Hvordan fotografere et portrett?


 Dette spørsmålet oppstår når vi er pålagt å fotografere denne typen. Åpenbart har portrettet sine egne detaljer, men kreativitet og kunnskap om noen profesjonelle hemmeligheter kan få gode bilder, formidler fullt humør, personlighet og selv natur bevarer den tidsånden.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Vurdere noen profesjonelle hemmeligheter du trenger å vite for å skape høy kvalitet og interessante bilder.
 Legg interessant emne
 God fremgang portretter - gi i hendene på helten i alle fag eller tema leketøy. Det kan være kosedyr, pistol, klokke, et objekt som er en interessant mann selv. Dette passet er bra for et forhold mellom subjekt og modell. En person kan lure fryder leketøy, zoom - zoom det og mer. Disse bildene er dynamiske og emosjonelle, dessuten hjelpe deg å slappe av.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Velge riktig punkt skyting
 Tradisjonelt for portrettfotografering snapshot er i øyehøyde, legge til kreativitet kan endres hvis det vanlig synspunkt og fjern modell fra punkt like over eller under.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Legg vekt på øynene
 At "øynene - et speil av sjelen" har sagt mye. Større vekt på synet ved hjelp av et enkelt håndgrep - steng resten av ansiktet med hendene, hår, skygger, etc. I dette tilfellet, betrakterens øye ufrivillig fremhevet foran et portrett, ikke på mindre uviktige øyeblikk.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Endre kjent hode tilt og retning av blikket
 Dette er trolig den enkleste måten å skape den rette stemningen for bilder. Det er en naturlig helling av hodestilling, som uttrykker humørforandringen. så bildet kan være betydelig "gjenopplive" og angi ønsket bølge.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Velg riktig belysning
 En av de viktigste faktorene for å skape vellykkede skudd. Noen ganger kreativ lys fullstendig endrer bildet. Du kan eksperimentere ved å plukke en perfekt verden, formidler den rette stemningen den skaper seg selv. Det kan være farget belysning, ambient lys eller flere ulike lyskilder, etc.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Bruke til å fange hobbyer modell. Mange psykologer hevder at de beste bildene (og det generelle utseendet til mannen) kommer på et tidspunkt da hun gjør hva han liker og bare gjør det han er veldig hyggelig. I det øyeblikket man åpner, lys, avgir maksimale positive følelser, som til slutt påvirker bildet. Selv tilstedeværelsen av rekvisitter (se punkt 1), som er relatert til kjærlighet, kan hjelpe en person slappe av og bidrar til å skape den typiske portrett.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Bruk en skarp exit fra den vanlige situasjonen
 Denne tilnærmingen motsatt til den som er beskrevet i foregående avsnitt. I dette tilfellet, er det foreslått å bringe folk kjent med situasjonen, få ham til å gjøre noe uvanlig, for eksempel hoppe på en fot, viftet med armene, dans navprysyadky. Slike situasjoner føre til menneskelig fokus, få nye ferdigheter og stadig forbedret. Videre er følelser utledet helt ny og uventet, noe som gir en lys og uvanlige bilder.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Legg vekt på nærbilder
 Dette interessant kurset gir en overraskende bilder. For å gjøre dette, nærbilde, utgitt noen del av kroppen. Vanligvis er det som spesielt viktig eller interessant detalj ekstern bildeviser og deretter dodumuye han ønsket å formidle kunstneren.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Legg en ramme dreiepunkt
 Dette kurset er ofte brukt til å lage portretter. Selvfølgelig kan det nye objektet avlede oppmerksomheten fra den delen av helten skudd, men på samme tid, vil legge gnisten bilde og endre den vanlige dimensjonen plass mer interessant eller uventet. Også, tilstedeværelse omdreiningspunkt kan du eksperimentere med positurer under opptak.
Hvordan fotografere et portrett? Spissfindigheter portretter

 Vi anmeldt høydepunktene som fotografi portrett håper disse tipsene vil være nyttig og vil bidra til å skape virkelig vakre bilder. Vellykket arbeid!  
 Fange fine art photography, fanget en mann som prøver å formidle til andre den skjønnhet og unikhet av vår verden i bevegelse. For å gjøre dette, ingen tvil, krever visse ferdigheter, men mest av denne etterspørselen talent som lærer å profesjonelt fotografere uten særlig syn på verden rundt oss er svært vanskelig - bilder vil være frisk og uinteressant. Les noen tips fagfolk som vil prøve her for å hjelpe deg mer tydelig uttrykke sine kunstneriske evner.
Hvordan lære å profesjonelt fotografere?

