Hvordan lage Christmas leketøy


 Innhold:
 •  Leker deig
 •  Leker laget av papier-mache
 •  Filledukke


 •  Nyttår nærmer seg, noe som betyr at det er på tide å tenke på spørsmålet "hvordan å lage jule leker." Det virker som mye lettere å gå til butikken og kjøpe det noen du liker og ikke bry, kanskje, men noen ganger sjelen spør noe uvanlig, og det er den beste tiden for å gjøre dine egne hender noen jule leker.
   Du kan gjøre dette spennende affære med sin baby, og det vil være interessant og du pozanymaetes kreativitet. Det er veldig kult å se treet i leiligheten hans, dekorert med leker som du har gjort med sine egne hender. Så du lader din kreasjoner varme, kjærlighet og positiv energi. Bedre ennå, da gjør barnet leker. Tenk deg stolthet som han vil vise sine gjester.

   Leker deig


  Hvordan lage Christmas leketøy

   Så hvor jeg kan gjøre julen leker? I utgangspunktet alt som kommer i hendene, papir, tråd, salt deig kan prøve å gjøre det med leker deig. Det er veldig enkelt, og kraften i enda et barn.
   For å gjøre en jule leketøy på en test du trenger:
 •  salt deig, fremstilt med mel, salt, vann og olje;

 •  støpeformer for baker kaker;

 •  splint;

 •  pensler og maling (bedre gouache);

 •  fyrstikker eller strikkepinne;

 •  tråd eller tynn bånd for hengende;

 •  en fantastisk stemning. For etableringen kan selv sette julemusikk.

 •  Så nå vet du hva du skal gjøre med salt deig, sørg for å koble den til vыmeshyvanyyu sine barn. Denne prosessen er svært like dem! Du kan dele den resulterende deigen i to deler, og en av dem til å gi henne baby. Deretter kna det for deg selv og la barnet gjenta etter deg. Nå deigen er forberedt, og du er klar til å lage leker.
   Hvordan lage julepynt fra testen? Det første du må gjøre er å rulle ut deigen til en liten kake tykkelse på ca 1 cm. Nå bruker formene for å lage cookies, kaker povyrizayte dette tallet Christmas leker. Passer for alle, dyr, stjerner, trær, hjerter, generelt, alt som fantasien din vil være nok. Husk hver av leker eiker boret hull eller en kamp, ​​drar du det gjennom tråden og så henge på juletreet leketøy.
   Du bestemmer selv hvor mange leker du være? Når det nødvendige antallet do send inn dine kreasjoner i ovnen posushytsya. Ovnen bare utsetter tilstrekkelig lav temperatur, leker siden har tørket, men bryr seg ikke. Tørkeprosessen bør vare ca 4 timer.
   Når du merker at lekene tørr, kan du begynne den mest interessante og spennende etappe: dekorasjon og maleri. Hvis du vil at arbeidet ut lysere og vakrere kan dekorere sine skinnende paljetter at du holder deg til PVA. Bedre etter dekorere, dekk dem med lakk.
   Vil bare velge vakre bånd og strenger og henge sine leker på juletreet.

   Leker laget av papier-mache


  Hvordan lage Christmas leketøy
   Pappmasjé leker
   For å gjøre dette alternativet leker trenger til papp eller tykt papir, noen gamle aviser, en bit av toalettpapir og PVA lim, maling, lakk og pin.
   Du bør begynne med en avkortet form av papp leker du ønsker å gjøre. Etter det blir det samme mønster skåret ut fra avisen et visst antall biter (jo mer de povыrezaete, vil den tykkere være de mest leker). I form skåret ut av papp, må du stikke lag avispapir, riktig promazuyuchy hver lim. Så hold det siste laget. For å gjøre det enklere å male leketøy, kan du gjøre det med papir hvitt. Ikke glem å stikke en pinne mellom lagene for å være i stand til å henge på juletreet leketøy.
   Nå må vi tørke den resulterende stykket. At det ikke er morschylasya under tørking, på ingen måte sette den på batteriet eller annen varmekilde. For best effekt kan sette noe tungt oppå. Tørkingen tar vanligvis ca 2-3 dager.
   Etter høsting tørr, dekker den med hvit maling og deretter male leketøy som ønsker. Det ferdige jule leketøy bør lakkert.

   Filledukke


  Hvordan lage Christmas leketøy

   Vel, nå vet du hvordan du skal lage en jule leketøy med hendene. Men det var ganske enkle måter å produsere. Ønsker ikke å prøve noe mer komplisert? Ragdoll, f.eks. Det arbeides dukker med runde fargede tøystykker som er tredd på en tråd. Alle elementer må avgrenses perler dukke, slik at etter ikke vanskelig å feste dem til hodet og diverse ting, som vesker, granbar og sånt.
   Til skjørtet bør ta flere sirkler i ulike størrelser og stoff stressede dem fra store til små. Hodet dukker laget av små kuler eller ball er pakket med bomull og nylonstrømper unødvendige. At dukken er klar!  
  Nyttår i hennes krets av sju


   Innhold:
 •  Script nyttår med familie
 •  Hvor morsomt å feire nyttår med sin baby


 •  Hvert barn assosierer det nye året med noe lys, fantastisk, fantastisk, med begynnelsen på noe nytt og uventet, og derfor uendelig moro kombinert med litt tristhet, som passerte et annet år. Barn og voksne denne ferien er like som manifestasjoner av deres glede, og det er fortsatt uendelig tro på eventyr. Å ha et godt nytt år i familien, bør hvert familiemedlem delta i forberedelsen og gjennomføringen av ferien. Barn som er så naiv og glad hver naturlige gaver og overraskelser i det nye året, lære oss voksne, oppriktighet, vennlighet og evne til å bringe glede og varme til andre. Derfor bør voksne ikke fornærme og ikke å skuffe sine barn og gi dem en lys og varm ferie full for at de vil huske for resten av livet.

