Hvordan å forberede den kommende chypizatsiyi befolkningen?
 Mange sannsynligvis hørt at avgiften kommer chipizatsiya befolkning og andre land. Noen mennesker vet dette veldig overfladiske, andre - prøver å holde styr på noen nyheter om dette problemet. Men det store flertallet av befolkningen i alle ryktene og ordre fra regjeringen skal ikke være mer enn en annen "fortelling", husker kampanjen lover våre varamedlemmer og projektorer neste regjeringen.

 Imidlertid er situasjonen mer enn alvorlig. Chipping ikke bare kommer, blir det faktisk en realitet og ganske muligens, en seier snart hele vårt liv. Derfor bør alle vite hva chip og hvorfor er det så nødvendig for mennesket i form av ulike regjeringer. Og faktisk - verdensregjering.


 Hva kalles chypyrovanyem?
 * Chip - Implantasjon under huden på et menneske eller dyr spesielle mini elektronisk enhet. Informasjonen i den er ment for å lese spesiell opprettet for dette formålet skannere. Disse prosessorene er brukt i husdyrhold for husdyrhold: bruke utstyr som kan dekode signalet er ganske lett å bestemme den geografiske plasseringen av husdyr. Brikkene er i stand til å sende ut radiobølger av en viss frekvens og svare på omkringliggende kilder til bølger, mobiltelefoner, fjernsyn og radio kringkasting og andre.
 Video: Rustaveli (col Gr Tre poeng..) - Kontroll


 Typer chips

 * Rett chip - en miniatyr elektronisk enhet som er innført med en sprøyte i menneskelig hud. Inne er det måleren som du kan spille inn plassering i verdensrommet. Brikken er innebygd i en transportør som informasjon om alle menneskelige biometriske data og erstatte en hel kompleks av dagens dokumenter for identifisering.
 * De siste brikkene er laget ved å bruke laser tatovering på huden til en person eller dyr. Denne måten å "merking" kalt "barcoding". Denne brikken er usynlig for det menneskelige øyet, men kan leses av skannere perfekt. Hvis det er satt på pannen eller hånden mann, definerer han sin individuelle hjernen bølge algoritme gjennom huden reseptorer. Og dette - den viktigste av alle biometriske data registrert på maskinvare og schytыvaemuyu magnetstripen i det nye passet og UEK (Universal Electronic Card).
 * Egentlig er UEK den samme mini elektronisk enhet - chip. Etter bestemmelse av algoritmen i hjernen er identifisert person. Informasjon via satellitter som går i bane kommer inn i bunnen av den globale datanettverket kjent som "dyr", og objektet er angitt rette høyfrekvente kommunikasjon. Laserbrikke, i motsetning til vanlig, ikke kan fjernes, skjæres huden. Bli kvitt kontrollene utgjør ikke en fraskrivelse av one-off set "kommunikasjon".
 * Det finnes modeller med ekstra chips fra ankommer bølge signal. De fungerer som "beacons" eller identifikatorer for den enkelte og opoznavaemы via mobil. Disse enhetene er mye brukt for å lokalisere de innsatte eller dyr.
 Video: Sjokkerende åpenbaring Aaron Russo Hvordan gjør chip i person?
 Rett chip kan kommunisere bare med et begrenset antall av nervefibre. Men det kan påvirke enhver del av hjernen eller hele kroppen ved hjelp av elektromagnetisk stråling gjennom satellitter. Metoder innvirkning på bevissthet og den menneskelige psyke gjennom chips sjelden annonsere. De detalj avslørt i en dokumentar som kom ut på "Discovery". Det ble rapportert at soldaten, som er satt i hendene på laser tatovering - strekkode via satellitt kan finnes i ethvert sted i verden, selv dypt under bakken.
 I tillegg, gjennom direkte kommunikasjon chip og godtar (under sending) enheter som opererer via satellitter i bane, kan du enkelt påvirke metabolske prosesser i kroppen av soldaten og stoppe blødningen, for å akselerere regenerering av skadede celler i hjernen og andre organer. Medisinsk hjelp til sårede kan gis i alle fall, selv om det er i fangenskap eller miljø. Filmskaperne viser tydelig at alt dette virkelig mulig på det nåværende tidspunkt er praktisert.
 Video: Total kontroll. Sannheten om chypyrovanyy


 Hvorfor Amerika er en enorm mengde plast kister og konsentrasjonsleirene?
 Den amerikanske regjeringen forbereder masseprotester mot chipping. Den sier bare at hans intensjoner er alvorlig og avvike fra planen "merking" folk ikke har tenkt til. Kjente amerikanske journalisten Alex Jones gjennomførte en undersøkelse om årsakene til opprettelsen av karanteneleire (som de kalles i USA) og lager plastkister. Som han sier, for å bygge militære kirkegårder og massegraver jordisk basen en ukjent destinasjon. Jones gir rikelig med bevis på at i forskjellige stater er i full beredskap for å motta borgere over 800 lukkede leirer.
 Så, journalister og noen konklusjoner kresen enkeltpersoner som prøver å komme til sannheten, klar: noen misfornøyde tiltak regjeringen vil enten isolert eller ødelagt. Og i loven i det landet også gjennomgått betydelige endringer: i september 2011, Kongressen vedtok en lov om nye krefter redningstjeneste FEMA. Det var en annen maktstruktur som tar sikte på å opprettholde orden i landet. Ikke vært inaktiv og US Army: det meste er pereprofilyuyetsya for interne behov ".
 Video: Likkister for amerikanerne


