Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui


 Innhold:
 •  Fritidsbolig utforming
 •  Nyttår i kinesisk
 •  Nyttår i japansk


 •  Ifølge den europeiske tradisjonen nedtellingen nyttår starter vi med klokkespill nøyaktig på tolv 1. januar. I motsetning til vanlig i Europa nyttår av den gregorianske kalenderen i asiatiske land mente at en gang i året, i dette tilfellet Goats året begynner 19 februar. Men til tross for dette, innbyggerne i vårt land med stor glede kombinere europeisk møte i nyttårsfeiring Oriental nyttår går kveld i desember. Videre synes denne Euro-Asian nyttår cocktail ingen å være noe spesielt. De fleste retter, er neppe å fornærme noen på nyttårsbord tradisjonelle nabolaget salat "Olivier" og "Dressed sild" orientalske retter. Av denne grunn, interesse for faget, hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui i vårt land er bare vokser. Vi håper at denne artikkelen med tips for å hjelpe deg med å legge til orientalske toner i møte innenlandske treslag Year of the Goat, og forbedre energi ditt hjem. 

   Fritidsbolig utforming


  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   Leketøy ekorn på treet
   I Østen, så det er akseptert at alle bekymringer og bryr seg om å dekorere huset for det nye året ta på mannen, men ferie bordet dekket med sine koner. Ungene gleder med jublende julegaver.
   Orientalske folk oppriktig tror at riktig innredet bolig over nyttår ikke kan forandre energien bedre. Dekorere huset tatt i samsvar med dyret symbol på det kommende året. Derfor først ordne rundt huset figurer geiter og andre treprodukter innbyggere (fugler og ekorn).
  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   En fugl på et juletre
   Vær oppmerksom!
   Positiv energi kommer inn i huset gjennom dører og vinduer. Sørg for å rydde vei for å fjerne alle hindringer på veien.

   Før nyttår utgivelsen hus unødvendige og unyttige ting, gjøre vår rengjøring. Husk at å kaste ut gamle ting, får du kvitt stagnert energi, negative og problemer.
  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   Velge et sted for juletre
   Uten tvil den viktigste dekorasjon av huset er elegant fluffy treet. På grunn av juletreet, endrer du flyten av energi i hjemmet ditt. Og stedet der du plasserer dine vakre bartrær, det avhenger av total energi leilighet:
 •  Ideelt sett bør etablere et juletre i midten av rommet - denne ordningen vil bidra til å bedre helse og trivsel for alle familiemedlemmer.

 •  Familier som ønsker å øke familietreet anbefales å installere i den vestlige delen av rommet.

 •  Sektor nordvest bør velge de som trenger støtte (hjelp) familie og venner, og selv de som drømmer om mange reiser.

 •  I sør rommet fluffy tre anbefales å sette alle de som ønsker å forbedre sitt omdømme og få bred aksept.

 •  Hvis du har en meget viktig forhold med en du er glad i, plasserer pyntet juletre med leker og lys i den sørvestlige delen av rommet.

 • Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   Bruk av granbar
 •  Installert i den østlige delen av treet vil bringe velstand og familielykke.

 •  Alle de som ønsker å samle så mye visdom og kunnskap om sjekken barskog skjønnheten i den nordøstlige delen av huset.

 •  Hvis du virkelig ønsker å tiltrekke seg til huset hans flere områder av positiv energi, ordne huset i de riktige sektorer buketter av granbar.

 •  Nyttår i kinesisk


  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui

   Etter de hundre år gamle kinesiske tradisjoner legge til utarbeidet julegaver souvenir mynter, nøye innpakket i rødt papir. I øst slike mynter som presenteres med ønskene til god helse og velferd.
  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   Kinesiske dumplings
   I tillegg til de vanlige festlige måltider, dekorere nyttår bord kinesiske dumplings tszyaotszy. Ikke bekymre deg for slike eksotiske navnene på deilig fordi det egentlig ikke skiller seg fra våre elskede sibirske dumplings. Forskjellen er bare i sin opprinnelige trekantet form av kinesiske dumplings og selv det tszyaotszy vanligvis servert i soya (hvitløk) saus.
  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   Dekorasjon mynter
   Vær oppmerksom!
   Ifølge kanonene av Feng Shui nyttårsfeiringen gjort å kle seg i rød kjole. Den kinesiske røde spesielt høyt.

   Nyttår i japansk


  Hvordan å feire nyttår 2015 Feng Shui
   Soba
   Hvis du ønsker å organisere et nytt år i japansk stil, i stedet tszyaotszy gir gjestene den festbord i en vakker lang pastarett "soba" (symbol på lang levetid og rikdom). Tradisjonelle japanske bordkomponenter:
 •  ris brød,

 •  kokt ris

 •  stuet bønner - Eastern symbol på god helse,

 •  rundstykker og sushi

 •  utvalg av sjømat.

