Forberede den perfekte bryllup - ingen enkel oppgave, så mange små ting og detaljer du ønsker å huske å organisere og kjøpe brudekjoler, kafeer, maleri, arbeids dekoratører og fotografer, invitasjoner og gjestebok, og hva er det!
 Hva, faktisk, bryllupet? Denne ferien, er det viktig å bruke en morsom og minneverdig, og dette bør ta seg av underholdning, som faktisk danner grunnlaget for hele feiringen.
 Inviterte gjester vanligvis tilhører ulike aldersgrupper, viser det usammenhengende lag som trengte å være med hverandre for å forene og organisere en prosess med feiring som passer alle og vil skape den rette atmosfæren. Ikke så lett som du ønsker!
Hvordan kan underholde gjester i bryllupet?

 Den tradisjonelle festen, som blir avbrutt rope "Bitter! "Og toast av de unge og deres lykke, kle seg i Roma og Morjachok og lopane baller på den tiden - det er noe utrolig kjedelig og kjedelig, bodde i fortiden.
 Erstattet av en kreativ, uvanlig og originalt bryllup, som kan og ikke varierer dramatisk fra over, men det er skjønnheten. Mange nygifte spørsmålet om hvordan å underholde gjester i bryllupet, som et resultat, har blitt en av de vanskeligste blant alle bryllup forberedelser, fordi vi ønsker å sikre at alle var fornøyd!
 Faktisk er alt mulig hvis du virkelig ønsker å imponere dine gjester og unn deg noe ekstraordinært, er det viktig å begynne å forberede underholdningsprogram på forhånd eller vidsivayuchy nøye med å velge bestemte alternativer.

 Hvor skal jeg begynne og hva ikke gjøre uten?


 Hvis du planlegger et bryllup på en ganske stor skala et stort antall mennesker, blant disse vil bli fulgt av gjester fra forskjellige generasjoner, uten invitert toastmaster og DJ med utstyr du ikke vil gjøre.
Hvordan kan underholde gjester i bryllupet?

 Erfarne og kvalifiserte spesialist vil hjelpe deg å takle den vanskelige oppgaven med underholdning med den kan du forberede anbud som er mer egnet for dine tropper.
 Imidlertid være svært forsiktig Kom til spørsmålet om å velge en kandidat, må en person virkelig være i stand til å holde oppmerksomheten til teamet og finne en vei ut av uvanlige situasjoner.

 Et lite bryllup, som vil bli tilbudt bare svært nær familie og er fullt i stand til å passere uten innblanding av en fremmed, selv, derimot, kan bli invitert brødrister er overflødig. Noen gode ideer for å hjelpe underholde gjester

 Show programmer og gjesteartister


 Nylig ble en meget populær begivenhet var ytelsen i bryllupet til kunstnere, musikere, bartendere og andre ikke-standard toppen. Disse viser, faktisk, kan vare i lang tid, hvis ønskelig, og gjorde hele kvelden med små pauser som kan være greit å diversifisere din bankett.
 Alternativene er mange programmer, arrangerer viser bobler - ganske uvanlig og fascinerende skue som vil glede ethvert publikum - fra små til store. Det er et annet alternativ - invitert jazzband eller gruppe av gitarister, de kan utføre rommet bryter bryllup toasts, dans og konkurranser eller helt erstatte all musikken bakgrunn pm.
Hvordan kan underholde gjester i bryllupet?

 En annen god idé - mimes og malte jenter som kan møte gjestene ankom, distribuere drinker og viser små tomter. Under mottaks gjester møtes jenta tabell, der i stedet for skjørt satt sant stiv ramme, noe som plasserte brus og champagne.
 Nylig ble en meget populær shortbread oppmøte, vil kunstneren trekke øynene sand maleri fra livet, kanskje dette vil være det første møtet, romantiske øyeblikk og fantastisk fremtid som venter de nygifte. Fabelaktig og uvanlig. Den beste planen flere forskjellige rom, dele dem for kvelden, slik at de hadde nok tid for avslapning og sosialt samvær.

 Fotobudka og vydeopozhelanye


 For disse underholdning vil du ikke trenger å lage noe komplisert og intrikat, ganske uvanlig bakgrunn og de få rekvisitter. I bakgrunnen kan du velge plakater med navn og initialene til nygifte, bryllup dato eller et felles bilde. Alternativt buen for registrering på stedet eller hjørne innredet i stilen av ferien, spesielt hvis du bruker en tematisk bryllup.
Hvordan kan underholde gjester i bryllupet?

