Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen


 Innhold:
 •  Hvor du skal møte Rick Blå Goat
 •  Nyttårs reise
 •  Forberedelse til ferie
 •  Antrekk Queen 2015
 •  Gave favoritt for det nye året 2015


 •  Hver ferie unik, men som slår nyttår?! Fortryllende, levende, støyende og samtidig innhyllet i mystikk, gledelig familiegjenforening plan hvordan å feire nyttår 2015 med sin mann, for å legge til nå. Du vil ha god tid til å tenke gjennom ting og forberede seg til magisk overgang fra ett år til et annet var å pare sant mirakel!
   Slappe av med en kopp te på din favoritt sofaen, skriver på vanlig papir ark hovedfaktorer andre enn å feire nyttår 2015.

   Hvor du skal møte Rick Blå Goat


  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Huset på landet
   Du kan gjøre dette i den klassiske versjonen: hjemme, på landsbygda, i naturen, i landet eller et landsted. Hvis du ønsker å tilbringe tid i høyprofilerte venner, slektninger, tilfeldige bekjentskaper og nyte hyggelige samtaler med en nær venn, forlater terskelen alle saker av bekymring og problemer, lage en romantisk nyttårsaften, og en skrallende bjeller - lyden av ditt hjerte, de beste stedene enn innfødte vegger eller nyhet landsens hus finnes ikke!
  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Nyttårsaften i en restaurant
   Betydelig tilfredshet kan fås fra julefeiringen magisk kveld på en fancy restaurant. Pluss denne kvelden de nye 2015 Emerald Geiter vil være mye mer enn du kanskje tror: en stor fest atmosfære, ingen problemer utmattende for mottak. Sjekk bare leve musikk vil være på dette stedet i nyttårsaften i stil, en av DJs og stjerner i show business administrasjon har til hensikt å invitere. Dette vil sikre deg nyte favorittlåtene dine og morsom underholdning.
   Vær oppmerksom!
   Fra restauranten kan du få en mulighet til å føle seg som en dronning av ballen, kledd i en elegant blå eller grønn kjole, og legger litt sølv eller gull smykker.

   Nyttårs reise


  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Tur
   Hvis du tar vare på den organisasjonen i forkant av nyttårs runde, morgenen den 1 januar 2015 kan du finne i turist tur til Europa eller sørlige eksotiske feriesteder, et av de nordiske land - Finland og Sverige, med sine infrastruktur eller skisteder i de samme gjestfrie fjellene i Tsjekkia , Bulgaria og Slovakia.
  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Julecruise
   Eller kanskje du nyte en nyttårs elv eller sjø cruise vannveiene i Europa? Populær, for eksempel, bruker fire-dagers tur ombord ruten av Østersjøen og et besøk i Sverige, Finland og de baltiske landene.
   Unik i sin inntrykk på de sørlige ruter av den Persiske Gulf, Karibia og fantastiske eventyr Kanariøyene.
  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Nyttår i Egypt
   Den spesielle sjarm av nyttårshelgen kan gi tropiske varme blå vannet og de hvite strendene i Thailand og Sri Lanka, Egypt, Maldivene, Kina og Vietnam. Det bør bemerkes at disse turene er ikke billig, men dykke inn i himmelsk fred midt i slushy vinter, og bemerker nyttår 2015 med en mann i disse delene - en kostnad så positiv for hele året.

   Forberedelse til ferie


  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Forberedelse for det nye året
   Hver versjon av ovennevnte krever ulike treningsaktiviteter. Hvis du planlegger å gå i restauranten, eller nyttårsaften på et hotellrom, i tillegg til imponerende utseende og minimal forberedelse, vil det oppstå spørsmål. Men hjemme komfortabelt alternativ vil kreve maksimal effekt: dekorere rommet, utarbeide en festbord og en masse fantasi Jolly ideer for en morsom stemning og selvfølgelig den fantastiske utsikten over den vakre dronningen.
  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Julebordet
   For et snev av romantikk vil legge duftlys som er lett å kombinere med shimmer julegirlander på skogen vakker.
   Vær oppmerksom!
   Intime skumring skinner lys og støtte en følelse av mystikk og spell av denne fantastiske kvelden.

   Lett snacks, grønnsaker, sjømat, opprinnelig laget salat, fisk, kylling eller kanin tilberedt på en unik oppskrift spesielt for denne kvelden, frukt og dessert luft - et godt valg for nyttårsbord med middag med levende lys.

