Hvordan lære å danse vakkertHvordan lære å danse vakkert - enkle regler.
I dag, i tider med programmer som «Dancing with the Stars", flere mennesker ønsker å lære å danse. Men inntil nå mange kan ikke begynne å danse på grunn av stivhet og indre frykt.
Mange mennesker som ikke kan danse, tror at de ikke kan bevege seg rytmisk. De frykter også at deres manglende evne til å danse årsaken latter fra andre. Faktisk er det bare en psykologisk sperre. Faktisk kan noen danse - det er skrevet i hver katalog av dans. Så hva gjør en person som har en slik lås? Her er noen utprøvde metoder.
Ikke setter pris på deg selv
Den negative vurdering - den viktigste fienden av en mann som ikke kan danse. Selv når en person begynner å bevege seg til musikken, for eksempel hjemme, begynner han straks å evaluere seg selv. "Jeg visste ikke flytte, virker ikke", etc. De tror at hensikten med dansen - som å forlate et bedre inntrykk på andre. Denne feilen er åpenbar - folk danse, først av alt, moro. Så slutt å evaluere seg selv!
Hovedformålet med dansen - dans levere tilfredshet. Uansett hvordan du beveger deg, så lenge du det var hyggelig.
Ofte de som er i ferd med å lære dansetrinn, gjør det foran et speil. Og når en mann ser hans bevegelser svært klønete (som er normalt, fordi folk bare lære), og deretter umiddelbart stopper obeskurazhyvaetsya klasser. I dette tilfellet, våre råd - uansett hvor du danser - hjemme eller i dansesalen - du trenger ikke å se i speilet.
Individuelle danser
Vet ikke hvordan å danse, folk er ofte redd for å danse i par. De frykter at deres partner vil se hvor ille de danse. For de som tror det, har vi gode nyheter - nesten alle parti kan danse individuelt. Selv disco er standard individuelle danser. Men noen ganger når andre arrangementer, som bryllup, kan du se folk danse med seg selv - folk som ikke kunne finne et par for dansen kan trygt nyte den enkelte dans.
Hvorfor folk danse individuelt gjøre? Det er flere grunner. Først individuell dans de personer som ikke føler seg veldig komfortabel i sammenkoblede danser. Dermed kan det være fint å ha det gøy og se på de andre danserne, lære nye bevegelser og bli mer trygg. Dernest, dans individuelt, kan personen konsentrere seg om seg selv og sine bevegelser. Dobler dans krever at du i det minste delvis oppmerksomhet til partneren din, og i løpet av enkelte kan kontrollere sine bevegelser så mye og glemme resten. Dessuten er folk danser alene når de ønsker å samhandle med en større gruppe av dansere. Ofte kan vi si at dans individuelt, folk egentlig bare danse i en stor gruppe.
Så individuelle danser - en flott første skritt for folk som virkelig ønsker å lære å danse.
Sammen moro
Hvor godt ha det gøy på festen? Den beste måten - å gå til hennes venner, og av begge kjønn. Tilstedeværelsen av venner på danse legger umiddelbart tillit. Mange er redd for å danse invitere fremmede. Derfor er disse menneskene alltid kommer med venner til å ikke føle ubehag fra å måtte invitere andre til å danse. Fortrinnsvis ble venne blandet, dvs. at det var unge mennesker av begge kjønn. På fester kan du ofte se grupper eller gutter eller jenter sitter alene og skamme seg for å nærme medlemmer av det motsatte kjønn. Så hvis du kommer til en fest med venner av det motsatte kjønn, minst ett problem du allerede har bestemt.

