Hvordan hjelpe miljøet?
 De fleste tror: hvordan kan jeg spare natur, interessant jeg kan hjelpe henne, slik at folk tenker og motløs. Men hvis du følger noen enkle regler, kan du virkelig hjelpe henne, men hvordan og hvor du skal begynne, jeg sier dere mest enkle, men svært effektive regler.
 1. Batterier
 Se hvor mange objekter rundt deg jobber med batterier. Jeg tror det er nok til å kaste 3-5 per måned. Men ett enkelt batteri stand flekken 20 - 25 meter fra planeten! Du kan begynne å bruke
 batterier, kaste dem ikke fornuftig, kan de alltid bli belastet, og fortsette å bruke. Du kan også fortsette å bruke batterier, men ikke kast dem i søpla, og henviser til spesialiserte innsamlingspunkter, så langt som de eksisterer ikke i alle byer, jeg snakker ikke om bygda.
 2. Kjennskap situasjon for alle - Søppel.
 Kanskje du har blitt lært fra barndommen at vi skulle kaste søppel i søppeldunker. Og hvis du ikke gjør det om bokser og plenen allerede så full av søppel, hvorfor ikke du kaste et stykke papir? Verre i alle fall vil ikke. Tilstand, bedre å samle all søpla på plenen. Eller ordne med ledelsen av skolen eller barnehagen, organisere lørdag, vi vil ikke bli nektet! Og barn vil gradvis pryuchyvatsya til renhet.
 3. Alle kjente - plastposer.
 Plastposer ta opp 8% av all søppel i min mor land. De er laget og naturlig avgir store mengder. Hvordan gjør fordi produkter fra butikken skal bære noe, men naturen som å bistå ønsker. Du kan begynne å bruke ekotorbynkoyu. Mange kjendiser utstyre med эkosumkamy fordi i øyeblikket er det svært viktig. Denne vesken kan kjøpes eller sy selv. Hvordan å sy den opp her. Bedre å sy mange ekosumok og plassere dem alle lommer og vesker.  
Hvordan lære raskt å skrive på tastaturet simulatorer

Hvor raskt lære å skrive med ti fingre blindt? Denne artikkelen vil gjennomgå UchyЭto online skrive veileder og opplæringsprogrammer for blind skrive metoden desyatipaltsevy (utskrift).
For å gjøre dette, sette opp egne kurs, og i vestlige land, er dette et fag i skolen.
 De viktigste fordelene med den blinde desyatipaltsevy metode
 •  Når du skriver med alle fingrene, er antall feil reduseres.

 •  Alle fingre vil arbeide med hver av dem er knyttet til bestemte taster.

 •  Utskrift er mekanisk - trenger bare til viktige treff finger som du zavchyly slå den.

 •  Hvis du eier denne skrive metoden og bruke den, kan du spare din helse. Du trenger ikke å oversette utsikten fra skjermen til tastaturet og tilbake, er visjonen ikke så forringes, og øynene dine vil ikke bli lei. Du kan utføre mer arbeid.

 •  Hvis du lære denne metoden, kan du nå en hastighet ringe 400-500 tegn per minutt. Og hvis du tar et lag som spilt av blind desyatipaltsevy, økte produktiviteten med 10-15%. Alle dokumenter, notater, poster, rapporter, tekster, brev trekkes nøyaktig, bedre og raskere.

 •  Når du skriver blindt fokusere oppmerksomheten ikke på å skrive og til beste presangen mening (konklusjoner, anbefalinger, meninger, forslag).

 •  Hvordan å lære?


  Midler det er mange, og er henvist til spesielle programmer, online klasser og kurs touch skrive. Kursene fokuserer UchyЭto vil ikke, og det er elektroniske søknaden anlegget, og vi skal snakke.

   Søknader


  Generelt er de fleste av disse programmene basert på samme metode. Først "søkeren" undersøker en rekke tastatur, som er i midten - det FЫVAPROLDZHЭ, prøver å lære å skrive noen bokstaver noen fingre. På dette punkt, er den mest komplekse "rør" lillefingeren og ringfingeren. Når du lærer det gjennomsnittlige antall, gå nederst og øverst. Også under trening du kan oppleve irritasjon på grunn av det faktum at fingrene ikke legge press på tasten du vil, viser det seg mange feil og så videre - det er uunngåelig. Tungt distressed er ikke nødvendig - det er ganske alvorlig ferdighet, og at det var deg, må du jobbe.
  Solo på tastaturet
  Mest populær i RuNet program for å studere desyatipaltsevy blind metode for å skrive på tastaturet er SOLO. Det UchyЭto bo mer fordi det er ikke en vanlig applikasjon, og et flott kurs. Foruten de vanlige sett av bokstaver i Solo har tips, detaljerte instruksjoner og andre materialer som kan hjelpe takle irritasjon, og ikke la det halvveis.
  Hele kurset - det er 100 øvelser. Hvis du passerer 100 det garanterer at du skriver med ti fingre og uten å se på tastaturet. Alle øvelsene består av 6-7 oppgaver. I tillegg, når du passerer en masse trening, kan du gå tilbake til en tidligere. Dessuten er hver øvelse fra skaperne av vitser som vil løfte ditt humør, og du kan slappe av litt. Du kan lese brev fra folk som har gått solo. I disse bokstavene, har beskrevet de problemene som de hadde, og som var det mest vanskelig for dem. Når du utfører oppgaven, vil programmet sette deg på en fem punkts skala vurdering.

