Hvordan å drikke absint?Absinthe - drikke av Böhmen. Hans pris på sangene viser i filmer, i bøker beskrive. Absinthe - drikke intellektuelle. For intellektuelle liksom solid nadertysya i mel vodka. Han er, selvfølgelig, kan. Det er kanskje fordi det er intellektuell. Men noen ganger sjelen spør helligdager, og valget faller akkurat på absint.
De menneskene han kalles ofte "grønn fe". Smaragdgrønt væske - den vanligste typen. Men det finnes flere forskjellige farger - gul, gjennomsiktig rød. Men dette navnet absinthe var ikke bare på grunn av sin farge. Menneskelig atferd i absentnom rus helt umulig å forutsi. Det antas at denne drinken har magiske egenskaper. Men kyniske forskere ikke tror på magi og myte knust til pinneved. Det viser seg, hallusinasjoner, brems kroppen effekter, eufori og annen alkoholiker "glede" er resultatet av forberedelse av absint, og også avhenge av nivåene av thujone i det.
Men la diskusjoner om dette emnet. Jeg i dybden på spørsmålet, hvordan du skal bruke absint?
Metode 1: På fransk
Det antas at denne fremgangsmåte oppfunnet av franske feminister. De Absinthe fortynnet med is-vann i et forhold på 1: 3. Videre ble vann helles over en sukkerbit, slik bitter drikke mer søt. Bartender er en spesiell skje med hull til disse prosedyrene. Men hjemme med hell, kan du bruke en gaffel, sette en gaffel i et glass på det - et stykke av sukker og hell vann i glasset gjennom sukker. Den isvann kan erstattes med knust is. Men bedre å holde fast andel.
Metode 2 i Tsjekkia
Du trenger en kopp, gaffel, absint, sukkerbit, kaldt vann og lettere. Sett glasset, sett i støpselet, plugge inn - et stykke av sukker, hell et glass absint i løpet av sukker. Sukker satt i brann - hot stuff flyter i glasset. Ta ut pluggen. Absinthe fortynnes med tre delene av kaldt vann. Tsjekkerne, selvfølgelig, jo flere oppfinnere. Men smaken er verdt det.
Metode 3: I Russian
Rør sukker i vann. Den resulterende sirup add til absint. Hvis du allerede er på scenen i "Smara som jeg kan! "Deretter brenne blandingen er ikke nødvendig. Sunn vilje. Men ideelt sett bør cocktail være varm. Selvfølgelig kan vi drikke absint og ufortynnet. I dette tilfellet bør en del ikke være mer enn 30 gram - så gavmildt rådet absint, men, selvfølgelig, finne en måte å barbari.
4. Metoden Hemingway
Ernest Hemingway i 1935 oppfant en cocktail kalt "Death in the Afternoon". Absint + kald champagne i forholdet 1: 2. Denne cocktail definitivt finne sin bohemske elskere. Selv om han er allerede ganske populære. Spesielt i Frankrike, hvor det kan feire den franske løfte forbudet mot salg av absint i 2011.  
Hvordan å vaske og strålende grønne skinn. Enkle og effektive måterNoen ganger vist seg å være nesten umulig å åpne en flaske grønn maling, forlater flekker på huden else grønne. I mellomtiden, Zelenka raskt og lett vaskes av.
Strålende grønn løsning ble brukt som en antiseptisk var bare i forrige århundre, selv om fås ved syntese det var 100 år tidligere. Han ble behandlet med skrubbsår, kutt, skadet hud, behandling suppurative betennelse i huden behandles med postoperativ arrdannelse og navlestrengen til nyfødte.
Den har gode antiseptiske egenskaper Zelenka, derimot, brukes bare i det tidligere Sovjetunionen. Blame - en lys og rik grønn farge, som gjør hudens overflate etter behandling med disse legemidlene.
Naturligvis strålende grønne flekker miste farge og fade fra huden av kroppen i flere dager. Og hva om å bli kvitt flekker som trenger en rask og antiseptisk rett?
Whitening væske
Kanskje de mest effektive stedene vыvodytel strålende grønn, tilgjengelig i alle hjem. Fuktet bomullspinne, vev eller stykke vatt bleking væske som inneholder blekemiddel og tørk lett overflaten av huden forblir grønt pigment. Pass på å vaske overflaten av huden med varmt vann, vaske det med blekemiddel rester. Grønne flekken er borte!
Det gjenstår å tørke huden som vi arbeidet, vanlig eddik, og gjenopprettet således den syre-base-balansen i de øvre lag av epidermis.
Alkohol
Medisinsk alkohol, drikker alkohol, vodka, i verste fall - toalett vann eller væske etter barbering. Alle disse væsker med varierende grad av suksess, men likevel vasket lær patcher strålende grønn smaragd. Fremgangsmåten er den samme som når du bruker blekemiddel - våt bomullspinne eller klut og tørk farget områder av overhuden.
Alkohol slette flekker svært raskt ved hjelp av toalett vann er å være tålmodig og ha litt arbeid.
Sitron
Veldig naturlig blekemiddel på effektiviteten ikke dårligere rubbing alkohol. Skjær en liten skive sitron, tørk dem malt grønn maling hud. Ganske mye tid på huden vil ikke engang spor av de gamle grønne flekker.
For å unngå å falle i sitronsaft i øynene, må du ikke bruke til å fjerne flekker fra huden.
Peroxide
Kanskje de sikreste middel for den som er beskrevet tidligere. Tørk dynket i hydrogenperoksid pinne forurenset hud grønn maling kan med hell bli kvitt ikke veldig estetiske grønne flekker.
Egnet for bruk i alle områder av huden, inkludert i ansiktet. Tiden for flekkfjerning, du gjettet det, trenger mer enn med tidligere metoder.
Måter enkle, men ganske effektive, takket være dem innen kort tid, vil huden din bli frigjort fra flekker igjen grønn maling.
Kan du lykkes! Hold deg frisk!  
Hvordan lære å tegneMange mennesker på en eller annen gang har et ønske om å vekke deres indre artist. Men ofte ikke har tid, tålmodighet eller noen andre like viktige faktorer. La oss prøve å finne ut hvordan å ta de første stegene.
Tegning - en ekte kunst
Trinn.
1 Å begynne å si at du kan lære å tegne, selv ikke å ha et naturlig talent. Selvfølgelig er talent ikke aldri vondt, men også de som av natur har den ikke er en sjanse til å lære kunsten. Bare de blir nødt til å sette litt mer innsats for å oppnå sine mål. Og den første regelen av kunstneren - observasjon. Du bør ikke bare se på verden, men for å se det i hele volumet. Bare dette vil hjelpe deg å flytte den til samme papir.
Slik starter du nyte en zmalovuvannyam
Hvordan lære å tegne

