Hvordan lære å danse bachata?

Bachata (bachata) - en dans som du vil danse i et par, er det veldig romantisk, intim og sensuell. Han dukket først opp i Den dominikanske republikk, og nå denne dansen med en moderne vri har spredt seg over hele verden.
Musikken til dette området ble kjent over hele verden i 2003 etter treffet gruppe Aventura «Obsesion» okkupert de første linjene på radio USA, Latin-Amerika og Europa. Litt senere kom denne bølgen til Russland.
Ofte bachata musikk avslappende tempo og tekster snakke om kjærlighet til lidelse.
Mens medfølgende melodien og teksten vanligvis fremkalle en romantisk stemning, men de omskiftninger i livet, lidelse og sorg fortsatt ofte fylt med tekst, så en stor del av denne sjangeren. På grunn av dette, bachata kalt "musica de amargue" (bitter musikk), og dets utøvere er aliaser Luis Miguel del Amargue.

 Musikk


Se tradisjonelt spilt i ensemblet, som består av fem instrumenter: to akustiske gitarer, bass Bongo, Guiro. Eksepsjonell rolle akustisk gitar - requinto. Den har en høy metallisk lyd som ligner den russiske balalaika. Her er en video som forklarer litt om musikk.

 Opprinnelse


Denne under UchyЭto fortelle bare at autentiske dominikanske bachata meget ikke liker stede, dans og musikk. I Den dominikanske republikk danset det bare de lavere lag av befolkningen på fester som ble kalt «bachata» (oversettelse - moro). I løpet av disse festlighetene drakk beboerne mye rum. Til tross for "moro", noen ganger synger triste sanger, og hans føtter zaplitalysya alkohol. Kanskje det er derfor så verdsatt partner fotarbeid, det viste sin dyktighet til å holde seg på bena.
Bare 90 år etter utgivelsen »Bachata Rosa» Juan Luis Guerra vokalist, begynte denne dansen til å gjenkjenne den midtre og øvre klassesamfunn. Dette var vendepunktet. Fra denne tiden bachata begynte å vinne popularitet gradvis endring. Og hun gikk til Moskva der, i 2001, året.

 Hvordan lære å danse bachata?


Den moderne bachata bachata eller snarere "Urban" og "moderne" (City) og mye tehnichnishi chuttyevishymy enn dansende landsbyboerne. Nå mye oppmerksomhet til hele kroppen plastisitet, evnen erotisk dans med en partner.
Sammenlignet med salsa, den moderne Bacha ikke mye forskjellige former. Hovedformålet med dansen er maksimal intimitet med partneren din fordi dansere prøver å unngå alle slags svimlende støtter og brå bevegelser.
Å være i stand til plastisk viktig partner og føre forsiktig partneren din som om han prøver å "lull". For en jente - "katt" gå sakte, med fokus på hoftene. Denne dansen er ganske lett å mestre. Du lever et par leksjoner for å ha dannet en idé, og du lærte å danse den på barnetrinnet.

 Dance Steps


Taktart dans - 4 4 og hastighet på ca 120 slag per minutt. Hoved (grunnleggende) trinn er inndelt i tre skritt bakover, forover eller til siden, og den sistnevnte på grunn av å utføre uten å overføre vekten (ben gjør en "konsoll"). Ofte er dette vedlegget en liten utstilling av hoftene opp gratis beina, så denne dansen gjenkjennelig karakter.
Det finnes flere stiler som er forskjellig måte og trinn: Bacha-Tango - Tango blanding inn og se litt musikk, italiensk (European) og Den dominikanske. Bacha-tango er preget av økt uttrykk, italiensk - enkle føtter, men med masse tall og den Dominikanske stort antall ulike bevegelser av bena, små skritt utført av en ordning. I dag mye popularitet begynner å få en ny stil av bachata fusjon - er å legge til funksjoner og elementer av andre danser, for eksempel figurer av merengue, salsa eller hip-hop bevegelsen.

 Video Tutorials

Hvordan lære å tango

Tango - en flott dans. Det tiltrekker deres nær kontakt med en partner, åpen følelse, lidenskap. Men for at det skal være slik, er det nødvendig å tydelig trene ganske komplekse bevegelser. Og mange av dem kan du enkelt lære hjemmefra.

 Lære tango


 •  Før du begynner å lære dansetrinn, er å plukke opp musikk fra konstant og langsom rytme. Du kan velge låter ikke bare argentinsk tango og rumba, og langsom foxtrot og selv symfonisk musikk.

 •  Lær å telle partikler på fire treff. Odd prøver derfor følges i den andre etter hverandre og feire den sterke dele musikk.

