Hvordan å feire nyttår uten penger


 Innhold:
 •  I Money Matters


 •  For de kloke ord av den tyske filosofen Arthur Schopenhauer 19. århundre viser at livet er kjedelig uten utfordringer. Den mest verdifulle avslørt bare det som er gitt er vanskelig. Husker da de øyeblikkene lett og behagelig.
   Synes spesielt vanskelig situasjon når du nærmer deg en flott ferie - nyttår, og økonomi er svært begrenset, og utsiktene til å bli stående uten fin sjarmerende ferie er ikke fornøyd.

   I Money Matters


  Hvordan å feire nyttår uten penger
   Trenger penger
   Det er en falsk myte: jo mer penger investert i feiringen, mer interessant og mer moro det er. Men realiteten er helt motsatt: en fest i en respektabel restaurant, et sted i Europa, ser det ut full av uutholdelig kjedsomhet og lavbudsjetts student fest uten patos og frills husket i årene som kommer. Slik at pengene - ikke tiltaket moro i denne fantastiske ferie.
   Når vi tenker på hvordan å feire nyttår uten penger, bestemme selv hvilket av de to alternativene som passer best for deg:
 •  Hvis du bare ønsker å spare et visst beløp på en feiring for front satt mer meningsfulle mål: en tur til feriestedet, betaling av lån eller nærmer seg bryllup med betydelige kostnader. Årsakene kan være hvilken som helst, men ikke mindre viktig. Så du kan forhånds fordele budsjettet til ferien var ikke bare moro, men også lave kostnader.

 •  En annen ting er når "vinden whistling" i lommene på det faktum at lønningene vil bare etter nyttår eller Krisen førte til arbeidsledighet. Generelt, "sjokk - dette er vår måte", men i dette tilfellet bør du ikke fortvile. Velg en av de lave kostnader måter å feire nyttår, noe som gir oss håp og oppfyllelse av ønsker!

 • Hvordan å feire nyttår uten penger
   Lepim snømenn
   Derfor, i denne fantastiske nyttårsaften kle varmt, ta en termos med te, kaffe eller gløgg og gå:
 •  I gården! La oss bygge en snømann og dans vil kjøre rundt, spille snøballer - morsomt å møte den beste ferie i året!

 •  På taket! Hvis bakken er en observasjon dekk, feirer vi det nye året med et glass champagne i løpet av en del av de evige stjerner, forfengelighet lys under, når hele verden spredt ut før deg - romantikk! Og noen på bunnen for å miste tid sittende fast i en prippen restaurant med et varmt teppe og en termos, så kaldt vil du ikke forferdelig.

 •  Noen ganger folk feire nyttår på landing, innbydende naboer og elskere av eksotiske sit i heisen fem på tolv, klikk på "Stop" og åpne champagne!

 • Hvordan å feire nyttår uten penger
   I det sentrale området
 •  I den sentrale plassen i byen, på hovedtreet. Det er et nytt år er sikker på å være mye moro og gode mennesker! Ofte i et slikt selskap er lett å møte fremtidig kjæreste plutselig finne kjærligheten. Termos med kaffe eller te vil varme opp, men alkohol er bedre å ta med hjem i komfort og varme.

 •  Hvis du ikke liker veldig overfylte steder, så kan du gå til dine favoritt deler av byen til rink eller vollen, den vakre lysthus eller park der ingen er overfylt og forstyrre hverandre. Hvis nyttårsaften vil du sette pris på snøen, skøyter med lysbilder, spille snøballer og snømenn modellering - aktiviteter som ganske heve ditt humør og fylle minner fra barndommen.

 • Hvordan å feire nyttår uten penger
   Nyttår i undergrunnen
 •  Opprinnelig og samtidig billig feire nyttår elskere subway. Det fungerer denne modusen for transport i en festlig sen kveld folk til torg og gater kunne komme hjem. Tilbehør for denne turen - zhetonchyky, glass og champagne. Ofte kan du møte likesinnede underground.

 •  Hvis du lykke rullet leie kostymer av julenissen, snø Maiden og andre tegn, blir de kledd og gå rundt venner, familie, gi dem en festlig overraskelse! Underholde sine pre-forberedt vitser, dikt, sørg for at de husker denne kvelden i lang tid. Og vennene dine vil behandle deg til en deilig salat og drikke. Tross alt, jule omen hvis en besøkende kom hjem, det bør drikke og fôr, så hele huset vil bli et år med mange.

 • Hvordan å feire nyttår uten penger
   Nyttår i landet
 •  Foreldre eller gi noen andre kan ikke oppfinne hvordan å feire nyttår uten penger, og gi din kjære hyggelige øyeblikk av kommunikasjon, fordi de er så trist uten deg; og landet du vil bestemme selv hva og hvordan å feire, slik at du kan gjøre de mest budsjett alternativet.

 •  En morsom og ikke penger til å feire nyttår kan koble fantasi, fordi det viktigste - det er en stor bedrift og god holdning, ikke "gull" mengde opustoshyvshaya budsjettet.  
  Hvordan å feire nyttår i landsbyen


   Innhold:
 •  Møt det nye året i landet eller i skogen


 •  Det er ikke noe vakrere enn en endring av natur kjedelig by og oppleve gleden av å være i havet landlige liv med sin friske luft og flotte trehus nyttårsaften. Ideen før eller senere besøk hver by bosatt, som bland Olivier sild under en pels "på TV, og restaurantens - sprø prisene på ledende vulgært, har lenge vært" hals ". Jeg husker da Prostokvashino av sine innbyggere og en herlig ferie ved bålet, kledd juletre på tunet og danser med sanger og underholdning.