   Antrekk Queen 2015


  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Jule antrekk
   Wooden blå geit om kjæledyr, men jeans eller frakk oppfatter som en personlig fornærmelse. Tross alt er det - en stor estetka kvinner som natt å være på topp! Bare dyre naturlige stoffer uten glitter, paljetter og andre unødvendige attributter. Elegant grønn eller blå kjole med regnbue lyse farger: blå, blek blå eller grønne, sko - høye hæler på, fortsetter for en intim kveld - bare vakker erotisk undertøy.
   Mens grubler hvordan å feire nyttår 2015 med sin mann, deretter pre-script til denne magiske kvelden ikke bare hintet Blå tre Koselig om din lykke og velstand i det kommende året, men ble vekket nye følelser i familieforhold.

   Gave favoritt for det nye året 2015


  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   Gift mann
   I det nye året vi elsker å overraske folk nær oss, imponere fantasien til noen uventede gaver. Og det er sant at for juleevangeliet uten overraskelse og entusiasme for mottak av en gave!
   Vær oppmerksom!
   Atmosfæren av feiringen ligger ikke bare i grønn kjole vakre trærne eller elegant ferie tabellen, men også mellom kjære.

   Når du velger en gave, tenk på hva mannen din alltid ønsket. Kanskje han liker å tilbringe tid ved datamaskinen og deretter en spesiell stol behagelig det vil være behagelig og hyggelig gave? Selvfølgelig, dette er ikke unik gave, men nyttig og effektiv. I tillegg mannen din sannsynligvis setter pris på din bekymring verdsatt.
  Hvordan å feire nyttår 2015 med ektemannen
   DVR
   Bilistene kanskje har lyst DVR eller thermomug koblet til sigarettenneren.
   Eller kanskje din mann lenge håpet på å besøke treningsstudioet eller basseng? Gi ham et abonnement for besøket!
   Noen drømmer om sniper klassen, og noen vil være fornøyd merkevare av italiensk skjorte og stilig slips Hvor mange menn, så mange meninger! Lytt til hans ønsker og finne den mest fantastiske gaven.
   Ny Mark i 2015 sammen med sin mann lyse, interessant og uforutsigbar - det beste tegnet på at hele neste år Goat du heldig og suksess!  
  Som sju tsiey feire nyttår 2015


   Innhold:
 •  Nytt i 2015 i en rolig familie sirkel
 •  Dekorering av lokaler til Emerald, Bukken
 •  Vi planlegger en minneverdig nyttårsaften
 •  Nyttårs Tradisjoner


 •  Knapt noen våger å argumentere med århundregammel tradisjon for å feire nyttår i familien. Sjarmerende duft av barnåler og mandariner, glitrende kjoler skog skjønnhet som ligger under den presenterer fra Santa Claus og slektninger, et bord dekket med ulike godbiter, murlыkayuschyy knelende furry pet - alle vet at disse egenskapene vil sikkert lykkelig ferie! Som familie å feire nyttår 2015 og hvordan du kan gjøre det til en hyggelig og minneverdig begivenhet for alle generasjoner av kjære som kommer til samme bord? Foreldre, barn, barnebarn - alle har sine egne synspunkter og vaner, deres ønsker og holdninger

   Nytt i 2015 i en rolig familie sirkel


  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Nyttår med familie
   Lyse støyende selskaper til blå-grønn tre Goat (sau) - husmor 2015, kan ikke være til smak. Beskjeden pet glad for å feire det nye året i en krets av venner og slektninger. Stargazers Celestial kalt sau eller geit - Jan og føler absolutt feminin symbol. Det ønsker den varme og komfort, elsker landlig nyttårsfeiring. Geit eller sau - kjæledyr, godt festet til sine hjem. De vil være fornøyd hvis kvinnen vil være i stand til å samle alle de hun elsker, ved bordet, selv om det er tvunget i normale forhold tolerere atskillelse fra de som er kjære for henne. I disse selskapene vanligvis ikke varme det er ingen løgn. Geit i tillegg gjerne hjelpe forsone de som var uenige eller bilder.
   Vær oppmerksom!
   Nyttår i familiekretsen vil gi tillit til støtte, kjærlighet, familie og venner, og bringe lykke og velstand.

