Hvordan å bestå eksamen med utmerkelseAS eksamener
Å bestå eksamen som "utmerket", for å kunne riktig uttrykke sine tanker og kjenner materialet godt og ikke føle en følelse av frykt for læreren. Men vi vet alle at dette ikke er så lett.
Grunnen nezdachi kunnskap kan være hva som helst: vanskelig gitt motiv eller du bare ikke har nok tid til å grundig undersøke alt. I alle fall må ta eksamen.
Vet grunnleggende, liker ikke lærere og lærere - er stillhet. Hvis du vil se på læreren smart og vennlige øyne og ikke få målløs for de neste 30 sekunder, deretter sensor vil føre til en følelse av irritasjon, og sjansene for bestått eksamen vil falle tungt.
Du må forstå at læreren eksamen er også ganske vanskelig og langtekkelig prosess. Han var som du ønsker å få det overstått så raskt som mulig og uten problemer. Og før ham molchaschyy student eller elev - er et problem. Siden alle problem bør fjernes, er læreren sannsynlig å sende en student til å gjenerobre. Så husk at absolutt trenger å snakke.
I denne sammenheng oppstår spørsmålet - hva sier, hvis dårlig kjent emne. Det er best å si noe som har minst en grov forhold til faget. Husk at ingen lærer ikke er satt til å overvelde deg i eksamen. Vanligvis sensor alltid klar til å lytte, slik at han kan sette deg å vurdere, om enn lav.
Men det er tilfeller av personlig fiendskap mellom student og lærer. Negativ lærer å vinne er lett, fordi han er også en mann med sine følelser. Få den spesielle karakter av en lærer er ikke så vanskelig - de er godt synlig under læringsprosessen. Du vil bare nødt til å huske dem riktig og forstå at for å vinne fremtiden sensor.
En annen like viktig sak - En frykt for offentlige taler. De fleste mener at det i noen tilfeller lettere å dø enn å snakke til et publikum. Eksamen er en del av denne forestillingen. Spesielt hvis du ikke er foran en lærer, en komité bestående av tre eller fire personer. Men poenget er at læreren - er ganske vennlig publikum. Han ønsker å spørre deg så snart som mulig og få en vurdering эkzamenatorskyh plikter. Du trenger bare å overbevise meg selv dette faktum og forstå hva som virkelig er noe forferdelig vil skje.  
Regler for oppførsel på kinoRegler for oppførsel i samfunnet for studenter
Etikette for studenter. Etikette for Girls
Regler for oppførsel i filmene
Du virkelig liker å se forskjellige filmer på TV.
Men å gå på kino mye morsommere: en stor skjerm og kraftig lyd ... romantisk atmosfære forårsake svært forskjellige følelser.
Du kan gå på kino med kjæresten min eller foreldre.
Men det er ikke alt. Du kan også invitere ung mann i en film, så bør du sikkert vet hvordan selv bør gjennomføre i dette tilfellet.
Før du fortsetter vår diskusjon, vi ønsker å stille deg ett spørsmål: hva gjør du i tilfelle at allerede i begynnelsen av filmen du innser at han ikke lever opp til dine forventninger eller du har sett det en gang?

1. Plasser føttene på forsiden av den sittende person.
2. Sett på den store hårete cap og ville ikke ta den av før slutten av filmen.
3. Hvor ofte kan gå etter iskrem.
4. Kraftig opovestysh på alle de store hendelsene og fortelle ferdigstillelse av filmen.
5. Dodyvyshsya gjennom.
6. Gå umiddelbart.
7. glede oss over at det er mulig å snakke med en nabo til høyre.
8. Vil du tygger høylytt nøtter og sjokoladepapir grus.
9. Overføring til den siste raden og vyspyshsya.
10. Ring en venn og for et møte i et annet teater.
Regler for oppførsel på kino veldig likt med teater etikette.
Bare så skjedde det å gå på kino er vurdert som mindre formell hendelse, og dermed reglene er ikke så strenge.
