Hvordan du deaktiverer tjenester på Beeline?
 Selskapet "Beeline" - den største mobiloperatøren i Russland og leverandør av underholdning og Internett-tjenester. Hvis du vet hvordan du deaktiverer betalte tjenester på egen hånd, kan det i stor grad forenkle livet ditt.
 Den enkleste måten å gjøre det på hans private kontor eller bruke tjenesten "Mobile Konsulent" skrive med enhet nummer 0611 eller 0674. Operatøren innehar frakobling gratis. Menyen simkort "My Beeline" er en funksjon som lar deg redigere og administrere tjenester. Du kan bruke loven til å forby alle betalt innlegg. For å gjøre dette, ringe nummeret 0858 og følg instruksjonene mottatt.
 Guide er tilgjengelig gratis rapporter som tillater deg å finne din balanse (* 102 #) og hastighet (* 110 * 05 #). Startbalanse kan ikke slå av, du kan bare bruke.
 Hvordan du deaktiverer tjenester på Beeline
 1.  Logg inn på kurset beeline.ru, som i hans personlige konto er helt gratis å endre innstillingene. Å motta et passord som gir tilgang til kontoret, må du ringe * 110 * 9 #, som vil motta en SMS med teksten med et midlertidig passord og innlogging.

   Ved å ringe gratisnummer * 110 * 09 #, abonnent løpet av minutter få den fullstendige listen over tilgjengelige tjenester som tilbys.

   For dem er det et sett av tjeneste nedleggelse meldinger etter et sett hvor du må trykke på "samtale":
   - * 110 * 400 # tjenesteleverandører blokker "Vær oppmerksom Beeline";
   - * 110 * 070 # tillater deg å fjerne "Antiaon Beeline";
   - * 110 * 010 # deaktiverer "voicemail Beeline";
   - * 110 * 1062 # blokker "Vær oppmerksom + Beeline";
   - Oppringt 067 410 gjør tilgjengelig service "ringetone Beeline";
   - 0770 deaktiverer "Beep";
   - * 139 * 880 # fjerner favoritt nummer,
   - 067409770 sperretjeneste "Hello";
   - * 110 * 2010 # blir kvitt "SMS-trafikk"
   - * 110 * 410 # kobler ut "Chat";
   - * 110 * 4020 # blokker "er en kontakt";
   - * 110 * 20 # eliminerer "Chameleon", som er tilgjengelig umiddelbart etter kjøpet SIM-kort; - Antall 1010 eliminerer lotteriet hvis du sender med en tom SMS til 3003.
   Når du kobler en mobiltelefon abonnement vil automatisk motta tjenesten "Internet ikke er konfigurert telefonen" som ikke vises i settet av tjenester på forespørsel * 110 * 09 #. Det er svært dyrt: 1 megabyte koster ca 1000 rubler. Forkaste det kan bare støtte ved hjelp av operatør tilgjengelig ved å ringe 0622.
   Det anbefales å deaktivere "Voice Mail" (verdt 21 rubler), "Auto Caller" (113), "Balanse screen" (30) "Friends", "Club", "Følg", "Conference Call", " viderekobling "og andre. I en klemme, kan du betale et besøk til salongen med et pass "Beeline" og løse alle problemer.  
Hvordan å bestemme tidspunktet av solen?
 Nesten alle moderne mobile enheten eller gadget med innebygd klokke og om nødvendig du aldri vil glemme denne tiden. Mange mennesker er vanskelig å forestille seg et liv utenfor dette miljøet, men du kan alltids prøve. For eksempel kan et par tusen år siden, da det ikke var noen mekanisk klokke oppfunnet på det tidspunkt bestemt av solen. Gamle folk merke til at mange prosesser i naturen er sykliske og gjentas med jevne mellomrom. Refererer til slike arrangementer og bevegelsen av solen. Etter å ha studert hans karakter, våre forfedre lærte å måle tid med tilstrekkelig nøyaktighet. Bli med datakunnskap er vanskelig, trenger du bare henvise til tuppen av miljøet.
 1.  Å starte, identifisere parter horisonten. Med skolen geografi kjent at mosen på trærne tettest vokser på nordsiden, og store maurtuer er under trærne på sør.
   Stå vendt mot sør (dette rådet er å leve i den nordlige halvkule) - East vil være på venstre side. Innbyggere i den sørlige halvkule bør møte opp til nord.
   Trekke imaginære en bue som solen beveger seg fra øst til vest.
   Beregne omtrentlig lengde på dagslys - hvor mange timer mellom soloppgang og solnedgang. (Sommer - 14 timer i vinter ca 10).
   Del denne buen til antall segmenter - timer skal være 12 (forutsatt at vi vandrer i vår eller høst). Ved delingen følger at 6 timer (segmenter) vil være på østsiden av din bue, og de resterende 6 på vestsiden.
   Det gjenstår bare å mentalt telle segmentene og å vite at omtrent en time.
   Informasjon som ved 12:00 sola er i sentrum av himmelen, vil også hjelpe deg med å navigere gjennom tiden. (Shadow av elementene på denne tiden av dagen er den korteste).
   Hvis den imaginære bue er ikke så lett som vi ønsker, kan du bruke materialer for bygging av et solur.
  1.  Finn en flat overflate uten hull, humper og støv. Tegn på bakken tverrbjelker som er part i horisonten.
    Hvis du hadde en kompassnålen kompass peker mot både nord og figuren på 180 grader ville bli utpekt for din hjemmelagde dagtid. Under 270 utpekt til 18 pm og 90 grader - soloppgang - 6 am.
    Men som kompass er ikke alltid for hånden, anbefaler vi bare husk at hendelsen - en 6am nord - 12 timer øst - 18:00.
    Sett i sentrum av korset pinne til skyggen som du enkelt kan bestemme når på dagen. Fremfor alt, gjorde solen ikke gå for skyen.
    En svært viktig en mer detalj - solur viser lokal tid, så nødvendige justeringer i forbindelse med standard bredde tidssone hvor du er, og hvis området var bytter til sommeren (eller vinter) tid, så forskjellen burde tatt i betraktning.
    Gå uten klokker og mobiltelefoner er nå svært sjeldne, men fortsatt tilby en solrik dag definere dine venner mens "the sun" - og lære dem å gjøre det riktig. Du vil tilbringe tid lurer og kanskje denne kunnskapen til noen nytte.  
Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?
 Brøk - er ett eller flere del av helheten, som vanligvis er tatt av enheten (1). Som med naturlige tall, kan fraksjoner utføre alle grunnleggende aritmetiske operasjoner (addisjon, subtraksjon, divisjon, multiplikasjon), det er behov for å vite funksjonene fungerer med brøker og differensiere sine typer. Det finnes flere typer brøker, desimaltall og enkle eller rett frem. Sin spesifisitet er alle slags fraksjoner, men når undersøke i detalj hvordan man skal håndtere dem, kan du løse noen eksempler på fraksjoner, som vil vite de grunnleggende prinsippene for aritmetisk beregning med brøker. Tenk på hvordan å dele fraksjoner til hele tall ved hjelp av ulike typer fraksjoner.
 Hvordan å dele fraksjoner i enkle heltall?
Felles eller bare ringe brøkdel skrevet som forholdet mellom tallene på hvilket tidspunkt som er angitt på toppen av utbytte (teller) og under - divisor (nevneren) brøkdel. Hvordan å dele denne fraksjonen til heltall? Vurdere eksempel! Anta at vi trenger å dele med 2 8/12.
Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