  Utholdenhet
  Denne gratis skrive veileder med moro og enkelt grensesnitt. Forfatteren av dette programmet en enorm sans for humor, og han skammer seg ikke over å vise det i programmet grensesnittet. Studie basert på stepping gjennom ulike oppgaver og deres kompleksitet øker gradvis. For eksempel, den første oppgaven du trenger å ringe bokstavene O og A i ulike kombinasjoner, og deretter lagt bokstavene A og B, og så videre. Alle oppgavene du utfører under behagelig musikk. Dessuten er ulike arrangementer ledsaget av morsomme lyder, for eksempel når du lukker et program høres uttrykket "jeg kommer tilbake". Programmet har også en leke som selv om ingenting har å lære, men du kan spille.

  Rapid Typing
  Gratis program fra vestlige utviklere, hvor du kan lære engelsk og russisk layout. Den har et meget brukervennlig grensesnitt attraktiv. Det finnes også statistikk klasser som kan hjelpe sortere ut studien. Vanligvis tastatur diagram som viser nedenfor.

  VerseQ
  Det er ikke helt normalt skrive veileder. Forfatterne hevder at deres metode er ekstremt effektiv. På deres hjemmeside sier at etter 5-15 timer med klassene vil du touch-metoden, med en hastighet på 200-350 tegn per minutt. Teknikken er egentlig ikke som standard. Her vil du umiddelbart begynne å skrive, som består av en rekke brev fra alle tastaturer. Dette genererer et sett med rader for en spesiell algoritme som genererer en sekvens av tegn assosiert fonetisk.
  Men UchyЭto mener at denne tilnærmingen er svært vanskelig for nybegynnere. Forklaringen på at fingeren trykker, hvordan å holde hendene og mye mer finnes hjelp. Dessuten står det at flyttingen fra dvupaltsevoho tykannya desyatypaltsevuyu å skrive ut ganske lett. På samme tid, lærer hvilke finger på tast tilsvarer meget vanskelig, å finne kun på tastaturet modell. Det er en enorm mulighet for at en nybegynner bare lære kast.

  Skole-utskriftshastighet
  Dette skrive veileder beregnet for folk som ønsker å lære touch-typing desyatipaltsevy. I simulatoren bygget alle slags interessante emner:
 •  Sound diktat - både i skolen tilsier stemmen, og du må skrive inn hastighet og feilfri.

 •  Touch Typing - er en simulering arbeid på trykkpressen, etablerer og forbedrer berørings skrive ferdigheter.

 •  Skrive - oppfyller ferdigheter.

 •  Spillet "fallende bokstaver" vil hjelpe distrahere fra studien vil bidra til å utvikle og tastatur respons.

 •  Trinn utforske tastatur - utvikler muskel minne.


 •  Tastatur nettbasert opplæring


  Denne delen UchyЭto snakke om elektroniske ressurser som er designet for å mestre blind skrive.
  Solo på tastaturet online
  Lær gratis. Metodikken og læringsprosessen er praktisk talt ikke forskjellig fra de som presenteres i programmet. Alt av interesse for student og veldig bra. Bare her har du muligheten til å konkurrere med andre "online studenter", som ganske mye. Samlet program og Solo og online simulator - er hva som trengs nybegynner. Dette er det beste alternativet.
  Alle 10
  Dette er et nytt prosjekt som lover å befri oss fra dvupaltsevoho tykannya. I begynnelsen vil du bli testet for å sjekke hastigheten på ditt TV-apparat. Deretter begynne øvelsen. Det er to kurs - engelsk og russisk. I studien er detaljerte råd og veiledning om gjennomføring av alle oppdrag.

  Klavohonky
  Reglene i spillet er ganske enkel. Spillet tilfeldig velger et stykke tekst som dine motstandere og du må gjenta nøyaktig og det er hastigheten. Når du skriver inn tekst uten en feil, maskinen som er øverst på listen, går fremover. Hvis du gjør en feil, må du fikse det, eller fortsette å være i stand til å bevege seg. På slutten vil være vinnere og demonstrert ved å sende parametere "maraton" - den prosentandelen av tegn som du gjør en feil skrive hastighet og tid. Resultatene av alle raser blir lagret i din statistikk. For hver føres inn i punkter vil bli belastet, vil mengden av disse avhenger av lengden av teksten.

  Tid Hastighet
  Hovedmålet med dette prosjektet - la lære å skrive (desyatipaltsevy utskrift metode eller kontakt skrive) til alle databrukere. De tilbyr en rekke kurs som vil bidra til å utvikle hastighet.
  VerseQ online
  Denne elektroniske versjonen VerseQ, men den skiller seg fra programmet som lar deg lære fra et punkt på jorden, dele suksesser med bekjente og venner, delta i ulike konkurranser. Denne tjenesten er for de som vil ha enkel, rask og lett å lære touch skrive.

   Tillegg


  Til alt dette kan vi bare legge til at alle som sitter ved en datamaskin, spesielt de som er å få en mye, bør du kjøpe et ergonomisk tastatur. Det kalles separat, siden hver hånd separert nøkler. I tillegg er de venstre og høyre blokker plassert i en vinkel til hverandre, uten å måtte bøye armen ved håndleddet når man setter hendene til utgangsposisjonen FЫVAPROLDZHЭ. Hvis du skal jobbe med dette tastaturet, vil du definitivt mindre sliten, og dette vil øke hastigheten og ytelsen til pressen.
  Også hos oss er flere artikler som du vil være interessert i: Hvordan lære å skrive raskt på tastaturet Hvordan lære å skrive fort på tastaturet Hvordan lære fort å skrive på tastaturet spillet
  Яндекс.Метрика