Hvordan finne arealet av en mangekant?
 Per definisjon, dannet kalt gitter plan tallet med tre eller flere kryssende rette linjer som danner respektive antall skjæringspunkter. Skjæringspunktene kalles også direkte polygon hjørner og linjestykker - partene. Polygon er ofte kalt antall sider av toppunktene fire-, fem-, seks-, heptagon, og så videre.
Per definisjon, dannet kalt gitter plan tallet med tre eller flere kryssende rette linjer som danner respektive antall skjæringspunkter. Skjæringspunktene kalles også rette sider i polygonet og linjesegmenter - partene. Polygon er ofte kalt antall sider av toppunktene fire-, fem-, seks-, heptagon, og så videre.
En annen viktig funksjon av polygoner er at tilstøtende segmenter ligge på en rett linje og sammenhengende - har ingen felles punkter. Denne definisjonen lettere å forstå ved å se på bildet.
Det er igjen seks gitter, så dens sammenhengende segmenter ikke krysser hverandre. Figuren viser en rett til ikke et gitter, som ikke-sammenhengende segmenter AD og EF, og DB og EU har et felles punkt.
To punktene av som tilhører en fest, kalt naboer. Segmentet kobler til to hjørnene nesosednye, kalt diagonal av et polygon.
Området av polygonet vil bli kalt innsiden av det plan som dannes ved å skille deler av polygonet.
Opsjonene kan settes polygoner, unntatt universell løsning på problemet med å finne sitt område.
Derfor vurderer vi noen spesielle tilfeller av hvordan å finne arealet av et polygon på forskjellige måter.
1. En enkeltsaker er et regulært polygon - en figur der alle sider og vinkler mellom dem nivå. I dette tilfellet kan området i et polygon bli funnet, hvis man kjenner radius av innskrevet i den, eller den sirkel som er beskrevet i henhold til følgende formel:
 S = 1/2 • P • r,

hvor P - omkrets av et polygon, som er produktet av antallet av sine sider til deres lengde;
r - radius av innskrevet i en sirkel polygon.
2. Et interessant trekk ved polygoner ble oppdaget av den østerrikske matematikeren Georg peak. Han fant at polygon hvis topp-punkt er plassert ved noder av et kvadratisk rutenett kan finnes ved formelen:
 S = N + M / 2 -1

hvor S - område av polygonet;
N - antall mesh noder plassert inne i polygon;
M - antall maskepunkter som faller på den side av polygonet, og på toppen av denne.
Hvordan finne arealet av en mangekant?

I de presenterte bilde grid noder på grensen av polygon er merket med blå prikker og komponenter inne former - rødt. I henhold til formelen toppareal av dette tallet vil være 95 + 13/2 - 1 = 1005 kvadratiske enheter.
Teorem Peak interessant og vakker, men nesten ingen bruk i form av reelle problemer.
3. Oftere i praksis for å finne arealet av en mangekant ved hjelp av sin divisjon i enklere komponenter tall rektangler, trekanter, trapeser, parallellogram, finne arealet er godt kjent. Oppgaven med hvordan å finne arealet av et polygon i dette tilfellet reduseres med kvadratet av dets bestanddeler enkle figurer.  
Hvor raskt lære å skate?

Skøyter - en svært populær form for underholdning og sport. Han er engasjert i både barn og voksne. Hvis du fortsatt ikke engang tenke å bli blant hans tilhengere aldri for sent å begynne. Skøyter, som tegning, dans, kan synge begynne å lære i alle aldre.
For eksempel, Sofia Kovalevskaya, den berømte matematikeren, først kom inn i voksen is, og så er det sånn i et par år begynte det å bli betraktet som en profesjonell kunstløper.
Hest eierskap forbedrer også kroppens koordinasjon, kroppsholdning, noe som gjør bevegelsene mer tydelig og plast.

 Velge riktig skøyter


 •  Hester har forskjellige priser, typer og størrelser, men du må få rutine for nybegynnere. Ofte er de ikke veldig dyrt.

 •  Når du velger skøyter, må du ta hensyn til størrelsen, ikke kjøpe mer, fortrinnsvis en størrelse mindre, fordi den tettere de er ved siden av beinet, jo lettere vil administrere dem.

 •  Også, hvis du er skøyter på frifot, er sannsynlig å gni blemmer. Men hvis du allerede har kjøpt en litt mer enn du trenger, så kan du plukke opp en ull sokk eller kjøpe spesielle sports sokker.

