Hvordan å feire nyttår 2015 - året for tre Trees Blå Goat?
 Det sier ikke på første nyttårsdag - er banalt, alle har gjentatte ganger uttalt. Men, år etter år i slutten av høsten vi igjen tenke hvordan å feire det nye året, og 2015 kommer - ikke unntaket. Kvinner velger festlig antrekk, menn - Beliggenhet and Company for det nye året. Og alle som er interessert, hvordan er det nye året på den kinesiske kalenderen. Og så, vanligvis ler og fleiper på et annet interessant navn. Og ikke rart: at i 2015, for eksempel - År Blå tre Goats. For den slaviske øret og sans for humor er mer enn morsomt. Men selv om den gamle østlige kalender er fortsatt for de fleste av våre landsmenn noe mystiske og eksotiske, ønsker vi å vurdere noen mystiske egenskaper som ligger i et gitt år. Når det er sagt, "berolige" sin herre, og måten det geit, og enda tre. Den beste måten å gjøre dette - for å feire det nye året 2015. År Blå tre geiter vil begynne snart, så det er på tide å forberede seg til møtet. Hvis du ikke har bestemt hvor, hvorfor og hvordan å feire nyttår 2015 Blå tre geiter våre tips fortelle deg alt du trenger for et lykkelig ferie og en god neste år. 
 Nytt i 2015 på den østlige kalenderen. 2015 hvilket dyr?
 Tradisjon tildele hvert dyr ved navn, sammen med kvalitative adjektiver, forankret i antikken. Østasiater brukt det for kalender og mange husholdningsbehov. Den kinesiske kalenderen hjulpet navigere vilkårene for såing, høsting, destinasjon bryllup dato, definisjoner helligdager og andre rituelle behov. Vestlige sivilisasjonen som vi tilhører, og vi, pleide å bruke den gregorianske kalenderen, med sin inndeling i 12 måneder og 365 dager. Den kinesiske kalenderen er basert på mer utfordrende sykling, kombinert med dvenadtsaterychnыh og desyaterychnыh segmenter.
 Hvert år, 12 år tilsvarer en symbolsk dyr, hvert annet år fra 10 år - et naturlig element. I tillegg har hvert element en karakteristisk farge. De følger hverandre i sekvens, men på grunn av varierende varighet matchende stadig skiftende. Derfor, hver gang et dyr "blir" en ny reaksjon. For eksempel, i 2014 - året for den blå Wooden Horse, 2015 - året for de blå tre geiter, etc. N. For mange tusen år den kinesiske kalenderen ble fordelt på territoriet til Asia, og i forskjellige land fått sin behandling. Derfor i behold og konvensjonell oppdatert versjon eventuelle avvik. For eksempel, noen ganger oversatt som geit sau. Derfor kan vi også ringe 2015 året for den blå Wooden sau, og det ville være feil.
 Når en ny start i 2015 på den kinesiske kalenderen
 Øst kalender er forskjellig fra ikke bare vestlige symbolikk og kompleks syklus, men datoen for begynnelsen av hvert segment. Hun i utgangspunktet bestemt av den nye månen, så ikke sammenfaller med starten av året i den gregorianske kalenderen. Spesielt denne gangen rundt begynnelsen av det nye året på den østlige kalender faller den 19. februar 2015. Så hvis du ønsker å skikkelig feire året for de blå tre geiter må vente på denne dagen. Selv om denne konvensjonen, og kan slippe å feire det nye året 2015 etter vår mening, sammen med hele landet. Og enda bedre - for å feire nyttår to ganger i 2015 for ikke å fornærme venner og imøtekomme Blå tre geit. Eller en sau, som ifølge de østlige vismenn, nesten det samme.
 Hva vil 2015 Wooden Blå Goat? Øst horoskop for året av Goat
Hvordan å feire nyttår 2015 - året for tre Trees Blå Goat?
