Hvordan fjerne bevegelse?
 Sport og reportasje fotografering tiltrekker seg flere fans og fagfolk. I dag akselererende tempo og ønsker å overføre bilder momentum. Den er bygget på fundamentet av dynamikken i sport og reportasjefotografering. Å overvåke objektet passer 35 mm kamera med autofokus og sporing televyk. Observere objektet må være veldig forsiktig, prøver ikke å riste kameraet, til henne forsiktig, husk at du kan stoppe bevegelsen av kameraet når lukkeren.
 For større effekt, prøv å bruke lys bakgrunn med ulike detaljer som tilskuerne på tribunen og vinket fargerike bannere og flagg. Så på bakgrunn av et bilde i form av fuzzy broket bandet vil være svært effektive. Tvert imot, når monotont bakgrunn, vil god effekt på bildet ikke fungere. Når du fotograferer statiske eller objekter som beveger seg sakte fotografer kan bruke zoom, dvs. å endre brennvidden på objektivet i øyeblikket lukkeren.
 Så fantastisk eksplosjon av fargerike band på scenen. Imidlertid kan denne effekten bare oppnås med profesjonelle kameraer, kameraer zummы for slike formål er ikke egnet. For kvalitetstrening med lange lukkertider må bruke et stativ og en stødig trigger Rope. For best effekt i rammen bør fortsatt sette detaljer som steiner, trær.
 Veldig godt gå på lange eksponeringer natt veien. Flott sted for slike undersøkelser vil være gode transport knutepunkter, overganger, jernbanebroer. Jo flere kombinasjoner av bevegelige og stasjonære objekter vil være i rammen, så det vil være mer effektiv og gi bedre humør. Mer eksperiment for å bli en ekte profesjonell i Rapportering skyting.  
Hvordan lære å danse Reggeton? + Video leksjoner

 En bit av historien


Reggaeton er en musikalsk sjanger, snarere enn dansetrinn. I Panama brakte den jamaicanske arbeidere i 70 av de 20 århundre. Samtidig jamaicanske sanger ble oversatt til spansk. Etter en stund, den første spanskspråklige rapper utgitt plater med blandet reggae med hip-hop.
I dag har reggaeton blitt en nasjonalskatt Puerto Rico, nylig ble det også brukt for valget av selskapet. De siste årene har det spredt, selv i Amerika.

 Dans


Dans hittil måtte endre mange navn, og besøkte frykynhom og hrindinhom selv perreo. Dette var det mest vanlige navnet.
Perreo er en dans der to dance simulere seksuell gni mot hverandre, og jenta tilbake til partneren. Kanskje danse så minnet Puerto Ricans hund (perro - hund) at de ærer ham og kalte ham. Denne mangelen på disiplin i Puerto Rico er velkommen, selv om i Europa denne dansen møtte voldsom fordømmelse. Det ble antatt at denne dansen vulgært, Dick og ydmykende, men snart reggae musikk zalunalo overalt.

 Hvordan å danse


Å spille bevegelse - er den mest dans reggae. Fuzzy bevegelser som ligner friksjoner nær kontakt kropper - alt minner om sex med en snev av dans. Eller danse med et snev av sex. Det er for denne reggae dance opptreden i Europa ble oppfattet fiendtlighet. Tross alt, spesielt unge mennesker utsatt for dårlig innflytelse, reggae dans. Men hvis du ser nøye, vil du legge merke til at berøring aldri slutter, kroppen ikke er trykket, og dette har effekt av insinuasjon og skitne dans, noe som kan oppnås bare ved lange treningsøkter, men ikke improvisert.
Uansett hva det var, perreo er bare ett av de mange alternativene danse til musikk av reggae. Så, innebærer musikk uttrykk for seksuell energi som overvelder deg, men du trenger for å danse på den måten du forteller rytme.

