Hvordan å feire nyttår i teamet


 Innhold:
 •  Vi må feire med ferieavvikling?
 •  Hvor å feire ferien
 •  Costume
 •  Spesiell musikk program
 •  Det bør invitere skuespillere, animatører?
 •  En liten suvenir
 •  Det bør være detaljert nok scenario ferier eller skisse handlingsplan?


 •  Hvis ikke lett å organisere en ferie for en snever krets av mennesker, til familie, for å si noe om det nye året med kolleger - er nødvendig for å gi en masse detaljer til fest faktisk mulig. På spørsmålet om hvordan man skal feire nyttår i teamet bør nærmet alvor.

   Vi må feire med ferieavvikling?


  Hvordan å feire nyttår i teamet
   Vi må feire med teamet
   Siden organiseringen av enhver ferie i laget - det er plagsom, skynde seg å berolige våre lesere at alt avfall av tid og innsats vil bli rettferdiggjort, slike tiltak for å samle laget. Administrasjonen har mulighet til å sosialisere i en uformell atmosfære med sine underordnede, og dermed demonstrere demokrati og lojalitet til fortiden. Underordnede kan nok en gang bevise sin respekt overfor overordnede og for å tiltrekke seg oppmerksomheten til høyere. Og, selvfølgelig, alle gruppemedlemmene kjenner hverandre bedre. Arbeider sammen mye enklere med folk du stoler på, med hvem venner.

   Hvor å feire ferien


  Hvordan å feire nyttår i teamet

   Når ble brakt rett til å organisere ferien på jobb. Forårsaket det var, som du kan forestille deg, er ikke det vakreste velferd mennesker. I enkelte grupper, er denne tradisjonen bevart. Til en viss grad er dette enkelt: alle ansatte på stedet, ingen uhylytsya av kollektiv handling. Det er imidlertid betydelige ulemper: For det første, minner den innvendige plassen handler om arbeid - i en slik situasjon er ikke så veldig mye og rozslabyshsya; for det andre, folk bo etter jobb, at de ikke er så glad; for det tredje, vil noen måtte bære produkter dekke bord, og til slutt selv ren oppvask. Så, er det bedre å bestille en kafé eller restaurant, vil personalet kommer til avtalt tid på full parade, kan damene være i kveld kjoler; god musikk, koselig atmosfære - alt dette vil bidra til at alle var fornøyd med kvelden. Til slutt, kokker og servitører bli kvitt alle bekymringer i forbindelse med matlaging og bord. 

   Costume


  Hvordan å feire nyttår i teamet
   Nyttårs Masquerade
   I kompilering skriptet må inkludere en ferie program nyttårs maskerade. Eller kreve at alle gruppemedlemmer til å forberede en spesiell kveld: De må ikke komme i det hele tatt klar, og tenke på hvordan å feire nyttår i team og ønsker å forberede seg på denne dagen kostymer. Gjør dem er ikke vanskelig. Her er et enkelt eksempel: gamle sko Maling maling gullfarge kjole å sette noen dekorative lapper - Askepott kostyme klar. Menn komme opp kostyme altfor enkelt: bare slitasje bredbremmet hatt, ta en leke eller til og med en ekte sverd - og kan bli presentert for D'Artagnan.

   Spesiell musikk program


  Hvordan å feire nyttår i teamet
   Julemusikk program
   Det er ønskelig å forutsi, spesielt hvis laget er ujevnt. Ferien er dessverre når det er ingen dans. Og så folk danset trenger god musikk - for hver alders eier! Du kan gå på et lite triks: invitere flere profesjonelle dansere. Hot dance "smittsomt".

   Det bør invitere skuespillere, animatører?


  Hvordan å feire nyttår i teamet
   Inviter animasjon
   Praksis viser at mettet program, kommer det mer vellykket bedriftsarrangement. Hva er hemmeligheten? Trenger voksne trenger å spille, eller de tror på julenissen? Selvfølgelig vil folk alltid finne noe å snakke om ved bordet - de vil ikke kjede seg. Poenget her er: sketsjer spill og publikummere er forent av en felles idé, at de føler en helhet. Men latter, spøk, delta i konkurranser, spill kan alle gruppemedlemmer, uavhengig av alder og status - alt dette bringer dem. Og i tillegg, disse festivalene er mye mindre besøkende som tok sin normale alkohol, de bare aldri nøle på bordet!

   En liten suvenir


  Hvordan å feire nyttår i teamet

   Nyttårsfeiring - en god unnskyldning for å kunngjøre de beste arbeiderne Thanksgiving, for alle teammedlemmene velkommen det nye året på vegne av administrasjonen. Det er ønskelig at ordene ble støttet opp suvenirer.
   En ting som også må vurdere på forhånd for konkurrerende spillprogrammer bør høstes premier til vinnerne. Som teamet vil bli feiret nyttår, kan du kjøpe suvenirer Christmas tema.

   Det bør være detaljert nok scenario ferier eller skisse handlingsplan?