   Dekorering av lokaler til Emerald, Bukken


  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Huset dekorasjon
   Ved New 2015 må oppgi en festlig dekorasjon av ditt hus eller leilighet. Geit elsker komfort og harmoni: den magiske julen tinsel, hjem produkter som iriserende baller, glødende leker, pyntegjenstander fra trær, statuer Goat eller sau, barskog komposisjoner. Hun vil sette pris på din fantasi og neste år vil bringe glede og lykke.
  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Tabell dekorasjon i blå toner
   Goat tar imot de grønne og blå farger i utsmykningen av boliger, men subtile natur, det kan stå misfornøyd med sin overflod. Bedre lytte til din sans for proporsjoner og bo på en myk, behersket (f.eks, pastell blå eller grønne farger).
   Vær oppmerksom!
   I en leilighet eller hus, først av alt, bør dominere varme og komfort.

  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Bells å dekorere
   Den viktigste egenskap av 2015 - ringer gongongen! Det kan henges på skogen eller den vakre nyttårs fir krans på døren. De kan også dekorere noen bilder, statuer eller artikler i form av Mistress 2015.
   På den ene veggen kan du bruke juletre grener eller lå kranser nummer - 2015 eller forme Sheep (geit). Uansett hvor mange rom ville trenge å dekorere alt henge blå-grønne kranser, tinsel, gullregn. Selv friske urter for vinteren - et sjeldent fenomen, kan du gjøre kunstig. Geit gjerne imot Dekorert ficus, ethvert hjem blomst eller palm.
  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Souvenir
   Forpliktelse Kozochky vil føre til at stearinlys til form av denne edle dyret. Den nye maskot vil gjerne gran kvister i alle rom, dekorert med streamere og regn, gardiner, tak, vinduer og snøflak figurer Mistress år. De kan føre til en kunstig frost eller snø frosset bruke din egen sjablong papir.
   Din kreative fantasi som en geit.
   Vær oppmerksom!
   Innfødte folk vil absolutt elsker å se fruktene av din kreativitet!

   Vi planlegger en minneverdig nyttårsaften


  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Festlig humør
   Naughty patroness år - Blå Goat, overbevist om at feiringen av sin ankomst i familiekretsen med sine foreldre, bestemødre, tanter og andre slektninger bør absolutt være morsomt! Hvordan lage nyttårsaften minneverdig som diversifisere sin eierandel til det i fremtiden forårsaket et smil og gode minner? Dette "problemet" er lett løses ved planlegging: rolle pre-distribuere, forberede script (du trenger for å gjøre det litt å gjøre gjestene ikke sliten), kan hver av familiemedlemmene skrive en kort velkomsttale eller lære morsom dikt. Du kan tilberede på et stykke toast humoristisk og gi deres familier som de selv hadde det gøy og hevet stemningen av mennesker rundt dem.
   Mange finner interessant idé - hold blant slektninger karneval. Barn kan sy kostymer, og voksne kan gjøre eller kjøpe en maske.
  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Møte det nye året 2015
   Damene av nytelse bygningen fin kizochkamy og menn kan komme opp bilder av ulike dyr (unntatt bare rovdyr).
   Fabulous tombola med gode, humoristiske spådommer som kan være pre-skrive på papirlapper og sette en "cap av Santa Claus" eller en pose med geit hår, make all sin uforutsigbarhet og heie alle familiemedlemmer.
  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Videography ferien
   Noen forberede videokamera og registrere alle ønsker og hilsener, interessante intervjuer og deres kjære god spøk.
   Vær oppmerksom!
   Platen vil holde en lang hukommelse aura moro nyttår 2015.

   Nyttårs Tradisjoner


  Som sju tsiey feire nyttår 2015
   Nyttårs fyrverkeri på torget
   Hver familie kan skryte av deres skikker og tradisjoner i nyttårsfeiring: noen ønsker denne natten for å være nær den praktfulle vinter natur - de går til landsbyen eller forstads hytte; andre - fyrverkeri eksplodere i gården; tredje gå en tur gjennom byen eller besøke hovedtorget, dekorert med vakre treet.
   Vær oppmerksom!
   Positiv og leselig dyr - Wooden Blå Goat - naturen er kreativ, kunstnerisk, men tolererer ikke svik og påskudd.

   Mens grubler hvordan familien for å feire nyttår 2015 og kan en få samle, men varm selskap, inviter dine venner og kjære. Og da de oppriktige smil, latter, gode ønsker og overraskelser vil være den beste starten på året som kommer!  
  Яндекс.Метрика