 Lytt til reggae


Mer enn to hundre kunstnere som arbeider i denne retningen, DJs velge og sette bare hva du liker og hvorfor det synes at musikk er ensformig. Tror ikke det første inntrykket.
Det er nødvendig å vurdere reggae i sin utvikling, å forstå hvordan ulike det kan være. Start med ShabbaRanks «DemBow». Det nesten stamfar reggae musikk, mer moderne sanger er rasende spanske resitativ og dolbezhku ett ord, som i sangen Daddy Yankee-Gasolina. Det er mer melodisk variasjon av elementer sjel: Don Omar - Senor De La Noche, En su Nota. Det er ganske medlyaky, så å si om reggae: Alexis y Fido - Tu No Sabes. Ofte reggae blandet med andre danser og musikalske trender, for eksempel, AndyMontanez - Se Le Ve, er en kombinasjon av salsa og reggae.

 Video Tutorials


Hvordan å danse valsAlle må vite hvordan å danse vals, og det er ønskelig å lære denne dansen så snart som mulig. Det er ikke at ballroom i dag en uunnværlig del av mange feiringer. Allerede i barnehagen gutter er lært det grunnleggende vals, deretter studenter deltar i konserter, og nesten alle ansikter vals i bryllupet.
Det er mange dansestudioer der de underviser alle typer dans vals. Men du kan forstå de grunnleggende bevegelsene uavhengig. Det viktigste - ønske og litt tålmodighet.
Hvordan lære å danse vals
For klassene vil du trenge et speil, en båndopptaker, innspilling valser og partner. Først lytte til ulike vals. De kan være langsom og rask, men hver har trydolnyy størrelse. Velg svakheter og styrker aksjen, prøv å føle rytmen, må dele en sterk høyt smell og de svake - to stille.
Lær valsovyy trinn. Du kan gjøre dette, og selv uten musikk. Sekvensen av bevegelser som følger: Step høyre foten frem, venstre side, og sette det riktig. I dette tallet gå bakover, venstre fot tilbake med en gang og holdt seg til henne igjen. Deretter prøver all musikk, velge alternativ slow dance. Bevise dine trekk til automatisme, for ikke å glemme deres kontroll i speilet.

Deretter danse med en partner.
 Mest dans er utført i en lukket stilling - partnere er ansikt til ansikt. Det er viktig å ta i riktig stilling: den høyre hånd griper kvinnens kropp like under skulderblad, er venstre i rett vinkel til torsoen, og slik at partneren hånden holdt i hånden. En kvinne holder sin venstre hånd på skulderen hans partner.
Lær å bevege seg i ulike retninger, er det viktig å gjøre det på konsert.Mannen begynner å bevege seg, utsette hans høyre ben, hun vier tilbake venstre ben. Vanligvis par danser i en sirkel mot klokken. Hvis du gjør trinnene riktig og trygt, selv den mest vanlige formen for dans vil veldig vakker. Når du lære vals, prøv å utføre sine ulike varianter.
Hvor nyttig Waltz
Waltz - er en fantastisk dans som du kan utvikle plast, gjenopprette holdning og gi sine bevegelser lette. Rytmen av denne dansen er veldig bra for våre hjerter. Forskere har bevist at å lytte til vals Justerer hjerterytme, positiv effekt på hele kroppen. Dansekurs vil gi en positiv effekt på kroppen din, får det eleganse og smartness, bedre holdning.
Selvfølgelig, til noen dans bedre lære under veiledning av en lærer. I fravær av en slik mulighet, bruker Internett - Nettstedet tilbyr pedagogiske videoer kan velge passende musikk.
Å gjøre en langsom dans, vil du bli myk og romantisk, vil du finne ro og fred i sinnet. Dette lyrisk dans lære deg luft og lette bevegelser. Hver øvelse du vil utføre en vals penere tog og resultatene vil overraske ikke bare deg.
Hvordan forberede seg til å danse
Før du begynner å danse leksjoner for å forberede kroppen din. Hver dag prøver å gjøre warm-up, helst under passende musikk. Dette vil hjelpe deg å oppnå den ønskede stemningen. I tillegg kan du huske musikk og rytme. Alle bevegelser følger jevnt. Stretching er et must, spesielt hender og føtter. For å gjøre dette, gjør ups på tærne og rotasjon. Også prøve å strekke på fingre og hender for å holde i skulderhøyde. Yrke, betale så mye som mulig. Men det trenger ikke nødvendigvis å være langvarig opplæring. Ikke tro at du kan lære å danse foran en TV og nøye studere video tutorials. Det er viktig å gjøre det levende, for å være i stand til å bevege seg riktig til musikken.
Ideal - lære å danse vals med en partner. Denne spektakulære og vakre dans brakt sammen du er glad i. Mange er redd for at når vokst de vil føle seg svimmel. Men spørsmålet om vane. Og en liten hemmelighet: ingen spinn på sidene, fokus på partneren din, og du vil lykkes  
Hvordan lære å danse og street dance?

