Hvordan finne arealet av en trekant?
 Noen ganger i livet må folk huske lenge siden glemte skolekunnskap. For eksempel, når det neste reparasjon huset eller leiligheten må for å bestemme mengden av materiale på overflaten av en trekantet form. Når du vet det utenat, men nå febrilsk prøver å huske hvordan å finne arealet av en trekant?
Ikke fortvil! Det er normal menneskelig hjerne overs lenger brukte detaljer i de avsidesliggende delene av som det ikke alltid lett unplugged. Og så du ikke er besatt med dette problemet, husker vi hvordan vi skal finne arealet av en trekant av ulike metoder i denne artikkelen.
Som du vet, er en trekant kalles en plan figur dannet av tre kryssende rette linjer. Skjæringspunktene kalles hjørner og linjestykker dem motsatte kanter. Det er private typer av trekanter, for eksempel rektangulær, likebenet og likesidet trekant.
I det generelle området av trekanten er et produkt av halvparten av lengden av bunnen av trekanten på verdien av høyden senkes denne grunn motsatt toppen. Skriving er som følger:
 S = 1/2 • b • h

 hvor S-området trekant, b-lengde på en av sidene av en trekant, h-høyde, ned til denne side.
Denne formelen kan godt forstå, huske og hente i anledning av den private delen av en rettvinklet trekant. Se nøye på bildet.
Hvordan finne arealet av en trekant?

Som du kan se området i trekanten lett definert som halvparten av arealet av en imaginær rektangelet fra to slike trekanter. For nepryamouholnoho du legge to trekant trekant til dannelsen av et rektangel og finne sitt område.
Hvordan finne arealet av en trekant?

Hvis du vet lengden på tre sider av en trekant, kan sitt område finnes på Herons formel. For å forenkle anvendelsen lanserer ny verdi kalt poluperymetrom, som ligger en halv mengde av en trekant og er skrevet som:
 P = (a + b + c) / 2

 hvor P-pivperymetr, a, b, c-side (ribber) trekant. Etter å ha funnet poluperymetra Herons formel tar følgende form:
 S =? (P (P-a) (p-b) (p-c))

 hvor S - arealet av trekanten,? -kvadratnyy root, p-pivperymetr, a, b, c-side (ribber) trekant.
Det er andre formler hvordan å finne arealet av en trekant, men vi vil ikke gi dem her, siden de bruker data som for eksempel sinus til vinkler og er mer egnet for problemer av matematisk praksis enn for innenlands bruk.  
Secrets of Atlantis. Mangler fastlandet
 Offeret fastlandet Atlantis hisser hodet av millioner av mennesker har i nesten 2500 år. Mystery tåke dekket tusenvis av år, hundrevis av teorier og hypoteser. Selv om moderne teknologi og vitenskapelige fremskritt, fortsatt ikke i stand til å finne ikke bare plasseringen av Atlantis, men også for å bevise sin eksistens. Det bør bemerkes at på vei til hemmelighetene til den atlantiske sivilisasjon, har vitenskapsmenn og forskere har gjort mange andre funn. Hvilken tid passer ikke i hodet på grunn av sin fantastiske. Mange har hørt om Atlantis, men ikke mye tenkt på kultur, som trolig skilte denne store sivilisasjon.

 Den første omtale av den manglende kontinentet
 Aller første minne om Atlantis betraktet som "Dialogues" gamle greske filosofen Platon og historiker. I dem, han casually nevnt plasseringen av fastlandet i området Gibraltarstredet. Men mest fokusert på å beskrive livet og kulturen i Atlantis. Overraskende nøyaktigheten som Platon beskriver Atlantis. Sine rike byer og sivilisasjon som steg til et høyere utviklingsnivå. Ifølge ham, atlanterne - Poseidon etterkommere. Som i sin tur var den øverste guddom.
 Rikdom og storhet av den savnede kontinentet er imponerende. Men du kan bedømme det bare fra ordene i Platon. I tillegg er det andre mer interessant informasjon. Det er bevist at Platon selv lånt historien om fastlandet med sin onkel Solon. Han hørte dem, som i Egypt. Historien om Atlantis fortalte en av prestene i gudinnen av himmelen og mor til the Sun - Nate. Dette viste inskripsjoner i kirker, bevis av virkeligheten av den avdøde kontinentet. Det viser seg at atlanterne visste på forhånd om døden av en elsket sitt hjemland. De gjorde sitt beste for å holde genbanken og de store mysterier i menneskeheten.
 Legacy of Atlantis
 Før snakker om mulig plassering av den sunkne kontinentet, er å fokusere på prestasjoner av Atlantis. Informasjonen er veldig interessant, om enn noe overskrevet evig søken av kontinentet. Forskere så gjennomført søk, glemte den tingen som hele startet. I gamle kilder som bekrefter at Atlanta holdt sin kunnskap for fremtidige generasjoner. Videre bevart ikke bare informasjon, men også seg selv. Kort tid før den forferdelige katastrofen som ledet landet i havet, representanter for store løp gikk til Egypt, Hellas og selv Tibet.
 Interessant informasjon kjent britisk Labsanha Ramper åndelighet. Han hevder at i Tibet, i Potala tempel er hemmelig hule. De beskytter de tre tibetanske munker Atlantis, i en tilstand av "somatisk". Denne tilstanden er nevnt i alle religioner i øst, så det er virkelighet kan tas for gitt. Interessant annen. Labsanh hevder at innbyggerne i Atlantis hadde unike evner. Med den "tredje øye" de kan flytte tunge gjenstander, hadde utviklet vitenskap og teknologi.
 Hans uttalelser sammenfaller med ordene til den berømte russiske okkultystky Helena Blavatsky. I sine skrifter, skrev han at byggingen av de egyptiske pyramidene deltok Atlanta som flyttet store steinblokker med magi. Videre Blavatsky sa at Keopspyramiden er depotet på kunnskap om Atlantis. Hennes ord delvis bekreftet av moderne forskning. Forskere har oppdaget en skjult rom under bunnen av pyramiden. Deres alder kan trygt tilskrives den tiende, og muligens den tolvte årtusen f.Kr..