 Ikke bli overrasket over hvorfor dyr? Hvorfor ikke juveler eller nytteplanter? Dyr valgte tegnet var ikke ved en tilfeldighet. I folklore, har hver av dem en unik karakter, hvis egenskaper er vedtatt det nye året og, selvfølgelig, født i året folk. Derfor hele 2015 vil vi være i regi av geit, med alle dens konsekvenser. Videre disse effektene er veldig bra. Geit (sau) som et dyr lover økonomiske fordeler for virksomheten og karriere suksess. Geit knyttet til mennesker, så forventer fra hennes skitne triks trenger ikke. Enkelt og hardt arbeidende, astral Sheep beskytter de samme nyttige aktiviteter rettet mot mennesker. Tre element vil gjøre spesielt godt år for medlemmer av kunstnere og de som ikke er blottet for fantasi. Samtidig Wooden Sheep sta, så det er bedre ikke å fusjonere sin ekstra sikkerhet, rad og uvøren utgifter. Og husk at ventetiden for favoriserer fra Blue Goat kan bare brukes hvis du klarer å feire det nye året 2015 er riktig, gitt sin smaker. 
 Hvor du skal møte nye året 2015 Blå Goat? Hvordan dekorere et hus
 Bokstavelig tolket natur dyre Sheep bør ikke, men noe som kan tas i betraktning. For eksempel det faktum at geit - dyret hjem og forsiktig, ikke søker radikal endring og revolusjonerende hendelser. Derfor, for å feire det nye året 2015 beste i en kjent eller i det minste rolig atmosfære. Ideelt år for å møte den blå Goat Wooden familie og / eller gamle venner, hjemme eller i en koselig atmosfære beskjeden. Hvis du har en ferie hjemme - gå for å feire det nye året 2015 der invitere flere folk kommer. Byleilighet ingen grunn til å utbrodere for lyst - vil være nok tradisjonelle julekranser og leker, spesielt hvis de blir overført til din familie fra generasjon til generasjon:
Hvordan å feire nyttår 2015 - året for tre Trees Blå Goat?
 1.  Vil fokusere på blå-grønn fargevalg. Blått er godt egnet for vinter entourage. Fortynne malingen kan være nøytral beige, grått og hvitt halvtone.
   Bruk tre tilbehør. Det kan være få, men god kvalitet, tre tallerken frukt, vakker ramme for malerier eller fotografier, dekorative tre figurer og t. N.
   Slå i det indre av bjeller. På den ene side, ofte hengende bell rundt halsen på en geit. På den annen side, symboliserer den kinesiske filosofien bjelle lykke. Sammenligne disse skiltene og henge bjeller på døren og / eller tre.
   Pynt med ikke bare gran, men også planter. Geiter og sauer er respekt urter i alle former.
   Inkluder fantasi og nyte håndarbeid. Jule Sheep nyte hjemmelaget leketøy eller imitasjon, flettet teppe ved døren, et varmt teppe eller pledd på sofaen.
   Hvordan å feire det nye året 2015. Hvordan å behandle tre blå Goat?
   Loud festivaler og masse feiringer forlate for et år fordi geit elsker komfort og stillhet. Selvfølgelig du har råd til å kjøre noen fyrverkeri og brann i taket på champagne kork - en hellig sau har ikke noe imot. Men i stedet for brann parter organisere fred fritidsbolig. La det bli et senter, men sjenerøst lagt bord:
  Hvordan å feire nyttår 2015 - året for tre Trees Blå Goat?
  1.  Geit og sau - vegetarianer. Du kan ikke dele sine lidenskaper, men må gi patroness, overflod av grønnsaker og greener. De kan være frisk, saltet, syltet, i salater og slicing - jo mer jo bedre. Og ikke glem dessert av frukt og meieriprodukter.
    Du kan trygt ha råd til kjøtt og / eller fisk, men forberede seg nyttår bord maksimalt lys, lav-fett varianter. Tradisjonell fisk i aspik, gelé og andre hjertelig varme og kalde forretter geit godta uten entusiasme, men uten innvendinger.