 •  I tillegg til disse matvarene, sørg for å sende gjestene et glass eksotisk japansk drikke - søt skyld.
   Og til slutt, få råd før nyttår grasiøs bambus rake. Det rake! Dette er ikke en feil. Det faktum at Japan rake betraktet som en talisman, fordi den japanske beholde sine hjem i tilfelle en plutselig stopp lykke (det var det hans rake). Selvfølgelig, japansk rake mye penere vanlig i vår del av sine hage kolleger. Bambus raker er vanligvis dekorert med ulike lunefull tegninger og hieroglyfer.  
  Hva du skal gi et år av Goat 2015


   Innhold:
 •  Gaver kolleger
 •  Gaver til venner og familie
 •  Gaver venner


 •  Hver gang før utbruddet av den neste nyttår begynner febrilsk universelt menneskelige mas shopping og suvenirbutikker på jakt etter gaver til familie, venner og kolleger. De fleste berørte kunder vanligvis ikke vet på forhånd hva de ønsker å gi, og som vanligvis skjer i et slikt tilfelle, feie hyllene er egnet for prisen, og er mer eller mindre som kjøpstidspunktet. I mangel av konkrete ideer til julegaver, kan du bruke en vinn-vinn-alternativet - å kjøpe mindre Present i stil med Feng Shui med symboler for det kommende året. Kommende 2015 den gamle orientalske kalenderen vil skje under selve symbolet på den grønne Wooden Goat - dyr godmodig og sympatisk, men på samme tid, noe lunefull. Så før du går til butikkene i østlige horoskop se til når du velger julegaver vurdere preferanser og krav husmor neste år. I denne artikkelen vil vi prøve å hjelpe deg å finne ut hva du skal gi Goats år 2015 kjær for ditt hjerte People. fordi du alltid ønsker å lage julegaver var enda litt magi og bringe sine eiere hell og lykke. 

   Gaver kolleger


  Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Geit keramikk
   Arbeide i USA vennlige team, du åpenbart ønsker mine kolleger til å gi minst en liten oppmerksom før nyttår. Å velge gaver til ansatte, du må bare finne tid til å besøke noen souvenir varehus. Kolleger i det nye året kan lett gi noen favoritt suvenirer som små grasiøs figur Geiter, laget av metall med gull og Swarovski krystall figurine eller øst-tegns netsuke år. For den nåværende tilnærming og dagbøker med geiter. Kvinnelige halvparten av teamet sannsynligvis vil like en fin jul dekorative stearinlys stå for smykker i form kizochky eller en liten trekasse.

   Gaver til venner og familie


  Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Franske ånder
   Velge gaver for mennesker nær deg, sørg for at de er i tillegg til estetisk nytelse er også et tilbud til dem i hverdagen. Anta at en gravid kone vil bli glad for å motta en gave som vil være i stand til å løfte sine ånder og hjelper ikke å tenke på fremtiden for generiske smerte. Slike nyttige gaver inkluderer:
 •  stilig mobiltelefon

 •  dyrt fransk parfyme,

 •  bøker for vordende mødre

 •  stor kosedyr

 •  god kveld kjole i delikate blå-blå eller lys grønn farger (tilsvarende symbol på det kommende året)

 •  CD med sanger av dine favoritt artister

 •  andre romantiske gleder.

 •  Bør være svært forsiktig, ikke bare hans kone, men nyttår forventninger til dine barn. Men hos voksne er ikke alltid på tide å finne ut fra barna om sine drømmer. På dette punktet er det en god måte nezateyliv år, slik som i november kveld, spør barna ved sengetid skrive en rask notat av god ønskene Bestefar Frost. Lover at morgen må sende et brev. Så du er klar i forkant av alle barn og ønske kan sakte finne gavene sine.
  Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Et stort kosedyr
   For nyttårsaften brakte enda mer moro for barn av pakker under pyntet juletre, sted, og noen skjul på forskjellige steder leiligheter som du angir i tegnet kart "Treasure Hunt". Denne lille eventyret vil legge til glede og festivitas nyttårsaften alle uten unntak - både barn og voksne.
   Spesiell takk til på gaver laget med sine egne hender. Slike gaver er en spesiell verdi fordi i disse tingene, men også ferdigheter passer sjelen. Tenk deg hvor fint det syn at du bryr relatert skjerf, sokker eller sokker vil varme deg kjære mann gelatinize tid.

   Gaver venner


  Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Klappstol med vitser
   Å velge de beste julegaver til venner bygge på sine interesser og hobbyer:
 •  Rybak bringe en klappstol,

 •  lyubyteltsi strikke - et sett med nåler eller kroker

 •  glad i sy kjæreste - en vakker boks med sy tilbehør,

 •  amatør volleyball eller fotball - tilsvarende ball,

 •  Tourist -. Kompass og så videre Mr.

 • Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Gave kompass
   Hvis din venn i ingen spesielle hobbyer, så gi ham en god nyttårsaften souvenir med karakteren var eller noe med appetittvekkende søtsaker (godteri gaver og dekorert cookies eller sjokolade), fordi de fleste innbyggerne på planeten vår har en søt tann.
  Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Trekassen
   Vær oppmerksom!
   For å unngå kjas og mas shopping for gaver, begynne å kjøpe dem på forhånd, som europeere gjør, en måned eller to før nyttårsaften.

  Hva du skal gi et år av Goat 2015
   Kjøpe gaver på forhånd
   Tips: Tenk på forhånd uten hastverk og lage en liste over hva og hvem du ønsker å gi det nye året. Denne tilsynelatende pedantisk tilnærming vil hjelpe deg å spare mye tid til å kjøpe julegaver. I kompilere listen, så ofte som mulig inkludere fantasien og deretter din unike gaver bare ikke vil gå ubemerket hen.
   Det viktigste - å velge og gi gaver fra hjertet!  
  Яндекс.Метрика