Alkohol

En måte å overvinne den psykologiske barrieren før dans - drikk en halvliter eller et glass vin. Dette vil tillate deg å slappe av og kropp - bedre trekk. Naturligvis, dette er ikke om hva du ønsker å drikke. En servering av øl, bør naturligvis være tilstrekkelig. I mellomtiden legger alkohol åpenbart mot, så hvis du ikke er rusfrie, kan alkohol hjelpe deg å danse.
Finn venner som elsker å danse
Jeg begynte å danse på grunn av en venn at hun på et tidspunkt overvinne frykten for dans og allerede hadde tre års erfaring på dette feltet. På den tiden var hun vel danset, og oppfordret andre til å følge i hennes vei. Hun inviterte venner til parter og lærte dem grunnleggende dansetrinn på dansegulvet. Det er derfor jeg anbefaler at du finner noen som denne personen som elsket å danse og være glad for å lære deg.
En måte å overvinne frykten for dans - Tenk på det som et nødvendig tiltak for å videre kommunikasjon. Hvis musikken er ikke for høyt, så i løpet av dansen kan kommunisere med din partner på en rekke emner. Du spør hvem? Det er bedre å vite at du kan gå videre du vurdere interessante ting. Du kan be partneren din - hvor han lærte om dansegulvet som danser lært ham hva han gjorde, etc.  
Verdien av ElenaI dag er det flere teorier om opprinnelsen til navnet. Ifølge en av dem, har oppkalt Elena greske røtter og betydningen av navnet - "Sunny". Det er også antatt at Alain er avledet fra navnet Helen. Men de siste årene navnet Helen er helt uavhengig og er ikke lenger forbundet med navnet Helen.
- Feature navn:
- Planet: The Sun
- Farge: gul, orange
- Planter: Lavendel
- Mascot: Lion
- Stone: diamant, granat
Navn Elena ladet energi fra solen og det iboende optimisme, resiliens, munter disposisjon, hardhet tro.
Tegnet av Helena
Fin og myk-klingende navn, men en kvinne med det navnet ganske morsomt, livlig, alltid oppriktig og liker å le av andre. Elena og følelsesmessig i en god følelse av disse ordene, åpen for folk og lett å snakke med. Hun har høy selvtillit, selvfølelse er utviklet, og alle har en mening. På grunn av den sterke karakteren av Helen og energi i navnet, er det ikke merkelig følelse hevngjerrig sjalusi eller hat.
Noen ganger er det stengt i seg selv og diskvalifisert fra folk hvis noen rørte hennes ord, og vender seg til sin plassering, må du prøve. Helen ofte beskyldt for dovenskap og overdreven godtroenhet. Ved sin natur, er det interessant og noen ganger også kommer i historien, men trekker alltid dette nyttig lærdom.
Tenkning og sinn Helena
Hun er interessert i alle de små, men begynner å bli lei i de områder av vitenskap. Type tenkning heller liberal, men det er enkelt å huske og forstå et nytt emne i en annen lett og zubrenyya. Helen kan kalles en introvert person og humør, men hun vet hvordan å kontrollere sine følelser og følelser. Det kan være stille og alvorlig, men sjelden offentlig viser irritabilitet og dårlig humør.
Elena utsatt for sarkasme og kan støte svært motvillig. Noen ganger utsatt å pynte virkelighet. Lena utviklet intuisjon, og hun er i stand til å forstå folk.
Interesser Helena
Det krever ofte en endring av natur på grunn av den ensformige hverdagen, og det begynner å bli lei. Så Elena elsker reise og reise generelt. Hun finner alltid sin klasse, er hennes favoritt hobby håndarbeid, blomster eller kaker, men de fire veggene lenge det kan holde seg hjemme og i timene endrer dynamikken i søkeaktivitet og hendelser.

Selv Helena

Hun kan ikke stå hardt arbeidende rammeverk som kveler henne kreativitet og hindre frihet av profesjonelle løsninger. For eksempel, sosialt arbeid, virksomhet eller yrke design filosofi lærer, falt til Alyona smak. Takket være sin ukonvensjonelle filosofi og naturlig nysgjerrighet, kan det være en god psykolog. Hennes evne til å manipulere folk misliker rutine og evne til å forvandle, for å hjelpe Elena å bli skuespiller. Den har en fleksibel sinn, og til og med uvanlig og dristig tilnærming til jobben, slik at hun kunne finne seg selv og iverksette eventuelle PR-prosjekter eller delta i reklame for å bli kreativ direktør i tjenestene.
Helen Relations
Elena sjarmerende kvinne og hun er alltid en masse fans. Men hvis den faller, er det i stand til å ofre seg for lykke for hennes elskede ektemann. Hun velger ikke rik valgt, og den mann som kan sympatisere, men det må møte henne hengivenhet og også være klar til å ofre. Elena delt med glede og trøbbel valgt og velger en familie, ikke en karriere. Men hjem liv hun ikke liker spesielt godt, og hun foretrekker å gå på kino enn gjør renhold.
Holde jenteaktig sjarm og spontanitet, selv i voksen alder, hisser Elena menneskenes hjerter og erobre dem med letthet. Det er best hvis hennes mann vil være sterk og bydende mann som vil ta vare på Helen. Hun i sin tur skaper et hjem atmosfære av varme, fred og komfort. Til slutt vil det være homebody og en fantastisk mor.
Familie Helena
Verdien av sitt navn på grunn av sol og lys, men det er viktig at familielivet i Helen ikke legge hele byrden av husarbeid og ikke skjemmet sine forbindelser før ekteskapet. Engasjert i intellektuelt arbeid og får glede av aktiviteten, vil den beholde femininitet, og vil ikke overleve på grunn av utbruddet av rutine familieliv. Hun elsker sin mann i ikke bare god elsker, men en person - en person av høye åndelige og moralske prinsipper. Over tid kan den aura av romantikk og Helen smelte trett stabilitet og bezhmarnist relasjoner. Men bo i virksomheten og hjelpe henne favoritt arbeid og holde til side følelser for hans utvalgte.
Helen er lidenskapelig godbit Igor, Taras, Andrew og Alexander Ostap.
Som hennes mann skulle komme opp med en mann ved navn Nikita, Alexander, Andrew, Theodore. Neppe vil inngå avtaler med eierne heter Anatoly, Anton, Bogdan og Victor.  
Яндекс.Метрика