 Zhirinovsky på fremtiden chypizatsiyi
 Alle vet at denne politikeren sier det de vet, tror, ​​skal gjøre eller gjøre, men tause andre tjenestemenn. Vladimir Wolfovitch fullt støttet regjeringens planer for å chypizatsiyi befolkning og hevder at implantasjon av elektroniske mini-kontroll enheter vil være til det beste for mennesket. Hva er argumentene ledende Zhirinovsky? Han mener oppriktig at personopplysninger ikke vil være tilgjengelige ulike typer svindlere og kjeltringer. Selvfølgelig, politikk bevisst disingenuous, vel vitende om at beskytte personlig informasjon helt umulig. State lønnsom chypuvaty befolkning på grunn av alle han vil vite alt. Her er en liste over personlig informasjon som kan være tilgjengelig for korrupte tjenestemenn, og følgelig de kriminelle:
 * et komplett utvalg av biometriske data (fingeravtrykk, retina scan, vekt, høyde, etc)
 * kreditt historie
 * Medisinsk historie
 * Plasseringen helst
 Med full informasjon om personen kan lykkes (med dagens teknologi) fudge fakta og dikte enhver bedrift med full bevis base, i en slik tid var det gjør så, er at utskrifter og mer. Chipping - et kraftig verktøy for undertrykkelse av dem som er imot den nye ordren og andre uønskede statlige sikkerhetstjenester og mennesker.
 Video: Zhirinovsky velkommen chypizatsiyu Mulige måter chypizatsiyi i Russland
 Baptist tuning - er innføring av universell elektronisk kort som erstatter alle fortsatt behov for å bemanne dokumenter (pass, snils, førerkort, kredittkort, etc.). Med 1012014 UEK vil bli utstedt til hver borger av Russland, bortsett fra dem som nekter å motta det skriftlig. Hvordan forklare tjenestemenn sin intensjon om å gi befolkningen i denne elektroniske dokumentet? Det er enkelt: det vil gi mange fordeler utelukkende til mannen og hans liv mye enklere:
 * UEK - krav til identifikasjon
 * det er - et betalingsmiddel
 * gir ekstern tilgang til kommunale og offentlige tjenester på et passende tidspunkt
 * ikke nødvendig å manuelt fylle ut søknadsdokumenter for nytte-tjenester, myndigheter og andre
 * UEK har en høyere grad av beskyttelse enn kredittkort
 * funksjonshemninger kan motta tilstand. tjenester uten den obligatoriske personlig utseende
 * UEK designet for å redusere nivået av byråkrati landet
 * det skal lette overgangen til et system av cashless betalinger
 Det ville synes at det er dårlig? Men vi må ikke glemme at i hvert slikt kort er en chip, og den leser og overføringer, og påvirker Når folk flest vil bli vant til å bruke universelle elektroniske kort plutselig være et problem, som deres tap, tyveri, skade. Spesielt vil det gjelde for barn så vel som å miste sine e-IDer de naturlig tendens oftere enn voksne. Det vil bli utført av chipping i å fremme slagordet forbedring i tap og skade UEK. De sier det er ingenting å bære plast, kan du ganske enkelt implantat under huden på en liten elektronisk enhet som skal utføre alle funksjonene til en universell kort. Med all sin
 Vil Russland chypuvaty befolkningen?
 Dette spørsmålet er vanskelig. Gitt at presidenten i landet - en mann tilregnelig (som det står, for eksempel at en lov som forbyr å fremme homofili i landet, ble spesiell oppmerksomhet til utdanning av patriotisme og andre fakta), er det mulig at på de høyeste nivåene av regjeringen vil bli endringer og mening chypizatsiyi tjenestemenn om behovet for å endre. Oppmuntre det faktum at som en politiker, har Putin gjort klart Vesten, spesielt USA, har til hensikt Russland å bli en selvstendig stormakt, ikke en koloni av England og Amerika, som er nå.
 Disse forventningene kan realiseres hvis alle er klar over alvoret i situasjonen i verdenssituasjonen og ta stilling til spørsmålet om aktiv motstand introduserte verden statlige reformer. Foreløpig kan du uttrykke din uenighet med fremtiden chypyzatsyey, juvenile rettferdighet, UEK sette signaturer oppfordret regjeringen til å omvende seg og endre sine planer. Det finnes nettsteder som inneholdt tekst appellerer til myndighetene. Du må angi dataene, og dermed uttrykke sitt samtykke til begjæringen.
 Video: 7 grunner til ikke å microchip


