Hvordan best å undervise poesi?
 Prosessen med å lære litterær tekst for hver person er forskjellig. Noen er lett å huske kompliserte prosa passasjer og selv spesialiserte bestemte artikkelen og noen utenatlæring og ikke altfor langt dikt er gitt med store vanskeligheter. I mellomtiden er det en enkel teknikk som muliggjør denne aktiviteten. Det er viktig å fokusere, finn fram til kreativ måte - og resultatet vil ikke ta lang tid!
 1.  Først krever vyuchuvannya poesi de mest komfortable forhold for å minnes. Først av alt, er det - stillhet og ensomhet. Zakryytesya rom, be venner om ikke å bry deg, slå av musikken, telefon og andre kilder til mulig støy. Finn din plass og gjøre deg komfortabel, slik at det kan være praktisk. Dersom arbeidet du ønsker å få opp og gå rundt i rommet (vanligvis nødvendig selv når festemateriale) - flytt og gjerne resitere høyt.
   Sakte lese teksten "om meg" 3-4. Tenk om innholdet i diktet. Hva er det? Hvilke følelser du forårsake? Hva strenger tror du er spesielt imponerende og meningsfylt? Svare på disse spørsmålene, kan du prøve å koble din fantasi og lese tekst, tenk det i bilder. Tidlig på, det vil kun fragmentariske biter, men etter gjentatt lesing du vil utvikle en lignende video som inneholder betydningen av arbeidet. Hvis du trenger å huske poetisk beskrivelse av naturen, tenk å leve i maling alt som er nevnt i teksten. Hvis det er dialoger i dikt, tegner i tankene dine utseendet på karakterene og deres emosjonelle tilstand. Disse opplysningene vil ta opp arbeidet i minnet for visuelt nivå og hjelpe rekonstruere hendelsesforløpet hvis noen linje plutselig uhell glemt.
   Nå lese diktet høyt. Føl rytmen av arbeidet. Hvis det er melodisk, si det messet, føle skjønnheten i klingende linjer. Les teksten "i folket" dersom den inneholder en monolog eller dialog. Forestill deg selv som skuespiller på scenen. Denne prosessen konverterer vyuchuvannya en spennende opplevelse og du ikke legger merke til hvor glad for å lese et dikt.
   Når du husket arbeid, boken til side og ta et blankt ark. Skriv det lærte vers. Hvis det under restaureringen av teksten vises forsinket, prøv å huske verset relatert til visuelle bilder. Ikke hastverk, og ikke vær nervøs. Hvis denne metoden mislykkes, kan du bare se i boka og fortsette sin okkupasjon. Men det må gjenta skrivingen av teksten igjen.
   Til slutt, vers studert. Men ta deg tid til å slappe av og gjøre en annen ting: rekord på tape, og samtidig opprettholde de nødvendige lese pauser og intonasjon streve for maksimalt uttrykk. Nå lytte til å arbeide i sine egne prestasjoner og Track påpeker at, etter din mening, nok lys lyd, eller omvendt, altfor følelsesmessig. Vennligst rette feilen ved å lage et innlegg igjen, og høre på den igjen. Hvis du er fornøyd med resultatet, kan du slappe av og forberede for levering av arbeid!
   Følge disse retningslinjene for å huske de mest komplekse dikt du bruker ikke mer enn en halv time. Spesielt de "studenter" i tillegg til tiltak inkluderer lydopptak av diktet natten, sette runde lek, og mens noen også satt under puten bok arbeid. Men disse mer "magiske" hendelser forbeholder vi oss opp til deg - og ønsker deg en vellykket forestilling foran et entusiastisk publikum!  
Poserer for et bilde skyte ståendeDen vanligste valget utgjør for det oppstår en fotoseanse av denne art innen samme studiofotografering tema og sjanger karakter. Men når det kommer til vanlig fotografering, si, i naturen eller i gatene, kunnskap om den vakre utga seg nødvendig, i hvert fall til lønnsom og harmonisk utseende i rammen. Denne artikkelen vil diskutere emner ikke bare den mest suksessrike posisjon for en fotoseanse stående, men også vurdere de vanligste feilene i dette skuespill. La oss starte med den siste
Vanlige feil i positurer for en fotoseanse av denne art
En av de tabber kan betraktes som poserer holdning av "krig" når modellen er hentet til tå linjen. For en jente poserer to ganger verre enn menn. Når du er rett foran fotografen i hele ansiktet det, din oppgave - om minimums bøy kroppen - i midje, hofter, og alltid i skulderen belte.
"Square" skuldre - en annen bommert poserer i en fotoseanse den typen. Det skal heller ikke glemme at denne delen av kroppen, avhengig av sin videste fysiologi og skyting gjør det visuelt mer utbredt. For å unngå dette, ikke la skulderen i en rett linje. Du kan ta en fotoseanse i posisjonen der den ene skulderen like under den andre, kan bli redusert eller motsatt skulder vyhnutysya siden.
Neste, ikke stoler på ditt valg av positurer i en fotoseanse hvor du ikke har noen svinger i hender eller føtter. Husk at bilder som allerede kan gjøre deg til en "flat" visuelt legge pounds, men hvis dette er dine hender vil bare henge langs kroppen og bena ikke bøy i knærne, disse negative dobbel risiko. Alltid bøye leddene. Du kan legge hånden på midje eller hofte, med bøyd fra hoften eller kneet bare ett.
Før step fotoseanse, bare vstryahnytes, ikke nøl med å riste hender, føtter, nakke roll. Dette vil unngå stivhet positurer - en annen ganske vanlig feil i poserer.
Og til slutt, kan avsluttende tema feil huske posisjoner for å skyte ut under pålydende modell i forhold til linsen (skyting under). Of course, i seg selv kartlegge nedenfor kan være effektive, men ikke bli for revet med reduksjon linse. Dermed under midjen bedre ikke skyte.
Nå kommer den mest lønnsomme element.
Poserer for et bilde skyte stående