  Hvordan å feire nyttår i teamet
   Scenario ferien
   Det hele kommer an på hvor alvorlig du tenker på denne kollektive tilfellet, hvor godt ønsker å tilbringe en kveld. Det er bedre å skrive manuset. Hvis medlemmene av teamet ingen gode forfattere og arrangører, så bør du kontakte selskapet som gir relaterte tjenester. Kanskje det ikke bare eksperter vil skrive manuset, men også bidra til å tilbringe ferien.
   "Christmas light" vil, hvis ikke en mann av de tilstedeværende på festen vil ikke bli kjedelig alene. I tillegg til programmet er svært viktig atmosfære av goodwill. Hvordan oppnå det? Hemmeligheten er enkel: prøv å være hensynsfull av hverandre; i alle fall ikke understreke sin overlegenhet i noe.
   Merk: feire nyttår sammen med kolleger - det vil være for laget ditt alltid bra!  
  For å feire nyttår på vandrer


   Innhold:
 •  Åtte riktig skritt


 •  Det antas at feire nyttår hjemme være sikker, er det en familie ferie. Nylig har imidlertid en rekke andre alternativer som lar deg å feire denne fantastiske vinterarrangement, sammen med skog, fjell og andre naturlige objekter.
   Det er verdt å merke seg at hvert år blir den mest populære nyttårsaften på turist leiren. Og dette er ikke overraskende, som festen kombinert med aktiv resten er nyttig ikke bare for nervesystemet, men også for det menneskelige legeme.
   Men før hans familie og slektninger flytte inn i vinter hus, oppmuntret mer å lære å feire nyttår på vandrerhjemmet, og at dette bør gjøres.

   Åtte riktig skritt


  For å feire nyttår på vandrer
   Velge et sted for ferie
 •  Step One - Velg riktig sted. Som du vet, er vinteren bare den tiden på året da russiske pensjonater, ferieboliger, feriesteder og turistsentre fullt ut kan konkurrere med utenlandske resort områder. Før du feire nyttår på vandrer bør vurdere alle mulige alternativer slike steder. For turisthytter kan være i nærheten av skogen, i skogen, på fjellet, ved foten etc.


 •  Trinn to - Utarbeidelse ferie tabellen. For ikke å bli sulten nyttårsaften, må du passe på å kjøpe alle de nødvendige produkter og lage en liste over matvarer som du har tenkt å forberede ferien. Vanligvis folk feire nyttår på turist base, begynner å kutte salater og snacks direkte for å gjøre husene. Fordi denne prosessen kan ikke bare holde matvarer friskt utseende alt, men forent familie generell arbeidskraft og skaper en festlig og morsom atmosfære. Det bør bemerkes at en slik fest vanligvis ikke har noen varme side retter. Men uten en grill ikke kan gjøre noe liknende hendelse på vandrerhjemmet. Du må pre-sug og kjøpe kjøtt at det raskt og godt kan forberedt.


 •  Trinn tre - nødvendig utstyr, redskaper. Vanligvis, turisthytter er alle forhold for å feire enhver hendelse, men hvis du glemmer nødvendig utstyr og redskaper, kan den muntre nyttår være i fare. Det er derfor du ikke bør la hjem tallerkener, kopper, gafler, kniver, skjeer, te, skjærebrett, panner, boller, etc.

 • For å feire nyttår på vandrer
   Dekorere hus og trær
 •  Trinn fire - Huset dekorasjon og levende trær. Nyttår uten kranser, juleleker og tinsel ikke være komplett. På grunn av dette faktum, sammen med nødvendig utstyr og redskaper, sørg for å fylle opp med ulike ornamenter. De kan settes opp som et hus og bor i treet hvis turist base er i skogen.


 •  Trinn fem - arbeidsdeling. Som du vet, er organiseringen og gjennomføringen av nyttårsfeiring ganske plagsom affære. For å gjøre alt, er det viktig å fordele ansvar for forbedring huset. Hvem bør instruere vakre veggdekorasjon med glitter og lys, som skal overvåke matlaging kebab osv D. Kun felles innsats vil dekke deg i tide på bordet og feire moro i det nye året.


 • For å feire nyttår på vandrer
   Underholdning nyttår Trinn seks - underholdning. Ingen ferie er komplett uten humoristisk scenario som involverer ikke bare den plutselige tilsynekomsten av julenissen, men også moro og aktiv konkurranse, bør resultatene av disse nødvendigvis gi små premier.


 •  Trinn Seven - levering av julegaver. Det faktum at du feire nyttårsfeiring på turist leiren gir deg ikke rett til å glemme tradisjonelle gaver. Av denne grunn, sammen med kjøkkenutstyr, ornamenter for juletre, i alle fall kan ikke forlate huset lansert. Forresten, for å gi en original julegaver til dine venner eller slektninger kan komme opp med noen interessante spill, der alle produserte suvenirer vil finne nye eiere. Det bør bemerkes at denne metoden for presentasjon Present pobavyt ikke bare barna, men også eldre.

 • For å feire nyttår på vandrer
   End Holidays
 •  Trinn åtte - end feiring. Alle kommer til en slutt, og nyttårshelgen dette er intet unntak. Før du kommer hjem, bør du vaske huset (kaste ut unødvendig søppel, vaske retter tilgjengelig, hvis det ikke var for deg, og hvis mulig feie gulvet eller gjøre lys våt rengjøring). Selvfølgelig gjør dette er ikke nødvendig, men hvis du har tenkt å ryddig mann og likevel tid til å besøke dette stedet, trenger du ikke å bli minnet om respekt for eierne av turist base som ber ga deg muligheten til å se det nye året i skogen eller ved foten av de vakre fjellene.
 • Яндекс.Метрика