 Hvordan unngå chipping?
 Det er ingen tvil om at det vil være vanskeligere å borgere nekter UEK eller implantat chip. Det store flertallet av landet komme til sin arbeidsplass gjennom systemet gjennomstrømning, er betalt på en bank-kort, det er å betale for varer og tjenester. Situasjonen vil utvikle seg på en slik måte at ingen universelle elektroniske kort kan kjøpes produkter eller avtale til legen. I dag er det klinikker i Moskva, der du kan få bare i nærvær eller UEK snils. Ganske enkelt omprogrammere terminalen slik at medisinsk behandling kunne bare ved presentasjon UEK.
 Alternativ 1
 Det er ganske en enkel måte, noe som dessverre er ikke egnet for alle. Den består i å flytte til landsbygda hvor det vil være i stand til å gi seg med mat, arbeid og leve uten de tvilsomme fordelene ved en stor by. Hvis innbygger metropolen selge leiligheten din, er det nok for bygging og kjøp av bolig i byen eller bygda. Det er også mulig å sikre et flertall fasiliteter. Landsbyboer er ikke så avhengig av staten og ulike organisasjoner monopoler synes RAO UES og energiselskaper. I dag er det mulig å kjøpe alternative energikilder (solcellepaneler, vindturbiner, etc.).
 I Russland, mest sannsynlig i lang tid ikke penger til å gi alle landlige skoler med elektronisk adgangssystem og juvenile rettsvesenet er ikke så fort det kommer til barna for å pålegge sine verdier og ødelegge familien. Og i løpet av denne tiden, og sørger for seg selv og sine venner og familie på en pålitelig bak, du kan bli en sosial bevegelse mot chipping, som uunngåelig oppstår en gang før russiske borgere vil møte en reell trussel implantasjon av elektroniske enheter.
 Alternativ 2
 Det er en annen metode for å bekjempe UEK og chypyrovanyyu: lovlig. Som fra 2012, lover den russiske regjeringen å spesifisere den organisasjon som kan du søke om en fraskrivelse av UEK, men klarte likevel ikke trenger å gjøre dette: skrive ansvarsfraskrivelsen allsidige maps til leder av byens administrasjon og sende i sin administrasjon distrikt eller fylke. Dette dokumentet er anbefalt å lage en kopi. Administrasjonen nødvendigvis det må tilordnes å taste inn registreringsnummeret. Det er viktig at det gjenspeiles på kopien av søknaden, som vil forbli i hendene på søkeren. I dokumentet må sette segl.
 Videre, i tilfelle ileggelse få UEK må gjelde for retten en uttalelse om hva du gir opp til din personlige informasjon er involvert i behandling og sette sammen en database for å utstede kort. Og for å bekrefte hans ord er registrert i kommunen dokumentet. Hvorfor trenger du det til å være i retten? Fordi nominelt nei-kortet der, men det er svært vanskelig å oppdage vanlige folk og bare av en dommer. For han vil søke en rettslig grunnlag for en beslutning om søknaden. Jeg finner det som en mulighet avvisning av UEK fortsatt gitt, det er, men ikke annonsert.
 Alternativ 3
 Du kan prøve å bare ri ut disse ubehagelige hendelser, som en sivilisasjon, håper vi otyamytsya og stopper bevegelsen i avgrunnen der så iherdig tar henne verdensregjering. Og hvis chipping ennå dukket uunngåelig, bør vite at han ikke kan motstå, selv med implantert implantatet. Poenget her er at en mann oppriktige troende, godmodig, eller noen bølget stråling eksponering ikke gir slike skadelige effekter, som ateist.
 Husk en meget interessant og illustrerende tilfelle. Etter Tsjernobyl-katastrofen, forskerne gjennomført målinger av bakgrunnsstråling i nærheten av kraftanleggets steder. Forskere står overfor et mirakel, en forklaring som på den tiden forskere har funnet. De gikk inn i huset til en landlig bestemor, som nektet å bli evakuert fra det forurensede området. Og materialene i rommet viste null stråling. Ifølge terskel - høy, mange ultraboundary bakgrunn, og i huset - ren. Vertinne seg var en troende i veggene i rommet ble dekket med mange ikoner.
 Så vær klar over at folk har oversetteren bølger, som i noen tilfeller kan endre ikke bare hva som skjer med ham, men området rundt den. Forskere har lenge anerkjent dette som et udiskutabelt faktum, og prøve å finne en vitenskapelig begrunnelse. Imidlertid er det vanskelig å forestille seg at en mann uforberedt lykkes på kort sikt så dramatisk endre sitt syn og følelser (som bestemmer kvaliteten på byoyzluchenyya) for å være usårbar for virkningene av eksterne kilder. For informasjon om hvordan du endrer som bidrar til denne prosessen og at den motvirker kan lære fra bøker og foredrag etterforsker byoэnerheta Sergei Nikolaevich Lazarev. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å forberede for endringer i fremtiden.
 En leser mener om fremtiden og hva chypyrovanyy sett ham ut i tilfelle av en trussel?
Яндекс.Метрика