Først utseende. Filmen går ikke nødvendigvis fullt så smart, du kan til og med gå med olabukser. Bare ikke glem at klærne skal være rent og ryddig.
Dernest i kino lov til å ta med popcorn eller godteri, men ikke trapeznichat for høyt eller kull.
Flagrende i filmen ikke er akseptert, samt høy latter og kommentar på hva som skjer. Generelt, disse "reglene gjelder ikke bare for kino, men for å se filmer hjemme vennlig.
Selvfølgelig, samlet seg for å se en film med venner i noen hjemme, er du spart fra å måtte kjøpe billetter og kommunisere med fremmede.
Men i dette tilfellet også, ikke kan forstyrre andre ser filmer med dine bemerkninger og vitser.
Og veldig veldig galt i begynnelsen for å si at du har sett denne filmen, og deretter utdype enn det er over.
I kinosalen du:
1) ikke sorysh;
2) ikke shumysh;
3) ikke oppfører seg frimodig;
4) ikke kommentere filmen utsikt eksperten;
5) og er på ingen måte chatting på telefonen.
Disse er de grunnleggende reglene. Vi håper at denne informasjonen vil hjelpe deg.
Og da vil du ofte invitere på kino eller teater, som i en hvilken som helst plass bedre å gå i hyggelig selskap.  
Groovy GirlsTegn kul jente
1. Du kjenner igjen
Du kan prøve i årevis for å tiltrekke oppmerksomhet til å vite om deg utenfor din klasse - puff, blåse opp kinnene, og resultatet er ... null.
Den nåværende popularitet kan fange deg uventet. Og det har ikke alle erklære høylytt sin eksistens. Gjøre noe bra, handling, Konkurrer, snakke, møte - og du sikkert vet.
2. Siden du er velkommen
At det med deg folk vil at du betaler oppmerksomhet til dem. De trenger deg til sin tildelte fra mengden. Hvordan oppnå dette? Starte seg selv å hilse folk. Kommer til klassen, først si, "Hei! "Eller" Hei! "Å se dette, vil guttene selv bli ønsket velkommen med deg.
3. Du er glad, smilende mann
Bare da vil du kalle Superski jente, ikke henge på sine andre problemer, og du er villig til å kommunisere. Problemene hans forsvant foreldre eller beste venn.
❧ Denne typen kommunikasjon lov - du kan være veldig dårlig, men ansiktet ditt til å være et smil eller et vennlig uttrykk.
4. Du er i det hele tatt tid
Men ikke bare ditt problem bør du la under hans seng. I sine relasjoner med folk ikke viser forakt eller misunnelse, ondskap eller hat.
❧ Ikke bare tilgi uhøflighet, arroganse og svik. Personer med slike kvaliteter umiddelbart utelukke fra sin krets av kontakter. Og du kan gjøre det bevisst for å nepovadno var.
Med alle de andre er alle like - med noen obminyaysya nikke, noen potsikavsya, hvor er du, noen nye ting sinn deg, fortelle en vits, lytte til nyheter. Gjør det enkelt og naturlig.
❢ den delen bør ikke være merkbart at du ønsker å behage.
5. I enhver situasjon du har en mening
Det er komplisert - noen har om emnet deres mening. Vær ikke som alle andre, og forstå hvorfor du er så avgjort. Og deres synspunkter må kunne forsvare og bevise at du har rett. Skummelt? Ikke noe problem det, med WHO vekst av denne muligheten kommer.
6. Du vet hvordan å kontrollere sine følelser
Folk som først gråter, så ler, og fem minutter å helle ut tårer, sier de raserianfall, og prøve dem spesielt å ignorere.
Det er folk som ikke kan beherske seg. Hvis de ikke liker noe eller noen ikke liker, de bare uttrykt. Og ikke å velge ord.
Br-r-r ekkel funksjonen. Hvis du ekkel mann, derav bedre side.
