Hvordan å feire nyttår på klubben


 Innhold:
 •  Hvem er det?
 •  Hvor du skal dra?
 •  Alltid klar!


 •  Dersom årlig husholdnings høytidelig samlinger med Olivier og sild under en pels du er lei, kan du prøve å bringe litt variasjon i livet ditt - feire nyttår i klubben. Husk å ta en ferie du positive følelser, ikke gå til klubben på et øyeblikk ønske som dukket opp ti minutter før kampklokker. Nyt klubb skal være grundig forberedt på forhånd.
   Så, hvordan å feire nyttår i klubben med minimale kostnader og maksimal nytelse for seg selv?

   Hvem er det?


  Hvordan å feire nyttår på klubben
   Hvem går til klubben
   I klubben bedre går stort selskap, spesielt hvis du er en vanlig besøkende på institusjonen og ikke er kjent med sin kontingent. Bli nyttårsaften, sammen med en mengde av fremmede absolutt ikke liker alle av oss (i dette tilfellet, selv 2-3 nær venn eller en venn som gikk til klubben med deg, kan ikke redde situasjonen).

   Hvor du skal dra?


  Hvordan å feire nyttår på klubben
   I hvilken klubb å gå
   Den beste måten å finne en klubb for det nye året - er forslagene har vært der venner (selvfølgelig, hvis du ikke har slik en vakker by på skiltene). Skisserte for tre eller fire attraktiv institusjon, besøk deres forhånd og angi den planlagte juleprogrammet - Plutselig er det planlagt kostyme fest i stil med middelalderen? Den tilsvarende drakt kan ta en rullende, enige på forhånd med venner hvem og hva som vil være seg.
   Hvis du ikke liker å ta del i ulike konkurranser (for tiden på moten), ikke gå for å feire det nye året i klubben juleprogrammet som bare "fylt" i en slik tidsfordriv (til tross for bønner av hans venner). Husk, du kommer til å ha det gøy og ikke ødelegge humøret!
  Hvordan å feire nyttår på klubben
   Nytt år i klubbkonkurranser
   Ikke glem å ta hensyn til Gala hendelsen. Hvis du ikke har tenkt å knytte nye vennskap blant enkelte mennesker som besøker visse klubber, kan du prøve å velge de "gjennomsnittlig" klubber (dette vil koste deg mindre, men betyr ikke at kvelden vil være kjedelig eller kjedelig).
   Føl deg fri til å avklare klubben nyttårsmeny, som dårlige eller mangelfulle måltider du raskt kan ødelegge stemningen for å mislykkes. I tillegg, det nye året - er en ferie ikke myk, og "drinker grader" anbefalt å spise så stor overflod for å unngå konsekvensene av beruset.
   Også, ikke glem å bestille en billett på forhånd (2-3 uker før den store begivenheten), fordi for å feire nyttår på kom til å tenke ikke bare du klubben, ellers er det en stor sjanse for ikke å komme på ferie i din valgte klubben kun gjennom sin egen uorden.

   Alltid klar!


  Hvordan å feire nyttår på klubben
   Training Club nyttår
   Til nyttår har gått for deg, som smurt, ingen trenger å være bekymret for et par ting:
 •  selv kvelden før eller om morgenen 31. desember for en taxi til klubben og tilbake - slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du gikk glipp av den fastsatte tid eller vil lenge stå utenfor mens du venter på å komme hjem;

 •  kommer til klubben, velger komfortable sko - som ikke har halvparten av kvelden danse barbeint eller sitter mutt i et hjørne på grunn av for zhmuschyh sko, nye sko beste for å heve en domashno-kontormiljø, og bare da de går til en fest;

 •  Vennligst sjekk din skjønnhetsekspert, du kommer til å bringe, og podpravlyayte-up nyttårsaften;

 •  forvarsel om deres hjem som vil møte nye året med venner på klubben (slik som å unngå fornærmelser og håner om egoisme i adresse) og la dem vite når du har tenkt å komme tilbake, slik at de ikke bekymre deg for lange fravær.
 • Hvordan å feire nyttårsaften på toget


   Innhold:
 •  Tips opplevd
 •  Hvor mange mennesker er på reise i bilen eller coupe?
 •  Hva lover deg en nyttårsaften på toget?
 •  Hvordan å forberede seg?


 •  Hver nyttårs smertelig lik tidligere: År dager i forfengelighet, kilo salater, elver av champagne, vi president, eksplosjoner av fyrverkeri på vinduet, universell fråtseri, og nakatyvshaya trøtthet og hode raskalыvayuschayasya 1 januar. Hei, "lykke" - om morgenen av det nye året!
   For mange er dette ferie ritual konsekvent har gjentatte, andre er ute etter variasjon. For eksempel tenke på hvordan å feire nyttår på toget.
   Eksperter, ikke bare spesifikt sendt 31 desember vei med tog for å feire det nye året, ofte gi råd til nybegynnere.

