Hvordan lære å danse Go Go?

Hvis drømmen er å lære å danse go dra hjem, så må du lese nærmere om dette området. Når du forstå essensen av denne stilen av dans, kan det hjelpe deg å lære å utføre den. Virkelig føle stemningen og karakter. Utforske denne artikkelen som vil gi deg gode råd, som er å følge, og deretter begynne sine studier i video opplæringen presentert på slutten av den.

 Essensen av dansen


Go go - det er ikke en bestemt stil av dans, performance dans forskjellige stiler for spesielle kjøretøy. Det er ingen spesifikke, visse elementer, det er bare evnen til å bevege seg seksuelt nesten all musikk. Du kunne se jentene gå gå ut og danse på fester, diskoteker, klubber. De er forent nyte rytme, frigjøring, frihet og improvisasjon. I klassen vil du hjelpe rozkripachuvatysya og bevege seg i ukjent musikk også lære musikk på endringen av skifte fra en stil til en annen, slik at det var enkelt og vakkert.

 De fordeler og fordeler


 •  Dansen inneholder elementer som involverer hele kroppen, ansiktsuttrykk, kropps, ben, armer; på alle følelser, alle i bevegelse. Plast, rytme, nåde, Gracefulness skape denne dansen.

 •  Iboende emosjonell dans, utvikle deg som artist. Løshet og tillit - en frukt som du utvikler hvis du lære å danse go go.

 •  En rekke elementer blir kroppen bruker alle musklene, trener hele kroppen. Nødvendig Stretching bevegelser som utvikler plastisitet og fleksibilitet. Dette er nyttig for alle jenter og ikke bare i et parti eller nattklubb.

 •  Det finnes ingen klare regler og begrensninger, fordi du kan danse til forskjellig musikk.

 •  Du trenger ikke å lære visse kombinasjoner motion sekvens. Du viser kreativitet, du improviserer, du er fri, og dermed utvikle seg.

 •  Stiftelser


 •  Tenk deg inflammatoriske jenter 60s som vytantsovuvaly på bar - dette er hvordan gjorde denne dansen. De danset å tenne publikum, de holdt rytme, brakt til musikk.

 •  Den spektakulære vekslende forsinkelser og akselerasjoner elementer og muligheten til å lade hele publikum.

 •  I Go Go bør dele erotikk (ikke stripe). Fleksibilitet og plastisitet cat spill, følelser, bevegelse zayhrыvayuschye - kreves attributter denne stilen.

 •  Uten å stoppe skiftende stil av dans musikk ferdigheter ved å endre naturligvis flytte fra en bevegelse til en annen, evnen til å uttrykke seg og til å improvisere.

 •  Go go - det er emosjonelle, god ytelse elementer i enhver musikk.

 •  Det finnes ingen spesifikke kombinasjoner og bevegelse.

 •  Ulike stiler blandet inn i en.

 • Fra dette kan vi se hvordan energikrevende dans Go Go. Trenger du en god fysisk forberedelse. Så trene koordinasjon, plast, fleksibel og engasjert i idrett. En trening video tutorials vil hjelpe deg, som Go Go er en handlefrihet.  
  Hvordan lære å danse magedans?

  Noen sa en gang at liv uten dans er ikke mulig og på sin egen måte denne mannen rettigheter. Se selv: alle nasjoner har sine egne tradisjonelle danser. Det er gjennom dans mann er i stand til å uttrykke sin lidenskap oburevayuschye og følelser, vise sine følelser, for å uttrykke det.
   Hver danse deres verdi, Dansen Og - det er ikke bare en metode for å forbedre stemningen i andre og oss selv, men også en god kur for kjedsomhet og stress. Han kjører bort dårlige tanker, lindrer stress, lindrer depresjon og kjedsomhet, frigjørende. Og dans bidrar til å holde kroppen tonet og bidrar til å gjøre attraktiv figur.
  Dance gjenkjenner ikke rasistiske eller religiøse forskjeller. Alle kan lære å danse, uavhengig av sitt arbeidssted, utdanning, alder, kjønn.
  I dag ble svært populær dans retning - magedans eller Orientalsk dans. Han ønsker å lære jenter og kvinner som drømmer å lage en perfekt form, kropp - formbare og fleksible, og midje - tynn.
  Orientalsk dans - ikke bare plast håndbevegelser, bølger og risting hofter. Først magen - er et mysterium, energi, lidenskap, livet selv! Hvis du lære denne kunsten, kan du bedre bruke din egen kropp, blir hratsioznishyy og fleksibilitet, forbedre din helse og få ned noen mann gal. Men hvordan å lære det? Du kan prøve å lære hjemme - video leksjoner, bøker, artikler, online, eller gå til skolen danser. Generelt, er det noen fordel i magedans, eller er det bare en overdrivelse? UchyЭto prøve alt du utdype.

   Oriental Dance, dance til morsomme og fordeler


  Hvordan lære å danse magedans?

