Hvordan å danse vals?
 Mostly mote før eller senere påvirke alle aspekter av livet, fra utseendet til tidsfordriv. Likevel fortsatt ting uendret i verdi - som klassisk litteratur, symfonisk musikk og selskapsdans. Hvor god moden vin, de til slutt avsløre sin mening og betydning, viser den sanne sjarm. La oss en gang de var så frisk og sjarmerende enn moderne nyvinninger og trender, men med årene og med århundrer ble det klart hvor den virkelige stilen, og at - transient. Evige verdier - de derfor evige, som over tid ikke mister noe av sin appell eller relevans. Det er ingen tilfeldighet fordi hittil ingen seremoni, om Town Ball, konfirmasjonen, bryllup eller premieutdeling, kan ikke gjøre uten lydene av vals, hvor subtil virvlende damp. Valsyrovanye - er en vitenskap for noen av våre samtidige, selv om våre forfedre det var den samme enkle prosess som diskotek for ungdom i dag. Men retten til å danse vals bør lære for alle, uavhengig av alder, smak og livsstil. Minst som er tegnet av en god utdannelse og en sterk kulturell kode som trengs hver utdannet person. Uansett, konfirmasjonen og bryllup er i det minste av alle, og hvorfor ikke forberede seg på forhånd for ikke å treffe ansiktet i søla hvor vakker musikk skal lyde, og lederen vil invitere publikum til dansegulvet. La alvorlig læring krever lange treningsklasser og koreograf, men for å forstå essensen av vals, spør sin teoretiske innhold og grunnleggende regler kan danse nå. Hva vi foreslår at du gjør før du lære å danse vals til høyre. 
 Waltz: typer, historie og modernitet
 Vals og dens varianter - ikke så gammel dans som man skulle tro. Selv om det anses å være prototypen på folkedanser Tsjekkia og Frankrike, de første slike standard moderne dansetrinn i moten til slutten av XVIII århundre i Østerrike og på grunn av sin underholdning fokus, spredte seg raskt til andre europeiske land. Selv da vals fikk status som den viktigste ballroom dans, men dens nåverdi og allsidighet ingen engang tenkt. Tvert imot, frem til begynnelsen av det tyvende århundre ble tatt i bruk i dag valsovoho forhold 3/4, mens det var flere former, den mengde som var 2/4 5/4 til og med 6/8. Selv i dag er det ingen enkel vanskelig grense konsept og gjennomføring av vals, og i en generell forstand dette begrepet blir tolket som et generisk navn for selskapsdans i lukket posisjon. Men bare vals i 3/4 størrelse og ble standard modell for etablering ikke bare av sine arter, men annet dans. 
 Å dykke inn i detaljer som er relevant primært for profesjonelle oppmerksom på at alle former for vals, kan kjente og utføres i dag deles inn i to grupper: raske og langsomme. I internasjonale konkurranser akseptert standard vals dans med lukkede posisjoner (minimum avstand mellom bygninger partnere, slik at flytting), men du kan danse til den i åpen stilling, hvis det ikke er en grundig test. For eksempel, europeisk konkurranse program av dans omfatter syv bevegelser Wien (rask) vals og langsomme vals og skjønte. De varierer i antall musikalske slag per minutt, som rytme, og utenfor det vises i myke bevegelser. Dermed kan det bli kalt separat:
 1.  Wienervals - Han er rask. Denne typen vals slående i sin hurtighet når paret blir stadig skifter retning, høyre og venstre svinger raskt skiftende tempo. Godt å møte disse pas umulig uten en dyp forståelse og følelse partnere. Samtidig, er det svært wienervals den mest konservative form og nidkjært holder ballsal tradisjon siden XIX århundre. Ingen jåleri, bøyer ingen sterk kropp wienervals ikke tillater, bør imidlertid den dansere kroppen strekkes, trakk og strengt elegant.
   Slow Waltz, Også kjent som vals Boston og engelsk vals, ansett for å være helt uavhengig dans. Å forvirre den med wienervals kan bare nykommer, fordi tempoet, og til og med musikk av disse dansene er forskjellige fra hverandre. I slow motion vals partnere avtalte men ikke odnovremennы og konsekvent, gjentatte bevegelser partner partner med et etterslep på én klokkesyklus. Det krever stor disiplin og presisjon bevegelser av dansere.