Dancing tilgang til alle sosiale klasser og folk i alle aldre. Denne kunsten kan vise deg den friheten, frustrasjon, lidenskap, kjærlighet og uttrykke andre følelser. Det er klassisk danser, som var lang, men også kom med tid og nye trender og stiler som tantsyuyutsya ellers. Det ble populært street dance. Denne artikkelen vil hjelpe deg å lære elementene i street dance.

 Første trinn til Learning


I alle store byer er det skoler som underviser dans. Hvis du finner en skole der de lærer street dance, ikke rush å registrere deg. Hvorfor? Fordi disse dansene forskjellige retninger, så ordne opp, hvilken stil du ønsker å lære det. Du vil bli overrasket over hvor variert utvalg av danseelementer. Men hvordan å lære street dance om ingen spesielle talent og data? Ikke vær trist, de kommer fra trening, og hvis du lærer å føle frihet.
At besittelse stand kropp og ånd av frihet - er grunnlaget for street dance.
Home School
Og også du kan lære å danse hjemme. Og du vil bli gitt sysselsetting så lenge du ikke vil betale mer enn en dans coach, sparer du deg selv forlegenhet foran andre mennesker, og spare tid og økonomi. Du kan våkne opp til en fantastisk danser. Nå bare lyst og evne til å arbeide vil vise at du kan. Å studere må klare interaktive leksjoner. De trenger å lære den opprinnelige bevegelse.
15 år siden folk ikke drømt om opplæringsvideoer for nybegynnere. De trenger ikke engang forestilt meg at videoen vil hjelpe en person lære å street dans og street dansere selv kalte hooligans. Ingen kunne ha gjettet at de samme kjeltringene vil lære andre, og selv på nettet. I dag, alt var annerledes. Danserne i gata - det er ikke uvanlig, og internett har gitt tilgang til video tutorials. Blant det store antallet leksjoner bør foret spesialisert vydeoshkolam. De lærer bare profesjonelle gatedansere.
Så, hvis du er villig til å lære de mest populære og populære danse retning, deretter ferdig med å lese denne artikkelen, men til slutt vil du finne en hyggelig overraskelse i form av gratis video leksjoner. Prøv å gjenta alle bevegelser å lære egenskapene til kroppen din og føler frihet.

 Jeg vil danse, lære!


I et tomt utsagn: "Jeg ønsker å lære å danse og street dance" trenger tålmodighet og ønske som før å lære å vise alle stiler av dette området og velger. Jevnlig finpusse alle elementene, og bringer dem til perfeksjon, gjenta etter læreren selv enkle bevegelser.
I tilfelle av tektonikk, dvs. øvelser som produserer plastisitet av kroppen. Hoved føle musikken! Skiller mellom svake og sterke rytmer aksje. Lær å ta for å være i stand til å improvisere.
I hjertet av dansen Tut på elementer som er karakteristiske for innbyggerne i oldtidens Egypt. Danserne tydelig tok stilling, et stort antall gjenstander som er laget i rett vinkel, bør hendene alltid være så rett og hodet bør holdes på samme nivå. Essensen av dansen kan sees på bildet av herskerne i Egypt.
Det er nødvendig å si noen ord om klær. Hun har ingen spesiell stil, fordi det er mer enn 20 varianter av denne trenden. Det spiller ingen rolle selv hvor det farge. Det viktigste er at det ikke forstyrrer trafikken. Du kan bruke joggesko med brede jeans, hettegenser, godt tilpasset klær.
Hold treningsopplegg, og du kan oppnå ønsket!

 Video Tutorials
Яндекс.Метрика