Dårlig reagerer på folk som deg og tillater andre å snakke om deg også. Og du trenger det?
7. På skolen du går for en grunn
Bare tenkende mennesker gå til skolen og henge ut tid til å bruke.
Selvfølgelig, mine venner - det er flott, men skolen fortsatt eksisterer for mer. Jeg vil ikke si patos som du mottar de nødvendige leksjoner i livet kunnskap. Uten sinus cosinus av dere en gang bodde. Skolen gir en annen - her lærer du å lære, kommunisere og navchayeshsya observere visse aspekter av livet, slik som voksen relasjon til hverandre, forholdet mellom voksne til barn, barn med hverandre. Det høres høyt Aleta skal kjenne liv i alle dens manifestasjoner. Og hvis du bare gå til denne skolen, kule jenter tittelen du mest sannsynlig allerede har.
8. Du aldri hamysh voksne
Selv om du er i dag en voksen er ikke riktig, sier du ingenting. Fordi, som du vet, stillhet - gull, er det veldig mye skjult. I tillegg vil dine ord oppfattes som uhøflighet. Sverger voksne - dette er det siste, bare en verre do.
9. Du zahoplyucha person
Livet rundt den vakre og fantastisk se ikke bare late mennesker. Du også tristhet, lengsel ikke være kjent, fordi du alltid har noe å gjøre. Lese, brodere, gå til klubber, morgen kjører i parken. Interesse i livet fører deg til nye steder, ofte du bli kjent med folk.
10. Du er easy-going
Ikke til skade for deres virksomhet, selvfølgelig. Men ofte, samtykker du til interessante forslag - gå på kino, ha en piknik, gjør noe uventet, slik som Domra mestre spillet.
11. Du er glad for å se mange selskaper
Lykkelig mann ofte kalt et vennlig besøk og fest, og han inviterer venner til henne. Ønsket om å kommunisere - det er normalt for din alder. Så hvis omkringliggende glemme, for eksempel for å ringe deg å besøke eller ta en disco - et tegn på at du gjør noe galt.
12. Du føler begrenser deres frihet
Dette er også en vanskelig tid. Du kan ikke undertrykke de andre, men hun bør ikke gå på om andre folks ønsker.
Og følelsen av frihet du bør forholde seg ikke bare til de normer for moral, men også normer hostel. Høres skummelt, men det er faktisk lett. Du må leve uten å forstyrre andre, og gjør som du vil at de skal gjøre mot deg. Du vil bli skrikende på mor-og du også noen gang gjør. Ikke bli ren og vaske sengen om morgenen - det må påvirke utseendet ditt. Ordne på disco timers netter - bli kjent med distriktet politimann. Det vil si, de fleste av de "gale" handlinger er konsekvenser.
Ved første vil det virke som alle rundt deg begrense og kjørt inn i rammen. Nei, bare lære å føle at du er omgitt av mennesker. Det er viktig å forstå.
13. Du trenger ikke gå glipp av hundrevis komplekser
❢ lettere å ta deg selv slik at du er og til å leve enn å lide, uten å akte og bagatellisering seg selv.
Ulempen er alt. Sammen er de når de begynner å forstyrre deg levende. Og det er bare ved din egen tro. Vel, noen ganger rundt deg hjelpe. Og halvparten av disse kompleksene contrived.
❧ Stopp torturere deg selv ubrukelig selvpiskingen. Fra dette stor nese blir mindre og ikke prytysnutsya ører til hodet. Forstå dette og Elsk deg selv slik at du er. Bare på denne måten gjøre kule jenter.
14. Du ser din vei
Alle lever sitt liv. Og hvis du har et ønske - bære dem uten å lytte til tips og triks, spesielt venner. De nahovoryat!
Se opp for noe å gjøre for selskapet. Naychastishetse bortkastet tid å bli respektert rundt deg, gå bort, hardnakket Flytt til dine egne mål. Utholdenhet er den byen.  
Яндекс.Метрика