2 Hvis du bare ta det første skrittet, bør du starte med de merkelige tegninger. Velg et bilde til din smak - det bør utarbeides, og det er ikke ønskelig å grafisk rimer lastet. Sjekk selv hvordan dra linje, hvor og hvordan de endte. Deretter se på bildet og prøve å finne et tredimensjonalt bilde på samme linje. Dette vil hjelpe deg å ikke se hele bildet, et sett av visse linjer og Fig.
3 Nå er tiden begynt å srysovыvanyya. Det er viktig at du lærer å se verden gjennom øynene til en artist. Første kopi malt bilder, fotografier deretter. Det spiller ingen rolle hva du blir uavgjort prøver kan rotere i alle vinkler. Det viktigste - å lære å se og spille linje.
Du kan tegne på landemerke ordninger
Hvordan lære å tegne

4 Hvis dette trinnet er bestått, kommer neste - tegning fra livet. For å gjøre dette, ta faget å starte med et lite antall linjer (cup, bordlampe) og prøve å få bilder per ark. Gradvis komplisere et problem. Utendørs lete etter noen elementer, markere seg selv som kommer linje. Og så prøver de å gjenskape hjemme. Eller sagt før faget, nøye gjennom det og ta bort. Du bør ikke kopiere det de ser, men husk bildene - det mentalt lage en ordning som tilhører tegne.
5 Alle de ovennevnte øvelser - er dette grunnlaget. Hva hvor du skal begynne å oppnå kunstnerisk syn på verden - for de fleste er det ikke. La oss nå vende oppmerksomheten mot de proporsjoner og symmetri, er det et svært viktig punkt i tegningen.
6 er spesielt viktig å vurdere prinsippet om symmetri, hvis du tegner gjenstander fra naturen. Vær oppmerksom på andel, plassere tyngdepunktet. For eksempel, hvis du går å male et portrett, bør høyre og venstre side av ansiktet være symmetrisk om aksen. Hvis menneskekroppen, se på hvor mange hoder plassert i hans armer, ben og bagasjerommet. For å gjøre dette, ta en blyant og hånd utstrakt mål avstanden fra kronen (tuppen av blyanten) til haken. Sjekk grenselinjen av haken tommelen. Dette er størrelsen på hodet. Ved å påføre størrelse til andre deler av kroppen, vask du forstår hvordan de leder og observere riktige proporsjoner.
Lær å se proporsjonene
Hvordan lære å tegne

7 I tegneobjektet fra naturen oppmerksom på en aksial linje. For å gjøre dette, drar vertikalt segment på arket - dette er symmetriaksen. Når du ser på et objekt, kan du prøve å se det som et sett av geometriske former - ovaler, sirkler, kjegler, pyramider og sylindere. Zmalyuyte aksen av disse tallene. Etter dette kan du legge til detaljer til nivå, glatte linjer, proporsjoner, kan du ikke gå galt.
8 Prøv ikke å legge press på blyanten og ikke tegne dristige linjer. Bedre å bruke en lys skygge som kan rett og slett trekke seg tilbake. Ikke misbruk viskelæret. Først må du fullføre bildet, og bare på slutten for å fjerne alle unødvendige linjer.
9 Selvfølgelig, så det er umulig for en dag å bli kunstner. Men hvis du lærer det grunnleggende, så til slutt i stand til å tegne noe du ønsker. Lykke til!  
Яндекс.Метрика