 •  Først av alt, lære og elsker å se. Du må finne mening i alt: Gå ned gaten vydyvlyaytesya ikke glipp interessante historier, uendelig dem ta bilder og husk at dine viktigste hjelpere - farger, former og kontraster.

 •  Ikke anser deg selv et geni bilder av den første vellykkede fotografiet. Overs ingen kritikk til seg selv, bli vant til det faktum at mens du ikke ta et bilde. Du skal føle deg veldig liten sannsynlighet for at hans geni og arbeid, arbeid, arbeid. Regelen er å kritisere hans hvert skudd, med rette utheving styrkene og svakhetene til hver ramme. Fra et psykologisk synspunkt betyr det bidrar ikke til utvikling av din lav selvfølelse, men heller spørre stimulans trygt løfte opp hans bar.

 •  Cleverly komponere ramme. Kom å vise sanger riktig, prøver ikke å føre til en ubalanse mellom ulike parter bilde. For dette er ikke anbefalt, for eksempel, et nærbilde av to personer, forviser dem alle på én side. I stedet plassere midten av rammen direkte mellom dem.

 •  Følg regelen om "gylne snitt" der hver ramme bør deles inn i tre like deler vertikalt og horisontalt, og krysset av betingede ekstreme linjer skal dekoreres med de viktigste elementene i rammen. Husk obligatorisk statisk sentral objektramme. Etter dynamikk antyder en mangel på overnatting i horisonten linje som vil dele rammen i to halvdeler. For eksempel, arbeider på hendelsen og vannoverflaten, kan gi 2/3 av himmelen og 1/3 vann. Denne måten vil du være i stand til å klarere fokus på himmelen. Hvis du liker vann skjerm, gjør det motsatte.

 •  Konstruyruyte ramme ved hjelp av enkle geometriske former som er mest synlig for det menneskelige synspunkt, trekant, firkant, sirkel og andre elementer som danner grunnlaget for faget. Arbeid med bakgrunnen, ikke bare beundrer objekt. Edge ramme ren fra unødvendige detaljer som vanligvis resulterer i distraherende visning.

 •  Ikke slitne utseende interessante og relevante perspektiver, skjule feil, gjøre bildet perfekt og den mest estetiske.

 •  Det er på tide å forlate filmen. Uansett anturazhnыmy ikke ser disse bildene, kan du bruke en fortsatt digital enhet - du bruke mindre penger og kunne umiddelbart se resultatene av deres arbeid.

 •  Ikke ta hensyn til ganske utdatert forbud og råd, hvis fullskala skyting mot solen, og andre. Dette bildet også gå bra, ellers ville det være vakre portretter mot et bakteppe av hendelsen.

 •  Du må heller ikke tro på alt som er skrevet og talt i ulike fora. Vanligvis deltakerne - ordinær kontoransatte, kunnskap som er begrenset til bilder av dine venner klikk på "såpestykke". Chat med en verdig samtalepartnere som faktisk kan lære deg noe.

 • Hvordan lære å profesjonelt fotografere?

   Etter å ha vært i hendene på en anstendig maskin, ikke anta at bare bli gudebilder. Godt bilde må være bestått av deg og alltid vil, hvis du velger riktig og hensiktsmessig bestemmelsen. Arbeider på en lang tid, vil du etterhvert finne et svar på spørsmålet hvordan man lærer å profesjonelt fotografere, selv om det er nødvendig å endre enkelte enheter, linser og andre attributter av din fantastiske fangst. Og i alle fall aldri stoppe halvveis: tør, drøm, se. Fordi, som de sier i verden av fotografer, den søkende - vil finne!
  Hvordan lære å profesjonelt fotografere?
  Яндекс.Метрика