 Hvor ble Atlantis?
Secrets of Atlantis. Mangler fastlandet
 Hvis tiden forlatt uten tilsyn esoteriske og fokusere på ting mer håndfaste, er det interessant å finne et sted hvor Atlantis er i dag. Med hensyn til dette aspektet av forskning, for mange teorier og det er fornuftig bli på mer realistisk. I prosessen med å søke en neddykket kontinent, har forskere utforsket hele kloden og mottatt informasjon om at å bringe en ny titt på menneskehetens historie. Det er rettferdig å merke seg at disse funnene ikke alltid har i det minste noe å gjøre med Atlantis. Mens var like viktig for vitenskapen natur.
 Atlantis sivilisasjon i Egeerhavet?
 De fleste moderne versjoner av virkelige er plasseringen av den manglende kontinentet i Egeerhavet. Forskere hevder at Atlantis var assosiert med den minoiske sivilisasjonen på Kreta og varte til det 16. århundre f.Kr.. Rundt denne tiden på øya Santorini utbrudd har oppstått og legendariske Atlanta sunket inn i glemselen. Geologiske undersøkelser støtter teorien. Forskere har oppdaget i området av undervanns vulkansk askeavsetningstykkelse på flere titalls meter. Men under asken bevarte restene av en stor rase, er vitenskapen ikke kan svare. Det er å håpe at "ennå" ikke.
 Atlantis i Antarktis?
Secrets of Atlantis. Mangler fastlandet
 En annen interessant teori er å finne den savnede kontinentet under to kilometer lag av is i Antarktis. Ved nærmere undersøkelse, betyr teorien ikke synes fantastisk. Til å begynne å ta hensyn til gamle kart over planeten. I 1665, verden så arbeidet for den tyske jesuitt Kircher Atanasyusa. Blant annet ble det representert reproduksjon egyptiske kort. Kartet viser i detalj Antarktis uten is. Dette, ifølge egypterne, var det 12.000 år siden. Overraskende, er konfigurasjonen av øya på kartet påfallende lik omrisset av Antarktis, avledet ved hjelp av moderne utstyr.
 I tillegg bezlednykovaya Antarktis finnes i mange senere kart. Det faktum gjenstår. Til minne om forfedre deltok Antarktis uten is. At det vil aldri se. Det er verdt å merke seg at mange av de gamle kartene viser Atlantis avvike utrolig detaljrikdom og nøyaktighet til minutt. Hvordan ble dette oppnådd pålitelighet, er også fortsatt et mysterium.
 Som Atlantis forsvant?
 Noen variant av "Hvor befinner Atlantis?» - Må bevise hvordan dette kontinentet kunne forsvinne i en utrolig kort tid. Ifølge Platon, Atlantis gikk under vann i løpet av dagen. Selvsagt vil ingen katastrofe ikke være i stand til å foreta en slik destruktiv virkning. En av to ting:
 Eller • Atlantis var den dype lenge uttalt tid;
 • eller død Atlantis kom utenfra.
 I denne hypotesen veldig greit faller uttrykk for de samme Lama Labsanha ramper. I sine skrifter, sa han at ulykken skjedde på grunn av planetoider som kolliderte med Jorden. Således forskyve den fra banen og tvinger rotere i motsatt retning. På muligheten for en slik hendelse skal dømme forskerne, men det virkelig forklarer skiftet av kontinentene og forsvinningen av den første sivilisasjonen.
 Empire of Atlantis er nervøs med mange hemmeligheter, sporene er så ønskelig for entusiaster. Og det er trygt å si at studien ikke avta så lenge Atlantis er funnet. Det er ingen røyk uten ild. Så, er det håp om at den savnede kontinentet vil møte deres etterkommere.
 Film av Atlantis
 Hvis interessert, se online video film "The Lost World - Atlantis Mysteriet med den forsvant sivilisasjon.":

 * Videoklipp: Mysteries of antikken. Atlantis - The Lost Civilization
Яндекс.Метрика