 Enkle og klassiske attributter - bokstaver, inskripsjoner, barter og hatter, masker og tomme rammer, kan du legge noe som vil gjøre ferien din unik. Fotografert bedre i andre halvdel av banketten, da gjestene og paret seg tid til å slappe av.
 Vydeopozhelanye - en flott måte å underholde gjestene under photo shoots nygifte vanligvis prosessen tar 3-4 timer og inviterte venner og familie er bare ikke sikker på hvor du skal plassere meg selv, selv om det champagne og lys buffet.
 Hvis du ønsker videofotograf, deretter be ham om å ta av med dine gjester velkommen, la vitner vil distribuere dem spørsmål og tips for å hjelpe dine gjester til å artikulere sine tanker om kameraet. Over tid vil du være svært interessant å se på disse øyeblikkene, de lett komme deg inn i atmosfæren av feiring og spenning lys og gjester vil gjøre før paret okkupert.

 Konkurranser og underholdning


 Dette spørsmålet er best diskuteres med verten, men likevel, vil den endelige avgjørelsen avhenge av deg, avhengig av status og natur dine gjester. For eksempel, aktiv dans munter musikk, mest av alt, nyt alt, men pasningen oransje, klemt mellom haken og halsen - ikke et alternativ for alle.
 Prøv ikke å plukke belastningsskader konkurranser, og programmet bør bygges slik at folk har tid til å spise, for å snakke med hverandre, ta deg tid og finne en måte å kommunisere med de unge.

 Hvis dine gjester i de mest aktive og energiske mennesker, kan du tilbringe hele bryllupet søken for å finne skatten og skatten som du kan tilby en fin presentasjon eller et sertifikat for ekteskap.
 Et annet alternativ - lage kryssord bryllupet til nygifte, kan det inn spørsmål som berører deres tid kort, samt kunnskap om deres smak og preferanser, for eksempel favorittfilmer, søtsaker, stedet hvor paret har besøkt eller ønsker å ønske. Disse kryssord kan skrives ut og satt på hvert bord i løpet av kvelden kan gjestene dechiffrere og som vil håndtere den første trøstepremie.
 Og du kan handle annerledes - for å gjøre en stor kryssord på Whatman stor, men antar det hele sammen. I alle fall, husk, hvis du virkelig vil ha en uforglemmelig og rørende bryllup, ta vare på atmosfæren, at det vil sette tempoet og retningen av ferien for å hjelpe gjestene slappe av, for å føle deg varm og koselig.
 Bryllup - en svært viktig begivenhet! Men vanligvis den første dagen av den ferske ektemann og hustru så lei av alle de plikter som kollapset på dem i ettermiddag kan ikke lenger fortsette moroa. For dette og utviklet den andre dagen av bryllupet. Men hvordan du skal bruke det interessant og morsomt?
Hvordan interessant andre dagen av bryllupet?

 Hvor du skal bruke?


 Å begynne å bestemme sted, som feiret den andre dagen av bryllupet. Vi tilbyr flere alternativer:
 •  Ut i naturen. Hvis bryllupet er planlagt for den varme årstiden, er den friske luften den mest hensiktsmessige alternativet for den andre dagen av bryllupet. Du kan gå til elva eller andre vannforekomst for en dag eller en dag, tar telt.

 •  På campingplassen. Dette alternativet er ideelt for elskere av komfort og vil kombinere naturens skjønnhet og nødvendig for normale forhold. Men husk at sommerhytter på vandrer bør bestille på forhånd!

 •  Hvis du brukte den første dag i restauranten, deretter neste dag går det ikke verdt det. Først, er det for dyrt, og for det andre, uinteressant. Men du kan ha en flott tid hjemme.

 •  Innlate seg på et bad! Dette stedet er som et mye, så det var som gjester.

 •  Hvis du - en sports familie, gå til et idrettslag og dedikere den dagen noen spennende spill. Dette kan være paintball, volleyball eller noe annet.

 •  Dersom den første dagen du er lei av konkurranser og gratulasjons gjester og virkelig ønsker å "bryte", gå til klubben eller et diskotek.

 •  Du kan ta en tur på båten, bør dette alternativet alle!

 •  Bruden og brudgommen kan så trøtt i bryllupet, på grunn av tretthet vant dem ikke tid til å nyte hverandre og ekteskap natt. I dette tilfellet, bestille et dobbeltrom på et hotell og tilbringe dagen sammen i en romantisk setting.

 •  Hvem å invitere?


   Vanligvis, den første dagen av bryllupet til stede nesten alle slektninger av partene i bruden og brudgommen. Noen av dem er i alderdommen, mens andre ikke forårsaker sympati (ja, det er slik). Så, neste dag kan du glemme alle reglene (de ble møtt på den første dagen) og invitere bare de som ønsker å se hvem som ønsker å ha det gøy.
  Hvordan interessant andre dagen av bryllupet?

   Mange venner er begrenset, og med rette, fordi kameratskap er ingen erstatning. Så bare gamle venner kan ha det gøy, så det er gøy å bli husket for en levetid. Så invitere bare de du ønsker å se.

   Hva å lage mat?


