettferdiggjørelse Først - "Psychology of mind"

Anta kommer over en kvinne med tomme bøtter. Så hva? - Fortell deg. Men denne saken er et tegn, hvis du passerer denne måten dame, forventer trøbbel.
Og du, husker folks visdom mechetes på veien, prøver å løpe rundt bøtter tom og ikke gjøre det. Hele dagen ødelagt. Alt går galt: planlagt møte mislyktes, ikke kommer jevnt.
Er det et tegn på egentlig?
I psykologi dette er på grunn av deres tro. Det er ikke fulle eller tomme bøtter og kodet atferd forekommer på tidspunktet for realisering av negativ eller positiv faktor utenfor.
Man dirigerer alle dine tanker om at i dag er det absolutt ikke vil fungere. Så det skjer. Ikke fordi det er ment å være, men fordi vi har satt seg. Ga en imaginær koding "dårlig". Og hvis vi ikke vet skiltet, fordi da "dårlig" skjer ikke, og hvis det skjer, er ikke problemet knyttet til fakta fra fortiden.
Så psykologer si at når du legger merke til en positiv omen for deg, konsentrere seg om hennes sinn og alt du får. Hvis dårlig tegn som selv funnet, prøver å fokusere på det for ikke å forverre og bare tenke på den "gode" .Du får hva bygge som en modell din oppførsel.
Pros god vilje i dette tilfellet kan ikke bli oversett. En dårlig varsler ikke nødvendigvis vet. Her er en psykologisk teori om det.
Rettferdiggjørelse andre - "Case prediktor"
Folk Tegnene er rik erfaring samlet folk for en stund. Mannen var basert på resultatet, som brakte med seg en dette, eller at hendelsen. Og ingen tok opp saken og ikke to. Folk har studert problemet og analysert det.
Moderne sivilisasjon er basert på vitenskapelige dogmer som stadig spotter dårlig underårsakssammenheng mellom skiltet og den påfølgende hendelsen. I antikken, analyse av disse forholdene og riktig utforming av skiltene og laget en slags vitenskap. Som det er vår generasjon intelligent, men sinnet i antikken ikke ta.
I gamle dager for å signere sett "liv", så å si, det hadde fortsatt å prøve. Hvis det betyr at det hadde ingen, gjorde et slikt skilt og levedyktighet ikke forskjellig. Bare at bekreftelsen midlertidig og aldri igjen leppene til titalls generasjoner, og det ble bare mulighet til å videre, frikjent levetid.
Denne tilnærmingen gjør klare svaret på spørsmål tillitsforhold til tegn til antikken, men danner grunnlaget for å forstå oss ta, som noen kvazynauchnoy doktriner testet for år.
Rettferdiggjørelse tredje - "Signs of Destiny"
Det er en hypotese hvoretter alle våre liv fra fødsel til død bestemt. Denne definisjonen er vanligvis forbundet med religiøse forestillinger om skapelsen av hele programmet zemnoho.Ynohda livet ligger i oss, binder seg til makten av kosmos. Som om noen kosmisk energi som en stor magnet design vår daglige atferd, og dermed våre liv.
På hvilken side vi ikke ville ha nærmet seg spørsmålet om forutbestemmelse av alle ting, en ting er klart, vi kommer som tidligere forutsett høyere makter og tegn er noen tegn som kan fortelle oss akkurat hva du kan forvente. Slike skilt må være i stand til å dele lest og forstått. Kunnskap om disse utviklet seg over århundrer.
Etter analyse av problemet med tillit i folks tegn, kan du se på hva som er tegnene der. Alle varsler og overtro er delt inn i to grupper: gode og dårlige. Et interessant faktum, men mannen er lettere og raskere å bare huske det er et dårlig tegn, som henholdsvis bærer de negative konsekvensene.
Hvorfor er det grunn?
Det er veldig enkelt. Vår bevissthet, går behandlingen til hjernen vår informasjonsflyt, ikke lagt vekt på "god" fordi det er "godt" no-brainer for oss er, men den "dårlige" stopper og holder sin modell analyse. Så automatisk inkludert selvforsvar program innebygd i hjernen vår. "Good" ikke forårsaker nød, hva du skal tenke på det mye, men "dårlig" bør vurdere hvordan vi for eksempel forhindre seg eller konsekvenser.
Frykt avler fare venter oss dårlige varsler, som sopp etter regn.

Gode ​​folke tegn


Den første godt tegn:
 hvis huset slår retter - Vent til suksess og lykke. Imidlertid er lagring av knuste tallerkener og kopper strengt forbudt. Dette skiltet brukes aktivt i bryllup der for et bedre liv nygifte bort etter en tale presenteres toast og drikker vin glass innhold slått.

Den andre godt tegn:
Gypsy og det er å sørge for at det unge paret skal holde på en plate, med sin pause. Det er antall store fragmenter som de vil være, så mange barn.

Den tredje er et godt tegn:
hvis en person i hele kroppen liten svart føflekk - det være seg lykkelig. Av spesiell verdi er de føflekker som ikke er umiddelbart synlig (skjult under klærne eller håret dekket).

Den fjerde er et godt tegn:
Dette er den mest vanlige tegn, som er genetisk disposisjon. Hvis sønnen gikk til sin mor - han skal være glad og datter - hvis far.
Den femte er et godt tegn: nyfødt innpakket i en skjorte av hans far. Det antas at det vil bringe ham lykke til i livet
Selvfølgelig, det er ikke alle gode tegn, men noen av de mest populære folks tegn.
Fattiges tegn

Den første dårlig tegn:
 fugl fløy inn i huset eller banke mot glasset. Det er en tro på at fuglene lever sjelene til døde mennesker, og når en fugl flyr inn i huset til deg, betyr det en rask død for dem som bor i den, fordi den døde sjelen lever en pakt.

Den andre dårlig omen:
 svart katt går over veien. Med denne berømte skiltet er ikke så enkelt, er det viktig hvilken side av dyret går om deg. Hvis katten perebizhyt vei fra venstre til mennesket for ham å elendighet. Hvis, tvert imot - til lykke. For kvinnene folk signere virker i motsatt retning.

Den tredje dårlig omen:
 salt sølt på gulvet for å krangler i huset. Men problemer kan unngås. Ganske høyt latter eller treffer seg selv på pannen.
Den fjerde dårlig omen: tilbake til svikt. Hvis du allerede har gått utover terskelen, prøv å ikke returnere eller hans retur skorchyte ansikt i speilet.

Femte dårlig omen:
 velkommen forhånd (farlig for helten i dag). Det antas at hendelsene trekker fremover ingen mulighet for forekomst, dvs. død fødselsdag, f.eks.  
Яндекс.Метрика