 •  Sette musikken, lukke øynene og prøve å slappe av. For hver stor andel flytte på plass. Hvis du føler at du er mer eller mindre naturlige bevegelser, åpne øynene og bevege seg langs omkretsen av rommet, mens ikke glemme at hvert trinn bør være hoved dele musikk. Du trenger et par minutter å huske denne rytmen. Den er basert på tango.

 •  Deretter gå rundt i rommet med klokken. Dette kalles "line dance". Hvis du lærer å bevege seg i denne retningen, kan du unngå kollisjon med andre dansere. Prøv å komme seg rundt en stol eller bord, krysser midten av rommet og tilbake til startposisjon. Alt dette bør gjøres naturlig og jevnt.

 •  Nå må du lære de grunnleggende trinnene i tango. Uten musikk gå rundt i rommet. Trinn starter bare fra fronten av foten. Tenk deg at du er rov leopard, kraduscheesya gjennom jungelen. Denne metoden kan bidra til å gjøre bevegelser mer elegant og glatt og plast kroppen.

 •  Nå gå ned igjen samme vei. Hodet skal være slått til siden, slik at du kan se hvor du skal. De fleste menn ser til venstre, og jenter - til høyre. Leg bør rette litt mer enn vanlig gange. Corps panne og litt lenger - først vil du være uvanlig, men du blir vant. Det hjelper også å unngå kollisjoner med dansere.

 •  Vekt bør alltid være på forsiden av foten, det er en forskjell, du går fremover eller bakover. Å utvikle musklene i fingrene, gå på tærne. Dette vil bidra til å utvikle en vane å danse med en forskjøvet frem skroget. Men gjør ikke mye beundre som går på tå tretthet føtter, er det bedre å bruke høye hæler.

 •  Prøv å plassere høyre hånd til å danse med en partner (reelle eller imaginære). Nedre venstre hånd på toppen av hånden til mannen biceps. Second hand bør være ute, som en ballroom dans.

 •  Slå på musikk og sakte bevege seg i sin rytme. Du trenger ikke å anstrenge seg. Prøv å nyte dansen - det vil bare øke hastigheten på å lære tango.
 • Hvordan lære å danse ballroom dans hjemme?

  Ballroom dancing inspirere, må stoppe hans oppmerksomhet og fascinere. Paret, som svinger i en vals, fusjonerer med musikk og skape noe helt nytt. Ballroom dancing kan lett bli en del av livet for alle. Hvordan å lære å danse?
   Innhold:
  Instruksjon
  Foxtrot
  Vals
  Quickstep
  Latinamerikanske danser
  Samba
  Cha-cha-cha
  Flamenco
  Pasadobl
  Jive
  Rumba

   Du vil trenge


 •  Internett.

 •  Fordeler med dans / CD med opplæringsvideoer.

 •  Instruksjon


 •  Melde seg på danseskole. Ser på nettet danseskole, hvor han underviser ballroom dancing. Online sjekk kommentarer, videoer, bilder. Gå til lærere, lese anmeldelser om dem. Analysere informasjonen og foretrekker at skolen som passer best for deg. Føle hva du ønsker å danse. Du vil engasjere seg med disse nykommerne, som deg, så selv om du er første gang i mitt liv var på gulv, vil du føle "rolig". Også er det nødvendig å gå til rettssak leksjon. Mange skoler tillater første treningen besøk for gratis. Hvis du likte stilen av undervisning, så kjøpe et abonnement.

 •  Se på opplæringsvideoer. Hvis en eller annen grunn ikke kan delta på skole danser, er det nødvendig å studere selvstendig. Til slutt, vil denne artikkelen vise deg en video leksjoner undervisning ballroom dancing, hvis du vil ha nok av dem, internett er det mange nettsteder dedikert til denne dansen. Hvis du nøyaktig utføre alle bevegelser, vil du snart kunne skryte danseferdigheter. Denne treningsmetoden er kun egnet for de som er vant til å oppnå sine mål, som kan etablere et klart treningsopplegg og holde seg til det.

 •  Les brukerballroom dancing. Det er ikke alltid effektive og mest vanskelig metode for å lære å tango eller vals. Men det kan la deg kjent med de teoretiske grunnleggende dansehistorie og lære detaljene i hver. Kjøp en bok med klare og skarpe illustrasjoner. Noen bøker er så knyttet disker med praktiske råd og leksjoner.

 •  Hvis du har alvorlig besluttet å gjøre ballroom dancing, så bør du kjøpe profesjonelle sko : Det vil gjøre treningen behagelig og samtidig gi tillit.

 •  Video Tutorials

  Vals  Quickstep  Latinamerikanske danser


  Samba

  Cha-Cha-Cha

  Flamenco

  Pasadobl

  Jive

  Rumba
  Яндекс.Метрика