Hvordan å feire nyttår i hæren


 Innhold:
 •  Nyttår i brakkene


 •  Tradisjonen med å feire nyttår i stor stil oppsto for lenge siden. Det er derfor moderne husmødre forberede seg ferie og et bredt utvalg av deilige retter som du kan ikke nekte en enkelt person. I tillegg bringer hvert år tabellen bare de nærmeste familiemedlemmer og folk som hever hverandre julegaver og lykkeønskninger.
   Imidlertid bør det bemerkes at det finnes situasjoner når en person ikke kan se det nye året i sirkelen av hans familie, fordi det ligger et par hundre eller kanskje tusenvis av kilometer.
   De fleste av disse tilfellene oppstår med unge gutter som er kalt opp til tjeneste i den russiske hæren. Jeg er sikker på at mange tjenestemenn menn vet at tusen miles fra hjemmet er vanskelig å feire det nye året som vanlig. I tillegg gir Hæren mange begrensninger knyttet til feiringen av denne hendelsen. Men til tross for dette faktum, mange soldater fortsatt klarer å feire nyttår støyende, morsom og original. Etter denne store kvelden de forberedt hele sammensetningen, slik at å gjennomføre mange forskjellige ideer til virkelighet.
   Hvordan å feire nyttår i hæren til denne feiringen forblir evig i minnet på en soldat?

   Nyttår i brakkene


  Hvordan å feire nyttår i hæren
   Nyttår bord i hæren
   Å lære å feire nyttår i militæret, bør du grundig undersøke følgende instruksjoner:
 •  Først må vi samle inn en viss sum penger som vil bli brukt på mat. Det bør bemerkes at å drikke alkohol soldat vernepliktige strengt forbudt, og derfor bør det beløpet som samles for all del være nok for et stort antall av deilig mat. Som du vet, er disse målene unge folk investerer sine opptjente lønn, eller pengene de sender innfødte folk. Vanligvis, deilige og næringsrike måltider for nyttår soldater forberede deg og de soldatene som jobber for Hæren kjøkkenet.

 •  På kvelden 31. desember unge menn i brakkene satt et langbord, som, avhengig av antall personer som kan ta rommet. Deretter, deilige og næringsrike retter begynner å fylle en tom desktop.

 • Hvordan å feire nyttår i hæren
   Nyttår i ukrainske soldater Vanligvis, forbereder seg på å feire nyttår i hæren begynner lenge før den verdsatte dato. I prosessen med å utvikle en homofil soldater øvde scenario malt vegg avis, lage julepynt, lage fargerike kort og andre. Når programmet er installert i brakkene treet, vernepliktige begynne sin selvgode selvlagde leker, kranser og tinsel. Det bør bemerkes at denne felles arbeid er veldig mye united soldater og skaper en morsom festlig atmosfære.

 •  På nyttårsaften militært personell har lov til å gå til sengs mye senere enn på vanlige dager. Til soldatene kunne høre en videohilsen presidenten, i brakkene inkludert en TV som er konfigurert på en av de føderale kanaler. Under en skrallende bjeller, som alle mennesker, vernepliktige heve sine briller, men ikke med champagne eller vin og juice, brus eller andre leskedrikker. Det bør bemerkes at manglende overholdelse av forbudet i hæren, kan en soldat bli straffet disiplinær offiser.

 •  For å feire nyttår moro, er soldater prøver å utvikle en original humoristisk program. Vanligvis, i en slik hendelse skal skje i brakkene jule tegn - Julenissen og Snow Maiden. I tillegg svært ofte festlig scenario omfatter ulike konkurranser, intellektuelle spill og konkurranser, vinnerne av disse er beskjedne premier. Det er verdt å merke seg at slik underholdning er nesten alltid blitt militære kraftøvelser (noen mer otozhmetsya heller propolzet brakker og så videre. F.).

 • Hvordan å feire nyttår i hæren
   Nyttårs oppsigelse som et insentiv
 •  Som du vet, soldater, vernepliktige, som for alle måneders tjeneste hadde ingen klager fra senior og tok aktivt del i livet til alle offiserer som oppmuntring foreskrive nyttår utgivelse. Dermed kan soldaten feire nyttår med sine kolleger, og hjemme hos sin foreldre, kjæreste eller kone og barn.

 •  Det er verdt å merke seg at militære liv har en veldig streng tidsplan. Det er derfor, selv under nyttårsaften, noen soldater må være på vakt, og ikke å heve glass lemonade med dem. Men disse soldatene feire denne magiske vinterferie, men den neste dagen etter datoen for hans innlegg.

 •  Dermed viser oppfinnsomhet og ta vare på mat, moro å feire det nye året kan være en soldat, og som vernepliktige ukrainske hæren.  
  Som nevnt Gammel nyttår


   Innhold:
 •  Om opprinnelsen til hellig
 •  Hva du skal gjøre
 •  Misty langt


 •  Det tar bare to uker etter ferien, vil russerne møte angrepet av en annen nye året, bare denne gangen den gamle mannen. I tillegg er det mulig å samle igjen på banketten bordet, for noen mennesker er dette ferie fylt med spesiell betydning. Så hva slags ferie at dets funksjoner, og hvordan å markere gamle nyttårs prøve å forstå sammen.