For å gjøre dette, må vi utføre en rekke handlinger:
 1.  Forenkle brøken. For å forenkle en brøk, må deles av samme numerisk uttrykk teller av denne fraksjonen og dens evner, så svarene vil komme i identisk skudd henne. For eksempel kan den fraksjon 8/12 reduseres ved å dividere telleren og nevneren i nummer 2 til slutt får 4/6 punktverdien med absolutt samme.
  Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

  Slå heltall i feil skutt, sette i nevneren enhet. For eksempel, hvis vi deler den med 2 4/6 2 presenterer vi i form av posten:
  Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

  Endring i den mottatte uekte brøk teller og nevner av interesse. Slå 2/1 1/2 og du får tilbake en brøkdel.
  Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

  Multipliser numerators (4 * 1) og nevn (6 * 2) begge fraksjoner og ta opp resultatet. Forenkle den resulterende brøkdel 4/12 dele sin teller og nevner i felles divisor 2; det endelige resultatet (2/6) rekord som et svar.
  Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

  Dermed, hvis vår oppgave er å dele fraksjoner heltallsløsning ordningen vil se slik ut:
  Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

  På samme måte kan du dele noen vanlig (enkel) brøk til et heltall.
   Hvordan dele Desimalheltallet?
  Desimalverdi - er en fraksjon som oppnås fra divisjonsenheten for ti tusen deler og så videre. Aritmetikk med desimaltall fraksjoner utføres ganske enkelt.
  Tenk på hvordan å dele fraksjoner heltall. Anta at vi har å dele Desimalheltallet i 0925 fem.
  Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

  1.  Posten tall for både divisjon i kolonnen. Følge standard inndeling i kolonnen.
   Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

   Basert på det oppnådde respons som et eksempel.
   Hvordan å dele fraksjoner i et heltall?

   Oppsummering, vil vi fokusere på to hovedfaktorer som er viktige ved utføring dele desimaltegn til heltall:
   for oppdeling av et desimaltegn i heltall divisjon brukes i kolonnen;
   sette et komma i privat når du er ferdig å dele hele utbyttet.
   Anvende disse enkle reglene, kan du alltid uten store problemer å skille noen desimal eller brøk til et enkelt heltall.  
Яндекс.Метрика