   Menyen på den andre dagen av bryllupet, faktisk kan være noe. Det hele avhenger av dine ønsker og evner. Vil tilby flere alternativer:
 •  Fra første dag var trolig produkter, som noen gjester fra rike programmer rett og slett ikke har tid til å spise. Så, bruke det som er igjen. Men sørg for å fjerne all mat i kjøleskapet over natten, eller de vil ødelegge.

 •  Bestille en pizza! Denne italienske tallerken har allerede fancy av mange mennesker, så vel alle være fornøyd.

 •  Ordne sushi party. Registrer deg rundstykker og sushi og invitere gjester til å smake disse japansk mat. Men tenk på de besøkende, fordi ikke alle som ruller.

 •  Ordne buffet. Lage kanapeer, smørbrød, snacks og kutte frukt og grønnsaker. Jeg er sikker på at mange vil ikke spise en, og for en matbit og "støtte" dette alternativet er fine.

 •  Hvis du bestemmer deg for å holde en feiring i naturen, vil den behandle alle grill. Denne retten er svært få mennesker likegyldig, så bli lykkelig alle.

 •  Som for drinker, bør du ta hensyn til de besøkende.

   Dekorasjon territorium


   Likevel, selv den andre dagen av bryllupet - en feiring og festlig arrangement, så må du skape den rette atmosfæren. Ikke strebe etter den ideelle, lav nok. Hvis du fortsatt har dekorasjoner fra forrige dag, gjerne bruke dem. Henger ballene er alltid forbundet med ferie.

   Kle bruden og brudgommen


   Neste dag er det ikke nødvendig å ha en brudekjole, kan du erstatte dem med noe annet. For eksempel kan du arrangere et kostyme fest. Alle vil elske karnevalet.
   Hvis feire den i sommer, kan du organisere en Hawaiian fest og be alle kommer i stranden antrekk og gi tematiske attributter (hatter, perler).
  Hvordan interessant andre dagen av bryllupet?

   Likevel bruden til brudgommen bør være forskjellig fra de andre gjestene, fordi de er gjerningsmennene av denne feiringen. Bruden kan bære et lys hvit kjole (hvit badedrakt eller sommer), og brudgommen kan ha det gøy i lungene bukser eller shorts og en hvit polo.

   Organisasjon


   Så, hvordan å organisere den andre dagen av bryllupet? Ikke konverter tiltaket på det banale fest, så forberede deg på forhånd manuset. Han selvfølgelig være forskjellig fra det scenario første dag.
   Hvis du har lyst til å invitere ledelsen, men hans rolle kan spille alle venner av bruden eller brudgommen. Ikke glem dansen og musikken passer, uten at det ikke fungerer.
   Her er noen morsomme konkurranser:
 •  Vi kan anslå muligheten for hans kone og kontroller at det er i økonomien. For dette programleder må forhånd (og fortrinnsvis i hemmelighet fra bruden) for å be publikum til å kaste små mynter på gulvet. Bruden skal feie gulvet, bevæpnet med en kost. Samtidig kan gjestene forstyrre brud kaste mynter på gulvet igjen og igjen. Så alle sammen prise sliten brud.

 •  Mann og kone skal forberede for fremveksten av avkom, slik at du kan gi dem rask løpet av slik opplæring. Trenger to dukker medium størrelse (40-50 cm lang) og barneklær. La bruder slitasje sine "barn" og deres rascheshut.

 •  For å gjennomføre denne konkurransen vil kreve en spesiell skjerm med fire åpninger: en for store hoder og fire små hender og føtter for improvisert baby. I et stort hull mann har satt hodet på som programleder setter cap. Han fremmer også hendene i de to nederste hullene, de trenger å sette glidebryterne (dette vil være bena på barnet). En to hull kone som sitter bak sin mann legger hendene. Da barnet ditt trenger å gre håret selv, spise vysyakatysya, drikke. Men poenget er at hans kone, ikke ser hodet mannen blir nødt til å finne munnen for drikking og bryst og nese for vыsmarkyvanyya. Fra forsøket vil se veldig morsomt.

 •  Nygifte kan plante et tre. Hvis arrangementet blir holdt utendørs, ville dette være enkelt. Du kan arrangere en konkurranse mellom bruden og brudgommen og finne ut hvilke av dem vil være raskere og raskere.

 •  Neste konkurranse kalt "Feed me! ". Hvordan bruke det? Dette krever to eller tre (eller flere mulige) par av frivillige (helst ett par hadde en gutt og en jente). To par kjøre blindfold. En partner som tilbyr drikke og mate sin partner. Først, det tilbyr en drink, en matbit senere. Med lukkede øyne, får det rett og raskt mislykkes, men andre ler. Vinneren er den som var mer nøyaktig og raskere. Forresten, sørg for å beskytte klær fra skitt gjester på forhånd for å legge alle forklær.

 •  La den andre dagen av bryllupet vil være verre enn den første, og vil bli husket for gjester og nygifte.  
  Яндекс.Метрика