 •  Du bør også ta hensyn til borrelås, kroker og tack. Jo mer blir tettere benet låses. Og alltid stram stramme!

 •  Vi begynner å lære å skate


 •  Du er på isen. Hvis du ikke tror på deg selv, du bedre holde på bare på siden.

 •  For å begynne, bøy knærne, fordi de rette ben, du kan ikke gå langt. Skating tenner der, men inntil du lære å ri med verdighet, i alle fall ikke bli frastøtt dem. I fremtiden, hvis du ønsker å bli en profesjonell skater, og deretter kreve de samme tennene.

 •  Nå trenger du ikke vondt improvisasjon. Generelt er det nødvendig å presse utenfor kanten frie ben. I skøyter viktigste betingelsen er riktig frastøting, så ta en mye oppmerksomhet.

 • Hvordan å flytte?
  Det er ikke vanskeligere enn å holde balansen. Hvis du står, bør du starte med å frastøting rister på foten på is. Det vil si at du bør distribuere en fot i utsiden, skyv den og deretter overføre vekten til den andre foten. Hvordan starte avbildet i figuren nedenfor.
  Hvor raskt lære å skate?

  Hvor raskt lære å skate?

  Den venstre bildet viser starten på venstre fot. Det vil si at den trenger å bli satt i en vinkel og dytte bort.
  På høyre side er bildet du kan se starten på sin høyre fot. Det gjør alt så godt. Prøv å ikke begynne å flytte sammen med settet av skøyter. Så du vil ikke lykkes. Det er mye enklere å flytte vekslende føtter, at det er Kon'kova gå.
  Vidshtovhuyetesya fot Spis til en annen når bevegelsen begynner å bremse ned umiddelbart vidshtovhuyetesya Til fots, som kjørte og så bare alternativ. Under kan du se et kart konvensjonell ridge walk.
  Hvor raskt lære å skate?

  Det er viktig at du gikk akkurat som avbildet, men for å oppnå dette, må du øve. Andre fremgangsmåter gjør det ikke. I alle idretter trenger å bruke metoden for prøving og nedturer. Med tiden vil du oppleve at du får bedre og bedre.
  Venstre visning, når du surfer
  På rullene, hovedretningen mot klokken vi begynner å demontere den. Når vil lære å jag venstre, deretter til høyre og kan raskt mestre.
  Hvis du allerede har lært en åskam, kan nå lære overganger. Når du spiser, og ønsker å rulle, trenger du en liten bit lene venstre, Men å holde balansen. Hvis du ser at start å miste balansen, deretter umiddelbart bevege den høyre foten på venstre side. Du føler at vikarer opp for ikke å falle. Når bena krysset, bør igjen fortsette å veksle dem, og bevege seg i en bue. Ordningen avbildet nedenfor.
  Hvor raskt lære å skate?

  Bevegelsen i revers "
  Dette er en ganske kompleks element, du må tinker lang. Du stå tilbake til kjøreretningen. For å starte, følger de samme trinnene som du gjør når du spiser fremover, akkurat det motsatte. Ordningen er vist nedenfor.
  Hvor raskt lære å skate?

  Hvor raskt lære å skate?

  Det vil si, hvis den venstre foten er risting, deretter plassere den i en vinkel og vidshtovhuytesya. Den eneste forskjellen fra å flytte fremover er at du trenger å presse en liten bit av en bue, og Wien er det som står nedenfor.
  Hvor raskt lære å skate?

  Flytte tilbake spor, vekslende støt langs buen, forlater kroppsvekt i midten. Deretter kan veksle tilbake bevegelse av høyre og venstre streker. Og bildet nedenfor viser hele planen av ryggen. Du skjønner, suksessive buer av spill på venstresiden - høyre.
  Hvor raskt lære å skate?

   Hvordan å bremse ned og falle på isen


  Hvis du fortsatt har falt, er det ikke nødvendig å prøve å få opp, presser hendene. Du må knele, og deretter forsiktig klatre. Når høsten skal grupperes, og faller til side i stedet for ryggen din.
  Etter fallet, ikke bare fortsette å kjøre, bedre gå til styret og normalt otdыshytes.

   Endelig


  Hvis du bestemmer deg for å virkelig lære skøyting, så bør du betale for instruktøren som vil fortelle og vise deg alle trekkene, og hjelpe dem å lære raskt.
  Vi håper du likte artikkelen, UchiEto prøvde å dekke alle de punktene som du trenger for å studere. Og nedenfor har vi utarbeidet flere video leksjoner må-se.  
  Яндекс.Метрика