   Tips opplevd


  Hvordan å feire nyttårsaften på toget

   For å gjøre turen til en suksess ditt beste "pre-tur, lage en plan, forberede de nødvendige egenskaper og billetter. Du må også vurdere noen regler:
 •  Velg interessant reisemål for ikke å umiddelbart gå i motsatt vei. City Tour, besøke interessante kulturelle og historiske monumenter lyse opp residens i en fremmed by og fylle deg med nye spennende opplevelser.

 •  Ved å kjøpe billetter, avgang velge mellom 19 og 23 timer. Dette er stor som en jule midnatt forventninger ikke vil vare lenge. I tillegg kan du sakte pakke ting å dekorere nyttår dekselet produkter og festbord.

 • Hvordan å feire nyttårsaften på toget
   Hva er toget
 •  Først i januar ankomst beste er fra 5 til 8 am. Konfrontert med nyttår på toget, kan du fange søvn og komme til en tid da du vil være komfortabel plass på hotell eller besøke slektninger. Hvis ved at ønsker du å spare litt tur i det nye året, stedet hvor du kan velge ungdoms hoteller - vandrerhjem. Dette rommet ser ut som en student sovesal og bor i dem belaster ikke familien budsjett. Nettverket av herberger i dag bare begynnelsen sin utvikling som en liste og adresser kan avklares på forhånd på nettet.

 •  Beregne hva din destinasjon blir ingen ytterligere 7-11 timer unna hjembyen.

 •  Jernbane billetter avreisedagen ofte redusere billettprisene til det halve. Men i henhold til instruksjonene, kan du ikke ha en uke å finne billetter med absolutt verdi. For eksempel, hovedstaden i vårt land i den herlige byen St. Petersburg bør kjøpe billetter i 10-14 dager, ellers vil vi måtte forlate turen.

 •  Hvor mange mennesker er på reise i bilen eller coupe?


  Hvordan å feire nyttårsaften på toget
   Studenter trene i det nye året
   Selv 31 desember lastebiler sitte helt forskjellige personer, og de alle gå til deres sak. De viktigste kohort passasjerer denne dagen er de som ikke klarte å forlate tidligere. De fleste elevene gå hjem til høytiden, eller kommer tilbake fra reiseeksperter. De sjelden tenker hvordan å feire nyttår i toget heller forutse et gledelig møte med dine kjære. Men glad for å støtte selskapet og sammen med andre passasjerer skape en festlig stemning høyt.
   Eksperter sier at for noen år siden på et tog fra Moskva til hovedstaden i Hviterussland syklet totalt 12 personer. Utenkelig, men det er et faktum. Samlet alt i en bil, møtte og gjorde et høyt, morsom ferie. Og tog fra Moskva til St. Petersburg, i alle år, 31 desember fylt til trengsel.

   Hva lover deg en nyttårsaften på toget?


  Hvordan å feire nyttårsaften på toget
   Hvor du skal dra?
   Ledere sier at det er tre typer av passasjerer, innbydende nyttår i toget:
 •  Det er reisende som ikke innser hvor mye moro, festlig kan finne denne magiske datoen. Så de går til sengs på forhånd. Andre vil respektere deres mening og kompromiss, for eksempel, kommer i annen, mer morsom bil.

 •  Andre feire seg raskt, ha det gøy, drikke, spise, synge, se på tale av president prypasennomu avansere mini TV eller Internett-TV. De kan også kle seg i fancy kjole med festlig tinsel og gå på biler med gratulasjoner. Enkelte ansatte, jernbane arrangere en julearrangement rett på toget.

 •  Den tredje typen passasjerer - den mest rastløs. De er klare til å teste om morgenen, får resten av disse reisende lindrer ofte patrulje politifolk og mannskap på toget.

 •  Det er et mønster: de nesten tomme togpassasjerer alltid noen vanskelig feire nyttår, og full mye roligere.

   Hvordan å forberede seg?


  Hvordan å feire nyttårsaften på toget
   For å feire det nye året på toget
   Hvis du kommer til å feire nyttår på toget, ta vare på pre-behandling. Kjøpte produkter i anledning forklær kan forårsake forgiftning og mat i spise biler kan tømme lommeboken betraktelig:
 •  Aksje opp på kjøleveske og unngå bedervelige matvarer.

 •  Pakk mat containere i et par salater, litt forretter, smørbrød, champagne og frisk frukt. For den opprinnelige tilstand av produktspekteret vil være tilstrekkelig. Utelukke salater, majones og røkt snacks - de kan bli til virkelighet utsiktene til å være på sykehuset venterommet.

 •  Forbered deg på å bringe lavkost attributter av julen - snøflak fra papir til vinduet hylle tinsel med inventar, et par ballonger og lite gran kvist på bordet til pynt og duften av barnåler.
   Møt det nye året kan trene sammen med sin elsker, kjøpte hele rommet og ordnet en romantisk middag. Komfortabel ferie magi på natten du vil huske i lang tid.
   Godt selskap og morsom ferie ånd - nøkkelen til et spennende eventyr. Så ikke bli lei på en fest banalt og bare tenke hvordan man skal feire nyttår i toget.  
  Яндекс.Метрика