   Script nyttår med familie


  Nyttår i hennes krets av sju
   Manuset av det nye året med familie
   Minneverdig og morsom nyttår er ikke bare en ferie eventyrland, men også gjelde de foreldre som mente manuset i forkant av det nye året for sine barn.

   Pynte treet med barnet ditt


  Nyttår i hennes krets av sju
   Pynte treet med barnet ditt
   Juletre - er det viktigste symbolet på det nye året, og det er ikke overraskende at både små barn og voksne, nytt år, først og fremst i forbindelse med skogskjønn - gran, furu eller gran. Ikke la barnet ditt borte fra hjemmet denne ferie dekorere, og å tillate ham å ta del i utsmykningen av juletrær.

   Hvordan å gi en gave uventet


  Nyttår i hennes krets av sju

   Hvert barn med spent venter på nyttårsaften, når henrettet sine villeste drømmer, trodde de alle de foregående månedene, og kan selv skrev sine ønsker i et brev til de aller beste spilleren ønskene til jul - julenissen.
   Valg av julegaver til barna sine på en tids- og arbeidskrevende, og hyggelig, som foreldrene trenger å se et bredt utvalg av alternativer og til slutt velge bare én gave som vil sikkert bringe et barn ubeskrivelig glede og fryd. For noen foreldre er trist - en skuffelse å se et barn som finner et tre i løpet av ferien ikke den gaven at han ønsket en gave eller av dårlig kvalitet, og derfor må være veldig ansvarlig og seriøs om å velge en gave.
   Ikke bare vil kjøpe gave slik utrolig stasjonen som nyttårsgave til riktig levere. Alternativt kan du stille sette en gave under treet og fortelle barnet at julenissen kom og brakte noe.

   Juleundersøkelse for Kids


  Nyttår i hennes krets av sju

   nytt år i din familie med et lite barn for ikke å ødelegge et godt humør eller ikke barnet ditt?
   Hva å presentere din elskede barn, eller barn, hvis du har mange, nyttårsaften - er det alltid et veldig vanskelig spørsmål å absolutt alle småbarnsforeldre. Men til slutt, du som ingen andre kjenner barnet ditt og at det var mest nødvendig.

   Hvor morsomt å feire nyttår med sin baby


  Nyttår i hennes krets av sju

   Jule mirakler og magi skapt av foreldre hender. Men hvis du har et lite barn, hvordan å gjøre det føles feriestemningen og usannsynlighet av denne fantastiske ferie? Selvfølgelig, alt avhengig av barnets alder. Hvis det er ikke, og to år, er det ingen spesiell betydning for å gjøre noe super utrolig, men hvis barnet ditt mer enn tre, så vi kan designe det fabelaktige rom, henge på veggene kranser og leker, gi ham en flott leketøy, som han drømte om. Valget er ditt.

   Horoskop barnas gaver


  Nyttår i hennes krets av sju

   Nytt år - en veldig stressende tid for foreldre fordi de gjorde mye for å gjøre det før ferien begynner, starter bare hodet spinne farten. Det skjer ofte at noen viktige grunner foreldre frata kjøp av en nyttårsgave til barnet ditt i siste øyeblikk, akkurat når nyttårsaften er bare noen få dager. Denne saken er så vanskelig å velge en gave, fordi foreldrene ikke ønsker å gjøre sine favoritt barnet sa at han absolutt ikke likte gaven og hele kvelden gikk skeis. Men ikke få panikk, hvis en eller annen grunn ikke kommet opp på forhånd hva du skal plassere under juletreet for barnet ditt, presenterer barnet horoskop i det minste gi deg noen ideer om hva som er mer som din elskede og unik baby. For å finne ut hva du skal gi barnet ditt et horoskop, kan du bare søke ønsket informasjon på internett, fordi man kan finne mye nyttig, inkludert denne artikkelen. 

   Masquerade Ball nyttårsaften


  Nyttår i hennes krets av sju

   Hver mor ønsker hennes barn var den mest intelligente, vakre, og så videre, spesielt akutt følelse for julehøytiden i skoler og barnehager, når alle barna kledd opp i kostymer Snø Maidens, snømenn, serpantynok og t. E. For å skille seg ut fra ensartet sett med kostymer trenger ikke å kjøpe dyre klær å ha dem bare én gang, som enhver god mor hun kan egne hender for å sy barnet ditt nyttårs kostyme. For eksempel, hvis du har en datter, kan du kjøpe henne noen flotte kjole og dekorere det med blonder, utarbeidet i form av snøflak tynt stoff eller serpentin.
   Nytt år - en familie ferie, og muligheten til å være hjemme i denne fantastiske kvelden, nyte spillene med barnet og familien vil sette pris på en kjærlig far som er veldig opptatt enkel trist. Gjør deg klar for ferie med familien din, kan du prøve å skape varme og komfort i hjemmet ditt - og det nye året vil sikkert være glad!  
  Яндекс.Метрика