   Om opprinnelsen til hellig


  Som nevnt Gammel nyttår
   Opprinnelsen til Old nyttår
   Den doble feiring ble gjort mulig på grunn av det faktum at i 1918, nektet kirken for å flytte til den gregorianske kalenderen, og har fortsatt sin julianske kalender. I Russland er en tilstand observert i enkelte land, det tidligere Sovjetunionen og i Serbia, Montenegro, Makedonia og selv i det tyskspråklige kantonene i Sveits.
   Ifølge den ortodokse kalenderen 14. januar feirer dagen av St. Basil av Caesarea - erkebiskop av Caesarea i Kappadokia, kirke forfatter og teolog, bedre kjent som Basil Velykyy.Dlya ortodokse kristne denne dagen spiller en spesiell rolle, som er en ekte nyttår, som, som forventet skal være etter jul. A 1 januar faller på en dag i advent. Selv om det ikke er veldig streng, men ha det gøy og spise animalsk mat i disse dager er ikke bra. Derfor kristne feire nyttår er 14 januar.

   Hva du skal gjøre


  Som nevnt Gammel nyttår
   Møtet Gammel nyttår
   Til Dessverre for helligdager er ikke gitt. Dessuten er denne dagen ikke engang original. Likevel, en god halvparten av landet sammen bemerker Gammel nyttår. Minst, er dette en utmerket mulighet til å sosialisere med familie og re-dekke festbord, sitte ned som en familie, har et hjerte, vennligst hverandre små gaver. Tradisjonelt på bordet bør være rikelig kjøtt snacks, diverse bakverk, kvalitetsdrinker og festlig Kuttia. I antikken, en rik desktop lovet bugnende år.
   Mange kafeer og restauranter organisere denne kvelden festlig showet program og organisere temafester. Noen skoler invitere kjente artister og musikere. Besøkende forvente overraskelser og gaver, originalt drama, tegneserier forestillinger og god musikk.
  Som nevnt Gammel nyttår
   Nyttår på skøytebanen
   I store byer er sikkert godt utstyrt valser, som holdes på denne dagen feiringer. Et karakteristisk ideen om at kvelden lyse og moro vil være din beslutning om å gå dit stor støyende selskap.
   Brannstifter musikk, nyttårs dans, morsomme konkurranser, hav av positive og stor glede fra prosessen med skøyter garantert. En ferie festligheter blir ofte holdt på sentralt torg i mange byer.

   Misty langt


  Som nevnt Gammel nyttår
   Gjette på jule
   Fremtiden har alltid vært skjult fra menneskelig solid slør av hemmelighold, og et lidenskapelig ønske om å se tilbake lenge tvunget menneskeheten til å ty til spådomskunst, spåing og magi. Den mest hensiktsmessige for denne gangen har alltid vært dager fra jul til Epiphany, den såkalte Yule. I løpet av denne tidsperioden blir bare gamle like før nyttår. Så nyttårsaften kan bruke til denne oppgaven.
   Gjetter begynne på nightfall. Ofte gjette på voks drypper ned i vannet. Ifølge bisarre frosne voks figur håndverkere forutsi fremtiden. Hvis du ønsker å vite navnet på Mr Right som det blir mørkt, vender mot gaten og bedt om å kalle seg det første comer. Samme navn vil være i fremtiden brudgommen.
   Og, kan du finne et gjerde gjerder og armene utstrakt, deretter telle hvor mange shtaketin klart å fange opp. Hvis nummeret er enda shtaketin - fremover venter på et lykkelig ekteskap, og Odd betyr at du er foran.
  Som nevnt Gammel nyttår
   Spådom med speil
   Det verste en eldgammel spådom må begynne ved midnatt. Overfor hverandre er to speil og stearinlys. I dypet av en speilet korridor dannet ønsker å se sine dommer. Hun bør være i et rom alene. Det er nødvendig å fange øyeblikket når overflaten av speilet litt mørkere og lys starter skremmende knitre. Det var så dypt speil galleri og det skal vises.
   I enkelte regioner i svært vanlig for moro å fortelle dumplings. Noen av dem legging overraskelser, og blandes med resten. Hvordan overraskelser som bruker salt, sukker, svart pepper, erter, bønner, mynter. Deltakerne i denne hendelsen entusiastisk spise denne retten for å lære hva du kan forvente i det nye året. Dumplings med overraskelser i disse dager selv, kommer i butikkene.
  Som nevnt Gammel nyttår
   Gjetter på Dumplings
   Betegnelse noen overraskelser:
 •  Bønner - en uventet rikdom;

 •  erter - interessant å reise;

 •  Sukker - det søte liv og velstand;

 •  tråd - til den lange reisen;

 •  knappen - til obnovtsi;

 •  mynt - penger til rikdom;

 •  erter pepper - til trange livserfaringer;

 •  salt - til tårer;

 •  ring - bryllupet;

 •  laurbærblad - til ære;

 •  valnøtt - til god helse;

 •  hvitløk - til livets vanskeligheter.

 •  Generelt, hvor, med hvem og hvor gammel mark nyttår avhenger bedt om din kreative fantasi lys idé, et ønske om å få ting gjort. Det eneste jeg vil gjerne minne deg om er at dette er ikke alltid herlig ferie faller på en helg. Mest sannsynlig, vil i morgen komme til arbeid, så prøv å ikke overdrive det, og bemerker det er en stor begivenhet. Ta vare på deg selv, og lykke til i det nye året!  
  Яндекс.Метрика