    Wooden Goat nyttårsaften vil være fornøyd hvis de glass champagne du sette biter av frisk frukt. Unn travoyadnuyu Goat Cocktail Mojito. Sørg for å legge på bordet, brus, juice og fruktdrikker. Søtt vann vertinne 2015 ikke respektere.
    Forbered frukt og / eller frukt sauser for kjøtt. Så selv upassende for Goat fatet blir en festlig måltid. For eksempel, hell tranebær sirup biff eller bake and med epler og tørket frukt.
    Ta deg tid til å forberede en spesiell rett "Chef" og "for de blå tre Goats": bred tallerken med grønnsaker eller frukt. Legge dem vakkert som mulig og / eller kjøpe noen eksotiske frukter som sjelden spiser i hverdagen.
    Hva du skal ha for nyttår 2015? Hvordan å kle seg i blå Goat år?
    Noen sparsommelig jente sannsynligvis allerede lagt merke til at 2014 og 2015 er under beskyttelse av dyr blå. I så fall kan du se det nye året i samme antrekk som fortiden. Deres flørt kjæreste enig med denne tilnærmingen og absolutt ønsker å hengi seg nye klær for å feire ferien. Vi vet hvordan du skal prøve dem og andre, og hva du skal ha på nyttårsaften 2015:
   Hvordan å feire nyttår 2015 - året for tre Trees Blå Goat?
   1.  Foretrekker naturlige stoffer syntetisk, selv om det er veldig vakkert. Geit aksepterer deg som mor, hvis du velger å feire nyttår i klær av ull, bomull, lin og silke. Spesielt godt valg vil hånd strikke og heklet elementer. Fluffy Angora ull cardigan med stilig genser med store fletter, strikkede kjoler og t. E.
     Nye Farger 2015 - er ikke bare blå, grønn og alle nyanser av beige og grått. Tillatt hvilken som helst farge du til ansikt. Bare prøv å holde deg til myk, ikke skrikende og naturlige nyanser. Mote syre og ekstravagante farger forlate for andre helligdager.
     Sau og geit - jente, så nøytrale og andre jenteaktig glede er nødvendig. Hvis du ikke har råd til jenter beste venn diamanter, velge en vakker, men ikke klønete smykker. God passform inn i julestemning stein blå og grønne farger: Aquamarine, safir, smaragd (naturlig eller innbyttere). Ikke overdriv med strass og følge balansen av matte og blanke teksturer.
     Geit elsker skånsom behandling, og har en myk saueull. Dette tegnet må passere rundt nyttårsbilde. Velge mellom glatt og buklovanoyi struktur mellom sateng og fløyel foretrekker den andre. Dette gjelder ikke bare klær, men også frisyrer. Nyttårsaften 2015 - en utmerket mulighet til å krølle håret i krøller slem.
     Menn bør kle seg sømmelig nyttårsaften, men smakfullt. Å være komfortabel, føles bra sitte olabukser og kashmir genser eller cardigan. Hvis du elsker jakker - slitasje tweed eller ull blazer, kan til og med med skinn flekker på albuene deg. Dette demokratisk stil, vil vertinne sannsynligvis liker det.
     Gaver til nyttår 2015?
     Til slutt, til blått tre geit bodalas ikke hele året var i godt humør, trenger du å tenke på julegaver. Sau tar imot de høye kostnadene, verdi komfort og praktiske. Derfor kan passende gave bli varme klær, ullgenser, skjerf surround, votter, sokker, leggings. Avhengig av alder og hobbyer av mottakeren, velger kvalitet mote tilbehør eller sportsutstyr for skiløpere, snowboardere. Generelt, gaver og hele festlige omgivelser - som enkeltstående spørsmål om universell råd på dette området ikke eksisterer. Bare du kan vite hva som gir deg ekte glede og slektninger. Så du ønsker å møte de nye 2015 Blå tre geiter i harmoni med seg selv og sine familier - er den beste tradisjon og den beste gaven. Glad!  
Яндекс.Метрика