   Argentinske vals - Den mest demokratiske slags vals, som kombinerer elementer av rask vals og argentinsk tango, men holder tritt 3/4. Denne ballroom dans kan bli funnet under navnet tango-vals, men tydeligvis det er fortsatt mer som en klassisk tango, vals enn. Møter argentinske vals mye mindre to klassiske former og nybegynnere dansere bør ta hensyn til dem enn til den argentinske vals.
   Hvordan lære å danse vals: Lessons til skoleball og bryllup
   Vel klar over det faktum at dans, som enhver annen form for kroppslig uttrykk, kan ikke læres i absentia og i ord, vi fortsatt ta den frihet å introdusere deg til det grunnleggende i denne kunsten. Minst som riktig forståelse av de grunnleggende prinsipper og noen prosess - er dette nøkkelen til utvikling og ytterligere forbedring. Du kan fullføre en full studium eller ta noen leksjoner i lærer-koreograf, og selv ikke kan gjøre uten det hvis du vil danse enkelt og trygt. Men i alle tilfelle du støter på et tidspunkt, finne ut hvilke hører til i klasserommet. For å være forberedt psykologisk tuned for fremtidig trening, huske og bruke følgende tips:
  Hvordan å danse vals?
  1.  Waltz - et par danse fordi du ikke kan gjøre uten en partner. Å begynne å lære i denne rollen kan gjøre hvem som helst: Be om hjelp venner, slektninger eller foreldre. Kjønn på din "akademisk" partner spiller ingen rolle, så lenge han utførte nødvendig bevegelse i samsvar med bestemmelsene i tallene.
    Musikkundervisning for å velge i henhold til din smak, slik at det kan være hyggelig å lytte til det og ønsket å fortsette treningen. Ringetoner tilsvarende rate av alle slags vals, er ikke vanskelig å finne og laste ned på internett, er det mange samlinger for dansere og studenter. Slå på og lytte til den selv når den ikke kommer til å danse - bare bli vant til lydene av overløp og tempo. Så bli med i bevegelsen vil flyte lettere.
    Den tidligere dannet en ferdighet, jo raskere og sterkere er det absorbert, så hvis du vil at barna i fremtiden hadde ingen problemer med å lære selskapsdans, oppmuntre dem til å studere vals med deg eller i en egen pediatrisk / ungdommen gruppe.
    Et stort antall pedagogiske videoer tilgjengelig og på salg, og fri tilgang til Internett-ressurser. Hvis typen visuell oppfatning av deg, kan du bruke dem. Disse opplæringsvideoer litt som morgen aerobics på TV og bidra til å få en idé om utseendet, eller at en dansende figur i bevegelse.
    Finn et egnet sted for trening, kan det leies spesielt utstyrt rom eller romslige nok rom i huset. Fremfor alt, veggen var veldig stort speil som gjør at du kan se deg selv i en full-lengde og bevegelse.
   Hvordan å danse vals?
    Disse anbefalingene er bra, hvis du har tid til å forberede. De kan dra nytte av high school-elever som allerede vet at på skoleball vil de utføre en avskjeds vals. Nyttige de er nygifte, zaplanyrovavshym dekorere din ferie vakre og milde vals, som er en flott gave til gjester og hverandre. Alle disse situasjonene involvere realkompetanse og mulighet til å søke til læreren, parallelt forbedre sine resultater hjemme trening. Men hva om behovet for å danse vals fanget deg en overraskelse? Besøks eller firmaarrangementer du er invitert til å danse, å avvise ubehagelig, og orkesteret viser allerede de første akkordene. Det viktigste - ikke gå seg vill og føler du ikke er en profesjonell danser og er ikke nødvendig for å mestre teknikken vals. Bare husk disse tipsene og følge dem så langt som dette kan være. I de fleste tilfeller vil dette være nok til å danse vals:
   1.  Lytt til musikk det vil fortelle deg nøyaktig hva slags vals utført. Hvis rytmen er ganske dynamisk og gjør farten uten å stoppe - da mest sannsynlig det wienervals. Et klart eksempel på passende melodier og "crib" du kan tjene populære sanger Macano «Hijo de la Luna» eller til og med den velkjente «Vi ønsker deg et Merry Christmas». Typisk langsom vals - en «The Earth Song» Michael Jackson og «From Sarah With Love» Sarah Connor. Hvis du hører noen av disse, eller lignende til rytmen av en sang, kan du lett gjenkjenne musikken vals.