Den mest hensiktsmessige positur for en fotoseanse stående
Alle positurer er delt inn i tre kategorier - kvinner, menn og barn. Hvis du ikke passer forbi din alder, kan den mannlige låne noen positurer for enkelte fag skudd. Så hvis du er i bildet av en gangster eller bedrift, og du damer dress, vil du nærmer utgjør alternativet når du stole bladene tilbake i veggen, hendene i lommene, hode tiltet litt fremover eller sidelengs og kastet fot til fot.
En annen variant av den mannlige utgjør for en fotoseanse dette emnet - heve armene over hodet og krysse dem ssutultes, du kan sette den høyre foten, spre dem skulder bredde hverandre, gjøre opp for hverandre.
Deretter et rent kvinnelig utgjør en stående posisjon.
Poserer for et bilde skyte stående

Poserer for et bilde skyte stående

Det beste alternativet vil være ute av skuespill som ser på et skudd ikke bare imponerende, men også visuelt smalner figuren. Selv om du kan skryte mangel på ekstra pounds, husker et bilde eller video, uansett, du også, om enn litt, men dette "premium" som kan, for eksempel endre ditt ansikt og figur. Så prøv å aldri bli en strid fotograf uten å bruke gunstige variasjoner positurer.
Så hvis dette bildet portrett tegnet må møte en liten slå i alle retninger, men best å vite hvilken vinkel du den mest passende. Ikke la den personen direkte rett inn i linsen. Så det er sannsynlig å bli utgitt "flat" og krupnovatыm. Bedre eksperiment. Hvis du manifestert hake - tilt ansiktet ned litt når du fotograferer med ansiktet tilbake, kan du vippe hodet litt ned og hvordan å trekke halsen mot fotografen.
Generelt utgjør hvor du yzhybaetes sterkt i huset, derfor avvike litt fremover, bakover eller sidelengs, anses ikke bare utgjør profesjonelle modeller, men også gunstige variasjoner bløff når det er nødvendig å understreke verdighet figuren og skjule feil.
Hvis du har et problem med ikke så mye vekt og hvor mye av en mismatch proporsjoner, sier, brede skuldre og bred midje, deretter til alt visuelt mykne når du fotograferer mens du står, til å bli en fotograf hele profilen, og begynner å sakte snu i hans retning kroppen, og dermed senke skulder nær den nedenfor. Du kan ikke rotere kroppen og forbli i posisjon i profil og samtidig legge hendene på hoftene, kan den ene hånden være litt lavere, fortrinnsvis en som forgrunn og sterk, men i det naturlige, vyhnutysya er litt kastet tilbake hodet, og også slå den litt mot fotografen.
Å redusere andelen av kroppen rotasjon kan gjøres i en situasjon hvor du opprinnelig sto med ryggen til fotografen. Fra denne posisjonen kan du lage en sterk reversering - det vil være i lårene eller knærne, men disse utgjør bare slanke jenter. Alle passende holdning når man skal gjøre en sving i skuldrene eller midje. Ikke glem at den første skulderen ikke skal være med deg på samme nivå, prøv ikke å glemme senket rett under skulderen, som er i forgrunnen.
Som for bena, bør referanse i posering være bare ett ben, ikke to samtidig. Når to - et rent utgjør for mote stil. Hvis du "se" side til fotografen, gjør du ett støtteben å være i bakgrunnen. Dette er fordi i en fotoseanse stående støttebeinmuskulaturen er spent og trengte å skjule, ikke fokusere så ofte råde støtte ben, som ikke passer i bildet.  
Poserer for et bilde skyte utendørsDenne artikkelen er ikke om å skyte din piknik med venner eller noen annen hendelse som ligner natur, og den profesjonelle tilnærming til denne typen fotoseanse når du vybyrayetesya natur er å få tak i og vakre bilder, men ganske muligens en kebab etter fullført virksomhet.
Naturen gir oss bokstavelig talt, et ubegrenset liste over steder og landskap for å gjennomføre absolutt alle temaer og sjangre photoshoot. Inne det er det ingen rammer, og dette tautologi er ganske passende. Dermed velger en god plass, enten strand, steinete terreng eller omfattende felt fremtid idé photoshoot variere avhengig bare på dine personlige preferanser.
Det eneste som kan ødelegge skytingen mot et bakteppe av natur, så det er din latskap, ingen lovbrudd hvis du ikke trene udosuzhytes image, og manglende evne til å posere. Ingen krever ikke at du akkurat de ferdighetene i gruve positurer, men presentere deg godt, bør du være i stand til å bare for seg selv, så genuint nyte resultatet.
Poserer for en fotoseanse i naturen, hvis du velger netematycheskoe retning, og bare ønsker å bli fotografert vakkert, og selv for dette formålet har god makeup, hår, bør prychepurylysya være naturlig, uten et snev av stil som ikke støttes i ditt bilde. Men noen regler for utarbeidelse og utgjør et bilde er verdt å vurdere. Så hvis du bare bestemte seg for å kle seg for en fotoseanse, foretrekker naturlige farger. Husk at naturen - en typisk naturlig og du må bare velge naturlige variasjoner i alt som angår både bilde og positurer. Unngå kunstige, skrikende farger, svart, ulike krystaller, zalakovanyh frisyrer og så videre. I stillinger umiddelbart gi opp poserer på prøver fra moteblader. Her er de mest egnede positurer for en fotoseanse i naturen.
Vekt på dekorasjon
Ikke stående. Vanligvis eksponering ramme, hvor det legges vekt er basert på dekorasjoner, for eksempel, på den vakre trær, går avstanden elva modell sekundær rolle. Således er mesteparten av rammen tar nøyaktig naturen av modellen, kan det være eksponering eller i midten eller på siden. Hvis du ønsker å formidle skjønnheten og storheten i naturen valgt, bør din holdning formidle stemningen svært natur på stedet. For eksempel, hvis bildet høst vinterhage eller feltet, disse stedene skal assosieres med følelser av sorg, nostalgi. Best ut at disse følelsene vil passere i neste fotoseanse - du må være poluanfas fotograf, gjør armene, håndflatene til halsen, ansiktet, kan de legge sine hender, halvlukkede øyne eller ser ned. Hvis du vil at ansiktet kunne sees mer, la ned hodet bakover og ser akkurat over horisonten.
Poserer for et bilde skyte utendørs