  Når du gjør de dansetrinn, aktiveres et stort antall muskler, selv de mest uutviklet og dypt at regelmessig aerob trening ikke "få det" og kan operere bare styrketrening. Du får ikke bare en kostnad på livlighet og energi, men også helbreder og styrker hele kroppen. Dette er spesielt nødvendig for de som har en stillesittende jobb og de som har en stillesittende livsstil.
  Hver jente kan ønske å lære å magedans. Jeg vil ikke la deg gjøre det profesjonelt, men vil få fleksibilitet og plastisitet, og en annen vil føle annerledes - ønskelig, vakker, sunnere.
  Gjøre elementer av orientalsk dans, aktiverer du ulike muskelgrupper, forbedrer blodsirkulasjonen og utvikle fleksibilitet. Forresten, vil et lignende resultat være vanskelig å oppnå normal kondisjon. Danse et anlegg, slik at hver bevegelse, selv de mest vanskelige, gitt danser lett.
  Hvis du bruker mye tid på å sitte, for eksempel møbler, oppslukt annen dokumentasjon eller på dataskjermen over tid vises bøye seg. Klasser magedans lift bryster, bedre holdning, stram mage, styrke bein, vыpryamyat ryggen. Tross alt, de er et godt verktøy for å buk og nyttig for figuren.
  Men, fast bestemt på å lære å magedans, må du forstå at avtalen kan bare friske kvinner som ikke har kronisk hjerte-, fordøyelses-, reproduktive system og problemer med ryggraden. Derfor treningsøkter få godkjenning fra legen din.

   Lær magedans hus


  Hvordan lære å danse magedans?

  Til å begynne, sørg for at rommet var godt opplyst, velg østlige musikk og viser liten lyst venstre.
  Oriental Dance består av noen grunnleggende elementer som du trenger for å mestre først. Bare da vil du være i stand til å danse i full dans der materialisere din holdning, humør og sinnstilstand.
   Bevegelses hofter:
 •  Kronglete (lår avkastning (curl) i hver retning, og en annen kropp forblir stasjonær)

 •  Åtte (output figur åtte hofter)

 •  Wave (hofter tegne en sirkel i laterale og frontale plan)

 •  Bevegelse fôring:
 •  Vridning (hode og hofter ikke beveger seg, bryst vridd i forskjellige retninger)

 •  Åtte i alle retninger

 •  Sirkel (body body svinger eller registrert)

 •  Wave bryst

 • Til magen ut vakker, kan jenter bruke ulike elementer: lys, sverd, lommetørklær, skjerf, belter og så videre. De bidra til å gjøre dansen mer erotisk og eksotisk.
  Hvis ideen lære orientalsk dans inspirert deg og du ønsker å starte, bør du ikke utsettes til i morgen, starter nå!

   Video Tutorials


  Hvordan å danse på klubbenHvis du går til nattklubber fra tid til annen, og ikke anser deg selv en mester i dans, kanskje du ville være interessert i å vite de enkle reglene som vil hjelpe deg å se på dansegulvet med tillit og vakker. Moderne klubb danser preget av sitt mangfold.: Hip-hop, latin, plaststripe, freestyle et al, Gjør det enkelt å velge din egen stil. Og du kan kombinere ulike dansetrinn og lage sin egen unike dans. Også på moten selv danser med som to elskende kan komme nær.

  Hvordan å danse for nybegynnere

  Det beste alternativet - å melde dans. Disse klassene lære ikke bare dans. Med deres hjelp, kan du forbedre helse, møte interessante mennesker og til og med gå ned i vekt. Dancing hjelpe deg å slappe av, føle seg fri og avslappet. Hvis du har en kompleks, skam, trening du bli kvitt dem helt. Skolen bør velge den som lærte profesjonelle dansere. Besøk gratis klasser og vurdere nivået på utstyr dansegulvet. Å lære å danse profesjonelt, ta lang tid, men lett å flytte grasiøst og disco, bare ti-femten økter. Hjem nødvendigvis gjenta studert bevegelse. Det viktigste - ønsket, på dansegulvet, og du vil være sjarmerende.
  Trening kan gjøres hjemme. I dette tilfelle alltid ser i speilet og styrer bevegelsen. Pedagogiske videoer kan bli funnet på Internett. Men noen leksjoner hjemme er ikke nok. Trenger trening direkte på dansegulvet.
  Klubben først av alt, slappe av. Ikke tenk på hvordan å danse, gi lufte følelser og nyte dansen. Løshet direkte bestemmer skjønnhet dans. Sørg for å bevege seg i takt. Ikke prøv å danse bare en mal, improvisere, oppfinne noe, eller danse raskt skuffe deg og andre.
  God fysisk form - en viktig del av dansen. Til dans er vakker, må vi ha en fleksibel kropp og plast. Hvis du bestemmer deg for å gå til en klubb, og før det brukt mye tid på å sitte ved datamaskinen, har en hard kropp. Derfor trene i morgen, engasjert i idrett, holde helse.
  Riktig dans i klubben
  Noen dans på diskoteket gir for bevegelsesfrihet og musikk. Bare da kan føles godt humør, nyte dansen. Men ikke glem om anstendighet. Hvis du veien ditt rykte, unngå vulgaritet. Dette gjelder spesielt for jenter. Noen seduction teknikker i klubben bør velges. En kvinne skal være et mysterium.
  Hver klubb er profesjonelle dansere, som kan låne noen trekk. Få og original og vakker. Dans som hjertet forteller deg.
  Disse enkle retningslinjene vil hjelpe deg å forstå verden av dans. Hvis du legger ved en dans sjel, kan du ikke bare føre til beundring av andre, men å avsløre sin indre verden.  
  Яндекс.Метрика