     Ta dans posisjon. I vals partnere står overfor organer i magen og høyre hånd er en partner i en panne og lett partner støtter henne tilbake, knærne litt bøyd dansere, slik at du enkelt kan sprette dem. Som du kan se, er ganske forskjellig fra den som de fleste av våre medborgere er vant tuptsyuvaty musikken på dansegulvet denne posisjonen. Men du vet hvordan å bo - viser et eksempel for andre og samtidig et par hyggelig overraskelse. Hold din holdning gjennom hele dansen.
     Start Movement mot klokken for bære tilbake venstre ben og skyv fingertuppene på gulvet, deretter gjøre vekt på tå og rullende vekt på hele foten. Dette er din venstre ben vil alltid gå til venstre og tilbake rett og vice versa - rett og fremover. Denne sekvensen av trinn vil sikre jevn svinger og selv spinning. Dette er de grunnleggende bevegelsene i vals, som partnere otzerkalyvayut drыh til en annen når en mann kommer tilbake, kvinnens - forover og bakover.
     Endre posisjon når du føler deg mer trygg og vil ikke komme ut av rytme musikk. For eksempel kan en partner overføre sin hånd på midjen partner, og hun i sin tur la en hånd på skulderen hans. Second hand partner på denne tiden kan holde en annen hånd dame. Ikke trykk for hardt hender og generelt prøve å ikke stresse over hele kroppen. Bare holde kroppen i god form og holde på rad at bevegelsene var gratis og ikke masete. Ikke skru opp skuldre, albuer eller hold om deres nivå - denne holdning er den mest edle og elegante. Slipp deg selv viddaytesya flyt av dans og musikk og bare nyte det som skjer, lyd og bevegelse. Ingen forventer du å følge strenge kanoner, så føler seg trygge nok til å skikkelig danse vals ikke verre enn andre.
     En rekke bevegelser og former avhengig av dyktighet og erfaring. For eksempel kan du prøve den såkalte klassiske valsovyy høyresving 360 grader. Den består av to på hverandre følgende polupovorotov 180 grader, og hver er implementert som følger. First Step frem med høyre fot, og samtidig utvide kroppen til høyre, med urviseren. Uten å avbryte den roterende bevegelse av kroppen, for å overskride den venstre foten frem og gå har den og sette den på fingeren og pad dem. Nå kan du feste din høyre fot til venstre og to på gulvet samtidig sette en hel fot. Så kommer den andre halvdelen rotasjon. Trekk venstre fot til venstre og diagonalt tilbake, flytte henne kroppsvekt. Høyre fot "kjøre forbi" venstre ben og litt kan skape rett tilbake på det. Du har allerede gjort den grunnleggende rotasjon. Ikke glem at han må adlyde rytmen av "en-to-tre ganger," som er 3/4 av størrelsen på det for enkelhets skyld, kan du mentalt si. 
    Hvordan å danse vals?

     Slutten av dansen også viktig for den samlede gunstig effekt av arbeidet på den. Waltz - en klassisk ballroom dancing, så han alltid ender med en elegant bue partner. Du kan komplisere og dekorere dette ritualet, hvis ikke mot partneren. I dette tilfellet, holder begge hendene vidsuntesya hverandre og hvordan "åpne armer" utenfor, omverdenen. Da damen bør gjøre under rotasjon gentleman holder henne i hånden til ham. Da begge parter tettere sammen og gjenta farvel danse pas bakover. Dette vil gjøre den endelige vals ikke bare sofistikert, men virkelig høytidelig raise verdig finale akkord.
     Mestret disse tipsene, og ikke vær lat til å bruke tid og krefter på å klandre for trening, får du en sjanse til å bli konge og / eller ballets dronning, selv om du aldri har beundret ballroom dancing, vals og i særdeleshet. Videre ingen tilfeldighet at vals er en av de mest populære og folkekjære danser rundt om i verden. Med riktig holdning og også lett og enkel teknikk det kan levere en ekte glede og dansere og seere. Så la tvil og frykt og endelig lære å danse vals til høyre. Uansett hvor ofte du må bruke denne ferdigheten i praksis. Det viktigste er at lyden av harmonisk, strømmer musikk vil du føle deg trygg og rolig, vil utvikle og understreke sin plast og nåde. Jeg tviler ikke på at i dag og i morgen, og selv etter år vals forbli vakker, mild og romantisk dans tiltrekker seg oppmerksomhet og engasjement fører folk med god smak.  
Яндекс.Метрика