   Møt det nye året i landet eller i skogen


  Hvordan å feire nyttår i landsbyen
   Nyttår i skogen
   Å hvile på nyttårsaften passerte bare hyggelige opplevelser og eventyr, er det nødvendig å nøye forberede. Uansett hvor du feire det nye 2014, i landsbyen eller i hele landet, med venner eller favoritt "halv", vil du se stedet for feiring på forhånd og planlegge aktiviteter som vil slå den inn i en fairy nook.
 •  Rustikk herregård eller nødvendig for å forberede mottak av din bedrift. I vinter, avkjølt vegger, peis eller ovn du trenger å varme opp gradvis over 24 timer. Eksperter sier at dersom ovnen umiddelbart avkjølt varme opp til maksimumstemperatur, er det tre forbrenning ufullstendig. Som et resultat, begynner stille i rommet som skal fylles med karbonmonoksyd. Morgen kan skje at det kommende året vil møte noen. To eller tre personer på ansvarlig landing kan gå i dagevis på en bungalow eller hytte for å være varm, tydelig spor og sørg for å besøke resten av gjestene er ferdig.

 • Hvordan å feire nyttår i landsbyen
   I det nye året med bil
 •  Hvis bilen din heroisk brakt hele selskapet i nesten uberørt snø, er det ikke nødvendig det vil ta deg tilbake. Prøver å forberede seg på det som unntak, sette hjulene flate plater meter i lengde, dekker bil dekke. Hvis din "jernhesten" dårlig start ved kald start, fast i bagasjerommet på batterireserve. Det er bedre hvis du kan få til bygda på flere maskiner, deretter på vei tilbake kan du forsikre hverandre.

 •  Spill snøballer, dans rundt juletreet i hagen, bygge festninger vinteren er veldig nyttig for en person. De vises sunn glød og godt humør. Imidlertid bør jeg advare sine venner og venninner som fanget varmen sports stil uformell, så saken er over og frostskader sykehusseng. A fishnet strømper, kan kors jenter forlate for andre tilfeller.

 • Hvordan å feire nyttår i landsbyen
   Juletrepynt
 •  Hvordan kan du ha det gøy i vinter i landet eller i landsbyen, kjent for alle, ung og gammel: Decojule leketøy aprikos-produkter, ingen trær, snømann skulptur av lys gulrot i stedet for en nese og en bøtte på hodet games "krig" snøballer, walk i snørike omgivelser, snøskulpturer konkurranse gjenstår etter rengjøring av verftet, og mer.

 •  Duett innenriks vinter med fargerike bad er alltid sunget og folk med glede. Husker minst klassikerne i sjangeren - Christmas komedie "skjebnens ironi". For å plassere dette blir gøy for din bedrift. Bare trenger å huske at bath "gangster" - alkohol, har en negativ belastning kardiovaskulære systemet. En rubdown hvit, fluffy snø - tvert imot, positiv festival for hjertet og vaskulær tone. Bare nøye inspisere bassenger snø at det ikke var giftig og allergifremkallende raid dårlige vindkastene brakt fra hans innfødte storby, og diverse rusk, knust glass og rustne bokser. Nyttig nysnø liggende på overflaten.

 • Hvordan å feire nyttår i landsbyen
   Nyttår bord i landet
 •  Etter en aktiv inflammatorisk hvile kan være helt sunt å spise middag i en hyggelig landlige selskap. Mat skal være en kamp situasjon, en enkel, men tilfredsstillende. Det viktigste at det var mye. Sultne utendørs venner eller foreldre, barn eller kolleger ikke setter pris på de kulinariske delikatesser og sofistikerte snacks. De er like tradisjonelle salater, dumplings, pickles. En vanlig kokte poteter kombinert med salt sopp i krem ​​setter selv de mest kresne ganer. For drikker godt ta en sprudlende mineralvann og fruktjuice. Søte drikker forårsake tørst og dramatisk øke vekten. Eksperter anbefaler å nødvendigvis være reservert et tilstrekkelig antall kvalitet alkohol, fordi landsbyen er vanskelig å finne god champagne eller brennevin i det nye året.

 •  Vurdere en interessant underholdning for kvelden. Ikke være begrenset til et slag mister eller sjøslag. I landlige eller suburban huset kan våge å spille utendørs spill av din barndom uten frykt for uhell børste vekk fra veggen-plasma-TV. Pobeshketuvaty en stor plass-spillet «Dead Man bløff", "catch-up" eller rounders vil ikke gi selv de viktigste personene.

 • Hvordan å feire nyttår i landsbyen
   Drømme etter ferien
 •  Du må forhåndsdefinere destinasjoner: hvem, hvor kan sove. Kanskje noen vil ønske å vende tilbake til byen før.

 •  Din munter, oppriktig selskapet trolig ikke vil gi opp lanseringen av fyrverkeri i naturen. Vær imidlertid oppmerksom på at det "hjul" i distriktene er mye tryggere enn i urbane områder. Peasant hus, dekket med shingel eller tre belyse opp sammen, og brannmenn er valgt i slike områder, og ingen nyttårsaften for lang. Derfor må vi ta alle tiltak for brannsikkerhet, moro og fyrverkeri i den åpne, bort fra bygninger.

 •  Sørg for å forberede gaver. Når barna går til sengs om morgenen, spre overraskelser under treet, og de slappe av over en kopp te. I morgen, når alle vil våkne opp glad og avslappet, spennende og ønskelig tiden av gave å gi er mest underholdende.

 •  Mens grubler hvordan å feire nyttår på landsbygda eller i landet, lage en plan i forkant av arrangementet for å huske alle dine ferie hyggelige opplevelser for en lang tid og fabelaktig ferie.  
  Яндекс.Метрика