Når det kommer til sommeren eller våren natur her implikasjon følelser radikalt motsatt - er det positivt, og dermed har du all rett til å gi uttrykk for disse følelsene. Å fusjonere følelsesmessig med dekorasjoner av sesonger i en fotoseanse, ta denne posisjonen - sitte i det høye gresset, gresset litt prymnit at forgrunnen til deg det er ikke dekket, plukke opp noen gjeng gress felt eller gren med blader og bare prytysnitsya til denne skjønnheten. Ikke glem å smile forsiktig, veldig lett napivposmishky. Dette er helt riktig for denne posisjonen hvis du dekorere håret flettet krans. Du kan flytte fra denne posisjonen til en utsatt posisjon, han må flytte buketten på brystet med begge hender og en. Second hand kan kaste på hodet eller sette på hoften.

Fokus på modell

I dette tilfellet ofte passende bilde portrett utgjør karakter. Men drakten og spiller inn en full-lengde, fra kort rekkevidde. Hvis du setter oppgave å formidle ikke bare de åndene i naturen, men også gunstig for å understreke sine fordeler, ulemper skjule, og deretter vurdere følgende positurer for en fotoseanse av denne typen.
Poserer for et bilde skyte utendørs

Ut av forover tilt. Dens fordel er at det alltid er visuelt mykne formen. Dermed bøying perekydыvayte håret til den ene siden, hender kan bli satt på kne (for holdning i posisjon foran utsikt til fotografen) eller satt på kne bare én arm, og en annen, for eksempel, kaste hodet (for positurer i en posisjon til å profilere fotograf).
I positurer for et portrett Unngå "se" face direkte. Snu hodet litt til siden eller baksiden slipp. Du kan også vippe fremover, satte henne på kne, magert mot et tre pannen, nakken, kinnet. Ikke glem å fange opp variasjoner av positurer bakfra. Med denne kan du gå tilbake til fotografen bare i halsen og midjen. I det første tilfellet, ser et sted å sende den beste unna i den andre - på kanten av linsen eller avstanden som er en fotograf. Det vil gjøre deg tenke litt reservert, mystisk.  
Яндекс.Метрика